- Konu Sahibi karauslu34
-
- #1.981
olmmadiii adet oldum
olmmadiii adet oldum
çok üzüldüm canım yaa. sıkma canını sakın, stres ve moral hormonları çok etkiliyormuş, belki yerleşme kanamasıdır, kan tahlili yaptırdın mı? olmasa da yüce rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah. dondurulmuş embriyon var mıydı, dondurulmuşlarla çok rahat stressiz bir tedavi oluyo, bi fitil bi hap o kadar...lütfen üzülmeyin söylemek belki çok kolay ama listenin en yaşlılarından biri olarak, zamanım daralmasına rağmen ben umudumu yitirmedim, sizler gençsiniz, birgün inşallah bebişlerimizi kucağımıza alıp, bugünleri yad edeceğiz tatlı bir tebessümle...
Acaba yumurtalarim ne durumda insallah cogalmslardrcumartesi kontrolum var bide tahlil yapilack buyuk ihtimal e2 tahlili
He ya iğneler dokuyu çok sertleştiriyor..Sen hangi aşamadasın şimdi?
olmmadiii adet oldum
kader arkadasım benim de olmadı 10 temmuzdaydı transferim.5.gün embriyosuydu iki tane dr hersey coook güzel diyordu ama olmadıııııııııııı cok agladım ben de.ama vardır bi hayırı bilemeyiz arkadasım.dondurulmusun var mı canımmm nerde yaptırıyosun.
ben acı haberi alalı 4 gün olacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
durmak yok yola devammmmm
Canim Adet oldum derken???? Bu yerlesme kanamasida olabilir ama, hemen birakma kendini, bu cok görülen bi durum... Cokmu yani normal Adet gibi kanamanmi var?
cnm cok üzüldüm. sabret allah yardımcın olsun...dicek baska sey bulamıyorum. zor bir surec gecırdın..
ne desem bılemıyorum kı cnm tesellısıde yokbenım daha transferım bıle olmadı ama bende olumsuza karsıda elımden geldıgınce hazır olmaya caalışıyorum sonucta hepsı allahtan ınşallah bıdahakı sefere tutar cnm ama bu arada yerlesme kanaması olmadıgındanda emınmısın bıldıgın adetmı oldun lekelenme tarzındamısın hıc test yaptırdınmı.. cok soru sordum ama ıste belkı bıyerde bı umıt varsa dıye ne bıleyım hepımız ıcın zor bır surec rabbı yardımcımız olsun:26::26:
canm çok üzüldüm nasıl teselli edilir bilmiyorum allah sabır versin .Acını çok iyi anlıyorum
Canımmm üzülme nolur...Kısmet değilmiş bu sefer....inan ne diyeceğimi bilmiyorum..
ya çok üzüldüm emin misin adet kanımı tüp bebekte normal kanama görüp hamile kalan çok var kandan baktır canım inş.bebeğin seninledr
filologcumm zor dava kardesim başına gelen...simdii kendimi düsündümde negatif alsaydim ne hissederdim..abowww kötüüü bişii amaa nasılsa anne olcaksın allahın izniylee.....simdii bizler tüp bebek olayina kesin gibi bakıyoruz halbukii o nice aylar kendimiz denedigimizde ve olmadigimizdaa diger aya nasılda azimle kalkıyoruz...tüptee insaongluu işi...ALLAH dilemelii.....bakkalım yüce mevlamm hangii yıll kucagimıza bebebimizi vercekk.....üzüntüyü bırakk 1 yıllıkk askk hayatinA devamm et ve savasa yeniden başlaaa emin ollllll güzell haberlerini duyacagizz.......
çok üzüldüm canım yaa. sıkma canını sakın, stres ve moral hormonları çok etkiliyormuş, belki yerleşme kanamasıdır, kan tahlili yaptırdın mı? olmasa da yüce rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah. dondurulmuş embriyon var mıydı, dondurulmuşlarla çok rahat stressiz bir tedavi oluyo, bi fitil bi hap o kadar...lütfen üzülmeyin söylemek belki çok kolay ama listenin en yaşlılarından biri olarak, zamanım daralmasına rağmen ben umudumu yitirmedim, sizler gençsiniz, birgün inşallah bebişlerimizi kucağımıza alıp, bugünleri yad edeceğiz tatlı bir tebessümle...
