2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Gerçi topikte İstanbullu fazla yok ama...Eminönünde Havuzluhan diye bir yer var , yolunuz düşerse bir uğrayın derim. 0-2 yaş grubu ve de her keseye uygun çok harika şeyler var. Kaliteleri de gayet güzel

selam kızlar,
maşallah topik aldı başını gitti geçmişi okumadan günceli hiç yakalayamıyorum bıraktım geçmişi okumayı artık...

Kızlar benimde bir oğluşum alacakmış Geçen hafta öğrendik.doktor direk bak buda pipisi diye gösterdi..Daha biz sormadan..herkez kız dediği için bende etkilenerek kız hissetmeye başlamıştım oysaki..Çok şaşırdım..

Eşimin ise gözleri parladı erkek olduğunu öğrenince..Çok mutluyum çokkk...:):):)

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm

girdim oku oku bitiremedim yazılarınızı :) çok keyifli bu sayfa çokkk... aynı heyecnaı yaşayan insanların olması ayrı keyifli :) şimdi size bişey sorucam sabah kalktım göğüslerim kurumuş normalmidir soyuluyolar resmen neden sizce ..13.haftamdayım.

Canım benim ya ne güzel bir paylaşım çok hoşuma gitti güzel Allah'ım o günleri göstersin bize bebeğimizi kucağımıza alalım.

kızlar bende 1 hafta annemde kalacağım 2 gündür annemdeyim o yüzden fazla giremiyorum nete neler yapıyorsunuz bakalım

kızlarr belkı daha erken ama bana gulmeyın bebıs ıcın ates ölçer bakınyoruz aklımızda bulunsun eger ıyı bırseyede rastlarsak alalım dıyoruz sonucda bebeklıkten ıtıbarn lazım dıye.
bu ates ölçerler hakkında fıkrınız varmı kızıl ötesi olanlar daha mantıklı geldı uyurken falan ölçmesi kolay olur dıye hatta medifine dıye bir markayı pek met etmısler netde bıraz baktımda bu kouda fikri olan varmıı ???????

valla cnm bizim ailede hasta olduğu için koltuk altından kulaktan ve en sonda dediğin gibi kızıl ötesi mi neyse her biri var
hepside braun ve memnununz

Hayırlısı olsun canım benim çok sevindim darısı başıma inşallah :)

herkese merhaba
ben 2011 temmuz annesiyim kızım 18 aylık oldu
hepinizin sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almanızı diliyorum bayanlar....

Canım braunınki güzel biz ondan aşmayı düşünüyoruz

fıyat ları hakkındada bılgı verrımısın cnmmm

kıslar face de bulduklarım abakın bır ark.yazmısyaa

çok güzeller :) ben bebek battaniye başladım örmeye daha cinsiyetini bilmiyorum ama heves işte bende fıstık yeşili bi ip aldım ikisinede gider nasılsa örüyorum valla anlıyosan eğer hiç bu kadar zevk almamıştım örgü örmekten bebiş olunca konu böle oluyo galiba

bilmiyorum ki normal zamandada inan hiç aklıma gelmez

herkes bana erkek diyo nedense erken zamanlarda özellikle böle ekşi veya böyle şeylere aşerirlermiş çevremdeki 20 kişiden 15 tanesi erkek dedi hadi hayırlısı bakalım sağlıkla gelsinler, bu arada tavuk ve balık severdim tiksiniyorum resmen et sevmezdim şimdi seviyorum ilginçççç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…