canım çeri domatesi ve sera salatalığı alıyorum o kocaman kocamanlar hormonlu onların tadı tuzu yok zatenbenim favorim sarı elma oldum olası çok sevmişimdir bulantılarımı da en çok o geçirdi:) yoğurdun içine minik minik elmayı doğrayıp tarçın serpip yiyorum tatlı gibi geliyor çok hoşuma gidiyor:) doktorumun dediği hamilelikte çok yemek ancak sana zarar hamile birisi yaklaşık 1 büyük muz kalorisi kadar normal zamanki günlük menüsüne ek getirmeli maalesef toplumumuzda çocuğa yarasın diye yenilenler anneye yarayıp yağ olarak kalıyor diye ekledi doktoruma göre en fazla 57 olmalıyım yani doğuma girmeden
aynen bende yumurta balık et özellikle tavuk soğudum. baklagiller konusunda bende sen gibiyim. ama hiç bişey patates salatası kadar cazip gelmiyor bana :) walla çalışanların işi daha mı kolay daha mı zor bilmedim bu konuda. çalışınca öğünler daha düzgün oluyor ama insan ne bulsa yiiyor. Allah tan evim yakın iş yerine öğle araları eve gidiyorum.
kızlar leyla ile şeyda nerlerelerde ya kaç gündür uğramıyolar
evet bu konuda haklısın benim doktorumda bana aynı şeyi dedi. hamileyim diye abartma diyet gibi düşün ama süt ürünlerine ağırlık ver diye. bende 65 de hamile kaldım en fazla 75 olmam gerek. sonra hemen diyet zaten. doğumdan sonrada o süt yapar bu süt yapar hikayelerini geçin tek süt yapan şey bol su diyolar. birde insan memleketinde olunca ailesi yanında olunca daha çok kilo alıyor anneler kıyamıyor çift canlısın diye :)
kızlar leyla ile şeyda nerlerelerde ya kaç gündür uğramıyolar
canım çalışanların avantajı kadar dezavantajı da var belki yemek düzeni oluyor ama inan bazen imreniyorum evde olan bayanlara özellikle bulantı nöbetlerimde her sabah işkence çektim hala da var bir türlü bitmedi yataktan ağlayarak kalktığım çok gün oldu uyanmak 8.30'da derste olduğum için bulantım geçsin lüksüm olmadıbazen okuldan sıkılıp eve geçiyorum öğlenleri son aylara kadar aksilik olmazsa arabayı kullanmaya devam edeceğim 7 dk falan evde oluyorum ama okulda arkadaşlarla beraber yemek salonumuz daha çekici geliyor:) patates salatası lezzetli ama enerjisi birazcık fazla o yüzden çok tercih etmedim yağlı şekerli vs. yiyeceğimde küçük parçaları tercih edip günlük yediklerime yöneliyorum doktorum sıkı sıkı tembihledi çok yağ çok şeker kızartam abur cubur yasak eğer kilo almaya hızlı başlarsan ben frenlerim diye:)
Umudunu yitirme canim umut olmazsa yasayamayiz.. Esin rahat galiba ne olursa olsun senin ayrilmayacagini düsünüyor iste bu yüzden sen ne desen de bos gibi yapi geregi ciddiye almiyordur. Söyle bi imkanin yokmu annenlerin yada bi akrabanin arkadasinin yanina gitme gibi.. Biraz kafa dinlersin kendini toplarsin ve esinde yalnizligi görmüs olur onun sekilde ciddiyeti anlamasi gerekiyor cünki yoksa sen cok yipranirsin..
Boy: 1.60 kg 51,5 1,5 kg almistim en son)
günaydın hatta tünaydın kızlar bu ne yoğunluk yaaa iş yerimde deli oldum üstüne üstelik gripte olmuşum ölüyom resmen
annecimm 1000 km uzakta ancak telefonla aman onu ye aman bunu ye diyebiliyor:)) annem 9 ay boyunca bulantısı devam eden bir hamile olmuş ve düşünün doğuma girerken 48 kilo imişkimse hamile olduğunu anlamamış ben 2.700 gram doğmuşum annem 43 kiloymuş hamile kalmadan 48 ile doğuma girmiş her şey kokmuş sadece kuru üzüm yemiş ve 1 sabahtan diğer sabaha 1 lt süt içmiş her gün taze süt almış sütçüden ah bir kase çorba yapan olsaydı da içseydim der durur:)
kızlar neler yediğinizi merak ettim hani illa yemem gereken bir şey var mı diye? Sabah domates salatalık 1 tane haşlanmış yumurta ve tartıyla tartıp 30 gram peynir 20 gram da kepek ekmek yiyorum açık çay ve şekersiz, öğlen 1 kase çorba ve yağsız salata 1 bardak ayran akşam da genelde sebze yemeği yapıyorum salata ve yoğurtla yiyorum öğlen ve akşam ekmek yemiyorum akşam yemeğinden uyuyana kadar da ya bir yağsız bardak süt ya da bir küçük kase yağsız sütle 1 küçük elma ya da portakal yiyorum öğle yemeklerimde çok nadir etli sebze yemeği yiyorum onu da yağsız ve susuz en çok yediğim bol yeşillik domates salatalık aralarda çok mide bunaltısı çekersem de 2 ya da 3 tane tuzlu bisküvi ya da galeta yiyorum sizlerin nasıl öğünleriniz?
