2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

slm kızlar
ben 2012 temmuz annesiyim.
6. haftayla yoğun bulantılarım başlamıştı, hergün defalarca kusuyordum.
12. haftayla birlikte bulantı ve kusmalar bıçak gibi kesildi.
6. ayda toplam 4 kilo almıştım.
ondan sonra zaten neredeyse bir ayda 4-5 kg aldım.
kilo düzeni bu şekilde oluyor zaten. son aylarda en az 3-4 kg birden alıyorsunuz.
o yüzden hamilelilk psikolojisiyle sakın kendinizi yemeğe vurmayın..
arkadaşın dediği gibi henüz çok erken..
son haftalarda iyice bunalacaksınız zaten, hamileliğe ek fazla kilo almanın alemi yok.
o kiloların bebeğe hiiiiç faydası yok, sadece sizi ağırlaştırır.. nefes alırken zorlanır, uyuyamazsınız..
bunu 19 kilo almış ben söylüyorum, ama öyle..
hoş emzirirken kilo veriliyor. 3,5 ay oldu doğum yapalı, 3 kg kaldı üzerimde...
ama siz olabildiğince kendinize hakim olun derim..

slm kızlar durumlar nasıl. benim bulantılar başladı bile.şimdiden böyleyse sonrasını düşünemiyorum.sağlıkla gelsinde bulantılara razıyım.

bugün biraz bulantı yaşadım o kadar onun dışında birşey yok sende durumlar nasıl ?

hmmm 6.haftada başlıyomuş zaten.. ben acıkınca bulanıyo midem ama çok rahatsız edici boyutta değil öyle bi geliyo gidiyo işte... yanlız benim aşırı derecede akıntım var sabah akşam çamaşır değiştiriyorum günlük pedler alerji yapıyo bide mantar var kaşıntı çok fazla yarın doktora gidersem onuda sorucam işte..

verdiğin bilgiler için teşekkürler canım.. Rabbim yavrunu sana bağışlasın.. evet kilo olayı çok sıkıntılı yaaa umarım fazla kilo almadan bebişleri dünyaya getiririz...

slm kızlar durumlar nasıl. benim bulantılar başladı bile.şimdiden böyleyse sonrasını düşünemiyorum.sağlıkla gelsinde bulantılara razıyım.

Allah yardımcın olsun canım.. tuzlu krekerler bisküviler iyi geliyomuş.. bol bol su içmek gerekiyomuş... dikkat et kendinede bebişedeeee

bende akıntı olayı çok fazla yok sadece yorulunca kasklarımda ağrı hissediyorum tek ve bariz belirtim buydu zaten Allah'ım ya ne güzel bir duygu hala inanamıyorum bazen mucize gibi günlük pedleri tavsiye etmıyorum zaten pamuklu iç çamaşırı giy en sağlıklısı o..doktora akıntı olayını sormayı ihmal etme sakın

Allah yardımcın olsun canım.. tuzlu krekerler bisküviler iyi geliyomuş.. bol bol su içmek gerekiyomuş... dikkat et kendinede bebişedeeee

saol canım. kasıklarında ağrı ve akıntın oluyomu. ya kasıklarım ağrıyınca korkuyorum bebeğime bişey olacak diye.

sorucam kesinlikle akıntıyı zaten mantar sıkıntım var çok rahatsız edici bi kurtulamadım.. çamaşırlarım hep pamuklu zaten.. yarın inşallah doktora gidebilirim...

saol canım. kasıklarında ağrı ve akıntın oluyomu. ya kasıklarım ağrıyınca korkuyorum bebeğime bişey olacak diye.

evet canım akıntım çok fazla kasık ağrısıda çok yürüyünce oluyo... rahim genişlediği için ara ara kasın ağrılarını hissedicekmişiz panik yapma sakın normalmiş...

kızlaaarr keseyi gören varmııııııııııı......?????????

