2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

ya bende zaten şaşırdım
16 haftayı bitiriyorum yarın ben ole hareket falan hissetmedim
12 haftada hissetiklerini söleyince işte pimpirikliyiz bebeğime bişey mi oldu psikolojisi oturuyo hemen

bende burdaki arkadaşlar hissettim dedikçe korkuyodum ben niye bişey hissetmiyorum diye.. evet kıpırdamalar var ama adet sancısı gibi kasılmalardı..onun dışında bişey yok yani bide bi aydır görmüyorum iice korkuyodum

ay kıyamam yaaaaa nasıl bir yıkımdır
ayyy gitmeselerdi başka hastaneye alacaklardı olan bebeği inanamıyorum yaaaa

kızlarr ben geldim.. ay rüyamda doktor %98 kız diyodu :)) çok sevindimm

Canım inş. Kalbindeki gibi olur sağlıkla.. Bende bugün akşam 6da bebeğimin cinsiyeti için ultrasona giricem çok heyecanlıyım kim merak etmiyorum derse yalan söyler, en azından elimizi karnımıza dokunurken kızım yada oğlum diyebilicez, sağlıklı olsun miniğimde cinsiyeti farketmez ama merak ediyorum,, yarına paylaşırım şekerler.. muck

selaaaaamlarrr
dün tatil yaptık
dinlendik akşama kadar yattık
dötümüsü büyüttük anneme gittik
yemek yedik içtik annem bizi rüyasında görmüş
cinsiyetini söyleyeyimmi dediii :))))
ultrason gibi kadınn benim anammm canım anam çilekeş anammm
neyseee erkekmiş ultrason anam öylee didiii
bende didim anacım yorma kendini ben biliyorum ne geliyor didim
kocişe anlattım siz kendinizi kandırın pııttıklı nuriye gelirse ben göbek atcam didi
sizede çok gülücem didi ihihihihihihihihih
öyle yani geldik işte
bi hoşgeldin bi çay çorba yok tüüüüü

PITIKLI NURİYE ULTRASON ANNE çok güldüm ya Allahda seni güldürsün
gel ben süt ısmarlayım sana :

oğlumuzzz olucakmış... dün öğrendik test sonuçlarımızdan normal dedi doktorumuz. 50 binde 1 miş risk.

düne kadar kız diyen kocamın erkek olcağını duyduğunda gözlerindeki ışığı görünce bende şaşırdım. hep derlerdi kız deselerde erkeklerin içinde hep bir erkek çocuğu yatar diye inanmazdım dün kendi kocamdan gördüm :) hayırlı evlatlar olsunlar inşaallh şimdi geçmişe göz atıyorum hemen :)

allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin cnm

Hoş geldin canım yokluğun hissediliyor :))) oğlan bizimki ya doktor da öğle dicek bak gör kız derse taşmış görüyorsun deriz doktora :))))))) hayırlısı olsun canım ya ama öğrendiğim günden beri hep erkek hissediyorum senin gibi Rabbim sağlıklısını hayırlısını nasip etsin inşallah . Birde öğrensekte rahatlasak artık :)) ben daha kimseye söyledim öğrensemde cinsiyetini söylesem diye sabırsızlanmaya başladım bi yandan da bu kadar söylemedim geri kalanını da söylemeyim de yazın direk bebeğimle gideyim Türkiye'ye diyorum :))))))

Hayırlısı olsun canım çok sevindim Rabbim sağlıklı sıhatli doğmayı nasip etsin inşallah :)

dun gece 3 te uyandim sabah 6 bucuka kadar da uyuyamadim dis etlerim cok kasiniyodu dislerimle birlesik olan yerleri sismis bide bugun ignem vardi dr soledim oda yeteri kadar kalsiyum almadigim icin bebekim bende ki depolari yiyomus yaramaz bebis :) neyse bende her gun yogurt yiyorum peynir yiyorum dedim demekki yetmiyo dedi sut icemiyorum dedim oda yogurdu artir calsiyumun emilimi yogurtta daha cok ve daha kolay dedi yalniz ev yogurtu yiycez kizlar haberiniz olsun

bende doktora sordum bana 20.haftada hissedersin dedi bişeyler oluyo içerde ama bir türlü emin olamıyorum bebekmi değilmi diye bide hamişlerin çoğu diyoki bebeğin hareket ettiğini zatn anlarsın hiçbir şeye benzemiyo bu diyolar henüz pek olamadım öyle ya yinede heyecan ve merak var bi hissetsem diyeeeee ne sabırsızız heeeeeeeeeeeeeeeee

gell gelll pıttıklı nuriyenin anasııııı çay, çorba değilde dayak var sanaaaaa nerdesin kız sennnnnn sıpaaa dün gözlerim seni aradı burlardaa didim topiğin neşesi yoooooooookkkk....

bideee senin kızın olacakmış gibi doğuyo hep içime... İnşallaaahhh hakkınızda hayırlısı olur amaaa..... pıttıklı nuriyeymiş senin kocada senden çatlak çıktı iyimi

ooohh ohhhh bi paşa daha geliyo desenizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hayırlı olsun cnm gözünüzaydın...

canim daha erken hepimizde kasilmalar agrilar falan oluyor ama onlar rahim buyudugu icin rahat ol daha siki tekmeler icin vaktimiz var

ya bende zaten şaşırdım
16 haftayı bitiriyorum yarın ben ole hareket falan hissetmedim
12 haftada hissetiklerini söleyince işte pimpirikliyiz bebeğime bişey mi oldu psikolojisi oturuyo hemen

12 hafta mi:26: nasil hissedilsin canim imkansiz cok asiri zayif olursa bir ihtimal deyim ama tek kuruntusuz benmiyim acaba hiiic kendimi dinlemem agrim olmadiginda bile acaba birsey var mi ordami diye dusunmem ben cok mu rahatim ne....

o ultrason anan bir de bana baksa yaaa yarin 17.hafta olacam daha bilmiyorum

hayirlisi olsun canim baslarsin artik alisverislere

ne bileyim femolowe ole demişler bende şaşırdım ve çok zayıf olduklarını bende göbekli olduğum için hissedemediğimi düşündüm

Son düzenleme:
Yeni profil resmim nssil olmus.artik kendi bebegimin resmini koyabiliyorum yupppiiii

Kızlar cinsiyetler bir bir dökülmeye başladııııı İnşallah bebişleri sağlıcakla alırız kucağımızaaa....

CİNSİYETLERİ TABLOYA EKLETMEK İSTEYEN VE CİNSİYETİ KESİN VE NET BELLİ OLAN ANNELERİMİZ BU MESAJIMDAN ALINTI YAPARAK YAZARLARSA TABLOYA EKLERİZ.. AMA LÜTFEN NET BELLİ OLANLAR YAZARSA SEVİNİRİM ÇÜNKÜ TABLODA TEKRAR DEĞİŞTİRMEK VE HERKESİN YERİNİ BULMAK ÇOOOOOK ZOR OLUYOOOOO

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…