2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

Sut mu geliyoorr.benden gelmiyor.bildigin beyaz sut mu geliyor yanii.ayy ne kadar guzel aglarim ben

banneee bannneeee senoşla bide leyloşlaaa bize pipican yazzzzzz
haftaya artık yasdırırız naapakkkk

aklı cıktı kızın
sakin ol kısss baaaaaak bende yaptım
hadi gel totolarını tokuşturalım
öpüyorum cok takıldım kısss kızmaaa

Haha:)gel kiz tokusturalim.zaten yilbasi partisinde oynaysmadim kurtlarim icimde kaldi

ay bende iki gündür hıyar yiyiorum durmadan

kakan da yeşil cıkıyooomuuuuu
bende bi ara havuca takmıştım sonra nara taktım
sonra hepsinden tiksindim artık çok başka seyler yiyorum ama
yamayayım pink dreamı linç ediyorlardı neredeyseee

pipican owwww süper allahım sağlıkla sıhhatle doğumunuda göstersin inşallahh kusummm

vallahaaaaa çok feci içim kıpraştııı
bu ne kıssss ısırırımmmm ben bi doğurup geliyorummm

ne dedin sütmü veriyorlaaaaaaa

Doğum günün kutlu olsun tatlım bebeğinle eşinle nice güzel yıllara inşallah

Haha:)gel kiz tokusturalim.zaten yilbasi partisinde oynaysmadim kurtlarim icimde kaldi

sanada merloş diyecem didim gitti

merloş ben bi oynadım bi oynadım
yemin ediyorum millet bizden çok oynadı bide hamile
dediler
haydii yandann merloşşş hadi kıssss ohh ohhh
:87::86::118:

dualarınızı okudum üfledim gözlerim yaşardı
nazardamı değermiş maaşallah hepimizeeee tüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüütüüüütüüüüüüü

Teşekkürler canım bilgi için yazılanların hepsi doğru kesinlikle bende belli bi yaşa kadar kullanırım stokkeyi sonra hiç olmadı yorumcu gibi baston alırım :)

Alemsin valla canım ya hiç güleceğim yoktu sen beni güldürdün allahta seni güldürsün :)ben hamile olduğumu kimseye söylemedim :)))) birde eşime diyorum tehlikeli zaman geçti gel artık özledim oda olmaz bebeğimizden utanıyorum diyor :)))))))))))) ama pes ettim artık sardırışa geçicem :))

Kızlar hergün sırası gelen arkadaşların dualarını okuyorum ama buraya herseferinde yazamıyorum bilginiz olsun Rabbim hepimizin bebeklerini bizlere bağışlasın dualarımızı kabul etsin inşallah çok öptüm hepinizi bebeklerinizi :)))))

Teşekkürler canım bilgi için yazılanların hepsi doğru kesinlikle bende belli bi yaşa kadar kullanırım stokkeyi sonra hiç olmadı yorumcu gibi baston alırım :)

Biz bundan aldik cook guzel ama buyuk biraz:)))

iyi dayanmış kız senin kociş valla bizimkini durdurabilene aşk olsun, karnım ağrıyo diyip yırtıyorum bebektende utanmıyosun diyorum.. ne utanacam oda öyle oldu diyo pislik

iyi dayanmış kız senin kociş valla bizimkini durdurabilene aşk olsun, karnım ağrıyo diyip yırtıyorum bebektende utanmıyosun diyorum.. ne utanacam oda öyle oldu diyo pislik

he kızz benim kociş önce pek yanaşmadı ama şimdi seri ataklar yapıyor en son bebe yağı almış memiklerime masaj yapacakmış baska niyeti yokmuş benim içim fesatmışşşşşş şeklinde bi denedi olmadı :) dünde geldi bemin dötüm ağrıyo diye nette araştırma yapmış kremli masaj yapmak lazımmış yine olmadı bide diyo oğluşum sen gözlerini kapat ayıp ayıp diyo evcil öküzüm benim kıyamam valla yakında bi atak daha bekliyorum bakalım yeni bahanesi ne olacak

he yaaaa biri topiğe nazar değdirdi vallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Sen bizi nazarlardan koru YA RABBİİİMMMMMMMMMMM.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nazar değmiş hali;
15 saat bakamadım (7-8 saati de uyku) 26 sayfa olmuş... okuyup geliyorum :/ kimi zaman ben okuyup gelene kadar saat gece yarısını geçiyor kimse kalmıyor topicte kendi kendime yazıyorum!!!!

haftaya bizde de pipican yazıcak canım Allah'ın izniyle merak etme sen kız derlerse söylemicez zaten :))))))

senoş bu kadar iddiadan sonra söyleyememmm
ama çok gülerim pipican yazdırırız kısss oyy gelse o günlerr ne güldümm

amin senoşum hep gülelim hemoroidi olanlar cok zorlamasınlar
kıss türkiyeye bi döncen türk filmi gibi kucagında sıpan
hiii my family this is my sıpa dersin
ingilizcem pörfektooo yani

benim kociş utanmaz cıktı ben kaçıyom sende az değilsin
civelek seniii

:))) valla ilk 3 ay birşey olur diye korktuk şimdide bebekten utanıyormuş benim kocam :))) evde tadilat var görümce de kalıyoruz tadilat bitsin hesaplaşıcaz :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…