2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Selam kızlar bende yeni katılıyorum aranıza cuma günü transferim yapıldı çok karmaşık bi haldeyim ne zormuş beklemek 7 ağustos test günüm ogüne kadar nasıl sabredeceğim bilmiyorum

Son düzenleme:
cnm bizde 3 gün sonra gördün 118 i...korkuyorum o yüzden mevlam yaşatmasın birdaha inş sana..bizlerede...ilaçlarıma devam ediorum..kanamam kesildi..inş bebişlerim benledir...tutunuyorlardır...

canım dualarımız hepinizle. inşallah Allahın izniyle bir aksilik çıkmayacak ben buna inanıyorum. gönlünüzü ferah ttutun. stres faktörü önemli. stres yapmayın hiç

Ya kızlar transfer sonrası kasık ağrısı yaşayanınız oldu mu dünden beri ara ara ağrı oluyor özellikle idrar yaPArken

oluyo canım. hatta adet günleri yaklaşınca aynı adet olacakmış gibi oluyor ve hatta tutmadı diye üzülüyosun. en güzeli kendini çok dinlememek oluyor.(tabi söylerken kolay ama başa gelince böyle olmuyo orası da ayrı ama) inşallah güzel haberlerini alırız canım

kızlaaar herkese merhabaaa.. saat 12 itibariyle 2 afacanımı aldım geldim eve. transferim iyi geçti çok şükür. biraz idrarımı yapmakta zorlanıyorum ama, 3 gün tuvalete gitmek dışında fazla bişey yapmamamı söyledi doktor, sürekli de yatma dedi, otur, kitap oku, tv seyret..vs. 3 günden sonra normale dönebilirsin dedi. BBBZ arkadaşım benim durumumu 12 ağustos test günü olarak değiştirir misin?

tedavi erteleniyor 2 adet siklusu geçirmen gerekiyor yumurtalıklar eski haline dönsün diye.ben şimdi tekrar adet olunca dondurulmuş embriyolarımla transferimi oldum.yumurta başına 200 değer alıyor e2 diye biliyorum

Hadi bakalım bayram sonrası güzel haberlerle inş bayram da çok yorma kendini çokta düşünmeden gezerek oyala hayırlısı ile güzel haberide bize duyur

Kizlar eger 3.gun transferi olduysaniz 9. Gun
5. Gun transferi olduysaniz 7. Gun test yaptirabilirsiniz cikiyor.
Merkezler uzatiyorlar gunleri.
Ben 7.gun gittim dayanamadım. .stres olmaktansa ogrendim gitti

Son düzenleme:
Selam kızlar bende yeni katılıyorum aranıza cuma günü transferim yapıldı çok karmaşık bi haldeyim ne zormuş beklemek 7 ağustos test günüm ogüne kadar nasıl sabredeceğim bilmiyorum

bende 5 ağustosu bekliyorum.......birazcık ümitt çokça korkuyla...Allah hepimizin yardımcısı olsun..

hadi kızlar gözünüz aydın göbüşünüzde can bulsunlar inş.
garslan55 samsundanmı.hangi merkez dr un kim

Kızlar bana bugun bisey oldu.. mutfağa doğru giderken koridorda başım döndü.. tutunmak icin ellerimi iki yana.acip.duvarlara koydum.. sanki duvarlar duvar kollarim kol ayaklarim ayak değildi beynim ağar geldi düşüp kalcam sandim.. acaba ilaçların etkisi felanmi.sizdede oldumu..hani bazen cok yatıp kalkınca biraz baş dönmesi yaşarım ama bu öluyomusum gibi bisidi sanki:44: bu arada hamislerimiz nasil bakalım nasil gidiyo hayat.. inşallah bizde sizin kervana.katılırız

amin cümlemizin bana 2 tane transfer edildi en erken ne zaman belli olur sizce hiç sabrım yok beklemeye pazar günü 9. günüm idrar testinde çıkarmı sizce kızlar denesemmi

Canim Benim 5. Gun transferiydi transferden sonra 7.gunde ogrendim. Sende ogrenebilirsin
Eger 3. Gun transferiyse 9. Gun ogrenebilirsun.
Insallah güzel habr verirsin.

amin cümlemizin bana 2 tane transfer edildi en erken ne zaman belli olur sizce hiç sabrım yok beklemeye pazar günü 9. günüm idrar testinde çıkarmı sizce kızlar denesemmi

benim 3.gün transferi 9.gün idrar testinde çıkarmı sence

Idrarda daha gec cikiyo canim.
Kanda 68 cikti benim ayni gun idrsr testide yaptim coooook silikti.
O yuzden cikmayabilir
KNda mutlaka cikar amA

Belki ustume vazife degil ama nedense eslerini anlayamayan erkeklere cok kiziyorum. Senin iki yaziyi okuyunca nedense esine cok sinirlendim. Burada en cok harap olan sensin ve esin seni anlayip destek olacagina resmen kaciyor. Yasini bilemem ama senin esin biraz olgunlasmasi lazim. Bu kadar zor bir donemi birbirinize destek olmadan asmaniz cok zor. Bence en iyisi karsilikli oturup bu konuda ne dusundugunuzu ve onunda samimi duygularini ogren. Bence acik ve net konusmak sart. Birbirinizin beklentisi iyice anlamaniz lazim. Oncelikle esinle uyum halinde olman lazim ki birde bu denkleme bir bebek ekleyesin. Obur turlusu daha buyuk sorun bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…