Aminnn canım İnşallaaahhhh... senin bulantı felan başladımı..?
kızlar durun ne yapıyosunuz ne zaman öğrendiniz ne zaman kilo almaya başladınızz.bence o gaz ya da şişkinliktir...ben şahsen kilo kontrolu yapmaya çalışacağım zaten çok zayıf değilim...hamileliğin sonlarında ve doğum sonrası çok bunalmamak için dikkat etmek zorundayız...düşünün yazın o sıcağında kilolar ve koca bir karın....yanii dikkat edelim
bugün biraz bulantı yaşadım o kadar onun dışında birşey yoksende durumlar nasıl ?
slm kızlar
ben 2012 temmuz annesiyim.
6. haftayla yoğun bulantılarım başlamıştı, hergün defalarca kusuyordum.
12. haftayla birlikte bulantı ve kusmalar bıçak gibi kesildi.
6. ayda toplam 4 kilo almıştım.
ondan sonra zaten neredeyse bir ayda 4-5 kg aldım.
kilo düzeni bu şekilde oluyor zaten. son aylarda en az 3-4 kg birden alıyorsunuz.
o yüzden hamilelilk psikolojisiyle sakın kendinizi yemeğe vurmayın..
arkadaşın dediği gibi henüz çok erken..
son haftalarda iyice bunalacaksınız zaten, hamileliğe ek fazla kilo almanın alemi yok.
o kiloların bebeğe hiiiiç faydası yok, sadece sizi ağırlaştırır.. nefes alırken zorlanır, uyuyamazsınız..
bunu 19 kilo almış ben söylüyorum, ama öyle..
hoş emzirirken kilo veriliyor. 3,5 ay oldu doğum yapalı, 3 kg kaldı üzerimde...
ama siz olabildiğince kendinize hakim olun derim..
slm kızlar durumlar nasıl. benim bulantılar başladı bile.şimdiden böyleyse sonrasını düşünemiyorum.sağlıkla gelsinde bulantılara razıyım.
hmmm 6.haftada başlıyomuş zaten.. ben acıkınca bulanıyo midem ama çok rahatsız edici boyutta değil öyle bi geliyo gidiyo işte... yanlız benim aşırı derecede akıntım var sabah akşam çamaşır değiştiriyorum günlük pedler alerji yapıyo bide mantar var kaşıntı çok fazla yarın doktora gidersem onuda sorucam işte..
verdiğin bilgiler için teşekkürler canım.. Rabbim yavrunu sana bağışlasın.. evet kilo olayı çok sıkıntılı yaaa umarım fazla kilo almadan bebişleri dünyaya getiririz...
Allah yardımcın olsun canım.. tuzlu krekerler bisküviler iyi geliyomuş.. bol bol su içmek gerekiyomuş... dikkat et kendinede bebişedeeee
bende akıntı olayı çok fazla yok sadece yorulunca kasklarımda ağrı hissediyorum tek ve bariz belirtim buydu zatenAllah'ım ya ne güzel bir duygu hala inanamıyorum bazen mucize gibi günlük pedleri tavsiye etmıyorum zaten pamuklu iç çamaşırı giy en sağlıklısı o..doktora akıntı olayını sormayı ihmal etme sakın
saol canım. kasıklarında ağrı ve akıntın oluyomu. ya kasıklarım ağrıyınca korkuyorum bebeğime bişey olacak diye.
saol canım. kasıklarında ağrı ve akıntın oluyomu. ya kasıklarım ağrıyınca korkuyorum bebeğime bişey olacak diye.
sorucam kesinlikle akıntıyı zaten mantar sıkıntım var çok rahatsız edici bi kurtulamadım.. çamaşırlarım hep pamuklu zaten.. yarın inşallah doktora gidebilirim...
evet canım akıntım çok fazla kasık ağrısıda çok yürüyünce oluyo... rahim genişlediği için ara ara kasın ağrılarını hissedicekmişiz panik yapma sakın normalmiş...
kızlaaarr keseyi gören varmııııııııııı......?????????
sorucam kesinlikle akıntıyı zaten mantar sıkıntım var çok rahatsız edici bi kurtulamadım.. çamaşırlarım hep pamuklu zaten.. yarın inşallah doktora gidebilirim...
evet canım akıntım çok fazla kasık ağrısıda çok yürüyünce oluyo... rahim genişlediği için ara ara kasın ağrılarını hissedicekmişiz panik yapma sakın normalmiş...
kızlaaarr keseyi gören varmııııııııııı......?????????
yok ya daha keseyi görmeye gidemedik. ya aslında ben 7. haftada gitmek istiyorum erkenden gidip stres olmak istemiyorum. bi defada hem bebişi görürüz hem kalp atışlarını. tabi dayanabilirsem eğer. kızlar ya bu günler nasıl geçecek benim şimdiden heyecandan içim içime sığmıyor. 9 ay çabucak geçsinde hepimiz alalım bebişlerimizi kucaklarımıza. hala inanamıyorum o kadar güzel bir duyguki rabbim herkese nasip etsin inş.
hangi dr iyi araştırmaktan helak oldum 2 gündürbende sonunda çarşmba günü saat 8e aldım randevuyu.. istediğim tüm doktorlar doluymuş sinir oldum dr seçme olayıda sıkıntılı biraz ama inşallah çarşmaba günü keseyi görürüm
yok ya daha keseyi görmeye gidemedik. ya aslında ben 7. haftada gitmek istiyorum erkenden gidip stres olmak istemiyorum. bi defada hem bebişi görürüz hem kalp atışlarını. tabi dayanabilirsem eğer. kızlar ya bu günler nasıl geçecek benim şimdiden heyecandan içim içime sığmıyor. 9 ay çabucak geçsinde hepimiz alalım bebişlerimizi kucaklarımıza. hala inanamıyorum o kadar güzel bir duyguki rabbim herkese nasip etsin inş.
tamam canım dikkat et kendine ve bebişeee görüşürüz...bende senin gibi düşünüyordum ama dayanamadım aldım çarşambaya randevuyu umarım herşey yolunda gider bu mucize yolda birbirimize destek oluruz inşallah..ben çıkıyorum hanımlar biraz uzanayım malum bebişi yormamak lazım :) mercimeklere iyi bakınnnnn
bende senin gibi düşünüyordum ama dayanamadım aldım çarşambaya randevuyu umarım herşey yolunda gider bu mucize yolda birbirimize destek oluruz inşallah..
tamam canım dikkat et kendine ve bebişeee görüşürüz...
kızlar durun ne yapıyosunuz ne zaman öğrendiniz ne zaman kilo almaya başladınızz.bence o gaz ya da şişkinliktir...ben şahsen kilo kontrolu yapmaya çalışacağım zaten çok zayıf değilim...hamileliğin sonlarında ve doğum sonrası çok bunalmamak için dikkat etmek zorundayız...düşünün yazın o sıcağında kilolar ve koca bir karın....yanii dikkat edelim
evet canım çalışıyorum ama doğumdan sonra ayrılıcam işten.. bebeğimi kendim büyütmek istiyorumsen çalışıyomusun canım..?
oooo naptın kuzum yaaaa dikkat et azıcık yediklerine barii... yanlız benimde acayip iştahım açıldı yaaaa önüme ne gelse yemek istiyorum ama kendimi kısıtlamaya çalışıyorum... mide bulantısından çok korkuyorum İnşallah yaşamayız... mide bulantısı başlayan varmı aramızda kızlaaar...???
Hayır canım çalışmıyorum ben evlendikten sora ayrıldım..Bende de mide bulantısı yok canım hiçde bulanmadı erken o yüzden mi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?