- Konu Sahibi karauslu34
-
evet canım ankaradayım ben yaşım 34 benim bana gonal-f 450 verdi ama adet olmayı bekliyorum henüz başlayamadım iğnelere adet olmayı hiç bu kadar beklememiştim.inşallah hepimize hayırlı olur benim 5. denemem .
Banada sadece gonol f 300 verdi.Buradakilere bakiyorumda yanında başka iğnelerde kullanıyorlar.Ben folibol zinko kullanıyorum sadece.Cuma sabahı E2 değerim ölçülecek.Hasibe hemşireye sorabiliyoruz sadece, oda kestirmeden cevap veriyor.Orada olmadığım için merkeze gidip görüşemiyorumda.Offf çok stresti bir dönem ya
selam,
sen hamilesin galiba, ne güzel :)
İnşallah allah bizlere de nasip eder, ilk deneme miydi ?
Umarım canım sizlerde pozitif sonucu görür bebeklerinize kavuşursunuz.Ben hala inanamıyorum.Kalp atışını duymadan da rahatlamayacağım.Bu arada bu benim 2. denemem.1.denemeyi şubatta yaptım.Negatifti.Şubat denememden kalan dondurulmuşlarla 2. denememi haziranda yaptım.
gonal f dozun ne kadar ?
Akşamları Gonol F 300 tek doz oluyorum canım.5 gün olacağım.Bugün 3. günüm
ben de totalde yumurta geliştirici iğnelerden 300 lük oluyorum zaten, sorun yok yani senin dozunda da .
Gonal F 225lik , Merional de 75 lik. 2 ayrı iğne ama totalde 300 lük doz.
Ben ayrıca Cetrotide diye bi iğne daha oluyorum ama o yumurtalar çatlamasın diye..
5. gün başlanıyor ona da.
Merhabaaa bende Ağustos'ta başlayacağım sanırım 3. Tedavim olucak esimin degerlerinde sorun var birde bende yeni yeni başlayan rezerv azlığı.Tesadüfe bak bende bülent hocanın hastasıydım ama bu denememi başka yerde yaptırıcam.Sende çok üzülme canım herseyde vardır bir hayır ne diyelim biz elimizden geleni yapıyoruz
Arkadaşlar benide ekleyebilirisniz.Gonol F 300 iğne oluyorum.Bugün 3 gün olacak cuma sabahı doktora gideceğim duruma göre devam edeceğiz.Yaş 44 Ankara Recai Pabuçcu ilk tüp bebek tedavim.Allahın izni ile hepimiz bebeklerimize kavuşuruz inş.Sevgiler..
hadi hayirlisi canim. Bende 44 yas. Merakla bekliyorum sonuclarini. Doktorun neler soyledi.
Yarin kontrolum var kizlar ultroronla bakicak doktorum rahim kalinlasmasi icin ve yumurtlamayi baskilicak igne vericek ama yarinmi. Baslarim bilemiyorum adetimin yarin 5. Gunu umarim yarin ultrasonda yumurta gormez doktor erken adet gordum erkenden yumurtlamamisimdir insallah artik hayirlisiyla buz be eislerime kavusmak istiyorum ben
emos8935 günaydın sana bişey soracağım.ben dün kontrole gittim.adetimin 15.günüydü.doğum kontrol hapımı 5 gün daha kullanmamı adet oluncada 3.günü akşamı estrofem tb başlamamı söyledi günde 3 kez içecekmişim.içtiğimin 7.günü yani adetimin 10.günü yada 11.günü kontrole çağırdı.10.güne kadar ultrason kontrolü yapılması gerekmiyor mu acaba.kafam karıştı kontrole gittiğimde bu sefer endometrium çok iyi değil kalınlaşmamış transfere uygun değil denirse .bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi.dodurulmuş transferi olacak benimkisi bu ay
aaa kızlar birey soruyorum cevap veren yok benim sorular hep ceapsız kalıyor ne hikmetse herkes kendi derdine düşmüş biliyorum ama AZICIKTA BENİ GÖRÜNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?