- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi karauslu34
-
- #1.961
Tabi ki canım ben de zaten aman aman istekli değilim tedavi başlayalı beri aklıma gelmiyordu bugün düşündüm 3 haftadır tık yokeşimde allah var belki istedi ama hiç söylemedi ama merak ettim kaç haftadır kankaya bağladık kadınlar pek aramıyor ama erkekler ister bilirsin o yüzden sormuştum doktor da bir şey söylemeyince merak ettim
ay istemeyiversinler bir zahmet görüyorlar halimizi yani. Tamam erkektir filan aa anlayışlı olması lazım transferin var en önemli aşama. Ben de pco var yumurta çok karnım gerim gerim gerildi ssrtleşti kız bugün iğneyi zor vurdu nasıl sertleşmiş dedi eve geldim cetrodite kendim vuruyorum batıramadım duvara vurur gibiydim başka yerden denedim zorla vurdum ama yandı ki ne yandı acıdı. Artık kevgire döndüm dr yasaklamasa bile eşim istese boğarım o hale geldim yani.
olmmadiii adet oldum
olmmadiii adet oldum
olmmadiii adet oldum
Böyle durumlarda nasil Teselli verilir bilmiyorum , yok cünkü bi teselllisi cok iyi biliyorum o aciyi cok yasamdim.Her iste bi hayir vardir, demekki daha zamanı değilmiş demekki, Rabbim elbet vericektir güzel haberi vakti gelince, umudumuzu kaybetmemeliyiz canim. Rabbim hepimizin kucaklarini doldursun inşallah yarabbimkader arkadasım benim de olmadı 10 temmuzdaydı transferim.5.gün embriyosuydu iki tane dr hersey coook güzel diyordu ama olmadıııııııııııı cok agladım ben de.ama vardır bi hayırı bilemeyiz arkadasım.dondurulmusun var mı canımmm nerde yaptırıyosun.
ben acı haberi alalı 4 gün olacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
durmak yok yola devammmmm
15 gun boyunca 2 tane canım banada ööle verdiler ve resmen iğnenin yerinin acısından yuruyemiyorum rahat rahat
valla ben daha ıkı tane vuruldum ama yatamıyorum bıle gece acısıyla uyandı.. beze olmasın ılaç yayılsın dıye bıraz yuruyuste yapıyorum ama bakalım artık
olmmadiii adet oldum
olmmadiii adet oldum
olmmadiii adet oldum
arkadaşlar hepinize iyi geceler bu ay tüp bebek yaptıranlardanım bende hatta transfer bugün oldu hakkımızda hayırlısı artık Rabbim isteyen herkese nasip etsin...
ya çok üzüldüm emin misin adet kanımı tüp bebekte normal kanama görüp hamile kalan çok var kandan baktır canım inş.bebeğin seninledrolmmadiii adet oldum
kızlar benım opum olalı ucuncu gunum ama kasıklarımda adet olacak gıbı agrı var ya agrın olur dedılerde bu kadar uzun surecegnı tahmın etmemıstımbıde opunuzdan sonra kaç tane progestaron iğnesı vuruluyosunuz bana gunde ıkı taen bı arada verdılerde aaba herkese boylemı merak ettım:26::26::26:
Hayırlı olsun...inşallah tutunur bebişlerin....
olmmadiii adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?