- Konu Sahibi karauslu34
-
- #2.161
biz ozellikle semra hanimi tercih ettik. on gorusmeyi onlar soylediler. tedaviye 2. ya da 3. gun baslandigi icin sana o gunlerde gel demislerdir. esime yapacaklari zannetmiyorum test cunku zaten elimizde bir suru tetkik ve rapor var. yanlis yere yazdim sana yazacagim aciklamalari surekli kullanici degilim buranin:)
semra hanim elimdeki raporlarla birlikte gormek istedi en erken randevi ise 12 agustosta vardi. verdigi tetkikleri yaptirdiktan sonra adetim basladiginda randevu verecekler bu da 19-20 agustos tarihlerine denk geliyor.
ben ilk tup bebek denememde elimizde olmayan sebeplerden dolayi tedavi suresi boyunca her gun gittim hastaneye. her gun kan verdim ve ultrasona girdim
IVF klasik tup bebek yontemine deniyor
Canımm transfer nerede yapılıyor peki?benim aşılamalarım medical parkta olmuştu ve hep doğumhanede çatalda yapıldı şimdi memorial da tüp olacak oyuzden merak ettim kuzum???Ayyyy insanın korkudan hiiiç idrarını yapası gelmez aşilamada idrara sıkışık yapılmamıstı ama ben aşilama sonrası 9 saat tutmuştum ya olumsuz olursa diyeSaol cnm benım
Saol cnm ya ınşallah valla bu bıle baska duygu
Sımdı ben tam anlayamadım ne dedıgını yumurtalık rezervım azdı ıgnelerle dort tane yumurta elde edıldı ama o test ne bılmıyorum bırtakım kan testlerım ypıldı ama normal dendıgı ıcın degerlerımı bılmıyorum cnm ınşallah senınde guzel haberlerını alırız
Saol cnm valla ben fazla sıkışmısım uc bardak dısarı cıkardım:) dıkkat etmen gereken bısey yok transferden sonra hıc kaldırmadan sedyeyle odama aldılar bı yarım saat kırk dakıka dınlenıp cıktık transferden sonra bı yarım saat daha ıdrarı tutman tavsıye edılıyo yeme ıcmede sorun yok tabı sigara alkol dısında ama hareketlerım normal yuruyusle kısıtlı kahvaltımı hazırlıyorm ufk tefek ev slerıne el atıyorum ama agır kaldırmıyorum oturup kalkarken anı hareket ypmaktan skınıyorum bendekı durum bu sanada sımdıden hayırlı olsun cnm
Jac tane oldu bebıım yumurtan
Amiiin canımm inş rabbim yüzümüzü güldürsün...Benimde 2 aşılama sonrası ilk tüp denemem ve dilerim son olurseninde inş bu sefer tutar canım bebişlerimize kavuşuruz inş...Rabbim isteyen herkese nadip etsin anne olmayı...ne guzel ayni anda baslayacagiz insallah ucumuz icinde hayirlisi ve iyisi olur. benim bu 2. tup bebek denemem olacak insallah. amerikada yasiyordum 3 ay once turkiyeye donus yaptik. amerikada 2 asilama tedavisi turkiyede de bir basarisiz tup bebek tedavisi olsum. proseduru epey ogrenmis oldum bu sayede.
semra hanim elimdeki raporlarla birlikte gormek istedi en erken randevi ise 12 agustosta vardi. verdigi tetkikleri yaptirdiktan sonra adetim basladiginda randevu verecekler bu da 19-20 agustos tarihlerine denk geliyor.
ben ilk tup bebek denememde elimizde olmayan sebeplerden dolayi tedavi suresi boyunca her gun gittim hastaneye. her gun kan verdim ve ultrasona girdim
IVF(in vitro fertilization) klasik tup bebek yontemine deniyor canim.
sizler IStanbulda mi yasiyorsunuz?
arkadaşlar memorialdaki herhangibir doktorun cebi olan var mı yani verdiler mi
arkadaşlar memorialdaki herhangibir doktorun cebi olan var mı yani verdiler mi
ayolll bu kadar gadar olunurmuuuuu
şeffaf yapışkan akıntı geldi bugün benden yumurtladımmı kızlar sizden de geliyormuuuu yumurta takibi yapan arkadaşlarım
ayy ben şimdi degere mi takılayım karın agrılarımamı? ayy ne stres miş yaa... bugün yakın arkadaşlarımdan birinin hamişlik haberini aldım.4 gün önceki testi 0.20 çıkmıştı.ve bugün 161.70 çıktı...ben nezaman konuldgunu biliyorum ama degerim 70? kötümü diye düşünmeden edemiyorum umarım benim meleklerim gelişmiştir artmıştır degerleri...kese oluşuyormu vs vs ...mevlam sen koru bebişlerimizi
Canım tedaviye başlayınca cep nolarını veriyorlar hatta hemşirelerinden bile alın dedi hasta ilişkilerindeki bayan...
canımm benim aşılama öncesi gelmişti oyle akıntım iki gün sonra gittiğimde kontrole çatlamıs demişti ama benimkiler çok zor büyümüştü ve çatlayanda 1 gün önce 14mm di(fakat tüp bebek tedavisinde farklı olabilir neticede çok daha farklı ilaçlar var ce dozlar fazla belki yumurtaların büyuyorur
İgneye başladıysan zaten catlamaz canım endişe etme belkide igneden ötürü olmuştur.Pazartesi var mı kontrolün?canım ya keşke büyüse zaten 4 yumurtam var şimdiden çatlamasın bugün çatlamasın diye orgilitrana başladımmmm 11.günüm iğnelerin
Canım ben tedaviye başlamadım ön görüsme yaptım o da tatile çıkacaktım aklımda soru işaretleri ile çıkmayayım diye ön görüşme istedim zira iki hastane arası kalmıştım ve ön görüşme yapman illaki şart değil eski tahlillerime baktılar dosya açtılar eşimin tahlillerine baktı vajinal muayenem yapıldı okadar 2.günü gel dedi banada hatta ön görüşmeye gittiğim gün 3.günümdü hemen başlayalım dedi reçete yazdı fakat ben tatil dönüşü ağustosta olsun istediğimi söyleyince ok dedi.Doktorun teli yok bende ama istersen tüp bebek bölümü hasta ilişkilerindeki bayanın telini özelden yazayım sana veya pazartesi ara zehra hanımla göruşmek istiyorum de bağlasınlar onunla görüş çok ilgili bir bayan.canm senin doktorun kim? seninkinin telini veri misin .Biz arıyoz hemşireler ön görüşmeye gelmeyin diyo biz şehir dışındayız ya içime dert oldu arkadaşım bi de doktoru arayp sorarız gelelim mi diye
EMOSH ve FİLOLOGUM ikizler olacak ha. maşallah. Allahım kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah. Tabi Rabbim ben ve benim gibi bebişlerine kavuşmayı bekleyenlere de nasip etsin inşallah. Vallahi çok sevindim kızlar.........[/QUOTE
ikiz bebek mi burcu mu ikiz inşallah ikizzz bebektir:)
EMOSH ve FİLOLOGUM ikizler olacak ha. maşallah. Allahım kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah. Tabi Rabbim ben ve benim gibi bebişlerine kavuşmayı bekleyenlere de nasip etsin inşallah. Vallahi çok sevindim kızlar.........[/QUOTE
ikiz bebek mi burcu mu ikiz inşallah ikizzz bebektir:)
ikiz bebekler canım... Burdakilerin pek burçlarla ilgilendiğini sanmıyorum şu aşamada:))) olsun da hangi burç olursa olsun:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?