Günaydın arkadsim herşeyde vardır bir hayır üzülme ama doktorlarda diyo kan testi yaptirmdaan emin olmayın
Benim doktorum soyllemisti adet olupta hamile olan oluyor hemen ümitsizliğe kapılmayın diye sen kan testi yaptirdinmi
Hakkında hayırlısı olsun arkadasim bu arada hepnize günaydin
Canım progestan kullanırken adet olmazsın o yerleşme kanaması olabilir ilaçlarını kesme ve dr sor mutlaka
filoloğum bebeğimm ne dicemi bilemiyorum çok zordur eminim hayırlısı her şeyin ama ben de kızlar gibi dşünüyorum tutunma kanaması olabilir kan testi yaptırdın mı adetin çoğaldı mı?inşallah yerleşme kanamasıdır kuzum.
Kizlar bugun iyi haber aldim... muayeneden sonra doktorum buyuk yumurtamin cok buyumedigini ve omur kucuklerin ona yetisecegini soyledi... =) tedavi ertelenmiyecek ve allahin izni ile micro tese pazartesi veya sali gunu yapilacak...
kızlar dün aniden adet kanaması gibi kanamam olmuştu...sonrası malumtüm gece aglamakla geçtimilaçlarımı yapmadım.sabahta tekrar nezaman başlarımdemek için dr umagittim..drum beni görür görmez bagırdı kızaglama normaldir bu dedive neden olabilecegini açıkladısonrada kan verdik..bir buçuk saat sonra sonuç çıkmıştı oradakikızlar 70 çıktı hamilesin dedi....ben hala bakıyorum o ben degilim diye..sonra dr um geldi hadigit hamilesi işte dedi...iğne vurdularüç gün üst üste vurunacagım...inanamıyorum HAMİLEYMİŞİM...AMAARTIK DAHA DA KORKUYORUM UMARIMMELEGİM BENİ BIRAKMIYORDUR...
KIZLAR HEPİİZE TEŞEKKÜR EDERİMGECEDEN BERİ YANIMDASINIZ..ŞU ÜÇ GÜNÜDE ATLATACAZ İNŞ HEPBERABER MELEGİMİ DEGERLERİ ARTACAK İNŞ
DARISIVEDAHA İYİ SONUÇLAR PİXES VE STDİVE İN VE BEKLEYEN HERKESİN OLSUN İNŞ
Ayy çok şükür aman ya korkuttun bizi tebrikler canım artık lütfen endişelerini min indir bak emosa da diyordum sana diyorum keseyi de kal atışlarını da duyacaksın ama ne kadar az endişe ve kaygı yaşarsan okadar kuzucuğun huzurla yerleşir sımsıkı tutunur sana
innş canım sımsıkı sıkısıkı tutunsun inş kanamamvar
innş canım sımsıkı sıkısıkı tutunsun inş kanamamvar
Ya kızlarbu3.gün 5.gün embriyosunun farkı nedir ? benim opudan sonra 2. günüm bugün embriyolog aradı demin gelişimleri güzelmiş sıpaların ama 5 gün yapacağız transferi dedi eğer her şey yolunda ise neden yarın yapmıyorlar ki soramadım da heyecandan :44::44:
dedım ben sana bak sakın ol dıye hemen panıklıyoz bız yaKizlar bugun iyi haber aldim... muayeneden sonra doktorum buyuk yumurtamin cok buyumedigini ve omur kucuklerin ona yetisecegini soyledi... =) tedavi ertelenmiyecek ve allahin izni ile micro tese pazartesi veya sali gunu yapilacak...
kızlar dün aniden adet kanaması gibi kanamam olmuştu...sonrası malumtüm gece aglamakla geçtimilaçlarımı yapmadım.sabahta tekrar nezaman başlarımdemek için dr umagittim..drum beni görür görmez bagırdı kızaglama normaldir bu dedive neden olabilecegini açıkladısonrada kan verdik..bir buçuk saat sonra sonuç çıkmıştı oradakikızlar 70 çıktı hamilesin dedi....ben hala bakıyorum o ben degilim diye..sonra dr um geldi hadigit hamilesi işte dedi...iğne vurdularüç gün üst üste vurunacagım...inanamıyorum HAMİLEYMİŞİM...AMAARTIK DAHA DA KORKUYORUM UMARIMMELEGİM BENİ BIRAKMIYORDUR...
KIZLAR HEPİİZE TEŞEKKÜR EDERİMGECEDEN BERİ YANIMDASINIZ..ŞU ÜÇ GÜNÜDE ATLATACAZ İNŞ HEPBERABER MELEGİMİ DEGERLERİ ARTACAK İNŞ
DARISIVEDAHA İYİ SONUÇLAR PİXES VE STDİVE İN VE BEKLEYEN HERKESİN OLSUN İNŞ
Son gune kadar yaristiriyolarmis yumurta gelisimslerini son gun olmasi daha iyi bence hakkinda hayirlisi olsun . İnşallah tutunur bebisin sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?