Hayır canım çalışmıyorum ben evlendikten sora ayrıldım..Bende de mide bulantısı yok canım hiçde bulanmadı erken o yüzden mi bilmiyorum
Canıımmm hoşgeldin aramızaaaa..... Keseyi daha hiçbirimiz göremedik valla.. en küçükte benim miniğim heralde tek 4 haftalık bizizArkadaşlar ben de bugün öğrendim hamile olduğumudoktor uzun uzun baktı ama keseyi göremedi.cumartesi tekrar çağırdı.biraz moralim bozulmuştu ama sizleri okuduktan sonra normal olduğunu anladım.yeniden sevinmeye devam edebilirim artık
ooo neler konuşmuşsunuz neler ben uyuyorum o saatlerde işe gitmedim bugün birazdan dr a gidicem keseyi göremeyiz ama olsun belki progestan verir
daha erken sanırım benim sadece karnım açken bulanıyo midem o kadar.. İnşallah artmaz yaaa.. çok korkuyorum valla. ablam hamileliğinde 8 ay boyunca kusmuşumarım ona benzemem...:18:
Canıımmm hoşgeldin aramızaaaa..... Keseyi daha hiçbirimiz göremedik valla.. en küçükte benim miniğim heralde tek 4 haftalık bizizbende bugün gidecektim doktora ama sabah kan verdim sonucuda yarın çıkarmış o yüzden yarın sabaha randevu alıp gidicem İnşallah.. değerlerime baksın yükseliş nasıl diye.. bide nasıl beslenmem gerekiyo nelere dikkat etmem lazım tavsiyelerine ihtiyacım var.. keseyi görmek için çağırır o zaten...
canim daha mide bulantisi icin erken 6.veya7. hafta da baslarmisbende de daha birsey yok insallah boyle devam eder... ben bu aksam ilk defa doktora gidicem dun gittim daha calismiyorlardi
bende bugün gidecektim ama bugün ikinci kez kan verdim bhcg artışı nasıl doktor onada baksın diye sonuçta akşam 9'da çıkıyomuş.. birazdan arayıp yarına randevu alıcam İnşallah... Sende güzel haberlerle gelirsin İnşallah miniğinin kesesinide görürsün canım...
insallah canim bu hafta bitmedi gitti zaten daha birsey hissetmeyince insan hamile oldugunu anlayamiyor :18::18::18:
aaaaayyyyyy insallah zaten o pit pitlari dinleyecegim gunu bekliyorumo gune kadarda kimseye soylemicem
İnşallah o günleride görürüz canım benim.. ben kendi aileme ve eşimin ailesine söyledim.. kayınvalidem ağladı yazıken az bizim kadar oda istiyodu zaten... bende pıtpıtları duyunca akraba ve arkadaş çevreme söylicem..
femolove cnm sence göbişler ne zaman çıkmaya başlar..? bide sen kaç kiloyla hamiş kaldın..?
kızlar kesemizi gördük
kızlar kesemizi gördük
ben daha ketum ciktim desenekalbini duyunca cumle aleme soylicem insallah sanirim 3 ay dan sonra baslar canim benim boyum 179 simdilik kilom 68 umarim fazla sismeyiz sen kac kiloyla hamile kaldin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?