- 8 Mart 2013
- 281
- 14
- 118
- Konu Sahibi karauslu34
-
- #2.521
Opumu oldm serumumun bitmesini bkliyorum
ayy içimdeki tuhaflık hiç geçmiyor..mevlam sabır ver..meleklerime can ver göbüşümde..sana emanetler...off dedirtme rabbim..hamd olsun verdiğnede vermediğnede...sen ol dersen olur rabim..sen ol de hepimizin göbüşünde can bulsun melekerimiz kucaklarımıza gelsinler inş..
Gecmis olsun cnm... insllah bol bol yumos toplanmistir...
Kizlar dun benden 10 yumurta toplandi... 4 olgun cikti... simdi dollendiler... bebislerin biraz buyumesini bekliyoruz... ve bu hafta sonu gobisime alicam bebisimi ve bidahada hic birakmiycam... =) dunden beri kayinvalidemle aglamaktan olduk.... saolsun hem benim ailem hemde esimin ailesi bizi yanliz birakmadilar... tedavinin her surecinde hep destek ciktilar... insallah hic birimizin yuzunu kara cikarmaz rabbim... insallah hepimiz hamis olucaz..
Gecmis olsun arkadasim... durumun nasil? Hala bas donmelerin var mi? Buarada senin test gunune kac gun kaldi?
benimde 3. günü basladi hatta Adet oluacm diye aglayip sizlamaya basladim , cok sükür olmadim testim positif cikti tatlim benimve kismetse Rabbim izin verirse yarin Kese ve normal Hamilelikmi diye görmeye gidicez , cok korkuyorum , Rabbin insallah gösterir Kuzucugumun yada Kuzucuklarimin Kesesini bizlere :18::18::18: Darisi basina güzelimmm, Sancilarin normal hatta biraz daha siddetli bile olabilir Tuvalet baskisi gibi bi agrinda olursa birbirine karisirisa sancilarin korkma oda normal canim Rabbim insallah kuzucuklarini göbisine doldurur ve Can verir testlerin positif cikar insallah canim . KAc tane transfer ettiler canikom ve kacinci gün embriyolari ?
benimde transferim oldu 2 bebiş var göbüşümde 2 gün oldu.7 ağustos test günüm.bende durdum durdum şimdi hasta oldum öksürük ve hapsurma var tutunmayı etkiler mi kızlar nolur dua edin bana
benimde transferim oldu 2 bebiş var göbüşümde 2 gün oldu.7 ağustos test günüm.bende durdum durdum şimdi hasta oldum öksürük ve hapsurma var tutunmayı etkiler mi kızlar nolur dua edin bana
cnm inş çıkmayack sen de babasıda anane ve babaneside yanındasınız onların alacasınız kuzularınızı kucağınıza inş..çnce göbüşte sonra kucağında büyüteceksin inş ama artık ağlamayı bırak bakalım emi..sen artık pozitif seyler düşün bebişlerin rahat tutunsunlar hormonlar oraları süslesin onlarda konsunlar:)
Sagol cnm bnm insallh senle guzel haber alicaz 1 gun var aramizda dime
ayy içimdeki tuhaflık hiç geçmiyor..mevlam sabır ver..meleklerime can ver göbüşümde..sana emanetler...off dedirtme rabbim..hamd olsun verdiğnede vermediğnede...sen ol dersen olur rabim..sen ol de hepimizin göbüşünde can bulsun melekerimiz kucaklarımıza gelsinler inş..
Evet arkadasim... tam 1 gun var.... =) senin kac embryon var cnm?
bişii sormakmk istiyommmm....simdii sizler transferden sonraa ne ignesii oluyosunuz..bana sadece claxsan verdiiii doktorr...ve yarindan itibarende vurulacagimm...bidee jel diiilde progesteron verdii bişi olurmuu
bişii sormakmk istiyommmm....simdii sizler transferden sonraa ne ignesii oluyosunuz..bana sadece claxsan verdiiii doktorr...ve yarindan itibarende vurulacagimm...bidee jel diiilde progesteron verdii bişi olurmuu
Evet arkadasim... tam 1 gun var.... =) senin kac embryon var cnm?
güzell dileklerin senii bulsunn..dilerim allahtann bebegini yanina alıpp bugunlerii unutursun........insalahh bayramdaa yazlıgımız var oraya gitcez esimlee ve bol boll dinlenipp eglenecegim......zatii dönerdönmezdee bebeklerim benimlee olcakk....inan öyle az stres olmaya calışıyorumkii ama sorunlar bitmiyo....bu seferde calıştıgım içinn rapor almakk sıkıntıı olduu....yaklasıkkk 15 gün işe gelmekk istemiyorum ama inşş ii yerinde bi sıkıntı olmaz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?