2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
AMİİİİİİİNNNNN

ya bırak zaten öyle kaynanalardan hiç bahsetme... benim kaynanam düğünümüze bile gelmedi... bırak düğünü istemeye bile gelmedi... bide kayış gibi suratıyla bana name yapıyo...

Merhaba kızlar daha önce sormuştum sağlık ocağına ne zaman gitmemiz gerekiyor diye. Dün sağlık ocağından aradılar. 20. haftada aşılarımın başladığı söylendi. Hamilelik takip merkezlerinden takip edilip, hamileler aranıyormuş zaten. Rabbim hepimizi sağ salim kurtarsın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

tünaydın kızlar,

sabah giremedim,dün akşamdan beri tansiyon problemi var,sürekli düşük.8 e 4 lerde.baş dönmesi yüzünden işe de gitmedim.yattım hep.akşam da doktor kontrolü var bakalım.inşallah iyi geçer.

allah kolaylık versin şimdiden misafir ağırlamak zor 1 kişide aynı 10 kişide bence bende yemeğe geldiklerinde canım çıkmıştı 1 dak oturmadım herşey güzel olsun diye

sersem gibi olmuşsundur geçmiş olsun işallah geçer kontrolünde iyi geçer işallah

Arkadaslar bugun cuma gununun suyu yuzu hurmetine yasin ve ayetel kursu okudum burdaki tum hamile arkadaslarada dua ettim sag saglim kavusalim bebislerimize diye

benimde iş konusunda çok hakkımı yediler bende helal etmiyorum bişey olur senden bilirler suratlarını çekersin eşşek gibi çalışırsın yaranamazsın iyi olmuş bile demezler yanında çalışanlar senin açığını arar kuyunu kazar onlara ses çıkarmazlar ama mecbur çalışıyoruz

Arkadaslar bugun cuma gununun suyu yuzu hurmetine yasin ve ayetel kursu okudum burdaki tum hamile arkadaslarada dua ettim sag saglim kavusalim bebislerimize diye

Allah razi olsun hepinizden rabbime emanetiz hepimiz yavrularimizla.

Vallaa ben de dun 21:30 da ciktim isten.onumuzdeki hafta da oyle olacakmis.allah hepimizin yardimcisi olsun.

kayış gibi mi hahaha :)keşke benimki e gelmeseydi konuşmamak için bahanem olurdu..benimkinin içine şeytan kaçmış... :)taşlamak lazım :):)

Oyle vallaa canim yaa.usutmemisimdir insallaahhh.
Bi de balik yiyormusunuz en nefret ediyorum baliktan.ton baligini severim normalde ondan aldim midem bulandi onu da yiyemedim

canım ton balığı gibi büyük balıklar yeme,hele konserveyse hiç yeme.büyük balıklarda ağır metaller daha çok oluyormuş derinlerde yüzdükleri için ,bu da gebelikte istenilen bir durum değil.küçük balık yemeye çalış.

Allah razı olsun... Allah kabul etsin...
heh işte tam bizimkiler... bi dünya şey isterler... "2 dakkada hazırlarsınız" diye... sonra bakmadan "olmamış-yanlış olmuş" vur suratına onu...

kayış gibi mi hahaha :)keşke benimki e gelmeseydi konuşmamak için bahanem olurdu..benimkinin içine şeytan kaçmış... :)taşlamak lazım :):)
valla kayış gibi... oh da iyi oldu gelmediği istediğim gibi düğünümüzü de yaptık istediğim gelinliği de giydim ooohhh çekemeyen çatlasın... şimdi o yüzüme bakamıyo utancından...

Canim benim sat 21 ekim.listede yanlis yaziyor.sana zahmet bana hurmet:)degistirmezsende canin sagolsun

Ayyy bilmiyordum ben onuu.bi daha almam.taze balik alirim.
yuhh beeeee vicdansızlarrrr

Sorma vallaa kendileri ayagina tas deyse giderler dinlenirler.bizi dusunmezler.mecburiyetten calisiyoruz sonucta.kolay degil bu zamanda tek maasla yurutmek.bi de bebek geliyorsa hic kolay degil...

Oyle vallaa canim yaa.usutmemisimdir insallaahhh.
Bi de balik yiyormusunuz en nefret ediyorum baliktan.ton baligini severim normalde ondan aldim midem bulandi onu da yiyemedim

kkarabiberimde belirtmiş ton balığını tüketmemeye çalış. diğer balıklardan ben severim ama çokta sık yemiyorum bazen haftada 1 bazende 2 haftada bir yiyorum.

Iltihap sokme etkisi olan seyleri tuketmeyin.maydonoz kuru soganin cok oldugu yemekler felan.nar i da ogrenmis olduk.baska bilen vaesa paylassin.

dereotu ve adaçayıda çok tehlikeli... dikkat..

bu arada geçen gün bende pantolon almaya gittim lcw dkileri ben beğenmedim üstümde güzel durmadı kaba oldu sanki ama ordan üst aldım siyah ve beyaz uzun kollu badiler süperdi. pantolonuda defactoda aldım çok daha güzel ve daha ucuz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…