2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Evet canim 2 kat artması lazım ama
Acaba 2 bebisten bir tanesi tutunamadida ondan mi azaldi deger
Kafamcok karisik..

Tebrik ederim canim, Rabbim kucagina almayida nasip etsin insallah kuzucuklarini emen canini SIKMA canim, Degerin masallah iyi cikmis, kendi kendine mahf etme bence ac Doktorunu sor, ne anlama gelebilir diye ,degere göre belli oluyo kac bebisin tutundugu daha düsük degerde ikiz melegi olanlarda cok daha yüksekte tek melegi olanda cok . Sen en iyisimi ara doktorunu

kızlar transferim cuma günü yapıldı,bugük regli olacakmışım gibi belimde,karnımda ve kasıklarımda ağrılar var..
normal mi bu durum?
sizde yaşadınız mı?

Doktorumu aradim emosh kimyasal gebelik olabilir dedi
Testini tekrarla dedi 2 gun sonra.
Ama hic beklemiyordum böyle bisey.
Belki bir tanesi benimledir ins.

Srn de saglikla kucağına alasinn bebisini inşallah canim.

Son düzenleme:

Sagol tatlim , Rabbim hepimizi sevindirsin insalllahhhh , aaaaa bu ne umutsuzluk canim öle neden öle olsun . Sen sen ne durumdasin ? ozaman bi an önce 50 tane msj atki bana yazabil yani burdanda yazabilirsin ama cok giremiyorum calisiyorum, yani atladigim mesajlar olabiliyo o yüzden görmeyebilir dolayisiyla cevap veremeyebilirim canim sen sansini dene yinede

kızlar transferim cuma günü yapıldı,bugük regli olacakmışım gibi belimde,karnımda ve kasıklarımda ağrılar var..
normal mi bu durum?
sizde yaşadınız mı?

normal canim, benimde oldu ara ara da olucak, kötüye yorma , hatta Belinde agriyabilir, Kasiklarinda batmalar, Adet sancilari gayet normal.

Doktorumu aradim emosh kimyasal gebelik olabilir dedi
Testini tekrarla dedi 2 gun sonra.
Ama hic beklemiyordum böyle bisey.
Belki bir tanesi benimledir ins.

Srn de saglikla kucağına alasinn bebisini inşallah canim.

Canim insallah öle bisey degildir, Rabbim insallah yüzünü güldürür, iyi düsünelim iyi olsun Rabbim basiglasin kuzucuklarini sana insallah Hepimize bagislasin Insallah Bitane olsun saglikli olsun, hemen yelkenleri suya indirmeyelim, sadece bi ihtimal ama kesin degil, Rabbim kat bi kat arttirir insallah degerlerini tatlim .. Cok sagol canim cümlemize nasip etsin Rabbim insallah Hayirli haberlerini bekliyoruzz

Emoshcum maaşallah senin de değerler süpermiş, ayy yarın İNŞALLAHH keseyi görürsün.Sen inşallah hayırlısıyla gebelik takibini de aynı merkeze mi yaptıracaksın?

Canım benim 19 Temmuzda kan tahlilim oldu, merkezden hiç görüşme için aramadılar, düşün tahlilden sonra neredeyse 20 gün sonra muayneye çağırdılar, o yüzden herhalde takip için görüşme yerine bir tane fazladan kan testi yapmaya karar verdiler. Sen zaten yarın doktorla görüşeceğin için ihtiyaç duymamışlardır.

Ben başka doktordan Cumaya randevu aldım bile zaten:) Şimdi de diyorum Perşembe mi alsaydım randevuyu:)

Bu arada ağrılarım devam ediyor, kadın doğumcu olan yengeme sordum normal dedi, sanırım senin de ağrın var, inşallah iyice yerleşiyodur sıpalar:) Çok heyecanlıyım senin için, yarın haberdar et olur mu, dualarım seninle ve diğer aday annelerle:)

Olmadı..................

Arkadasim msjini okuyunca icin cizzz etti .herseyde vardir bir hayir uzulme hayirlisi Allahtan
Belki gelecek ay kendiluginden olur daja oncede bahsetmistim tanidik birisi Tup icin kontrole gidiyo dktor hamilesin diyo buyuk Ihtimal ikiz diyo simdi ic aylik hamile Allahin mucizeleri bitmiyo belki zamani degildi daha Allaha güven gerisini merak etme canim Allah gonlune göre versin

daha 3. günüm ya erken gibi geldi bana :44:
peki sen hayırlı sonucunu aldın mı canım?

benimde 3. günü basladi hatta Adet oluacm diye aglayip sizlamaya basladim , cok sükür olmadim testim positif cikti tatlim benim ve kismetse Rabbim izin verirse yarin Kese ve normal Hamilelikmi diye görmeye gidicez , cok korkuyorum , Rabbin insallah gösterir Kuzucugumun yada Kuzucuklarimin Kesesini bizlere :18::18::18: Darisi basina güzelimmm, Sancilarin normal hatta biraz daha siddetli bile olabilir Tuvalet baskisi gibi bi agrinda olursa birbirine karisirisa sancilarin korkma oda normal canim Rabbim insallah kuzucuklarini göbisine doldurur ve Can verir testlerin positif cikar insallah canim . KAc tane transfer ettiler canikom ve kacinci gün embriyolari ?

normal mi bu durum?
sizde yaşadınız mı?