canım o bir şeye tepki vermez her defasında beni sevdiğini ayrılmak istemediğini söyler olayı ciddiye almaz çok da iyi bilir kafama koyduğumu yaparım bakalım ne olacak boyun maşallah güzel canım beni düşün 1.56 cm:))
canım ben de bulantı hala da devam ediyor doktorum çıkartsan bile sakın yememezlik yapma dedi bulanıyor çıkartıyorum ona rağmen de yiyorum belki kilo alımının az olması hareketliliktir çünkü haftada 36 saat dersim var ve 2. öğretim derslerine de giriyorum düşün perşembe sabah 8'de evden çıkıp gece 9.5ta eve dönüyorum aralıksız derse giriyorum cuma da yine 8'de çıkıp akşam 8.30'da evde oluyordum diğer günler evden çıkışım hep 8 eve girişim ise 6 sabahtan akşama kadar aylar böyle geçti ekstradan yürüyüş ya da spor falan da yapamıyorum halim kalmıyor bence sizin aldıklarınız da fazla değil 6 ayda 10 12 kilo alanlar var etrafımda
kızlar bir rüya gördüm biraz uzun ama,öğle arasında yazarım.sabah gülerek uyandım.
bizim topikle ilgili bir rüya.
kızlar neler yediğinizi merak ettim hani illa yemem gereken bir şey var mı diye? Sabah domates salatalık 1 tane haşlanmış yumurta ve tartıyla tartıp 30 gram peynir 20 gram da kepek ekmek yiyorum açık çay ve şekersiz, öğlen 1 kase çorba ve yağsız salata 1 bardak ayran akşam da genelde sebze yemeği yapıyorum salata ve yoğurtla yiyorum öğlen ve akşam ekmek yemiyorum akşam yemeğinden uyuyana kadar da ya bir yağsız bardak süt ya da bir küçük kase yağsız sütle 1 küçük elma ya da portakal yiyorum öğle yemeklerimde çok nadir etli sebze yemeği yiyorum onu da yağsız ve susuz en çok yediğim bol yeşillik domates salatalık aralarda çok mide bunaltısı çekersem de 2 ya da 3 tane tuzlu bisküvi ya da galeta yiyorum sizlerin nasıl öğünleriniz?
aynen bende yumurta balık et özellikle tavuk soğudum. baklagiller konusunda bende sen gibiyim. ama hiç bişey patates salatası kadar cazip gelmiyor bana :) walla çalışanların işi daha mı kolay daha mı zor bilmedim bu konuda. çalışınca öğünler daha düzgün oluyor ama insan ne bulsa yiiyor. Allah tan evim yakın iş yerine öğle araları eve gidiyorum.
valla bugün kaçıp gidesim var ruh halim hiç iyi değil ya hayırlısı bakalım
günaydın hatta tünaydın kızlar bu ne yoğunluk yaaa iş yerimde deli oldum üstüne üstelik gripte olmuşum ölüyom resmen
benim tam tersi daha çok karbonhidrat alıyorum iş yerinde ama evde otursam da kendime sağlıklı birşey yapmaya üşeniyorum geçen hafta üç gün üstüste patates yedim patatesten vazgeçemiyorum
günaydııınnnn:))) çok geçmiş olsun dün yoktun bi kaç arkadaş daha hala yok merak ettim valla iyisiniz inşallah cücükleee:))))
canım onun sorumluluk bilinci yok ben zaten anlaşmalı boşanma dilekçesini hazırlattım her şey hazır ve ona ailesi gelmeden söyledim bu sefer de aynı şeyleri yaşatırsan dönüşü yok diye deli gibi yalvardı yapmayacağım diye aynısı onunla ömür zor Türk Dili değil İnkılap Tarihi:) yeme içme bulantı ah şu bu diyerek şaka gibi 5. aya girdik sanırım az kaldı hızlı geçiyor zaman yemek içmek hikaye gibi Allah sağlıklı huzur dolu versin kucağımıza evlatlarımızı hepimiz için dileğim bu sonuçta obez olacak halimiz yok bir şekilde alınanları da vermek için uğraşacağız hem bebek daha çok efor sarf ettirir:) balık köftesi ilginç geldi annem gelsin yaptırayım kokusuna dayanamamya ciddiye almaması uyuz birşey ama sana kötü davranmaması da önemli bence... bence biraz sabret kv ler gittikten sonra bir iki naz yaparsın beni anlamadın falan diye duygularını söylersin biraz süründürürsün sonra da kısmetse minoşunuz doğunca o daha da sorumluluğunuzu hisseder aklı başına gelir bence
valla bravo bu tempoya nasıl dayanıyorsun? bu arada özel değilse hangi bölüm? bana türk diliymiş gibi geldi nedensep
ben de rüyamda çok yakışıklı bir italyanla dans ediyordum ohh ohhh
ya hem de tartıyorsun helal olsun, maaşallah sen benden çok sağlıklı besleniyorsun, ben haftada 1-2 haftasonu yumurta yiyorum, sabah portakal suyu ceviz, kahvaltıda peynir ekmek simit ne bulursam, öğle yemekler genelde karbonhidrat oluor hep fast food servisi var iş yerimize, günde iki bardak süt içmeye çalışıyorum bazen içemiyorum bazen bir bardakta kalıyor, salata yapıp yiyemiyorum, ve her akşam üzeri ne oluyorsa mutlaka tatlı bisküvi birşey yiyorum...( kurubaklagil ayda iki kez denk geliyor son yaptığım da kötü olmuştu ( et yemyorum zaten, balığa yeni başlamıştım tiksine tiksine yiyorum haftada iki olmasına özen gösteriyorum, bu arada balıktan tiksinenlere tavsiyem blık köftesi tüm malzemeleri soğan baharat balık atın robota köfte gibi yani bildiğiiz böylece kokusu da gelmiyor
benim tam tersi daha çok karbonhidrat alıyorum iş yerinde ama evde otursam da kendime sağlıklı birşey yapmaya üşeniyorum geçen hafta üç gün üstüste patates yedim patatesten vazgeçemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?