- Konu Sahibi karauslu34
-
- #2.481
Selam kızlar bende yeni katılıyorum aranıza cuma günü transferim yapıldı çok karmaşık bi haldeyim ne zormuş beklemek 7 ağustos test günüm ogüne kadar nasıl sabredeceğim bilmiyorum
cnm bizde 3 gün sonra gördün 118 i...korkuyorum o yüzden mevlam yaşatmasın birdaha inş sana..bizlerede...ilaçlarıma devam ediorum..kanamam kesildi..inş bebişlerim benledir...tutunuyorlardır...
Ya kızlar transfer sonrası kasık ağrısı yaşayanınız oldu mu dünden beri ara ara ağrı oluyor özellikle idrar yaPArken
Selam kızlar bende yeni katılıyorum aranıza cuma günü transferim yapıldı çok karmaşık bi haldeyim ne zormuş beklemek 7 ağustos test günüm ogüne kadar nasıl sabredeceğim bilmiyorum
ne kadar ara vereceksin değer gerçekten yüksek düşürmüyorlarmı canım ben bu e2 tahlilini öğrendim hemşiremden
tedaviye yani iğnelere başlamadan önce 50nin altı olmalı
iğnelre başladıktan sonra yumurta gelişiminden sonra 100 ve 150nin üstü olmalı senin çok yüksek sayı ohss riskiymişşşş ama düşürülebilirmiş tabi senin değer baya gitmişşş
evet canım kız içimde kalmadı öğrendimmm he biliyorsun ben şu yumurta aşamalarını bitirsemde transfer bitsede sonra diğerrrr bölüme geçsem dehşet olur korkarım burda kimse kalmayacak BBBZ geldi deyip herkes kaçacak aman birde hamilelerimizin tansiyonu çıkar sorularımla galibaaa
patis kız 1 yumuram tek döllense diyelim transfer istemeyecemmm ha donduracammm
canım benim ctesi transfer yapıldı 5 ağustos ama test gunum
kızlaaar herkese merhabaaa.. saat 12 itibariyle 2 afacanımı aldım geldim eve. transferim iyi geçti çok şükür. biraz idrarımı yapmakta zorlanıyorum ama, 3 gün tuvalete gitmek dışında fazla bişey yapmamamı söyledi doktor, sürekli de yatma dedi, otur, kitap oku, tv seyret..vs. 3 günden sonra normale dönebilirsin dedi. BBBZ arkadaşım benim durumumu 12 ağustos test günü olarak değiştirir misin?
bende 5 ağustosu bekliyorum.......birazcık ümitt çokça korkuyla...Allah hepimizin yardımcısı olsun..
hadi kızlar gözünüz aydın göbüşünüzde can bulsunlar inş.
garslan55 samsundanmı.hangi merkez dr un kim
amin cümlemizin bana 2 tane transfer edildi en erken ne zaman belli olur sizce hiç sabrım yok beklemeye pazar günü 9. günüm idrar testinde çıkarmı sizce kızlar denesemmi
Kizlar eger 3.gun transferi olduysaniz 9. Gun
5. Gun transferi olduysaniz 7. Gun test yaptirabilirsiniz cikiyor.
Merkezler uzatiyorlar gunleri.
Ben 7.gun gittim dayanamadım. .stres olmaktansa ogrendim gitti
amin cümlemizin bana 2 tane transfer edildi en erken ne zaman belli olur sizce hiç sabrım yok beklemeye pazar günü 9. günüm idrar testinde çıkarmı sizce kızlar denesemmi
benim 3.gün transferi 9.gün idrar testinde çıkarmı sence
çok teşekkür ederim sea... yakınız bence uzaklık yok... ben edirnedeyim bir ilçesinde... maddi imkan var çok şükür gezip tozmaya hepsine ama yapacak insan yok... ki biz çok gezerdik avrupa balkanlar yurtiçi.. benim isteğim yok ondan tek istediğim işte bana biraz nefes aldıracak yerlere götürmesi. yemeğe çıkıyoruz 1,5 saat sonra eve gitmek istiyor... boğuluyorum yemin ediyorum... ben hiç bahsetmiyorum aslında bebekten.. ikimizin de enerjisi bitti... deniz olsa biraz buralarda , su iyileştirir bakmak bile yeter.. puzzle 20 tane yapmışımdır herhalde. bir tane daha sipraiş vereyim bari :) 1-2 saat sonra evi temizliycem yine o da iyi geliyor...
dikkat et kendine... teşekkür ederim tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?