2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

evet bu konuda haklısın benim doktorumda bana aynı şeyi dedi. hamileyim diye abartma diyet gibi düşün ama süt ürünlerine ağırlık ver diye. bende 65 de hamile kaldım en fazla 75 olmam gerek. sonra hemen diyet zaten. doğumdan sonrada o süt yapar bu süt yapar hikayelerini geçin tek süt yapan şey bol su diyolar. birde insan memleketinde olunca ailesi yanında olunca daha çok kilo alıyor anneler kıyamıyor çift canlısın diye :)

canım çalışanların avantajı kadar dezavantajı da var belki yemek düzeni oluyor ama inan bazen imreniyorum evde olan bayanlara özellikle bulantı nöbetlerimde her sabah işkence çektim hala da var bir türlü bitmedi yataktan ağlayarak kalktığım çok gün oldu uyanmak 8.30'da derste olduğum için bulantım geçsin lüksüm olmadı bazen okuldan sıkılıp eve geçiyorum öğlenleri son aylara kadar aksilik olmazsa arabayı kullanmaya devam edeceğim 7 dk falan evde oluyorum ama okulda arkadaşlarla beraber yemek salonumuz daha çekici geliyor:) patates salatası lezzetli ama enerjisi birazcık fazla o yüzden çok tercih etmedim yağlı şekerli vs. yiyeceğimde küçük parçaları tercih edip günlük yediklerime yöneliyorum doktorum sıkı sıkı tembihledi çok yağ çok şeker kızartam abur cubur yasak eğer kilo almaya hızlı başlarsan ben frenlerim diye:)

günaydın hatta tünaydın kızlar bu ne yoğunluk yaaa iş yerimde deli oldum üstüne üstelik gripte olmuşum ölüyom resmen

annecimm 1000 km uzakta ancak telefonla aman onu ye aman bunu ye diyebiliyor:)) annem 9 ay boyunca bulantısı devam eden bir hamile olmuş ve düşünün doğuma girerken 48 kilo imiş kimse hamile olduğunu anlamamış ben 2.700 gram doğmuşum annem 43 kiloymuş hamile kalmadan 48 ile doğuma girmiş her şey kokmuş sadece kuru üzüm yemiş ve 1 sabahtan diğer sabaha 1 lt süt içmiş her gün taze süt almış sütçüden ah bir kase çorba yapan olsaydı da içseydim der durur:)

evet dezavantajımız çok bende çok özeniyorum özellikle uyku konusunda. bulantı zaten kabus. o bulantı zamanlarında müdürümüz halime acıyordu koltuğumda uyuyordum resmen bazen beni eve yolluyordu. ama napalım geçiyor. bebişler sağlıklı olsun da :)

canım hamile halimle hiçbir yere gidemem ailemden 1000 km uzaktayım mümkünse düzenimi bozamam ailesi yüzünden huzurumu kaçıran o ve dolayısıyla evden gidecek olan kişi eşim izin alıp annenlerle memleketine git ikimize de iyi gelir dedim bakalım ne yapacak şu an gerçekten kafamı dinlemek istiyorum annemi çağırdım onun ailesi gidince yanıma gelecek o da annesiyle gitsin herkes biraz kendine gelsin

bende çok uzaktayım sağolsun kolilerle bile yetişiyor:) ama o ilk aylarda bulantım olduğu zamanlarda çok aradım keşke burda olsaydı diye halada arıyorum insanın daha çok ihtiyacı oluyor kuru üzüm yiyebiliyorsanız yiyin çok faydalı diyolar zeka gelişimi için ben tatlıdan tiksindiğim için yiyemiyorum.

afiyetler olsun canım. ama benin doktorum bana domates, salatalık yasakladı. mevsimi değil diye. bir doktoruna danış istersen nede olsa mevsim sebzesi değil ve

hormonlulardır. benim vazgeçmem biraz zor oldu özellikle salatalıktan ama kuzum için herşeye değer.

ya ciddiye almaması uyuz birşey ama sana kötü davranmaması da önemli bence... bence biraz sabret kv ler gittikten sonra bir iki naz yaparsın beni anlamadın falan diye duygularını söylersin biraz süründürürsün sonra da kısmetse minoşunuz doğunca o daha da sorumluluğunuzu hisseder aklı başına gelir bence

valla bravo bu tempoya nasıl dayanıyorsun? bu arada özel değilse hangi bölüm? bana türk diliymiş gibi geldi nedense p

kızlar bir rüya gördüm biraz uzun ama,öğle arasında yazarım.sabah gülerek uyandım.
bizim topikle ilgili bir rüya.

