- Konu Sahibi karauslu34
-
- #2.541
bişii sormakmk istiyommmm....simdii sizler transferden sonraa ne ignesii oluyosunuz..bana sadece claxsan verdiiii doktorr...ve yarindan itibarende vurulacagimm...bidee jel diiilde progesteron verdii bişi olurmuu
Benim bugün transferimin 9.günü adet sancılarım başladıçok moralim bozuk
herkeze ıyı aksamlar tum yazılanları takıp ettım...benıde lısteye ekleyebılırsınız.medıcana camlıca hast.tup bebek yaptırdım bugun bırıncı haftam ve bes agustosu beklıyorum.Allah herkesın gonlune gore versın ınsallah ,zor bır donemden gecıyoruz sabırlı olmak lazım...
Arkadaslar 3gun once yumurta toplamam oldu bugunde 11 de transferim yapildi 12yumurtam vardi 7si dollenmisti 2 tanesi kalitelimis geriye kalanlar kalitesiz dndurmadik dediler simdi eve geldim yatyorum insallah hayirli sonuclar aliriz yatmak zormus yaaaaa hareketli biri olunca...
Hayırlı olsun bebişlerin canm seninle aynı durumdayız benim de test günüm 8 ağustos 2 emriyo transfer edildi ama grip oldum ve azıcık kabızım koca kış bi şey olmadı şimdi nerden çıktı anlamadım bu hastalık.. bebişlerime bişe olacak diye çok korkuyorum yatamıyorum da iğnelerden popom çok acıyo hiç umudum kalmadı
Nsılsın canm ne durumdasın yarın mı gideceksin doktora?
filologg sana hepp filiz diyesim geliyooneolurr hamileliginin tadinii çıkarr...hiçç kötüü düsünmee salll gitsinn yüce mevlamm canda vercekk kanda....
Arkadaslar 3gun once yumurta toplamam oldu bugunde 11 de transferim yapildi 12yumurtam vardi 7si dollenmisti 2 tanesi kalitelimis geriye kalanlar kalitesiz dndurmadik dediler simdi eve geldim yatyorum insallah hayirli sonuclar aliriz yatmak zormus yaaaaa hareketli biri olunca...
ayyy kız dövecem en sonunda sizi..benim hala umudum varda size ne oluyor..o iğne yerlerine yapacak bişe yok ama hastalık için bol meyve ye..ve kendine dikkat et yatarak geçecek inş.. ve meleklerinle hep konuş sev onları..
Burayi kesfetdim iyiki bende bugun basladim 3 asilamadan sonra tup bebek bugun on hazirlik basliyorum ....allah hepimizin yardimcisi olsun
bişii sormakmk istiyommmm....simdii sizler transferden sonraa ne ignesii oluyosunuz..bana sadece claxsan verdiiii doktorr...ve yarindan itibarende vurulacagimm...bidee jel diiilde progesteron verdii bişi olurmuu
evet cnm öyle düşünüyorum bilmiyorum...neolacaksa olacak mevlama emanetiz..yarın gidip kontrol ettiririz artık görecez bakalım ne diycekler..meleklerim benimle mi yoksa melek olup uçmuşlar mı....
Slm canm bana doktor clexane göbekten iğne,progeston kalçadan iğne,estofem ve elevit yazdı bi de sabahları kullandığım vajinal jel var.
merhaba yawyaw,
benimde transferim dün oldu. göbekten iğnem ve jelim var. Sanırım o kişiye göre değişebiliyor
Canım o bayanın fizyolojisine göre değişiyor banada sadece jel vermişlerdi iğne yoktu senin durumuna göre verdikleri bu demekki
cnm clexsan iğne var progesteron var estrofem var folibol ve b12 vitamini verdi.ama sen takma bunlar kişiye göre değişiyor..sen verilenleri düzenli kullan yeter..
gül oynaya çık inşallah hastaneden kuzucum..
hıh benimkine yakın iştee banada aynılarını verdilerr.....bi b12 yok pregesteronuuu igne olarakmıı yoksaa fitil olrakmı verdiler dilekçimm
cnm clexsan iğne var progesteron var estrofem var folibol ve b12 vitamini verdi.ama sen takma bunlar kişiye göre değişiyor..sen verilenleri düzenli kullan yeter..
kızlar kaçıncı gün emriyosu olduğu öneli mi?
nasıl hesaplanıyor?
veya 1.2. veya 3. olması ne anlam ifade ediyor bilginiz varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?