2013 temmuz ayında transfer yaptıranlar

bugün 8.günüm sabırsızlanmaya başladım iyice arkadaşlar.beklemekte çok zormuş ALLAHIM hepimizin kucağını doldursun inş :emir_bebek:

sorma canım sabırsızlık yokmu.başka bi tpikte 5. gün transferinin 7. günden itibaren belli olacağını okudum.sanah kalkar kalmkmaz test yaptım.malesef kpkyu bi tek çizgi! tüm günüm zehir oldu :( şimdi kendimi toplamaya çalışıyorum.olsada çıkmaz zaten diye :(

sorma canım sabırsızlık yokmu.başka bi tpikte 5. gün transferinin 7. günden itibaren belli olacağını okudum.sanah kalkar kalmkmaz test yaptım.malesef kpkyu bi tek çizgi! tüm günüm zehir oldu :( şimdi kendimi toplamaya çalışıyorum.olsada çıkmaz zaten diye :(

buarada benimde 8. günüm

Kızlar merhabaa bebimde yarın transferım var inşaallah . Yalnız biraz sıkıntım var tuvalete gidemiyorum birkaç gündür şimdi sinameki çayı içsem acaba zararı olurmu ?

canım yeme içme hususunda bi kısıtlama yapmamışlardı.abartmadan kullanıldığı sürece zararı olacağını sanmam ama sen bilirsin

Merhaba arkadaşlar benimde bugün 8.günüm çok bir belirtim yok ama kasıklarımda hafif ağrı var birde yürürken çok zorlanıyorum ev çabuk yoruluyorum size de oluyor mu acaba:44:

Garslan55 merhaba...benim ilk denemem negatif malesef...Çok üzüldüm...Kısmet değilmiş bu sefer ikinciyi düşünüyorum inşallah...Sanırım sizin 3. denemeniz..bişey sormak istiyorum...2. 3. denemede öncekilern neden tutunamadığına dair bi araştırma vs bişey yapılıyormu ? tamam kısmet değilmiş tutunmamış o ayrı boyut ama neden noktasında bi araştırma vs yapılıp 2. 3. de ona göre önlem alınıyor mu ???

arkadaşım herhangi bir araştırma yapmıyorlar..çok sordum ben doktora neden olmadı hani 1. kaliteydi dedim.onlarda kesin olacak bi işlem değil bu diyorlar vs vs işte kısmet falan diyorlar..Allah kimseyi evlatla sınamasın..bizi ancak biz anlıyoruz..

Merhaba arkadaşlar benimde bugün 8.günüm çok bir belirtim yok ama kasıklarımda hafif ağrı var birde yürürken çok zorlanıyorum ev çabuk yoruluyorum size de oluyor mu acaba:44:

evet canım ara ara ağrı bende de oluyor.yürüken de nefes nefese kalıyorum.jel sonrası 1 saat yürüyorum ama suyum çıkyr resmen acayip terliyrum.havadan diyordum ama bugün malum hava serindi,bide yanımda arkadaş vardı.ona hiç bişey olmuyo ben habire terliyorum.normalde çok terleyen bi insan değilimdir.ve eve döndüğümde başım döndü bugün.attım kendimi kanepeye.
ama maalesef bunların bebekten değil ilaçlardan olduğunu düşünüyorum.keşke yapmasaydım testi.çok moralimi bozdu :( senin test günün ne zaman?benim 5 ağustos az kaldı.ama artık gelmesiden de krkar oldum negatif çıkarsa diye :( Rabbim şu mübarek günlerde hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.kimsenin kucağını boş bırakmasın :49: :49:

