2013 temmuz ayında transfer yaptıranlar

yeni transfer yaptıralan arkadaşlar kaç gün oldu ve neler hissediyosunuz

temmuz 30 da transferim oldu bugün 8 günü transfer yapıldıktan beri bel ve karın ağrım hiç gitmedi adet olacakmışım gibi bugün geldi yarın gelecek diyorum hep çok aşırı yemek yiyorum beklemek stres yapıyor

pozitif düşün ki pozitif olsun stres yapma desemde sana aynısı bendede var inşallah bebişini sana sımsıkı tutulmuştur allah hayırlı ve sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize

arkadaşlar bieşy danışmak istiyorum.

tüp bebek tedavisine geçmek için illa belli yollardan geçmek mi gerekiyor. Herhangi sosyal güvence olmadan, çatlatma aşılama aşamaları ile uğraşmadan doğrudan ben tüp bebeğe geçmek istiyorum doktor bey deme şansımız var mı?

tüp bebek tedavisine geçmek için illa belli yollardan geçmek mi gerekiyor. Herhangi sosyal güvence olmadan, çatlatma aşılama aşamaları ile uğraşmadan doğrudan ben tüp bebeğe geçmek istiyorum doktor bey deme şansımız var mı?

özelde yaptırabilirsin canım.ben direk öyle yaptırdım

temmuz 30 da transferim oldu bugün 8 günü transfer yapıldıktan beri bel ve karın ağrım hiç gitmedi adet olacakmışım gibi bugün geldi yarın gelecek diyorum hep çok aşırı yemek yiyorum beklemek stres yapıyor

benimde belirtilerim öyleydi canım bugün pozitif sonucunu aldım.inş seninde bebişin tutunur sana :):49:

:72: :72: :72: herkese hayırlı bayramlar kızlar :72: :72: :72:
nasipse yarın memlekete gidiyorum onun için şimdiden kutlayayım istedim.inşallah döndüğümde güzel haberlerle karşılaşırım :16: :16:

canım özelden mj yazmışsın ama ben yazamıyorum..biz önce laboratuvarda sperm örneği verdik az olduğunu öğrenince direk tüp bebek merkezine gidip tüp bebek istiyoruz dedik :) sanırım bir kere gidip ön göüşme yapmanız gerekio.

canım özelden mj yazmışsın ama ben yazamıyorum..biz önce laboratuvarda sperm örneği verdik az olduğunu öğrenince direk tüp bebek merkezine gidip tüp bebek istiyoruz dedik :) sanırım bir kere gidip ön göüşme yapmanız gerekio.

çok teşekkür ederim arkadaşım, allah razı olsun beni aydınlattığın için. Allah en yakın zamanda bebeğini kucağına almayı nasip etsin sana sağlıkla :)

Back
X