2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

herkeze ıyı aksamlar tum yazılanları takıp ettım...benıde lısteye ekleyebılırsınız.medıcana camlıca hast.tup bebek yaptırdım bugun bırıncı haftam ve bes agustosu beklıyorum.Allah herkesın gonlune gore versın ınsallah ,zor bır donemden gecıyoruz sabırlı olmak lazım...

cumartesi 7 gunum olcak inşallah bende yaptırıcam kadir gecesi Allahım guzel haberler almamı nasip eder inşallah normalde 5 ağustos ama ben 3unde yapıcam

Amin hayirli Haberler alirsinus insallah Allahim gonlunuse höre versin
Bisde persembe yola cikacagus Allahin izniyle 2 gun sonra turkiyedeyiz
Ilk hafta adetim denk gelirse Busse basliyacagus Dua edin lütten hayirlu haberlerle doneyim tekvgidiyom ciftt geleyim
Insallah Allahim hepimusin yusunu guldursun

Herkese merhaba! Öncelikle Allah herkese şu mübarek ayın hürmetine tez zamanda bebeklerine kavuştursun inşallah. Zor süreçleri bol bol sabır ve moral lazım. Ben de Haziran 2013 de ilk transferimi oldum Anadolu Sağlık Merkezinde Prof. Dr. Aydın Arıcı doktorumdu. Sonuç maalesef negatif. Ağustos ayında dondurulmuş embriyo ile tekrar deneyeceğim. Yine aynı merkezde. İnşallah hepimiz müjdeli haberleri alırız.

Gunaydin kislarrrrrr nasilsiniz Allahim insallah o duygulari bisede nasip Eder saglikli sihatlii iman dolu akillu ve zeki ohunleri gosster Rabbim Allahim nasip et bize

günaydin..................arkadaslarr dün adanadaydimm.....doktor muane ettii şükürr herşey yolundaymişş...estoferm ve bant verdiii..dün başladim ikisinide kullnmayaa haftaya salııı cagirdii tekrar sanirim rahim kalınlıgına bakcekk......büyük bi ihtimalllde 13 agostos transferini olur dedii 2 tanee koycann dedii.amaa biraz canim sıkkın cünküüü 3.günüü emriyosu olcakmıss.... umarimm hamile kalabilirim

Kızlar günaydın nasılsınız bakalım önceliklere tedavinin hangi aşamasında olursanız olun hamiş bile olsanız bol moralli mutlu az tedirginli bir gün ve günler dileyorum herkese bekleyişinde sabırların en güçlüsünü versin yüce rabbim ve tabi bu sabrın sonunda her kadın kucağında kuzusunun kokusunu duysun tek dileğim bu dualarım sizlere ve tabiki kendime

Hayırlısıyla oda olacak arkadaşım yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin bayramı rahat geçirmeye çalış gez takıl bol muhabbetle geçir transferi düşünmemeye çalış ne kadar az gerersen vucudunu okadar hazır olursun sonrada kuzuukların seninle olacak ve burdan bize müjdeli haberleri vereceksin allahın izniyle

güzell dileklerin senii bulsunn..dilerim allahtann bebegini yanina alıpp bugunlerii unutursun........insalahh bayramdaa yazlıgımız var oraya gitcez esimlee ve bol boll dinlenipp eglenecegim......zatii dönerdönmezdee bebeklerim benimlee olcakk....inan öyle az stres olmaya calışıyorumkii ama sorunlar bitmiyo....bu seferde calıştıgım içinn rapor almakk sıkıntıı olduu....yaklasıkkk 15 gün işe gelmekk istemiyorum ama inşş ii yerinde bi sıkıntı olmaz.....

Amin cnm.. insallah hersey gonlunce olur... bebislerini alir gidersin... =)

Gecmis olsun arkadasim... durumun nasil? Hala bas donmelerin var mi? Buarada senin test gunune kac gun kaldi?

Gozun aydin cnm.... insallah bebisler tutunurlar sana... dualarim seninle ve burdaki tum kader arkadaslarimla...

arkadaşlar dr a gittim herşey yolunda hamilelik çok güzel bir duygu rabbim herkese nasip etsin

am,in cnm amin.mevlam seni ve bebeğini korusun inş..darısı bizlere olsun inş..

cnm yaa sen bayramdan sonra alıp geleceksin işte bebişini 3 üne 5 ine ne bakıosun.biliosun kimi drlar risk almakmistemiyor anne rahminde devam etsin istiyor bölünmeye..üzülmee herşey çok daha güzel olacak..

ayy içimdeki tuhaflık hiç geçmiyor..mevlam sabır ver..meleklerime can ver göbüşümde..sana emanetler...off dedirtme rabbim..hamd olsun verdiğnede vermediğnede...sen ol dersen olur rabim..sen ol de hepimizin göbüşünde can bulsun melekerimiz kucaklarımıza gelsinler inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…