2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

yemin ederim huyumuz suyumuz değişti ya

hoşgeldin canım. benimde oldu geçen hafta göğüs ucum çatladı soyuldu. bebeyağı vazelin falan sürdüm geçti

Bugün Benim Doğum günüm, bebeğimle birlikte ilk doğum günü pastamı kestim, içim biraz buruk annemi kaybedeli yıllar oldu ama bu günler hep zordur bana. en azından telefon açar iyi doğurdun beni derdim.... Sabah aklımdan geçen acaba benim kızımda beni iyiki doğurdun diyecek bir hayat yaşar mı .. Nasıl bir dünyada büyücek bebeğim... Biliyorum hepimizin aklından geçiyor bu endişeler, yaşayıp öğrenicez.. İnşallah önce sağlıkla ve mutlulukla kucağımıza aldığımız günleri nasip eder tanrım :)

benim öyle aş ermelerim olmadı bi yaz mevsiminde yetişen bi meyve istedi cnm oda cnm kocacım aydının altını üstünü getirerek buldu geldi sağ olsun :) ben oldum olsaı tatlı meraklısıyımdır sütlü tatlılar özellikle :)

ya bide konu aralarında bebeği hissedemeyen arkadaşlar endişe etmiş 2. 3. gebeliklerde biraz daha erken hissedilir ilk gebeliklerde 20. haftayı bulur tabi vucut yapısı ilede alakalı bir durum bu benim 2. gebeliğim olduğu için ben sanırım erken hissettim biraz ki 16. haftada oda kimse endişe etmesin bu aşamaya adar geldi isek allahın izni ile bundan sonrasıda gelir

ahh keske bılsem benım ıcın de beyendıgım bır battanıyeyeı eltım yaptırıyormuss cnm bende fıstık yesılı ve beyaz ıkılısınden vaz cayamıyorum ondan eltımde bıldıgı ıcın ole orduruyormus heheheh

canım bebeğin ile ailen ile nice mutlu senelere hayat sana hep isdediklerini getirsin annenin yeri başka bilirim allah sabır versin bu gün gönlünden geçen tüm dualarını rabbim kabul etsin iyşallah

ya bende mi tuhaflık var hiç öle şiddetle canım bişey istemedi ama bugünnn gidip eve kısır yapıcammmmmm fotoğrafını gördüm bugün face koymuşlar yersem rahatlıcam gibi geliyo

Gerçi topikte İstanbullu fazla yok ama...Eminönünde Havuzluhan diye bir yer var , yolunuz düşerse bir uğrayın derim. 0-2 yaş grubu ve de her keseye uygun çok harika şeyler var. Kaliteleri de gayet güzel

istanbuldayım ve birçok arkadaşım ordan alışveriş yaptı:) bende gidicem kısmetse cnm çok kaliteli ve uygun şeyler mevcut

ivit ivit ivit
bende aynen böyle anlatabilirdim hep aynı nokta
bi baskı sisme inme ivit ivit öyle
oyyyyyy yoksa biz ikizmiyizzzz ihihihihihih
sıpalarımız ay şekilde hissettiriyoooo dötünüüü yediğimmm

ahaaaaaa aynı iplerden olucaakkk ahhhh nerde öle düşünceli elti bendeee

ya bende mi tuhaflık var hiç öle şiddetle canım bişey istemedi ama bugünnn gidip eve kısır yapıcammmmmm fotoğrafını gördüm bugün face koymuşlar yersem rahatlıcam gibi geliyo

ayy bende istedim bak şimdi anamı arıyamda yapıkoysun yok yok en iyisi üst kattaki komşumu arıyam

Daha nice yaşlara canım ailenle huzur içinde uzun yıllar bebişlerinle mutluu mesut olun inşallah :) Hiç öyle düşünme ben hemen başka şeyler düşünmeye başlıyorum öle olunca onunla geçireceğim vakitlerin hayalini kuruyorum,bu herşeye değer...

aynen kardeş yaa, sürekli ama içimde garip bi his var bulanma değil acıkma değil kazınma değil gaz değilll bi boşluk sanki gelsin cücükler artık yaaaaa

ya ben hiç mide bulantısı sıkıntısı yaşamadım
şimdi bi bulanıyorum bi kusuyorum bi deli gibi açıkıyorum yemek seçiyorum acayip bişey oldum ben ya

16 yaşımdan beriaynı mahallede otuyorum evlendim anama yakın olsun diye aynı sokağın içinden ev tutdum malum çocuk baktırcaz :) oğlumu ben çalışırken anamla komşularım ortak baktılar sağolsunlar 4 yaşına kadar ondan sonra verdim kreşe ilk okul 3 oldu oğlum hala anam ve komşularım ilgilenir ben yokken mahallenin maskotu :) bide uzun zamandır sokağın içinde hamile olan yoktu hepsi çok üstüme düşüyolar iyka varlar hepsi inanın haftanın 2 yada 3 günü yemek yapıyorum hep getiriyolar kokmuştur işten geldi yorgunsundur diye seviyorum ben bu insanları yaaa

canım benim nice mutlu yıllara ailenle sevdiklerinle sevenlerinle ve tabiki küçük miniğinle.dilerim herşey gönlünce olur

kızlar ben kaçtım akşama girersem görüşürüz yoksa yarına iyşallah öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…