üzme canım kendini çok erken yapmışsın testi.herkesin bünyesi bir değil.bazı arkadaşlar kan tahlili yaptırdığı gün hamile olduğunu öğrendiğnde birde 2.ci çizgiyi görmek için evde yapmışlar ama negatif çıkmış düşün yani :)

evet canım ara ara ağrı bende de oluyor.yürüken de nefes nefese kalıyorum.jel sonrası 1 saat yürüyorum ama suyum çıkyr resmen acayip terliyrum.havadan diyordum ama bugün malum hava serindi,bide yanımda arkadaş vardı.ona hiç bişey olmuyo ben habire terliyorum.normalde çok terleyen bi insan değilimdir.ve eve döndüğümde başım döndü bugün.attım kendimi kanepeye.
ama maalesef bunların bebekten değil ilaçlardan olduğunu düşünüyorum.keşke yapmasaydım testi.çok moralimi bozdu :( senin test günün ne zaman?benim 5 ağustos az kaldı.ama artık gelmesiden de krkar oldum negatif çıkarsa diye :( Rabbim şu mübarek günlerde hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.kimsenin kucağını boş bırakmasın :49: :49:

Bana jeli uyguladıktan sonra 10 dk dinlen daha sonrada 15 dk falan yürü dediler.(EVDE) sana 1 saat mi yürümeni söylediler ?
teste gelince şuan sadece kendini üzüyorsun çünkü o testlerde hemen belli olmaz kan tahlilini bekle ve bol dua et bu arada test günümüz aynı rabbim hepimize nasip eder İNŞALLAM:49:terlemeye gelince aynı sorun bende de var dediğin gibi ilaçlardan galiba.
Canım düşünce çok önemli olumlu düşünmeye çalış olur mu :34:ALLAH BÜYÜKTÜR :16:

Bana jeli uyguladıktan sonra 10 dk dinlen daha sonrada 15 dk falan yürü dediler.(EVDE) sana 1 saat mi yürümeni söylediler ?
teste gelince şuan sadece kendini üzüyorsun çünkü o testlerde hemen belli olmaz kan tahlilini bekle ve bol dua et bu arada test günümüz aynı rabbim hepimize nasip eder İNŞALLAM:49:terlemeye gelince aynı sorun bende de var dediğin gibi ilaçlardan galiba.
Canım düşünce çok önemli olumlu düşünmeye çalış olur mu :34:ALLAH BÜYÜKTÜR :16:

canım benim transferden sonraki ilk 3 gün 10-15 dk daha sonra 45-60 dk yürüyüş dediler.bende iğne yaptırmaya yürüyerek gidip geliyorum.haklısın gereksiz moralimi bozdum ama dayanamadım işte

arkadaşlar bu sabah evde test yaptım ve ikinci çizgi silik olmasına rağmen görünüyor acaba ilaçların etkisi mi fikri veya tecrübesi olan var mı? :((((

İNŞALLAH canım ya:49:ben dayanamadım gidip kan da verdim artık hayırlısı ALLAH tan sonucu bekliyorum bugün 10.günüm senin kaçıncı günün?

canım kan sonucun ne zaman çıkacak?ay çok heyecanlı.ama o silik çizgiyi gördüysen merak etme kandada çıkacaktır hayırlısı ile :49:
benimde 10. günüm ama ben o negatiften sonra bida cesaret edemiyorum test yapmaya yada yaptırmaya.çok korkuyorum ya.bide gece başıma kötü bişey geldi.saatlerce ağladım :( bugün dr u aradım normalmiş.jeli bıraktırdı.iğnenin dozunu ikiye çıkardı.3-4 gün böyle devam edelim sonra bakarız dedi.ay sanki kesin pozitif çıkacakmış gibi,öyle sevindim ki :16: garip bi durum ya insan halden hale giriyor.sonucunu mutlaka yaz.bekliyorum

şimdiden hayırı olsun arkadaşım.benim 3.gün ebriyosu 2 tane transfer edildi.heyecanla bekliyorum 3 gün sonra kan testim var.

sende hayırlısı ile hamilesindir inşallah canım :49: sanırım sende dayanamayıp kan vermeye gittin.nolur gel hemen ver müjdeyi.gelen her pozitif haberi umut oluyor insana

Back
X