2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

bişii sormakmk istiyommmm....simdii sizler transferden sonraa ne ignesii oluyosunuz..bana sadece claxsan verdiiii doktorr...ve yarindan itibarende vurulacagimm...bidee jel diiilde progesteron verdii bişi olurmuu

Canım o bayanın fizyolojisine göre değişiyor banada sadece jel vermişlerdi iğne yoktu senin durumuna göre verdikleri bu demekki

Benim bugün transferimin 9.günü adet sancılarım başladı çok moralim bozuk

Bende medicana camlicada yaptirdim. Benimde 3 agustos test tarihim :) dondurulmusun varmi arkadasim birde kacinci gun embriyosuydu??

Arkadaslar 3gun once yumurta toplamam oldu bugunde 11 de transferim yapildi 12yumurtam vardi 7si dollenmisti 2 tanesi kalitelimis geriye kalanlar kalitesiz dndurmadik dediler simdi eve geldim yatyorum insallah hayirli sonuclar aliriz yatmak zormus yaaaaa hareketli biri olunca...

Burayi kesfetdim iyiki bende bugun basladim 3 asilamadan sonra tup bebek bugun on hazirlik basliyorum ....allah hepimizin yardimcisi olsun

Hayırlı olsun kuzucukların Sıkıca tutunsunlar anneciklerine inşallah..valla canm ben transfer günü ve dün yattım öyle uzun uzun da değil eşim yemekleri yaptı ben yanında durdum..uzaktayım ailemden yalnızım ufak ufak işlerimi yaptım kahvaltımı kendm hazırladım..zaten iğnelerden yatamıyorum totom kevgir oldu pek de sevmem uzanır halde durmayı doktorum da yat demedi ağır işlerden kaçın kendini yorma dedi öyle işte Allah kısmet etti mi ne yaparsan yap tutunuyor kısmet de yoksa da 20 gün de yatsan yok işte.. Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallaahh..

ayyy kız dövecem en sonunda sizi..benim hala umudum varda size ne oluyor..o iğne yerlerine yapacak bişe yok ama hastalık için bol meyve ye..ve kendine dikkat et yatarak geçecek inş.. ve meleklerinle hep konuş sev onları..

filologg sana hepp filiz diyesim geliyoo neolurr hamileliginin tadinii çıkarr...hiçç kötüü düsünmee salll gitsinn yüce mevlamm canda vercekk kanda....

cnmm ismim dilek:) zorlanırsan dilek de:)

keşke çıkarabilsem cnm tadını..inşş canda bulsunlar kanda..senin kuzularında:)benimkilerde

canım gözün aydın meleklerin artık seninle..önce göbüşünde sonra kucağında büyütürsün inş..evet zor ama en azından 3 gün dikkat et..

:26: Haklısın canm ama durup durup hapşırıyorum ya korkuyorum işte ne bileyim

Seviyorum gitmeyn,bırakmayın beni diyorum şarkı söylüyorum onlara inşallah terketmezler beni..

Sen ne yaptın yazdım görmedin sanırım her şey yolunda mı?

bişii sormakmk istiyommmm....simdii sizler transferden sonraa ne ignesii oluyosunuz..bana sadece claxsan verdiiii doktorr...ve yarindan itibarende vurulacagimm...bidee jel diiilde progesteron verdii bişi olurmuu

cnm clexsan iğne var progesteron var estrofem var folibol ve b12 vitamini verdi.ama sen takma bunlar kişiye göre değişiyor..sen verilenleri düzenli kullan yeter..

Slm canm bana doktor clexane göbekten iğne,progeston kalçadan iğne,estofem ve elevit yazdı bi de sabahları kullandığım vajinal jel var.

hımm banaa kalçadan olandan vermediler işte ..ben birdahaki gittigimde sorcam
merhaba yawyaw,
benimde transferim dün oldu. göbekten iğnem ve jelim var. Sanırım o kişiye göre değişebiliyor

göbekten ignenn sanirim pregesteron yani clexane diil....
Canım o bayanın fizyolojisine göre değişiyor banada sadece jel vermişlerdi iğne yoktu senin durumuna göre verdikleri bu demekki

hımm olabilirr....ama nwbileyim eksikk bişi vermesinlerde ne hallerde elimize geciyoo bebelerr

cnm clexsan iğne var progesteron var estrofem var folibol ve b12 vitamini verdi.ama sen takma bunlar kişiye göre değişiyor..sen verilenleri düzenli kullan yeter..

hıh benimkine yakın iştee banada aynılarını verdilerr.....bi b12 yok pregesteronuuu igne olarakmıı yoksaa fitil olrakmı verdiler dilekçimm

hıh benimkine yakın iştee banada aynılarını verdilerr.....bi b12 yok pregesteronuuu igne olarakmıı yoksaa fitil olrakmı verdiler dilekçimm

cnm ben fitil de kullanıyorum haftada birde proluton da kullanıyorum.kanamam odugu zamanlarda her gün üç gün üst üste vurundum cnm

kızlar kaçıncı gün emriyosu olduğu öneli mi?
nasıl hesaplanıyor?
veya 1.2. veya 3. olması ne anlam ifade ediyor bilginiz varmı?

canım sen de mi clexan kullanıyorsun pıhtılaşma mı var..
bende kullanıyorum 0.4 lük senin kaç..

kızlar kaçıncı gün emriyosu olduğu öneli mi?
nasıl hesaplanıyor?
veya 1.2. veya 3. olması ne anlam ifade ediyor bilginiz varmı?

canım çokta önemi yok aslında bunlara kafanı takma benim bir arkadaşıma 3.gün embriyosu koyuldu geçen yıl bana 4.gün onun tuttu benim tutmadı:26:
sadece 5.güne kadar giden embriyonun kalitesi hakkında daha çok şey söyleyebiliyor blastotist evresine ulaşmış oluyor..
ama merkezler embriyo sayısı az ise riske atmamak için genelde 3. gün transferini tercih ediyorlar..
embriyo sayısı yeterli ise ve lab.larına güveniyorlarsa 5. güne götürüyorlar.

ama dediğim gibi takılma bunlara benim geçen yıl 4. gün koyulmuştu tutmadı bu yıl 5. gün koyuldu tuttu.arkadaşımın 3. gündü tuttu
içini ferah tut...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…