- Konu Sahibi karauslu34
-
- #2.501
Sperm bulunduuuuu!!!! =)
Oyle cok sevindim ki anlatamm bnmde 10da yumurtalarm toplanck
günaydin..................arkadaslarr dün adanadaydimm.....doktor muane ettii şükürr herşey yolundaymişş...estoferm ve bant verdiii..dün başladim ikisinide kullnmayaa haftaya salııı cagirdii tekrar sanirim rahim kalınlıgına bakcekk......büyük bi ihtimalllde 13 agostos transferini olur dedii 2 tanee koycann dedii.amaa biraz canim sıkkın cünküüü 3.günüü emriyosu olcakmıss.... umarimm hamile kalabilirim
Hayırlısıyla oda olacak arkadaşım yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin bayramı rahat geçirmeye çalış gez takıl bol muhabbetle geçir transferi düşünmemeye çalış ne kadar az gerersen vucudunu okadar hazır olursun sonrada kuzuukların seninle olacak ve burdan bize müjdeli haberleri vereceksin allahın izniyle
Amin hayirli Haberler alirsinus insallah Allahim gonlunuse höre versin
Bisde persembe yola cikacagus Allahin izniyle 2 gun sonra turkiyedeyiz
Ilk hafta adetim denk gelirse Busse basliyacagus Dua edin lütten hayirlu haberlerle doneyim tekvgidiyom ciftt geleyim
Insallah Allahim hepimusin yusunu guldursun
Kızlar bana bugun bisey oldu.. mutfağa doğru giderken koridorda başım döndü.. tutunmak icin ellerimi iki yana.acip.duvarlara koydum.. sanki duvarlar duvar kollarim kol ayaklarim ayak değildi beynim ağar geldi düşüp kalcam sandim.. acaba ilaçların etkisi felanmi.sizdede oldumu..hani bazen cok yatıp kalkınca biraz baş dönmesi yaşarım ama bu öluyomusum gibi bisidi sanki:44: bu arada hamislerimiz nasil bakalım nasil gidiyo hayat.. inşallah bizde sizin kervana.katılırız
kızlaaar herkese merhabaaa.. saat 12 itibariyle 2 afacanımı aldım geldim eve. transferim iyi geçti çok şükür. biraz idrarımı yapmakta zorlanıyorum ama, 3 gün tuvalete gitmek dışında fazla bişey yapmamamı söyledi doktor, sürekli de yatma dedi, otur, kitap oku, tv seyret..vs. 3 günden sonra normale dönebilirsin dedi. BBBZ arkadaşım benim durumumu 12 ağustos test günü olarak değiştirir misin?
Yaşım 28 ve 4.denemem yer istanbul tüp bebek doktor emre karatekeoğlu 1 embriyo transfer edildi ve mucizeeee...4+2 hamileyim.hala inanamıyorum.dualarım sizlerle
arkadaşlar dr a gittim herşey yolunda hamilelik çok güzel bir duygu rabbim herkese nasip etsin
günaydin..................arkadaslarr dün adanadaydimm.....doktor muane ettii şükürr herşey yolundaymişş...estoferm ve bant verdiii..dün başladim ikisinide kullnmayaa haftaya salııı cagirdii tekrar sanirim rahim kalınlıgına bakcekk......büyük bi ihtimalllde 13 agostos transferini olur dedii 2 tanee koycann dedii.amaa biraz canim sıkkın cünküüü 3.günüü emriyosu olcakmıss.... umarimm hamile kalabilirim
Opumu oldm serumumun bitmesini bkliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?