2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Banada sadece gonol f 300 verdi.Buradakilere bakiyorumda yanında başka iğnelerde kullanıyorlar.Ben folibol zinko kullanıyorum sadece.Cuma sabahı E2 değerim ölçülecek.Hasibe hemşireye sorabiliyoruz sadece, oda kestirmeden cevap veriyor.Orada olmadığım için merkeze gidip görüşemiyorumda.Offf çok stresti bir dönem ya

gonal f dozun ne kadar ?

selam,
sen hamilesin galiba, ne güzel :)
İnşallah allah bizlere de nasip eder, ilk deneme miydi ?

Umarım canım sizlerde pozitif sonucu görür bebeklerinize kavuşursunuz.Ben hala inanamıyorum.Kalp atışını duymadan da rahatlamayacağım.Bu arada bu benim 2. denemem.1.denemeyi şubatta yaptım.Negatifti.Şubat denememden kalan dondurulmuşlarla 2. denememi haziranda yaptım.

allah kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

arkadaslarr........cokkkkkk mutluyumm adet oldum yarin dogum kontrol ilacinaa baslıyomm....21 gün içecekmisimmm bebeklerime kavusmamma az kaldı

Adet olsam erkendeb ya ama daha 2 haftam var ya adet olsam ignelerime kavussam doktor bana gonolf igneyi 4 tane verdi az degilmi ya sonra daha cok verecekmi acaba

Akşamları Gonol F 300 tek doz oluyorum canım.5 gün olacağım.Bugün 3. günüm

ben de totalde yumurta geliştirici iğnelerden 300 lük oluyorum zaten, sorun yok yani senin dozunda da .
Gonal F 225lik , Merional de 75 lik. 2 ayrı iğne ama totalde 300 lük doz.

Ben ayrıca Cetrotide diye bi iğne daha oluyorum ama o yumurtalar çatlamasın diye..
5. gün başlanıyor ona da.

Bilmiyorum ki canım ya bana başka iğne vermediler.5. gün cuma günü E2 için, kan tahlili yapılacak.O zaman Orgalutran diye bir iğne
olacakmışım.Bakalım hayırlısı

Bende agustos'da 4. deneyecegim kismetse.. Bulent hoca acibadem maslak mi? Oradan memnun kalmadinmi?

hadi hayirlisi canim. Bende 44 yas. Merakla bekliyorum sonuclarini. Doktorun neler soyledi.

kızlarr ikinci iğnemi vurunacam birazdan çok korkuyorum daha bundan mevlam sabır versin daha tekl iğnede böyle oluyorum günde üç tane oldugunda ne yapacamm..

sSELAMMMM KIZLARRRR NASILSINIZ
yokmudur menogon kullanan hepiniz gonal f mı kullanıyorsunuzz kızlar birde famerada kullanan varmı dün öğrendim menegonla birlikte famerada kullanacakmışımmm

Yarin kontrolum var kizlar ultroronla bakicak doktorum rahim kalinlasmasi icin ve yumurtlamayi baskilicak igne vericek ama yarinmi. Baslarim bilemiyorum adetimin yarin 5. Gunu umarim yarin ultrasonda yumurta gormez doktor erken adet gordum erkenden yumurtlamamisimdir insallah artik hayirlisiyla buz be eislerime kavusmak istiyorum ben

hadi hayirlisi canim. Bende 44 yas. Merakla bekliyorum sonuclarini. Doktorun neler soyledi.

Tahlilerim normal.Histeroskopidede sorun görünmüyor.Doktorum şansımın yüksek % 10-15 civarında olduğunu söyledi.Malum yaş olayı.
Allahın izni ile inş olumlu sonuç alırızda emeklerimiz boşa gitmez.Sen tedaviye başladınmı ? Nerede ?

kızlar ben de bugün gideceğim doktora..
bakalım neler diyecek,büyümüş mü yumoşlar göreceğiz :)
nihayet iğnelerimden birini bitirdm, bugün doktorum ilaveten iğne vermezse bu akşam son dozlarımı yapıp kalan iğnelerimi de yapıp bitiriyorum ..
Sonra bekle beni OPU :)

emos8935 günaydın sana bişey soracağım.ben dün kontrole gittim.adetimin 15.günüydü.doğum kontrol hapımı 5 gün daha kullanmamı adet oluncada 3.günü akşamı estrofem tb başlamamı söyledi günde 3 kez içecekmişim.içtiğimin 7.günü yani adetimin 10.günü yada 11.günü kontrole çağırdı.10.güne kadar ultrason kontrolü yapılması gerekmiyor mu acaba.kafam karıştı kontrole gittiğimde bu sefer endometrium çok iyi değil kalınlaşmamış transfere uygun değil denirse .bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi.dodurulmuş transferi olacak benimkisi bu ay

Canım sanırım dondurulmuş embriyo transferi yapılacak.Ben de 3. gün estofreme başladım.Doktor 12. gün kontrole çağırdı ama ben çalıştığım için hafta sonu gittim.10. güne rastlıyordu.Doktorum 10. gün gelmemde sakınca olmadığını söyledi.10. gün endometrium 8 mm olmuştu.10. gün için iyi bir değer dedi ve transfer için 9 gün sonraya gün verdi.Transferden 5 gün önce progestan kapsüle başlattı.Hala progestan kapsül ve estofrem devam.Günde 3 er tane.

aaa kızlar birey soruyorum cevap veren yok benim sorular hep ceapsız kalıyor ne hikmetse herkes kendi derdine düşmüş biliyorum ama AZICIKTA BENİ GÖRÜNNN

aaa kızlar birey soruyorum cevap veren yok benim sorular hep ceapsız kalıyor ne hikmetse herkes kendi derdine düşmüş biliyorum ama AZICIKTA BENİ GÖRÜNNN

merhaba canım bende seni bekliyodum sayfada geride kalır diye yazmadım bende menegon kullanıyorum dün 3. iğnemi vurdurdum sen kaç doz vuruluyosun kaçıncı günündesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…