- Konu Sahibi karauslu34
-
- #2.361
Evet canim 2 kat artması lazım ama
Acaba 2 bebisten bir tanesi tutunamadida ondan mi azaldi deger
Kafamcok karisik..
Kizlar yumurtalarinz kac ml olunca alindi bn bugun catlatma ignemi vurulucm sol yumurtaliklarm cok gelismemis
Tebrik ederim canim, Rabbim kucagina almayida nasip etsin insallah kuzucuklariniemen canini SIKMA canim, Degerin masallah iyi cikmis, kendi kendine mahf etme bence ac Doktorunu sor, ne anlama gelebilir diye ,degere göre belli oluyo kac bebisin tutundugu daha düsük degerde ikiz melegi olanlarda cok daha yüksekte tek melegi olanda cok . Sen en iyisimi ara doktorunu
emosh özelden mesaj atamıyorum.hatta yazdım ama site kabul etmiyor.en az 50 tane mesaj yazmam gerekiyormuş forumda.ondan sonra özelden mesaj atabilirmişim.sen bana atabilirsin,istersen özelden.hamile olmana çok sevindim.allah tamamına erdirir inşallah.umarım darısı başıma olur,her ne kadar benim için hayal gibi gelsede
kızlar transferim cuma günü yapıldı,bugük regli olacakmışım gibi belimde,karnımda ve kasıklarımda ağrılar var..
normal mi bu durum?
sizde yaşadınız mı?
Doktorumu aradim emosh kimyasal gebelik olabilir dedi
Testini tekrarla dedi 2 gun sonra.
Ama hic beklemiyordum böyle bisey.
Belki bir tanesi benimledir ins.
Srn de saglikla kucağına alasinn bebisini inşallah canim.
normal canim, benimde oldu ara ara da olucak, kötüye yorma , hatta Belinde agriyabilir, Kasiklarinda batmalar, Adet sancilari gayet normal.
Selam canimmasallah degerin güzel yükseliyo Nazar degmesin tatlim Benimde 2. Teste 215 cikti b idaha Kan Testine cagirmadi doktorum , belki yarin bakar cünkü yarin kismetse Keseyi görmeye gidicez insalllah Rabbim görmeyi nasip ederse ve ben cok korkuyorum :18::18: Rabbim sen hepimizin yüzünü güldür insallah sen büyüksün evet biz seninle yakiniz aramizda 1 gün vardi galba dimi ? Cok gec vermis sana Randevuyu canim yaa. Alla Alla bak simdi benimde kafam karisti niye acaba bana okadar SIK Kan testi yapilmadi yaaa :44:
Olmadı..................
daha 3. günüm ya erken gibi geldi bana :44:
peki sen hayırlı sonucunu aldın mı canım?
kızlar transferim cuma günü yapıldı,bugük regli olacakmışım gibi belimde,karnımda ve kasıklarımda ağrılar var..
normal mi bu durum?
sizde yaşadınız mı?
Emoshcum maaşallah senin de değerler süpermiş, ayy yarın İNŞALLAHH keseyi görürsün.Sen inşallah hayırlısıyla gebelik takibini de aynı merkeze mi yaptıracaksın?
Canım benim 19 Temmuzda kan tahlilim oldu, merkezden hiç görüşme için aramadılar, düşün tahlilden sonra neredeyse 20 gün sonra muayneye çağırdılar, o yüzden herhalde takip için görüşme yerine bir tane fazladan kan testi yapmaya karar verdiler. Sen zaten yarın doktorla görüşeceğin için ihtiyaç duymamışlardır.
Ben başka doktordan Cumaya randevu aldım bile zaten:) Şimdi de diyorum Perşembe mi alsaydım randevuyu:)
Bu arada ağrılarım devam ediyor, kadın doğumcu olan yengeme sordum normal dedi, sanırım senin de ağrın var, inşallah iyice yerleşiyodur sıpalar:) Çok heyecanlıyım senin için, yarın haberdar et olur mu, dualarım seninle ve diğer aday annelerle:)
kızlar çok fenayım... canım çok sıkkın. yorgunum, bitkinim, moral devam etmeye yetecek gibi değil... adam desen hayatına aynen devam. ben ilaç iğne saatlerine göre yaşıyorum 6 aydır. ne okuduğum kitabı anlıyorum ne izlediğim filmi... alakasız konuları cümleleri bile nasıl yapıp edip bebeğe bağlıyorum... rüyalar hep bebek... çok yoruldum ve bu yol ne zaman bitecek hiç bilmiyorum.... sağlam bir kavga ettik. biraz nefes aldır bana diyorum... yardım et ama anlamıyor.. ki normalde duyarlıdır. bu süreçte yapayalnız kaldım.. aklıma saçma sapan şeyler geliyor tam şu anda. alayım diyorum bavulumu kaçayım bir yaylaya biraz kafamı dinleyim... ne koca ne aile ne bebek çabası... iğneler de kalsın dolapta ne olacaksa olsun.. bizde sadece benim annem biliyor tüp bebek sürecimizi. diğer anne de yanına gidelim diye hergün yeni bir sebep buluyor ona anlatsak da anlamaz. zaten yılllar geçip bebek olmayınca hep bana yüklendi. "tedavi oluyor musun" diyor ya sanki bebeği bir tek kadın yapıyor. cahil biri de değil ama oğluna toz kondurmuyor ki bizim tüp bebeğe başllama sebebimiz sperm sorunlarımızdı.
iyi ki varsınız kızlar... azıcık yazdım rahatladım... sanki karşımdasınız da anlatıyorum gibi dinlenildiğini bilmek bile yetiyor. adam kapı duvar... paylaşımımız sıfır (ki hiç böyle değildik... ilişki de çok yıpranıyor... siz nasıl aşıyorsunuz bu aşamada iletişim zorluklarınızı...
sevgimle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?