hamileliğin ilk haftalarında kasıklarda yaşanan ağrı normalmiş.Çünkü rahmi tutan kaslar rahim içi büyüdüğünden gerlilip ağrıya sebep oluyormuş.Ama tabi ağrının şiddetlenmesi tehlikeli olabilir ihmal etmemek lazım. benim ayakta uzun süre durunca hemen başlıyor ağrılarım dinleniyorum geçiyor Güzel şeyler düşün olumsuz şeyler düşünüp strese girme.. beslenmeye dikkat edin birde ayağınızın ucuyla bir eşyayı itelemek, halıyı düzeltmek , ağır kaldırmayı herkese biliyodur zaten uzanmak vs.. tehlikeliymiş dikkat edin bunlara..

hangi dr iyi araştırmaktan helak oldum 2 gündür bende sonunda çarşmba günü saat 8e aldım randevuyu.. istediğim tüm doktorlar doluymuş sinir oldum dr seçme olayıda sıkıntılı biraz ama inşallah çarşmaba günü keseyi görürüm

yok ya daha keseyi görmeye gidemedik. ya aslında ben 7. haftada gitmek istiyorum erkenden gidip stres olmak istemiyorum. bi defada hem bebişi görürüz hem kalp atışlarını. tabi dayanabilirsem eğer. kızlar ya bu günler nasıl geçecek benim şimdiden heyecandan içim içime sığmıyor. 9 ay çabucak geçsinde hepimiz alalım bebişlerimizi kucaklarımıza. hala inanamıyorum o kadar güzel bir duyguki rabbim herkese nasip etsin inş.

bende senin gibi düşünüyordum ama dayanamadım aldım çarşambaya randevuyu umarım herşey yolunda gider bu mucize yolda birbirimize destek oluruz inşallah.. ben çıkıyorum hanımlar biraz uzanayım malum bebişi yormamak lazım :) mercimeklere iyi bakınnnnn

Son düzenleme:

ben ankaradayım canım klomen tedavisi oldum tedavi olduğum doktoruma gidicem doğumu medicanada yaptırıyomuş ne kadar istiyo nasıl oluyo kendi girebilecekmi doğuma hepsini öğrenicem inşallah... doktorda gerçekten sıkıntılı bi olay yaaa... inşallah sıkıntı yaşamayızz...

valla bana kalsa hergün gider baktırırım ultrasonda gelişimi ne durumda diyeeee yarın gidicem bakalım doktor nasıl yönlendirecek bide sorularım sıkıntılarım var onlarıda konuşmam lazım... evet yaaa 9 ay çabucak geçseeee yavrucuklar kucağımıza gelseeeee çok heyecanlı yaaaaaa

tamam canım dikkat et kendine ve bebişeee görüşürüz...

bende senin gibi düşünüyordum ama dayanamadım aldım çarşambaya randevuyu umarım herşey yolunda gider bu mucize yolda birbirimize destek oluruz inşallah..

bekliyoruz iyi haberlerini kesecik görününce haber ver. ben bekliyecem galiba gitmeyecem erkenden. 7. haftada pıt pıtlara gidecem bakalım hayırlısı. iyi düşünmek lazımki iyi olsun canım dilerim herşey ssorunsuz gider hepimiz için. forum iyi olacak bizler için bu yolda anca biz birbirimize yardımcı oluruz.

bende çıkıyorummm herkese hayırlı akşamlaarrr ... minişimin dinlenmeye ihtiyacı var yarın işe gidicez kuzucumlaaaaa

Canım sıkılıyo zaten canım yaa bu durumdan bende fazla zayıf değilim çünkü o kadar da fazlada yemiyorum ama anlamadım akşam geç yiyoruz o yüzden oluyo galiba bide suyu az içiyorum bugün başladım artık suyumu falan bol içiyorum dikkat edecem bakalım iştah açılırsada ne olur bilmem

Arkadaşlar ben de bugün öğrendim hamile olduğumu doktor uzun uzun baktı ama keseyi göremedi.cumartesi tekrar çağırdı.biraz moralim bozulmuştu ama sizleri okuduktan sonra normal olduğunu anladım.yeniden sevinmeye devam edebilirim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…