2013 temmuz ayında transfer yaptıranlar

Bnmde pazartesi transferim var cok heyecnliyim kzlar size kac tane transfer yaptilar bana 1 tane yapilcklarmis

banada bir transfer edildi canım.inşallah sıkı sıkı tutunur sana bebişin.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah şu güzel günlerde.

bu arada herkesin kandili kutlu olsun kızlar.Allah ım güzel haberler almayı nasip etsin inşallah

canım kan sonucun ne zaman çıkacak?ay çok heyecanlı.ama o silik çizgiyi gördüysen merak etme kandada çıkacaktır hayırlısı ile :49:
benimde 10. günüm ama ben o negatiften sonra bida cesaret edemiyorum test yapmaya yada yaptırmaya.çok korkuyorum ya.bide gece başıma kötü bişey geldi.saatlerce ağladım :( bugün dr u aradım normalmiş.jeli bıraktırdı.iğnenin dozunu ikiye çıkardı.3-4 gün böyle devam edelim sonra bakarız dedi.ay sanki kesin pozitif çıkacakmış gibi,öyle sevindim ki :16: garip bi durum ya insan halden hale giriyor.sonucunu mutlaka yaz.bekliyorum

veeee beklenen son değer 133 çıktı :9:

canım kan sonucun ne zaman çıkacak?ay çok heyecanlı.ama o silik çizgiyi gördüysen merak etme kandada çıkacaktır hayırlısı ile :49:
benimde 10. günüm ama ben o negatiften sonra bida cesaret edemiyorum test yapmaya yada yaptırmaya.çok korkuyorum ya.bide gece başıma kötü bişey geldi.saatlerce ağladım :( bugün dr u aradım normalmiş.jeli bıraktırdı.iğnenin dozunu ikiye çıkardı.3-4 gün böyle devam edelim sonra bakarız dedi.ay sanki kesin pozitif çıkacakmış gibi,öyle sevindim ki :16: garip bi durum ya insan halden hale giriyor.sonucunu mutlaka yaz.bekliyorum

ya canım heycandan soramadım hayırdır ne geldi başına şimdi nasılsın?

veeee beklenen son değer 133 çıktı :9:

gözün aydın canım :16: :46: :16: :46: :16: :46: :16: :46: Rabbim böyle bi günde aldığın haberi daha da güzelleştirsin,keseleri,kalp atışalrını,tekmelerin görmeyide nasip etsin.kolay doğumla yavrularını sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.buarada 2 embriyo dediğin için çoğul konuşuyorum ama tek olsada başımızın tacı dimi :16:

ya canım heycandan soramadım hayırdır ne geldi başına şimdi nasılsın?

ay sorma canım çok iğrenç.vajina girişinde jel kalıntıları birikmiş.sonra başka bişey daha farkettim.anlam veremedim.aynayla kontrol ettim.bildiğin et parçası.ödüm koptu resmen.kaç saat ağladım.ne yapacağımıda bilemedim.gecenin bi yarısı kimi arayayım,kime gideyim.neyse işte sabah sordum.meğer jelin yaptığı tahribatmış.bazı hastalarda olabiliyormuş.rahatladım ama hala acıyor :( neyse işte şimdi iğneye gidiyorum.bizede dua et.bizde senin gibi pozitifi görelim inşallah

gözün aydın canım :16: :46: :16: :46: :16: :46: :16: :46: Rabbim böyle bi günde aldığın haberi daha da güzelleştirsin,keseleri,kalp atışalrını,tekmelerin görmeyide nasip etsin.kolay doğumla yavrularını sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.buarada 2 embriyo dediğin için çoğul konuşuyorum ama tek olsada başımızın tacı dimi :16:

