2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Bende geldim kızlar Allahın izniyle bende üçüncü kez anne oluyorum inşallah Temmuz'da

.......

Merhaba bayanlar.
Ekim sonu ve Kasım ayında pozitifi görüp Temmuz ayında anne olacaklar burada toplanıyoruz inşallah.
Hadi bakalım gelsin bebişleerr, müjdeleri paylaşıp, hamilelik sürecine buradan devam inşallah.
Temennim bu ay ben dahil hamile olmayı bekleyen herkesin anne olabilmesi

Son Adet Tarihlerinizi yazmayı unutmayınız

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM. ALLAH'IM, SEN BU AY HAMİLE HABERİNİ ALAN ANNİŞ ADAYLARINA SAĞLIKLI, SIHHATLİ BİR ŞEKİLDE BEBEKLERİNİ KUCAKLARINA ALMAYI NASİP ET YA RABBİM...
AMİN

[TABLE="class: grid, width: 600, align: center"]
[TR]
[TD]Hamiş Anniş Adayımız
[/TD]
[TD]Son Adet Tarihi
[/TD]
[TD]Tahmini Doğum Tarihi
[/TD]
[TD]Cinsiyet
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Esraezgi[/TD]
[TD]24 Eylül[/TD]
[TD]2 Temmuz [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Femolove[/TD]
[TD]24 Eylül[/TD]
[TD]2 Temmuz [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tuubii[/TD]
[TD]25 Eylül[/TD]
[TD]3 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Rose29[/TD]
[TD]26 Eylül[/TD]
[TD]4 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Peripek[/TD]
[TD]28 Eylül[/TD]
[TD]6 Temmuz [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İrmegan[/TD]
[TD]30Eylül[/TD]
[TD]8 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gullumsun[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
Profilin altında yer alan hamilelik takvimini yapmak için;

Kullanıcı Kontrol Paneli
Profili Düzenle
Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi
Değişiklikleri Kaydet

İşlem tamamdır kızlaaar

hayirlisi olsun yeni topigimizsu listede kendi ismimi gorunce cook heycanlandim hayirlisi olsun insallah...Rabbim herkeze nasip etsin

ooo neler konuşmuşsunuz neler ben uyuyorum o saatlerde işe gitmedim bugün birazdan dr a gidicem keseyi göremeyiz ama olsun belki progestan verir

Hayır canım çalışmıyorum ben evlendikten sora ayrıldım..Bende de mide bulantısı yok canım hiçde bulanmadı erken o yüzden mi bilmiyorum

daha erken sanırım benim sadece karnım açken bulanıyo midem o kadar.. İnşallah artmaz yaaa.. çok korkuyorum valla. ablam hamileliğinde 8 ay boyunca kusmuş umarım ona benzemem...:18:

Canıımmm hoşgeldin aramızaaaa..... Keseyi daha hiçbirimiz göremedik valla.. en küçükte benim miniğim heralde tek 4 haftalık biziz bende bugün gidecektim doktora ama sabah kan verdim sonucuda yarın çıkarmış o yüzden yarın sabaha randevu alıp gidicem İnşallah.. değerlerime baksın yükseliş nasıl diye.. bide nasıl beslenmem gerekiyo nelere dikkat etmem lazım tavsiyelerine ihtiyacım var.. keseyi görmek için çağırır o zaten...

ooo neler konuşmuşsunuz neler ben uyuyorum o saatlerde işe gitmedim bugün birazdan dr a gidicem keseyi göremeyiz ama olsun belki progestan verir

Günaydıııınn canımmm... doktordan dönünce muhakkak yaz neler söylediğini... İnşallah bugün keseyide görürsünüz...

canim daha mide bulantisi icin erken 6.veya7. hafta da baslarmis bende de daha birsey yok insallah boyle devam eder... ben bu aksam ilk defa doktora gidicem dun gittim daha calismiyorlardi

yeni topik hayırlı olsuuunnn... ismimi orada görmek ne güzel bi duygu yaa.. phiacım ellerine sağlıkk sen ve topikteki diğer kızlar en kısa zamanda aramıza katılırsınız İnşallaaahhh....

canim daha mide bulantisi icin erken 6.veya7. hafta da baslarmis bende de daha birsey yok insallah boyle devam eder... ben bu aksam ilk defa doktora gidicem dun gittim daha calismiyorlardi

bende bugün gidecektim ama bugün ikinci kez kan verdim bhcg artışı nasıl doktor onada baksın diye sonuçta akşam 9'da çıkıyomuş.. birazdan arayıp yarına randevu alıcam İnşallah... Sende güzel haberlerle gelirsin İnşallah miniğinin kesesinide görürsün canım...

anam anammmm topiğee bakkkkkkkkkkk bayıldımmmmmmmmmmmmmm ve yine phia imzasıııııııııııı tşk ederizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.. Hepimiz burada toplanıcaz İNŞALLAHHHH sohbetler edicezz bebeklerimizi konuşucazzzz oh misss

insallah canim bu hafta bitmedi gitti zaten daha birsey hissetmeyince insan hamile oldugunu anlayamiyor :18::18::18:

insallah canim bu hafta bitmedi gitti zaten daha birsey hissetmeyince insan hamile oldugunu anlayamiyor :18::18::18:

aynen öyle valla millet soruyo ne hissediyosun diye henüz bişey hissedemiyorum diyorum İnşallah keseyi görüp pıtpıtları duyarsak tamamen hamiş olduğumuzun farkına varıcaz heralde

aaaaayyyyyy insallah zaten o pit pitlari dinleyecegim gunu bekliyorum o gune kadarda kimseye soylemicem

aaaaayyyyyy insallah zaten o pit pitlari dinleyecegim gunu bekliyorum o gune kadarda kimseye soylemicem

İnşallah o günleride görürüz canım benim.. ben kendi aileme ve eşimin ailesine söyledim.. kayınvalidem ağladı yazık en az bizim kadar oda istiyodu zaten... bende pıtpıtları duyunca akraba ve arkadaş çevreme söylicem..

femolove cnm sence göbişler ne zaman çıkmaya başlar..? bide sen kaç kiloyla hamiş kaldın..?

ben daha ketum ciktim desenekalbini duyunca cumle aleme soylicem insallahsanirim 3 ay dan sonra baslar canim benim boyum 179 simdilik kilom 68 umarim fazla sismeyizsen kac kiloyla hamile kaldin??

kızlar kesemizi gördük

ayyyyyyyyyyyyyyyy yerim ben on un kesesiniiiii..... minniiiiiiiişşşşş ayy çok heyecanlandım yaaa.. ilk keseyi gören sen oldun asoscuummm Hadi hayırlı olsun.. darısı pıtpıtlarınıza olsun annesi..? senin tam olarak ne kadarlık bebiş..?

ben daha ketum ciktim desenekalbini duyunca cumle aleme soylicem insallahsanirim 3 ay dan sonra baslar canim benim boyum 179 simdilik kilom 68 umarim fazla sismeyizsen kac kiloyla hamile kaldin??

senin boy varmış baya maşallah... benim boy 168 kilo 64 İnşallah fazla kilo almayız.. ben her sabah haşlanmış yumurta yemeye başladım.. bide süt içiyorum.. her gün 1 yumıurta yemeye çalışın kızlar.. bebiş için çok faydalı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…