2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

ben iznimi kullanmak istemiyorum, eğer allah izin verir de tutarsa hamilelikte ya da doğum izninde kullanabilirim diye düşünüyorum.
Bizde tedaviye çok ciddi para harcadığımızdan tatil bize de yok gibi bu sene, benim ailemde burada değil.. Belki rapor verirse doktorum onların yanına giderim... Verir mi bilmiyorum gerçi, yatmana gerek yok falan dedi bana ..

bu arada patişin için çok üzüldüm eğer bebeğim olursa bir süre sonra bende tekrar alacağım kedi, kesinlikle hayvan sevgisini yaşamalı diye düşünüyorum.. Kısmet bakalım

1 hafta olmasa bile transferden sonra 2 gün mutlaka en az hareketleri yapıp yatmakta fayda var drlar cok yatmayı önermiyor sadece agır hareketlerden uzak durmak gerek neyse dediğim gibi transfer sonrası mutlaka 2 dinlen hatta yat derim

Slm kızlar ben geldımmm
düşünmim düşünmim dıyorum kendımı kk da buluyorum her gun çalışıyorsunuz ınan evde olsanız daha kötü bende keşke çalışsam bıraz kafam dağılır belkı

Konuşacak kimimiz var ister istemez birbirimizi arıyoruz buda bir oyalanma işte muhabbetten iyi oyalanmamı olur hadi açık bir çay yapın kendinize ohhhhh

ben rapor isteyeyim en iyisi 3-4 gün..
yumurta toplamadan sonra dinlenmeye gerek varmı acaba ?

yok canım nerdeeeee ben daha cok yenıyım ılk muayenem için cuma gıdıcem doktora randevum var
ama ben cok sabırsızım ya bır an once olsun bıtsın ıstıyorum bız tedavı için yazı bekledik malesef

ooo daha çok yolun varmış :)
bende haftasonu yumurta toplama işlemim var, çok heyecanlıyım :)

ooo daha çok yolun varmış :)
bende haftasonu yumurta toplama işlemim var, çok heyecanlıyım :)

canım hayırlı olsun darısı basıma ınsallah
nerde yaptırıyorsun tup bebeğini ılk denemen mı benım ılk denemem olduğu için bır belırsızlık var heyecan korku ne olacak nasıl olacak endısesi

Konuşacak kimimiz var ister istemez birbirimizi arıyoruz buda bir oyalanma işte muhabbetten iyi oyalanmamı olur hadi açık bir çay yapın kendinize ohhhhh

aynen oyleee ya ınan çalışınca daha ıyı oluyor ama ben butun sene kafayı takmamıştım mesela okul kapandı ben eve kapanınca helekı tek olunca nasıl olcak bır an once olsun bıtsın ıstıyor ınsan bız sımdı hamıel kalsak 9 ayda geçmez bıze bı doğsalar dıye sıkılırız kesın

ben Bursa Acıbadem de yaptırıyorum, şükürler olsun ki harika bir doktorum var :)
İlk denemem benim de öncesinde 1 aşılamam ve ilaç tedavilerim var.. Ama tüp bebekte ilk deneme, inşallah da hamile kalabilirm de son olur :)
Dolayısıyla aynı heyecanlar bende de var.
Ama ben senden önde gittiğim için tedavide aşamaları anlatırım sana :)

Yok yumurta toplamadan sonra narkozun etkisi tamamen gecene kadar seni hastanede tutuyorlar çıktıgımda ben iyiydim hatta işe bile gittim ama 14:30 da gidebilmiştim

beni en çok narkoz olayı endişelendiriyor, ya uyanamazsam saçma sapan sayıklarsam falan diye...
bu haftasonunu atlatırsam gerisi kolay :)

Saol canım ınsallah bu sefer güler yuzun hepımızın ınsallah
ben de cuma gunu ılk muayeneme gıdıcem tup bebek merkezınde kadın doğum doktorum artık tüp bebeğe gecmelısın zaman kaybı ılaç tedavısı dedı bızde esımle karar verdık yazı beklemıstık zamanı geldı cattı bakalım hayırlısı
Sızde sorun neydı canım bende pko var esımınde sperm sayısında sorun malesef

canım bizde bi sorun yok, sebepsiz inferilite denen gruptayz..
ilaçtı aşılamaydı biz de baya vakit kaybettik... Şimdi de tüp bebek...

siz de daha fazla vakit kaybetmemekte iyi etmişsiniz, benim eski doktorum sorum yok diye diye 3 senemizi yedi resmen...
biz artık tüp bebeğe geçelim dedik eşimle de doktor araştırdık falan..
hayırlısı bakalaım...
yaş kaç sende ?

beni en çok narkoz olayı endişelendiriyor, ya uyanamazsam saçma sapan sayıklarsam falan diye...
bu haftasonunu atlatırsam gerisi kolay :)

O ben bayagı konuşmuşum kaçtane çıktı ne dedi dr nezamn çıkıyoruz vs bir sürü soru sormuşum odada iyice kendime gelince tekrar sordum eşim bana on keremi anlatacağım dedi hala dalga geçiyor benimle :)) endişelenme uyuyorsun ve uyanıyorsun hiç sıkıntı yok oooo kafaya takacagımız sonrasında çok şey olacak ki vucudumuzu ne kadar az şeyle yorarsak bu bizim için iyi

Merhaba canım.Bende merional kullanmıştım.Doktorum en baştan kullandırttı.Bazı günler 2 adet bazı günler 1 adet kullandırttı.Ama ben merionalı kalçadan yaptırıyordum.

yaş 29 canım esımde bende aynı yastayız zaten

Merhaba canım.Bende merional kullanmıştım.Doktorum en baştan kullandırttı.Bazı günler 2 adet bazı günler 1 adet kullandırttı.Ama ben merionalı kalçadan yaptırıyordum.

selam,
sen hamilesin galiba, ne güzel :)
İnşallah allah bizlere de nasip eder, ilk deneme miydi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…