bugün benim trasferde 11.günüm yarın tahlil zamanı ya olmazsa çok ağrım sancım yok bilemedim ya negatif olursa çok dua edin nolur kızlar....![]()
olur canım olur olumlu düşün :) benimde bugün tahlil günüm sende benim için dua et

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün benim trasferde 11.günüm yarın tahlil zamanı ya olmazsa çok ağrım sancım yok bilemedim ya negatif olursa çok dua edin nolur kızlar....![]()
olur canım olur olumlu düşün :) benimde bugün tahlil günüm sende benim için dua et![]()
yeni transfer yaptıralan arkadaşlar kaç gün oldu ve neler hissediyosunuz
olur canım olur olumlu düşün :) benimde bugün tahlil günüm sende benim için dua et![]()
arkadaşlar bieşy danışmak istiyorum.
tüp bebek tedavisine geçmek için illa belli yollardan geçmek mi gerekiyor. Herhangi sosyal güvence olmadan, çatlatma aşılama aşamaları ile uğraşmadan doğrudan ben tüp bebeğe geçmek istiyorum doktor bey deme şansımız var mı?
temmuz 30 da transferim oldu bugün 8 günü transfer yapıldıktan beri bel ve karın ağrım hiç gitmedi adet olacakmışım gibi bugün geldi yarın gelecek diyorum hep çok aşırı yemek yiyorum beklemek stres yapıyor
benimde belirtilerim öyleydi canım bugün pozitif sonucunu aldım.inş seninde bebişin tutunur sana :)![]()
ay canım hayırlı olsun inşallah.. çok sevindim hangi merkez ve problem naydi yazarsan bizede umut olur :)
hayırlı olsun canım.Rabbim tamamına erdirsin.hayırl evlat versin inşallah
arkadaşlar bieşy danışmak istiyorum.
tüp bebek tedavisine geçmek için illa belli yollardan geçmek mi gerekiyor. Herhangi sosyal güvence olmadan, çatlatma aşılama aşamaları ile uğraşmadan doğrudan ben tüp bebeğe geçmek istiyorum doktor bey deme şansımız var mı?
canım özelden mj yazmışsın ama ben yazamıyorum..biz önce laboratuvarda sperm örneği verdik az olduğunu öğrenince direk tüp bebek merkezine gidip tüp bebek istiyoruz dedik :) sanırım bir kere gidip ön göüşme yapmanız gerekio.