2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

ay istemeyiversinler bir zahmet görüyorlar halimizi yani. Tamam erkektir filan aa anlayışlı olması lazım transferin var en önemli aşama. Ben de pco var yumurta çok karnım gerim gerim gerildi ssrtleşti kız bugün iğneyi zor vurdu nasıl sertleşmiş dedi eve geldim cetrodite kendim vuruyorum batıramadım duvara vurur gibiydim başka yerden denedim zorla vurdum ama yandı ki ne yandı acıdı. Artık kevgire döndüm dr yasaklamasa bile eşim istese boğarım o hale geldim yani.

He ya iğneler dokuyu çok sertleştiriyor..Sen hangi aşamadasın şimdi?

olmmadiii adet oldum

kader arkadasım benim de olmadı 10 temmuzdaydı transferim.5.gün embriyosuydu iki tane dr hersey coook güzel diyordu ama olmadıııııııııııı cok agladım ben de.ama vardır bi hayırı bilemeyiz arkadasım.dondurulmusun var mı canımmm nerde yaptırıyosun.
ben acı haberi alalı 4 gün olacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
durmak yok yola devammmmm

Böyle durumlarda nasil Teselli verilir bilmiyorum , yok cünkü bi teselllisi cok iyi biliyorum o aciyi cok yasamdim.Her iste bi hayir vardir, demekki daha zamanı değilmiş demekki, Rabbim elbet vericektir güzel haberi vakti gelince, umudumuzu kaybetmemeliyiz canim. Rabbim hepimizin kucaklarini doldursun inşallah yarabbim

15 gun boyunca 2 tane canım banada ööle verdiler ve resmen iğnenin yerinin acısından yuruyemiyorum rahat rahat

valla ben daha ıkı tane vuruldum ama yatamıyorum bıle gece acısıyla uyandı.. beze olmasın ılaç yayılsın dıye bıraz yuruyuste yapıyorum ama bakalım artık

valla ben daha ıkı tane vuruldum ama yatamıyorum bıle gece acısıyla uyandı.. beze olmasın ılaç yayılsın dıye bıraz yuruyuste yapıyorum ama bakalım artık

o iğnenin acısını en iyi ben biliri.transferden önce 5 transferde 1 toplam 6 iğne vuruldum bir tanesi sanırım yanlıs vuruldu 2 hafta hayatımı zindan etti.ates yaptı apse yaptı.alkol merhem derken apse iltihapla acıyla cıkardım.ölüyorum zannettim.hatta transfer sonrası acılarım arttı basarısızlıgı biraz o iğneye bagladım...

olmmadiii adet oldum

ne desem bılemıyorum kı cnm tesellısıde yok benım daha transferım bıle olmadı ama bende olumsuza karsıda elımden geldıgınce hazır olmaya caalışıyorum sonucta hepsı allahtan ınşallah bıdahakı sefere tutar cnm ama bu arada yerlesme kanaması olmadıgındanda emınmısın bıldıgın adetmı oldun lekelenme tarzındamısın hıc test yaptırdınmı.. cok soru sordum ama ıste belkı bıyerde bı umıt varsa dıye ne bıleyım hepımız ıcın zor bır surec rabbı yardımcımız olsun:26::26:

evet bende günde iki tane iğne oluyorum aynı anda iki progestaron

olmmadiii adet oldum

filologcumm zor dava kardesim başına gelen...simdii kendimi düsündümde negatif alsaydim ne hissederdim..abowww kötüüü bişii amaa nasılsa anne olcaksın allahın izniylee.....simdii bizler tüp bebek olayina kesin gibi bakıyoruz halbukii o nice aylar kendimiz denedigimizde ve olmadigimizdaa diger aya nasılda azimle kalkıyoruz...tüptee insaongluu işi...ALLAH dilemelii.....bakkalım yüce mevlamm hangii yıll kucagimıza bebebimizi vercekk.....üzüntüyü bırakk 1 yıllıkk askk hayatinA devamm et ve savasa yeniden başlaaa emin ollllll güzell haberlerini duyacagizz.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…