Transferimiz Ayni gun yapilmis benimde ara ara.adet sancilarim vuruyo bide adet.akintima benzer akintida basladi gelmeye.. umudumu yitirmemeye calisiyorum Bende ama bilemicem.. kizlar sizdede adet akintiniza benzer akinti olmusmuydu. Bugun ucuncu.gun normalmi by akinti ..ebelik akintisi daha.yogunmus bildigim.. yogurmnlasirmi bilmiyom ama.. offf sabir yarabbi... Kzi

sagol bitanemm yaa , insallah Rabbim sanada banada ve burdaki herkeze görmeyi nasip eder Keseyi . Kismet nasipse eger kendi Jinekologuma gitmedi düsünüyorum , Merkez uzakta kaliyo araba SIKINTIMIZ oluyo, Rabbim nasip ederse hersey yolunda giderse kendi Doktoruma gidicem canim, is yerimede yakin, is yerinden uzakta degil yani SIKNTI cekemem, bakalim yarinki alacagimiz habere hareket edicem tatlim . Bilmiyorum canim valla yaa, banada iste haftada 1 Kere randevu verdiler hep yani hep bekliyoz hep bekliyoz :18: hayirli haberler alalimda beklicez canim napalim.... uzaksa bencede yakinlarda bi doktor bulman daha mantikli.... hem Keseye daha erken bakar zaten 6 Haftlik olunca gözüküyomus benim bugün 6 Hafta 1 gün oldu yani , Rabbim insallah devam ettitir, saglikli sekilde Yavrularimizi kucagimiza da aliriz insallah kuzum yaaaa

aynennnnn benimdeeeeee, hele cumartesi de bi panik oldum agrilarim daha fazlaydi, cok sükür gecti, simdi arada bi sanci vuruyo gidiyo yani cok siddetli degil, insalllaaaaahhhhh kuzum yaaaaaaa insallaaaaahhhh Rabbim kuzucuklarimizi bize bagislar ve Keseleri görürüz insallah canim yaaaa . Ederim tatlim sendende bekliyorum bak haberlerini canimmm, cok sagol canim benim bende hepimiz icin Dua ediyorum, Rabbim Dualarimizi kabul etsin insallah . Hayirli haberler alalim hep insallah canim....

kızlar helpppp, tecrübelerinize dayanarak soruyorum lütfen cevap .. zeynep kamilde tüp bebek raporum çıktı, ondan sonra dosyan konseye girecek bir hafta sonra ara dediler, bugün aradım, çıktı dediler, regli olunca mı geleceğim dedim hayır sağlık kuruluna vereceksin dosyanı dediler, yarın hemen gidicem ama anlamadığım tüp bebek raporu için bir hafta, konsey içinde bir hafta toplamda 2 hafta bekledim, şimdi yine mi bir hafta daha mı sürecek, bilen varmı nolur, çünkü bir kaç güne kadar regli olacağım ve kuruldan yine bir hafta da çıkarsa doğal olarak adetin ücüncü günü gidemeyeceğim, konseyden çıkan ilaç raporu muydu bilmiyorum da şimdi ne raporu çıkacak anlamadım

kızlar çok fenayım... canım çok sıkkın. yorgunum, bitkinim, moral devam etmeye yetecek gibi değil... adam desen hayatına aynen devam. ben ilaç iğne saatlerine göre yaşıyorum 6 aydır. ne okuduğum kitabı anlıyorum ne izlediğim filmi... alakasız konuları cümleleri bile nasıl yapıp edip bebeğe bağlıyorum... rüyalar hep bebek... çok yoruldum ve bu yol ne zaman bitecek hiç bilmiyorum.... sağlam bir kavga ettik. biraz nefes aldır bana diyorum... yardım et ama anlamıyor.. ki normalde duyarlıdır. bu süreçte yapayalnız kaldım.. aklıma saçma sapan şeyler geliyor tam şu anda. alayım diyorum bavulumu kaçayım bir yaylaya biraz kafamı dinleyim... ne koca ne aile ne bebek çabası... iğneler de kalsın dolapta ne olacaksa olsun.. bizde sadece benim annem biliyor tüp bebek sürecimizi. diğer anne de yanına gidelim diye hergün yeni bir sebep buluyor ona anlatsak da anlamaz. zaten yılllar geçip bebek olmayınca hep bana yüklendi. "tedavi oluyor musun" diyor ya sanki bebeği bir tek kadın yapıyor. cahil biri de değil ama oğluna toz kondurmuyor ki bizim tüp bebeğe başllama sebebimiz sperm sorunlarımızdı.
iyi ki varsınız kızlar... azıcık yazdım rahatladım... sanki karşımdasınız da anlatıyorum gibi dinlenildiğini bilmek bile yetiyor. adam kapı duvar... paylaşımımız sıfır (ki hiç böyle değildik... ilişki de çok yıpranıyor... siz nasıl aşıyorsunuz bu aşamada iletişim zorluklarınızı...
sevgimle...

