allah razı olsun... Allah kabul etsin...
Heh işte tam bizimkiler... Bi dünya şey isterler... "2 dakkada hazırlarsınız" diye... Sonra bakmadan "olmamış-yanlış olmuş" vur suratına onu...
kızlar dün geceden beri bi başağrısı tuttu ki sormayın beynim zonkluyo ilaç almadım başımı bağladm yattım ama sabahı zor ettim hep ağrıyodu ve işe gelmek zorundaydım nasıl zorlandm anlatamam dayanamayp az önce parol içtim halada ağrıyo inş. geçer siz de bu durumlarda ilaç atıyonuz mu bi de başka ne yapayım geçmesi için öldümmm bu ağrıdan
kkarabiberimde belirtmiş ton balığını tüketmemeye çalış. diğer balıklardan ben severim ama çokta sık yemiyorum bazen haftada 1 bazende 2 haftada bir yiyorum.
dereotu ve adaçayıda çok tehlikeli... dikkat..
bu arada geçen gün bende pantolon almaya gittim lcw dkileri ben beğenmedim üstümde güzel durmadı kaba oldu sanki ama ordan üst aldım siyah ve beyaz uzun kollu badiler süperdi. pantolonuda defactoda aldım çok daha güzel ve daha ucuz
Kızlar ya göğüsleri kaşınan var mı benim çok kaşnıyo ucu falan
doktorun bana söyleiklerini sizinle paylaşayım.canım ton balığı gibi büyük balıklar yeme,hele konserveyse hiç yeme.büyük balıklarda ağır metaller daha çok oluyormuş derinlerde yüzdükleri için ,bu da gebelikte istenilen bir durum değil.küçük balık yemeye çalış.
benimkilerde kabuklanıyor deri değiştiriyo :)süt hazırlıkları oluyor heralde anneleriiiiiiiiii
kızlar nasılsınız?
benim bulantılarım halen devam ediyor
ne zaman geçer yaaaaaaaaaa
çıkartmaktan mahfoldum.
yarın 11 haftaya giriyoruz kısmetse...
kız ole deme akla karayı seçtim düşmeden gelen işe die
şimdide kara kara eve dönüşü düşünüyom
canım benimkide kaşınıyor böyle tatlı tatlı ama kaşıyamıyorum göğüslerim sızlıyor
benimkilerde kabuklanıyor deri değiştiriyo :) :d süt hazırlıkları oluyor heralde anneleriiiiiiiiii
defactoda hamile kıyafetleri varmıki?Yemem artik yaa ogrendigim iyi oldu sagolun vallaa.defactoya da giderim o zaman.
benim de kaşınıyo hemde acıyooo çok fenaaaaKızlar ya göğüsleri kaşınan var mı benim çok kaşnıyo ucu falan
kızlar nasılsınız?
benim bulantılarım halen devam ediyor
ne zaman geçer yaaaaaaaaaa
çıkartmaktan mahfoldum.
yarın 11 haftaya giriyoruz kısmetse...
benim de rengi koyulaşmış ve baya kabuk soydum o gün :)inşallah bol bol sütümüz olur yoksa bebek mamaları artı masraf
kabuk oluyo evet anlamadım süt hazırlığımı diyosun
hanımlar bugün siyaha yakın akıntım oldu sonra çok şiddetli göğüs ağrım bebeğim düşmüşmüdür sizce
defactoda hamile kıyafetleri varmıki?
önceden yoktu bende öylesine girdim yeni gelmiş pantolonları süper yani ben çok beğendim zevk meselsi tabi bide tam oldu hiç hamile pantolonu gibi değil.
Sabah ilk ne yiyorsun canim.mesela once bir dilim ekmek yiyip daha sonra sut e yumurtaya gecersen bulantin daha az olur.hatta olmaz belki de.benimolmuyor cunku.ama bi gun ekmek yemedim butun gun bulandi midem.bi dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?