senin boy varmış baya maşallah... benim boy 168 kilo 64 İnşallah fazla kilo almayız.. ben her sabah haşlanmış yumurta yemeye başladım.. bide süt içiyorum.. her gün 1 yumıurta yemeye çalışın kızlar.. bebiş için çok faydalı..
evet canim Allahtan kari koca boy konusundan sansliyiz esimde 195bende yumurta ve sutu ihmal etmiyorum ari poleni bal ve omega3 hap aliyorum hamile kalmadan oncede hep boyleydim zorlanmiyorum yani
bugün 5+0 olduk çok şükürrrrrabbim tamamına erdirsin inşallah
bugün 5+0 olduk çok şükürrrrrabbim tamamına erdirsin inşallah
alttan bakmadı ama dr umun ultrason bilgisi çok iyi masallah çok erken cinsiyet sölüyone guzel bende bu aksam doktora gidicem insallah gorebilirim sana alttan mi bakti yoksa ultrasonla mi???ilk aylarda genelde alttan bakiyorlarmis da
Evde eşim hala çok heyecanlanma biraz zaman geçsin falan diyor,ne olur ne olmaz diye.Ama ben burada sizlerle öyle güzel heyecanlar yaşıyorum,öyle hevesleniyorum ki.hamile olduğumun farkına varıyorum.sağolun kızlar:13: bu arada benim sat 25eylül.doktordan tahmini doğum tarihi falan öğrenmedim ama kk dan 3 temmuz diye çıktı.keşke 2 temmuz olsaydı çünkü doğum günüm
alttan bakmadı ama dr umun ultrason bilgisi çok iyi masallah çok erken cinsiyet sölüyove hep tutuyo
Günaydın kızlaarr
günaydın canım hoşgeldiiinnn... nasılsın minişimiz nasıl bakim..? sıkıntı veriyomu annesine..?
Günaydın tatlıımmmÇok şükür teyzesi şimdilki bi sıkıntısı yok bana
Sen nasılsın bakalııııımm
ikinirsin 2 temmuza cikiverir
oyy oyy teyzesi yesin onuuu... benimde bi sıkıntı yok kasıklarımda hafif kasılmalar oluyodu o kesildi biraz şimdilik.. çok acıkınca midem hafif bulanıyo o kadar işte... keseyi gömek için heyecanlanıyorum ben yaaa haftaya görürüz heralde.. sen gittinmi doktora felan.. kan testini naptın..?
Ben de öle canım yaa rahatlayacam bi görseydim ona görede söleyeceğim herkese..Canım ben perşembe günü gidecem o zaman bakacak keseye inşallah gözükür.Beta testinden başkada test istemedi henüz doktor keseyi bekliyo galiba oda
bende ilk kez yarın gidicem bakalım ne diyecek off çok heyecanlanıyorum ben yaaaaaa dediğin gibi sıkıntılı dönemleri bi atlatsaydıkk :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?