- Konu Sahibi karauslu34
-
ya canım çok üzüldüm.. bende patişimi 2011 şubatında aniden kaybettim aynen senin gibi bebek sebebiyle bir daha sahiplenmedim ama Allah kısmet ederse bebeğim olunca yine sahiplenmek istiyorum...
evet canım ben 1 hafta izin kullanacağım. zaten bu sene tatile gidemiyorum bu tedavi için herşeyi ortaya koyduk çünkü... evde dinlenirim... bana doktorum istirahat edersen iyi olur dedi ayrıca okuduğum bazı şeyler var istirahatin önemli olduğunu söylüyorlar transfer sonrası ne olur ne olmaz riske atmak istemiyorum ayrıca ben nerede olursam olayım onu düşüneceğim bu kesin en azından iş stresi yaşamam
evet ya , ben de kedi hastasıyım.. hatta geçen seneye kadar evde kedim de vardı ama öldü
sonra tedaviye başlayınca almadım da tekrar.. Evde arkadaş oluyordu bana.. transfer sonrası doktorum evde kalmana gerek yok dedi..
bütün gün bunu düşüneceksin daha zor olur senin için dedi.. O yüzden izin alıp almamaya karar veremedim ben.. Sen 1 hafta izin mi alacaksın ?
Slm kızlar ben geldımmm
düşünmim düşünmim dıyorum kendımı kk da buluyorum her gun çalışıyorsunuz ınan evde olsanız daha kötü bende keşke çalışsam bıraz kafam dağılır belkı
Slm kızlar ben geldımmm
düşünmim düşünmim dıyorum kendımı kk da buluyorum her gun çalışıyorsunuz ınan evde olsanız daha kötü bende keşke çalışsam bıraz kafam dağılır belkı
1 hafta olmasa bile transferden sonra 2 gün mutlaka en az hareketleri yapıp yatmakta fayda var drlar cok yatmayı önermiyor sadece agır hareketlerden uzak durmak gerek neyse dediğim gibi transfer sonrası mutlaka 2 dinlen hatta yat derim
selam ,
senin transfer oldu mu ?
yok canım nerdeeeee ben daha cok yenıyım ılk muayenem için cuma gıdıcem doktora randevum var
ama ben cok sabırsızım ya bır an once olsun bıtsın ıstıyorum bız tedavı için yazı bekledik malesef
ben rapor isteyeyim en iyisi 3-4 gün..
yumurta toplamadan sonra dinlenmeye gerek varmı acaba ?
ooo daha çok yolun varmış :)
bende haftasonu yumurta toplama işlemim var, çok heyecanlıyım :)
Konuşacak kimimiz var ister istemez birbirimizi arıyoruz buda bir oyalanma işte muhabbetten iyi oyalanmamı olur hadi açık bir çay yapın kendinize ohhhhh
canım hayırlı olsun darısı basıma ınsallah
nerde yaptırıyorsun tup bebeğini ılk denemen mı benım ılk denemem olduğu için bır belırsızlık var heyecan korku ne olacak nasıl olacak endısesi
Yok yumurta toplamadan sonra narkozun etkisi tamamen gecene kadar seni hastanede tutuyorlar çıktıgımda ben iyiydim hatta işe bile gittim ama 14:30 da gidebilmiştim
ben Bursa Acıbadem de yaptırıyorum, şükürler olsun ki harika bir doktorum var :)
İlk denemem benim de öncesinde 1 aşılamam ve ilaç tedavilerim var.. Ama tüp bebekte ilk deneme, inşallah da hamile kalabilirm de son olur :)
Dolayısıyla aynı heyecanlar bende de var.
Ama ben senden önde gittiğim için tedavide aşamaları anlatırım sana :)
Saol canım ınsallah bu sefer güler yuzun hepımızın ınsallah
ben de cuma gunu ılk muayeneme gıdıcem tup bebek merkezınde kadın doğum doktorum artık tüp bebeğe gecmelısın zaman kaybı ılaç tedavısı dedı bızde esımle karar verdık yazı beklemıstık zamanı geldı cattı bakalım hayırlısı
Sızde sorun neydı canım bende pko var esımınde sperm sayısında sorun malesef
beni en çok narkoz olayı endişelendiriyor, ya uyanamazsam saçma sapan sayıklarsam falan diye...
bu haftasonunu atlatırsam gerisi kolay :)
bugün adetimin 10. günü.
iğnelere 2. gün başladım. Gonal F kullanıyorum 225 ml , meronal başladım 0.75 ml
Bir de cetrotide diye bi lac var o da 0.75 ml.. Hepsi göbekten
yumurta sayısı da az geldi bana biraz, 9 yumurta..
burda okuyorum 20 tane yumurtası olanlar var ..
sen ne kullanıyorsun ?
canım bizde bi sorun yok, sebepsiz inferilite denen gruptayz..
ilaçtı aşılamaydı biz de baya vakit kaybettik... Şimdi de tüp bebek...
siz de daha fazla vakit kaybetmemekte iyi etmişsiniz, benim eski doktorum sorum yok diye diye 3 senemizi yedi resmen...
biz artık tüp bebeğe geçelim dedik eşimle de doktor araştırdık falan..
hayırlısı bakalaım...
yaş kaç sende ?
Merhaba canım.Bende merional kullanmıştım.Doktorum en baştan kullandırttı.Bazı günler 2 adet bazı günler 1 adet kullandırttı.Ama ben merionalı kalçadan yaptırıyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?