Teşekkür ederim canım AMİNNNNN ALLAH aynı mutluluğu hatta kat kat fazlasını sana ve tüm isteyen bekleyen herkese yaşatsın İNŞALLAH:16: saydığın şeyleri de görmek ve yaşamak nasip olur İNŞALLAH RABBİM NASİP EDERSE:49:Bu jelden yana bende dertliyim ama iğne benim açımdan daha beter ilk günden itibaren yatağa bağlıyor beni bünye kaldırmıyor :50:çok ŞÜKÜR ki dondurulmuşlarda iğneye gerek kalmıyor:34:
test sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum mutlaka yaz (içimden bir ses oldu diyor İNŞALLAH)
Bende pazartesi bir daha yaptırıcam ALLAH utandırmasın:emir_bebek:

Teşekkür ederim canım AMİNNNNN ALLAH aynı mutluluğu hatta kat kat fazlasını sana ve tüm isteyen bekleyen herkese yaşatsın İNŞALLAH:16: saydığın şeyleri de görmek ve yaşamak nasip olur İNŞALLAH RABBİM NASİP EDERSE:49:Bu jelden yana bende dertliyim ama iğne benim açımdan daha beter ilk günden itibaren yatağa bağlıyor beni bünye kaldırmıyor :50:çok ŞÜKÜR ki dondurulmuşlarda iğneye gerek kalmıyor:34:
test sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum mutlaka yaz (içimden bir ses oldu diyor İNŞALLAH)
Bende pazartesi bir daha yaptırıcam ALLAH utandırmasın:emir_bebek:

içindeki sese kurban :) hamiş halinle şu mübarek gecede yalan söyleyecek hali yok ya.ben sevinmeye başlıyayım bari :1: biliyosun benimde test günüm pazartesi.inşallah ikimizde güzel güzel sayılar görürüz canım :49: :49: :49:

içindeki sese kurban :) hamiş halinle şu mübarek gecede yalan söyleyecek hali yok ya.ben sevinmeye başlıyayım bari :1: biliyosun benimde test günüm pazartesi.inşallah ikimizde güzel güzel sayılar görürüz canım :49: :49: :49:

İNŞALLAH CANIM işimiz zor ve yolumuz uzun ALLAH yardımcımız olsun :emir_bebek:10.güne göre değer iyi çıktı ama bu defada yükselecek mi endişesi sardı şimdiden kaybetme korkusu başladı bile halbuki bu defa çok rahattım kendimi iyi hissediyordum baksana bu sabah heycan ve korku karmaşasından uyku tutmadı:18:
ALLAH sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder İNŞALLAH işte o gün herşeye değecek:16:

malesef olmadı kızlar.negatif çıktı.napalım hayırlısı....
derin senin kaç çıktı bugün değerin?Rabbim yüzünü güldüsün inşallah

selam arkadaşlar bugün benim transferimin 9.günü ilk günler sancım oldu tutunuyor die sevindim ama şimdi hiç ağrım yok göğüslerimde acımıyor artık yoksa ters giden bişeylermi var bilmiyorum arefe günü tahlil yaptrcaz ya olmazsa ilk denemem :(

selam arkadaşlar bugün benim transferimin 9.günü ilk günler sancım oldu tutunuyor die sevindim ama şimdi hiç ağrım yok göğüslerimde acımıyor artık yoksa ters giden bişeylermi var bilmiyorum arefe günü tahlil yaptrcaz ya olmazsa ilk denemem :(

inşallah olur canım.okumuşsundur.çoğu kişide belirti olmuyor zaten.kötüye yorma du bakalım.mübarek gün Allah yüzünü güldürsün inşallah

malesef olmadı kızlar.negatif çıktı.napalım hayırlısı....
derin senin kaç çıktı bugün değerin?Rabbim yüzünü güldüsün inşallah

Bende merakla seni bekliyordum canım ya çoook üzüldüm belirtilerimiz aynı diye ÇoK umutluydum senden ama pes etme zamanı gelmemiştir bak benim 4. denemem de tuttu oda nasip olursa bugünkü değerim 300 İNŞALLAH devamı gelir ve ALLAH herkese nasip eder içinde de sana (AMİNNNN)

bugün benim trasferde 11.günüm yarın tahlil zamanı ya olmazsa çok ağrım sancım yok bilemedim ya negatif olursa çok dua edin nolur kızlar....:nazar:

Back
X