canım seninle aynı hisleri paylaşıyoruz, yukarıda yazdığım durum nedeniyle bana eşim takip etmiyorsun sende işini dedi, sanki 7-8 aydır sürekli hastaneye giden ben deilim, üstelik çalışıyorum, hakkını yemeyim çok destek ama bazı lafları da perişan ediyor beni, ben doktormuyum ne bileyim diyor, kime anlatayım deyincede duvara diyor yani bizim de iletişim şu stresli günlerde sıfır. Allah cümlemize sabır versin ne deyim

ben evlenmeden bir hafta önce başladım kadın doğum doktoruna gitmeye... hem doğum kontrolunu danıştım hem de hap önerisi aldım. bebek istemeye başladığımızda da gittim yine bir kontrol edilsin diye ki hiç bir şikayetim yoktu. 1,5 sene geçti onun bende bir sorun olabilir mi acaba deyip doktora gitmesi. gider gitmez de çıktı zaten. erkeklerin infertilite sorunlarını tespit etmek kolay. hep destek oldum hiç suçlamadım. "biziim " sorunumuz dedim. onlarca hap iğne girdi vücuduma. aşılama günü herşey hazır.. beyfendi stres yapmış 2 milyonla aşılama olduk. tamam kabul onlar için de zor bir kabın içine hastane ortamı falan.. ama bizim katlaandıklarımızın yanında solda sıfır bence. ondan istediğim sadece beni arada bir dışarı çıkarıp nefes aldırması. müthiş evcimen.. hep evdeyiz... boğulmak üzereyim... sabır diyorum sabır. temizlik yaptım bugün biraz attım kötü enerjiyi ama hala doluyum...

Selam canlar nasılsınız bakalım? Geçmişi okuyamadım telden girdim. Bugün aldım bebeklerimi transferde ağrım biraz fazla oldu.embriyolar iyiymiş ama transfer Zor geçti dedi doktor moralim bozuldu ama hayırlısı bakalım..

Son düzenleme:
KIZLAR VARMIDIR LİSTEDE YER ALMAK İSTEYEN BİLGİLERİNİZİ YAZIN EKLİM

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]İSİM

[/TD]
[TD]YAŞ

[/TD]
[TD]SORUN

[/TD]
[TD]DENEME
:18:

[/TD]
[TD]MERKEZ

[/TD]
[TD]DURUM

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KARAUSLU34
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]ilk deneme

[/TD]
[TD]acıbadem maslak
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TEACHEROF
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]pco morfoloji
sperm sayısı

[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]şişli memorial
[/TD]
[TD]22 temmuz opu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PEGASUSUNİ
CARN

[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]izmir irenbe mrkz

[/TD]
[TD]29 temmuz hayırlısıyla transfer yapılacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OSKE55
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]pco eşinde sperm sayısı sorunu
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]fulya bahçeci
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]EMOS895
[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD]tüpler tıkalı
[/TD]
[TD]ilk deneme donrulmuşlarla
[/TD]
[TD]izmir sifa
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]RANPUNZEL
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]acıbadem kayseri

[/TD]
[TD]15 temmuz iğnelere başladı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BBZ
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]kıbrıs yaşam hastanesi

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SEA1905
[/TD]
[TD]32

[/TD]
[TD]rezerv azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]kadıköy acıbadem

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KORDİYOL
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]sperm azlığı
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]FİLOLOGUM
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD] pco sperm azlığı ve morfoloji sorunu
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]eurofertil medical park
[/TD]
[TD]İKİZLERE HAMİLEEEEEE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MURDEROZ
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]bursa acıbadem

[/TD]
[TD]İKİZLERE HAMİLEEEEE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HAPPYTOBE
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]acıbadem
maslak

[/TD]
[TD]OHSS OLDU ERTELENDİ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İSKORPİT
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]ege üniv.tıp.fakltesi

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PATİS
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]pcos sebepsiz infrt.
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]bahçeci fulya
[/TD]
[TD]İKİZLERE HAMİLE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ELİFYESİLLER
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]erdem hast.