ben de rüyamda çok yakışıklı bir italyanla dans ediyordum ohh ohhh

ya hem de tartıyorsun helal olsun, maaşallah sen benden çok sağlıklı besleniyorsun, ben haftada 1-2 haftasonu yumurta yiyorum, sabah portakal suyu ceviz, kahvaltıda peynir ekmek simit ne bulursam, öğle yemekler genelde karbonhidrat oluor hep fast food servisi var iş yerimize, günde iki bardak süt içmeye çalışıyorum bazen içemiyorum bazen bir bardakta kalıyor, salata yapıp yiyemiyorum, ve her akşam üzeri ne oluyorsa mutlaka tatlı bisküvi birşey yiyorum...( kurubaklagil ayda iki kez denk geliyor son yaptığım da kötü olmuştu ( et yemyorum zaten, balığa yeni başlamıştım tiksine tiksine yiyorum haftada iki olmasına özen gösteriyorum, bu arada balıktan tiksinenlere tavsiyem blık köftesi tüm malzemeleri soğan baharat balık atın robota köfte gibi yani bildiğiiz böylece kokusu da gelmiyor

benim tam tersi daha çok karbonhidrat alıyorum iş yerinde ama evde otursam da kendime sağlıklı birşey yapmaya üşeniyorum geçen hafta üç gün üstüste patates yedim patatesten vazgeçemiyorum

valla bugün kaçıp gidesim var ruh halim hiç iyi değil ya hayırlısı bakalım

bi sakinleş bence işyerinden ayrılabiliyosan eve gidip dinlen yada ((((( bende dün akşam çok kötüydüm hüngür hüngür ağla ağlaa dopdoluyum sanki bişey varmış gibi 1 saat ağladım gözlerim davul oldu rahatladım ama:)))))))

benim tam tersi daha çok karbonhidrat alıyorum iş yerinde ama evde otursam da kendime sağlıklı birşey yapmaya üşeniyorum geçen hafta üç gün üstüste patates yedim patatesten vazgeçemiyorum[/QUOTE]

patates bulantımı alıyor birazda o yüzden seviyorum bastırıyor.

slm kızlar..
ben 2012 temmuz annesiyim.
hamileliğinizin yarısı geride kalıyor yavaş yavaş..
söyleyeceğim şey, yemenize dikkat edin.
bulantıların kesilmesiyle iştah açılıyor.
farkında olmadan abur cubura fazla yükleniyoruz, hamur işlerine, tatlılara..
sonra acısı fena çıkıyor..
ben fazladan yemediğim halde dr un bana koyduğu 12 kg sınırını fazlasıyla aşmıştım.

6. ay sonunda 4 kilo almıştım.
son üç bucuk ayda yaklaşık 15 kilo aldım.
yani son aylarda ister istemez her ay 3-5 kilo alınıyor.:18:

toplamda aldığım 19 kilonun 17si 6 ay içinde (emzirmeyle sanırım) uçup gitti..
ama süt olsun diye hiiiiiiiiiiç öyle tatlı, komposto, meyve suyu içmedim, sadece su, günde 3-4 litre su.
şimdi kalan iki kilo ve sarkan göbek için spora gidiyorum..

doğumdan sonra hava çok sıcak diye göbeğimi hiç saramadım, dr ilk haftadan sonra korse önermişti oysa..
o yüzden jöle gibi titriyor ve 5 aylık hamile göbeği gibi.
spora başlayalı biraz toparlandı ama yine sorun..
netice-i kelam; siz tedbirinizi alın dostlar..

bebişlerinizle birlikte Allaha emanetsiniz

Son düzenleme:
günaydın hatta tünaydın kızlar bu ne yoğunluk yaaa iş yerimde deli oldum üstüne üstelik gripte olmuşum ölüyom resmen

geçmiş olsun canım

benim tam tersi daha çok karbonhidrat alıyorum iş yerinde ama evde otursam da kendime sağlıklı birşey yapmaya üşeniyorum geçen hafta üç gün üstüste patates yedim patatesten vazgeçemiyorum

patates bulantımı alıyor birazda o yüzden seviyorum bastırıyor.[/QUOTE]

hım en tamamen tadından :))

günaydııınnnn:))) çok geçmiş olsun dün yoktun bi kaç arkadaş daha hala yok merak ettim valla iyisiniz inşallah cücükleee:))))

tşk ederim valla benim gelememe sebebim iş yoğunluğum cnm tapdk ruhsatları anamızı ağlatıyor diğerlerini bilmiyorum ama merakda ediyorum en kısa zamanda aramızda olurlar iyşallah

canım onun sorumluluk bilinci yok ben zaten anlaşmalı boşanma dilekçesini hazırlattım her şey hazır ve ona ailesi gelmeden söyledim bu sefer de aynı şeyleri yaşatırsan dönüşü yok diye deli gibi yalvardı yapmayacağım diye aynısı onunla ömür zor Türk Dili değil İnkılap Tarihi:) yeme içme bulantı ah şu bu diyerek şaka gibi 5. aya girdik sanırım az kaldı hızlı geçiyor zaman yemek içmek hikaye gibi Allah sağlıklı huzur dolu versin kucağımıza evlatlarımızı hepimiz için dileğim bu sonuçta obez olacak halimiz yok bir şekilde alınanları da vermek için uğraşacağız hem bebek daha çok efor sarf ettirir:) balık köftesi ilginç geldi annem gelsin yaptırayım kokusuna dayanamam eminim canım sen de tüm olumsuzluklara rağmen bebişin için en sağlıklı olanı seçmeye çalışıyorsun yediklerimiz ona yarasın yeter:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…