2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Kizlar dun benden 10 yumurta toplandi... 4 olgun cikti... simdi dollendiler... bebislerin biraz buyumesini bekliyoruz... ve bu hafta sonu gobisime alicam bebisimi ve bidahada hic birakmiycam... =) dunden beri kayinvalidemle aglamaktan olduk.... saolsun hem benim ailem hemde esimin ailesi bizi yanliz birakmadilar... tedavinin her surecinde hep destek ciktilar... insallah hic birimizin yuzunu kara cikarmaz rabbim... insallah hepimiz hamis olucaz..

Cnm arakdasim ne guzel dua etmissin... insallah rabbim sesini duyar... sen icini ferah tut... =)

cnm inş çıkmayack sen de babasıda anane ve babaneside yanındasınız onların alacasınız kuzularınızı kucağınıza inş..çnce göbüşte sonra kucağında büyüteceksin inş ama artık ağlamayı bırak bakalım emi..sen artık pozitif seyler düşün bebişlerin rahat tutunsunlar hormonlar oraları süslesin onlarda konsunlar:)

benimde transferim oldu 2 bebiş var göbüşümde 2 gün oldu.7 ağustos test günüm.bende durdum durdum şimdi hasta oldum öksürük ve hapsurma var tutunmayı etkiler mi kızlar nolur dua edin bana

Gecmis olsun arkadasim... durumun nasil? Hala bas donmelerin var mi? Buarada senin test gunune kac gun kaldi?

Bidaha okadar şiddetli basdonmem olmadı cnm ama ara ara basdonmelerim oluyo tutunup kalıyorum biyere.. bugun beşinci günüm cnm ayin altısında test günüm heyecan ve sabırla bekliyorum:))) sende durumlar ne sperm dolledimi yumurtayı ne zaman vercekler.. ben telden girdiğim icin kaçırıyorum gözden başı şeyleri kusura bakma cnm.. Seninde hayırlı haberlerini bekliyorum:):)

ne kadar güzel şeyler yazmışsın
senin adına çok sevindim,dilerim görmüssundur bebeğini ve darısı hepimizin başına inşallahh
23 temmuzda yumurta toplandı
26 temmuzda transfer yapıldı
31 yaşında olduğum için devlet tek emriyoya izin verdi:44:

doktorumda ayın 30 da ovitrelle iğne vermişti
sende vuruldun mu?
bu saatten sonra 4-5 gün sanırım tüm gögüs şişkinliklerim,
bel ağrılarım,kasık batmalarım sanırım hepsi iğne dolayısıyla..
sizdede böyle etki yapıyormu bu iğne?

benimde transferim oldu 2 bebiş var göbüşümde 2 gün oldu.7 ağustos test günüm.bende durdum durdum şimdi hasta oldum öksürük ve hapsurma var tutunmayı etkiler mi kızlar nolur dua edin bana

Hayırlı olsun bebişlerin canm seninle aynı durumdayız benim de test günüm 8 ağustos 2 emriyo transfer edildi ama grip oldum ve azıcık kabızım koca kış bi şey olmadı şimdi nerden çıktı anlamadım bu hastalık.. bebişlerime bişe olacak diye çok korkuyorum yatamıyorum da iğnelerden popom çok acıyo hiç umudum kalmadı

Nsılsın canm ne durumdasın yarın mı gideceksin doktora?

filologg sana hepp filiz diyesim geliyoo neolurr hamileliginin tadinii çıkarr...hiçç kötüü düsünmee salll gitsinn yüce mevlamm canda vercekk kanda....

bişii sormakmk istiyommmm....simdii sizler transferden sonraa ne ignesii oluyosunuz..bana sadece claxsan verdiiii doktorr...ve yarindan itibarende vurulacagimm...bidee jel diiilde progesteron verdii bişi olurmuu

bişii sormakmk istiyommmm....simdii sizler transferden sonraa ne ignesii oluyosunuz..bana sadece claxsan verdiiii doktorr...ve yarindan itibarende vurulacagimm...bidee jel diiilde progesteron verdii bişi olurmuu

Slm canm bana doktor clexane göbekten iğne,progeston kalçadan iğne,estofem ve elevit yazdı bi de sabahları kullandığım vajinal jel var.

merhaba yawyaw,
benimde transferim dün oldu. göbekten iğnem ve jelim var. Sanırım o kişiye göre değişebiliyor

Amin canım inş kimsenin emekleri boş çıkmıyor evet sorunlar bitmiyor benimde iş yerimle başım belada agustos sonu işten ayrılmak durumundayım zaten o dönemde denemem olacak iş yeri ile izin konusunda sıkıntılar yaşamktan yoruldum bu nedenle ayrılacağım allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…