2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

evet canim Allahtan kari koca boy konusundan sansliyiz esimde 195bende yumurta ve sutu ihmal etmiyorum ari poleni bal ve omega3 hap aliyorum hamile kalmadan oncede hep boyleydim zorlanmiyorum yani

Evde eşim hala çok heyecanlanma biraz zaman geçsin falan diyor,ne olur ne olmaz diye.Ama ben burada sizlerle öyle güzel heyecanlar yaşıyorum,öyle hevesleniyorum ki.hamile olduğumun farkına varıyorum.sağolun kızlar:13: bu arada benim sat 25eylül.doktordan tahmini doğum tarihi falan öğrenmedim ama kk dan 3 temmuz diye çıktı.keşke 2 temmuz olsaydı çünkü doğum günüm

evet canim Allahtan kari koca boy konusundan sansliyiz esimde 195bende yumurta ve sutu ihmal etmiyorum ari poleni bal ve omega3 hap aliyorum hamile kalmadan oncede hep boyleydim zorlanmiyorum yani

bal polene bende devam edeyim bari evde vardı... femelove bence doktora gidince senin kesede gözükür gibime geliyo asosla aynı gün doğum tarihleriniz.. İNşallah bu akşam sende görürsün keseyi.. benim daha çoook var keseyeeee

bugün 5+0 olduk çok şükürrrr rabbim tamamına erdirsin inşallah

ne guzel bende bu aksam doktora gidicem insallah gorebilirim sana alttan mi bakti yoksa ultrasonla mi???ilk aylarda genelde alttan bakiyorlarmis da
alttan bakmadı ama dr umun ultrason bilgisi çok iyi masallah çok erken cinsiyet sölüyo ve hep tutuyo

ikinirsin 2 temmuza cikiverir

dün yani 29 ekimde gebe olduğumu öğrendim akşam doktora gidecem allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Günaydın tatlıımmmÇok şükür teyzesi şimdilki bi sıkıntısı yok bana
Sen nasılsın bakalııııımm

oyy oyy teyzesi yesin onuuu... benimde bi sıkıntı yok kasıklarımda hafif kasılmalar oluyodu o kesildi biraz şimdilik.. çok acıkınca midem hafif bulanıyo o kadar işte... keseyi gömek için heyecanlanıyorum ben yaaa haftaya görürüz heralde.. sen gittinmi doktora felan.. kan testini naptın..?

Ben de öle canım yaa rahatlayacam bi görseydim ona görede söleyeceğim herkese..Canım ben perşembe günü gidecem o zaman bakacak keseye inşallah gözükür.Beta testinden başkada test istemedi henüz doktor keseyi bekliyo galiba oda

bende ilk kez yarın gidicem bakalım ne diyecek off çok heyecanlanıyorum ben yaaaaaa dediğin gibi sıkıntılı dönemleri bi atlatsaydıkk :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…