2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
allah razı olsun... Allah kabul etsin...

Heh işte tam bizimkiler... Bi dünya şey isterler... "2 dakkada hazırlarsınız" diye... Sonra bakmadan "olmamış-yanlış olmuş" vur suratına onu...

aynen öle yaranamazsın resmen ilk başta çok takıyodum ama çok üzüldüm yanımda çalışanlar hep kuyumu kazıyo açık arıyo işimi yapıp çıkıyorumm ve oda arkadaşımla bile konuşmuyorum düşün

benim bu hafta 3 gün üst üste ağrıdı ,böyle bir ağrı görmedim ömrümde o derece.ilaç iç dediler içmedim çektim ağrıyı.baş ağrısı hafifledi işte tansiyon düşüklüğü başladı.Vardır bunda da bir hayır.

Yemem artik yaa ogrendigim iyi oldu sagolun vallaa.defactoya da giderim o zaman.

doktorun bana söyleiklerini sizinle paylaşayım.

1-ton balığı ağır metal içerdiği ve konserve olduğu için yasak
2-kabuklu deniz ürünleri=midye-ıstakoz,yengeç,karides
3-abur cubur yenmicek
4-çiğ köfte,çiğ et
5-kıymanın tadına bile bakılmıcak(ki ben çiğ kıyma severdim)
6-çiğ ete çıplak etle dokunulmıcak(üstünde bakteri biriktiriyormuş)
7-dağdan bayıran toplanan yeşil otlar yenmicek(egede çok oluyor,ne kadar yıkansa da küçük böcekler içinde kalıyormuş)
8-8den sonra yemek yenmicek,çok meyve tüketilmicek.şeker yüklü olduğu için çok kilo aldırıyormuş(en çok üzüldüğüm kısım daha bunun çileği,kayısısı,kirazı karpuzu var:))
9-Günde 2 bardak süt 1 tane yumurta mutlaka dedi(ama ben yumurtayı sadece h.sonu yiyiorum,h.içi sadece haşlama yeme şansım var onu da yiyemem)
10-etiketi olmayan yumuşak beyaz peynirler(üstünde listeria bakteri oluyormuş)
11-bitki çayları yasak her türlü(rezene ve ıhlamaur okudum internette ama ben içmiyorum ne çay ne bitki çayı)
12.türk kahvesi için hafta 2 tane içilebilir dedi
13.yağlı,kızartma türü şeyler mide yanmasına neden olduğu için az tüketilmeli
14-makarna,hamr işi vs.az tüketilmeli
15-tatlılar,şekerin vücua hiçbir faydası olmadığı için şeker ihtiyacını meyveden alacaksın
16-şarküteri ürünleri(hazır köfte,salam,sosis vs...)
17-haftada 2 gün taze balık,1 gün kırmızı et,1 gün bakliyat,2 gün sebze yenilecek
18-süt ve süt ürünleri...

kızlar nasılsınız?
benim bulantılarım halen devam ediyor
ne zaman geçer yaaaaaaaaaa
çıkartmaktan mahfoldum.
yarın 11 haftaya giriyoruz kısmetse...

Kızlar ya göğüsleri kaşınan var mı benim çok kaşnıyo ucu falan

Benimki hem kasiniyor hem karincalaniyor hem sizliyor:) ucu da surekli kabuk oluyor.ama iki uc aydan sonra cok buyumuyormus.doguma dogru sut dolarken sisiyormus bide.alisirsin birkac haftaya

Arkadaslar su balik konusu benide uzuyo yiyemiyorum midem almiyo onun yerine findik ceviz fistik faln yiyoruum umarim faydasi olur et de yiyemiyorum umarim bisey olmaz

kızlar nasılsınız?
çıkartmaktan mahfoldum.

Sabah ilk ne yiyorsun canim.mesela once bir dilim ekmek yiyip daha sonra sut e yumurtaya gecersen bulantin daha az olur.hatta olmaz belki de.benimolmuyor cunku.ama bi gun ekmek yemedim butun gun bulandi midem.bi dene

kızlar nasılsınız?
çıkartmaktan mahfoldum.

tubiloşum nasılsın canım daha geçmedimi bulantıların rabbim yar ve yardımcın olsun bende dün ilk defa istifra ettim midemim ağrısından oldu benimki şimdi seni çok iyi anlıyorum insanı tüketiyor güçden düşüyorsun kenan paşa nasıl canım

benim de rengi koyulaşmış ve baya kabuk soydum o gün :)inşallah bol bol sütümüz olur yoksa bebek mamaları artı masraf

inşallaaaahhhhhhhh anneme çekersem yandım :)

kabuk oluyo evet anlamadım süt hazırlığımı diyosun

öyle umut ediyorum :)

hanımlar bugün siyaha yakın akıntım oldu sonra çok şiddetli göğüs ağrım bebeğim düşmüşmüdür sizce

kaç haftalık hamilesin bi doktoruna danış derim düşmese bile tehliken varsa ilaca yada iğneye başlarsın mutlaka dokotruna danış

defactoda hamile kıyafetleri varmıki?

önceden yoktu bende öylesine girdim yeni gelmiş pantolonları süper yani ben çok beğendim zevk meselsi tabi bide tam oldu hiç hamile pantolonu gibi değil.

Sabah ilk ne yiyorsun canim.mesela once bir dilim ekmek yiyip daha sonra sut e yumurtaya gecersen bulantin daha az olur.hatta olmaz belki de.benimolmuyor cunku.ama bi gun ekmek yemedim butun gun bulandi midem.bi dene

canım hiçbirşey yemeden çıkarıyorum.
öğürmekten kasıklarım agrıyor artık.
bazen az bir kraker ve yarım bardak su içiyorum ama 5 dk geçmeden çıkıyor :S
gün içinde tuzlu şeyler atmalıyım sürekli ağzıma.yoksa hemen şiddetli bulantı başlıyor.
bir çözümü yokmudur sizce?

yada nezaman kesildi diğer arkadaşlar sizin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…