2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

arkadaşlar mrb. 2 temmuzda tüp bebek transferim yapıldı.ilk denemem. konya novafertil de yapıldı. azalmış over ve sol tüp kapalı. 2 embriyo transfer edildi. 29 yaşındayım.20 ay oldu evleneli. 15 temmuz test günüm. inş hepimizin duaları gerçek olur

Son düzenleme:
slm seninle aynıyız bende dün transfer yaptırdım teratospermi nedir bu arada benimde eşimde sperm azlığı sorunu var

inş tutunurlar sağlıklı evlatlar nasip eder canım bize ALLAH.
teratosperm şekil bozukluğu demek morfoloji %1 bizim.
sperm azlığı olsada tüp bebekde şans yüksek inş. tutunur. haberlerini yaz.

hayırlısı olsun benimde 15 temmuz test günüm benimde ilk denemem. inş Allah gönlümüze göre verir.

inş. canım Allah sağlıklıca kucaklarımıza almayı nasip etsin. bana 1 tane transfer edildi ilk denemem ve 30 yaşın altında olduğum için yasa gereği bölemiş öle dedi embriyologlar..

aayyy çok teşekkür ederiiimmm...o senin tatlılığın aaaaa inanmıyoruuum benim lakabımdı üniversitede minik kuuşş...susam sokağı minik kuşu.:)) ama ben pek mini sayılmam taamm 34 yaşındayım...ALLAH ııımm çok yaşlıyım çookk... bu arada doktor konusunda çok haklısın eşşek yüküyle para verdik...hele bir regl olayım biter bitmez arayacağım...cevap için tekrar teşekkür ederim...

Benide ekletmisiniz morfoliji 2 sperm qzligi ilk denememiz bahceci fulyada yaptiriyoruz yasim 23

Canım hoş geldin hayırlı olsun test günün nezman hamiş haberini ilke verenlerden olacaksın sanırım güzelhaberlerini bekliyoruz

Her gün dualrımda sizlerde varsınız hiçbirimizin emeği boşa çıkmasın güzel haberlerinizi bekliyoruz hadi hayırlısı

kızlar nasılsınız ?ben hala adet olamadım hiç bu kadar çok adet olmayı beklediğim bi an olmamıştı heralde.

Merhaba beni de ekler misiniz? sperm azlığı problemimiz.ege ünv.de 1.ohss,2.negatif,şimdi 3.ye başladık.10 temmuzda transferimiz gerçekleşecek 22sinde sonucu alacağız hayırlısıyla...

şu mübarek günde Allah hepimizin kucağını doldursun emeklerimizi boşa çevirmesin hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah..hepiniz dualarımdasınız bende çok şükür sabah adet oldum ptesi tedavi başlıcak inşallah :) biraz heyecan biraz korku biraz merak sonu güzel olur inşallah

stres yapma canım kendini sıcak tut ve içersen maydonoz-soğan kabuğu karşımı kaynat iç hemen söker

zarar vermez heralde.içeyim bari adet olmadıkça sinirlerim daha kötü oluyor.
zaten ertelendi tedavim bide adet gelmeyince iyice stres oldum galiba

Stresten basimda sac kiran olmus 2 yerde cok uzgunum ya saclarimi o kadar cok severken ya Sok oldum ya pazartesi dojtora gidecegim bn saclarima oyle ozen bakarken ( adet olsamda baslasam allahin izniyle

mrb beni de ekleyebilir misiniz? 2 temmuzda tüp bebek transferim yapıldı. konya novafertil'de. ilk denemem. azalmış over ve sol tüp kapalı. 2 embriyo transfer edildi. 29 yaşındayım.20 ay oldu evleneli. 15 temmuz test günüm.

Merhaba beni de ekler misiniz? sperm azlığı problemimiz.ege ünv.de 1.ohss,2.negatif,şimdi 3.ye başladık.10 temmuzda transferimiz gerçekleşecek 22sinde sonucu alacağız hayırlısıyla...
mrb canım hoşgeldin hemen eklerimmm inş.rabbim güzel heberlerini almayı nasp etsin
inş. canım Allah sağlıklıca kucaklarımıza almayı nasip etsin. bana 1 tane transfer edildi ilk denemem ve 30 yaşın altında olduğum için yasa gereği bölemiş öle dedi embriyologlar..
hayırlı olsun inş.bebeğin sıkıca tutunur allahın izniyle rabbim yüzünü güldürsün aminnn
Benide ekletmisiniz morfoliji 2 sperm qzligi ilk denememiz bahceci fulyada yaptiriyoruz yasim 23
ok canım sende hoşgeldin baş üstüne
kızlar nasılsınız ?ben hala adet olamadım hiç bu kadar çok adet olmayı beklediğim bi an olmamıştı heralde.
olaki son anda birşeyler olsun canım yaa adet öyleki istemezsin gelir istersin gelmez stresten oluyor hep

hadi bakalım hayırlı olsun rabbim emeklerini boşa çevirmesin inşallah
heyecan mıı senin yerine ben burda heyecanlandım adrenalin gibi birşey oluyor insanda rabbim seninde yüzünü güldürsünnnn

Herkese merhaba,Tüp bebek tedavisi için başlayanlardanım,herkese hayırlı uğurlu olsun inşallah..İlk muayenem 28 haziranda istanbul şişli memorial de başladı fakat şuanda uzun protokol lucrinle birlikte tedavimize Ankara Dr. Şenol Kalyoncu ile devam ediyoruz..
Lucrin'in bugün 6.günü adetin 3.gününü bekliyorum hayırlısı bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…