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YAWYAW
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]adana ankada hast.
[/TD]
[TD]ağustosta başlıycakkk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ZERUM
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]sperm azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]ankara anatolia
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PNRRHN
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]azalmışover
sol tüp kapalı

[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]konya novafertil
[/TD]
[TD]15 temmuz test günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HERŞEYHAYAL
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[TD]morfoloji 2 sperm azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]bahçeci fulya
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BUNVP
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]sperm azlığı
[/TD]
[TD]2 negatif 3.deneme inş.bu sefer
güzel hebrini verecek

[/TD]
[TD]ege üniv.
[/TD]
[TD]HAMİLEEEEE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]EMOSH
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]sperm güçsüzlüğü
[/TD]
[TD]ilk denemeee
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İLKHAMİŞİMİZ İKİZLEREHAMİŞ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]REYYAN2013
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]sperm hareketsizliği
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]gürgan clınıc
[/TD]
[TD]29 emmuz test günüüüüü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SEVİLİMMM
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]sebepsiz infert.
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]anatolia t.b.merkezi
[/TD]
[TD]temmuzda ertelendi şimdi adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ZEYNEP_AKSU
[/TD]
[TD]35
[/TD]
[TD]sebepsiz infert.
[/TD]
[TD]1.deneme negatif
2.deneme

[/TD]
[TD]eurofertil
[/TD]
[TD]dondurulmuşlarla transfer test günü 30 temmuz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TAZMANYA
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]sebepsiz infert.
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]medicana camlıca
[/TD]
[TD]17 temmuz yumurta toplanacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HANİFE
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]medican konya
[/TD]
[TD]11 temmuz yumurta toplandı
29 temmuz test günü

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ATİK
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HARMAN2012
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]sebepsiz infr.
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD]anatolia tüp bebek merkz.
[/TD]
[TD]HAMİLEEEE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MİRACLE23
[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD]erkek infr.
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]memorial şişli
[/TD]
[TD]temmuz sonu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]VİLMAA
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]rezerv azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]memorial şişli
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]CSRMRT
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]sebepsiz infrt.
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]bahçeci fulyaa
[/TD]
[TD]22 temmuz transfer dondurulmuşlarla
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ÖZLEM AHMET
[/TD]
[TD]21
[/TD]
[TD]morfoloji sperm harektsizliği
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]bursa jinemed tüp bebek merk
[/TD]
[TD]13 ağutos adetiyle başlıycak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DENİZ_FB
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]tek yumurtalık
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]memorial kayseri
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AHSE42
[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD]sperm azlığı hareket sorunu
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]konya novafertil
[/TD]
[TD]16 temmuz tedavi başlangıcı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]VUSLATDENİZİ
[/TD]
[TD]22
[/TD]
[TD]sperm azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]bruksel tüp bebek merkzi
[/TD]
[TD]ağustosta adetten sonra
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SEDA_D5
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]sebepsiz infr.
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4343AHSENNN&43
[/TD]
[TD]36
[/TD]
[TD]sebepsiz infr.
[/TD]
[TD]5.denemee
[/TD]
[TD]izmir irembe
[/TD]
[TD]adet bekliyr
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BÇINARLI
[/TD]
[TD]38
[/TD]
[TD]rezerv azlığı
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD]bahçeci fulta
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]FADİLEE
[/TD]
[TD]35
[/TD]
[TD]çikolata kisti (gıcığıııı)
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD]bahçeci fulta
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HAMİLİNE
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]sebepsiz infr.
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MOMİA
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ROCHAK
[/TD]
[TD]35,5
[/TD]
[TD]pco ve hareket problemi

[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]jinepol merkz
[/TD]
[TD]19 ağustosta başlıycak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUDUNSESİ
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]spermhız ve morfoloji+yumurta harekesizliği
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD]jinepol merkz
[/TD]
[TD]adet bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ALMİNA82
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]Sebepsiz infert.
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]memorial şişli
[/TD]
[TD]19-20 ağustosta başlıycak tedaviye
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
RABBİM EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇEVİRMESİN HAYIRLISIYLA HEPİMİZE TÜM TANIDIK TANIMADIK HERKESE BU GÜZEL DUYGUYU YAŞATSIN HAYIRLISIYLA İNŞALLAHHHHHH
REYYAN2013 CANIMMM VALLA ÇOK ÜZÜLDÜM GÖNÜL İSTERDİKİ SENİ TEBRİK ETMEYİ NASİP UMARIM 2.DE RABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜRRR ALLAH SABRINI VERSİNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…