- Konu Sahibi karauslu34
-
merhaba canım bende seni bekliyodum sayfada geride kalır diye yazmadım bende menegon kullanıyorum dün 3. iğnemi vurdurdum sen kaç doz vuruluyosun kaçıncı günündesin
aaa kızlar birey soruyorum cevap veren yok benim sorular hep ceapsız kalıyor ne hikmetse herkes kendi derdine düşmüş biliyorum ama AZICIKTA BENİ GÖRÜNNN
sor canım bildiğim kadarıyla cevaplayım ama şunuda belirtiyim ben daha başlamadım tedaviye :)
canım ya bi garip buldum kendimi anormalikmi var bende düşünmeye başladım
canım ya sordum işte hepiniz gonal f mı kullanıyorsunuz menogon kullanan yoku diye kimseden cevap alamadım
başlamadınmı bende başlamadım ama dr.bana bu iğnyi yazdı hayırlısıyla başlarsın inş.
canım ya bi garip buldum kendimi anormalikmi var bende düşünmeye başladım
canım ya sordum işte hepiniz gonal f mı kullanıyorsunuz menogon kullanan yoku diye kimseden cevap alamadım
başlamadınmı bende başlamadım ama dr.bana bu iğnyi yazdı hayırlısıyla başlarsın inş.
ben 2 kere cevap yazdım ama görmedin canım
ya bildiğim kadarıyla içeriği aynı farklı marka avon-oriflame gibi :) doktorun verdiğine göre boşver takma sen adet olmaya endeksle kendini hiç bukadar istememiştim adet olmayı hep adet olmasamda hamile olsam derdim şimdi biranönce başlamak istiyorum alahın iziniyle.inşallah rabbim kucağını doldurur.dualarım seninle
aaa kızlar birey soruyorum cevap veren yok benim sorular hep ceapsız kalıyor ne hikmetse herkes kendi derdine düşmüş biliyorum ama AZICIKTA BENİ GÖRÜNNN
canım pardon kusura bakma görememişimmm demek ki kaçırmışımben 2 kere cevap yazdım ama görmedin canım
Canım bana da hem puregon(gonalf ile aynı) hemde merional(menegon la aynı) kullandırttılar.
Canım bana da hem puregon(gonalf ile aynı) hemde merional(menegon la aynı) kullandırttılar..
Ben gonalf ile menegon un birebir aynı olduğunu düşünmüyorum.Az da olsa fark var ki doktorlar her ikisini birden kullandırtıyorlar.
bence de.. Çünkü yumurta gelişmini yavaş bulduğu için doktorum Gonal F in yanına Merional verdi bana.Aynı olsa Gonal F dozunu arttırdı diye düşünüyorum... Dozu arttırmak yerine ilaveten bir iğne daha verdi..
Ben de hem Gonal f hem de menegon vuruyorum. Menegon felaket yakıyor.:18: Sizin de öyle mi
Ben de hem Gonal f hem de menegon vuruyorum. Menegon felaket yakıyor.:18: Sizin de öyle mi
sSELAMMMM KIZLARRRR NASILSINIZ
yokmudur menogon kullanan hepiniz gonal f mı kullanıyorsunuzz kızlar birde famerada kullanan varmı dün öğrendim menegonla birlikte famerada kullanacakmışımmm
kızlar yarın transferim var dondurulmuşlarla dualarınızı bekliyorum
Selam kızlar ;
Ben de 1 Temmuz itibariyle tedavime başladım. 2.denemem. Şişli Memorial hastanesinde tedavi görüyorum. Genetik bir hastalığım olduğundan tüp bebek yaptırıyoruz. Embiryolara PGT yapılacak. Sağlıklı bulunursa transfer olacak. Gonal f 150 ,menegon ve lucrin kullanıyorum. Haziran ayında uzun protokol olacak başladım. Bugün 3. günüm. Allah yardımcımız olsun. Yaşım 35 bu arada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?