2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]İSİM

[/TD]
[TD]YAŞ

[/TD]
[TD]SORUN

[/TD]
[TD]DENEME
:18:

[/TD]
[TD]MERKEZ

[/TD]
[TD]DURUM

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KARAUSLU34
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]ilk deneme

[/TD]
[TD]acıbadem maslak
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TEACHEROF
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]pco morfoloji
sperm sayısı

[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]şişli memorial
[/TD]
[TD]adette başlanacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PEGASUSUN
CARN

[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]izmir iranbe mrkz

[/TD]
[TD]adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OSKE55
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]pco eşinde sperm sayısı sorunu
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]fulya bahçeci
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]EMOS895
[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD]tüpler tıkalı
[/TD]
[TD]ilk deneme donrulmuşlarla
[/TD]
[TD]izmir sifa
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]RANPUNZEL
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]çikolata
kisti

[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]acıbadem
kayseri

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BBZ
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]kıbrıs yaşam hastanesi

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SEA1905
[/TD]
[TD]32

[/TD]
[TD]rezerv azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]kadıköy acıbadem

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KORDİYOL
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]sperm azlığı
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]FİLOLOGUM
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD] pco sperm azlığı ve morfoloji sorunu
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]eurofertil medical park
[/TD]
[TD]1 temmuzda iğnelere başladı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MURDEROZ
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]bursa acıbadem

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HAPPYTOBE
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]acıbadem
maslak

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İSKORPİT
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]ege üniv.tıp.fakltesi

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PATİS
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]pcos sebepsiz infrt.
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]bahçeci fulya
[/TD]
[TD]1 temmuzda iğnelere başladı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ELİFYESİLLER
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]erdem hast.

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YAWYAW
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]adana ankada hast.
[/TD]
[TD]ağustosta başlıycakkk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ZERUM
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]sperm azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]ankara anatolia
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PNRRHN[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]azalmışover
sol tüp kapalı
[/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[TD]konya novafertil[/TD]
[TD]15 temmuz test günü[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HERŞEYHAYAL[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]morfoloji 2 sperm azlığı [/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[TD]bahçeci fulya[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BUNVP[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]sperm azlığı[/TD]
[TD]2 negatif 3.deneme inş.bu sefer
güzel hebrini verecek
[/TD]
[TD]ege üniv.[/TD]
[TD]10 temmuz transfer gerçekleşecekk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

YER ALMAK İSYEN ARKADAŞLARIM BİLGİLERİNİ YAZARSALAR EKLERİM BAZEN GÖZDEN KAÇIRABİLİRİM BİLGİLERİNİZİ

canım konu sahibi arkadaşım listeyi başa alabilirmiisin almş başını gidiyor liste kaybolmasın bari aralarda biliyorsun sırada daha hamile ikonları koymak varrrr güzeleşecek zamanı gelecek listemizinnn

inşallah herşey gönlünce olur sonuçun çok güzel olur bende memorial-şişli de tedaviye başlayacağım inşallah.doktorun kim

inşallah herşey gönlünce olur sonuçun çok güzel olur bende memorial-şişli de tedaviye başlayacağım inşallah.doktorun kim
Amin çok teşekkür ederim,inşallah hepimizin yüzü güler..Doktorum Semra hoca ve Aynur hocaydı ama ankara istanbul olayı beni baya bi yoracağını düşündüğüm için Ankarada devam edeceğim..

Selam kızlar
Bende dun ılk gorusmemı yaptım ağustos regl ıle başlıyoruz ınsallah tedaviye bu ay yapmayalım dedı doktor kılo ver dedı çok onemlıymıs 1 kılo bıle versem
Ya kızlar ben aklımdan çıkarıp su beynımı rahatlatamıyorum bır turlu tüp bebekle yat gece tüp bebekle kalk sabah hiç ıyı degıl bılıyorum ama ne yapıcam bennnnn

Selam kizlar bugün transferim gerçekleşti 3.gun embriyosu 2 tane transfer ettiler17 temmuz test günüm hayırlısı olsun hepimiz için bu benim 5.denemem inşallah güzel haberler veririm sizlere Allah yardimcimiz olsun....

cnm hakkında hayırlısı.inş müjdenede halaylar çekecez..

Merhaba beni de ekler misiniz? sperm azlığı problemimiz.ege ünv.de 1.ohss,2.negatif,şimdi 3.ye başladık.10 temmuzda transferimiz gerçekleşecek 22sinde sonucu alacağız hayırlısıyla...
cnm sizde tedavi nasıl ilerliyor.eşin birşey kullanıyormu..bizdede aynı dert varda..birde morfoloji var bizde birde pkoluymuşum ben.. bugun benim iğnlerde 6. günüm

cnm mutlu haberini almaya az kaldı inş:)

bugün iğnelerin 6. günü gonal f 150 olarak devam edicez birde cetrotide diye yeni bir iğne daha başlayacakmışım...tabii korkuyorumm halaa... ancak kafamda soru işaretleri var kızlar cvp verebilrmisiniz..bugün dr gittim yumoşlara baktı bitanesi 13 11 9 9 9 die gidiyor.. e2 nin kaç olması lazım normali kaç.ve kaç mm olması lazım benim yumoşlarımın..kaç gün daha devam edecek iğnelerim..

Bende büyük bi heyecanla haziran adetimle görüşmeye gittim ..
kist oluşmuş doğum kontrol hapı verdi.
ginera yı bir ay kullandım.
Dün adetimin 8.günüydü muayene oldum küçük küçük kistlerin var, foliküllerinde 7mm biz o boyutları saymıyoruz bile bence sizde ovulasyon gerçekleşmiyor dedi, bir de yoğun enfeksiyon var dedi. antibiyotik bide fitil kullanıyorum şimdide.. işimiz ne kadar zor ya kadınlar olarak.
yani anlıyacağınız ağustos belkide eylüle kaldı bizim iş..
napalım geç olsunda yeterki olsunn..

Benim de 4. denemem 2. denememde oglum dunyaya geldi.Simdi ise kardes dusunuyoruz. yas 32 ve 2 tane yuklediler.test gunum 11 temmuz ama bu sefer kullandigim ilaclardanmidir nedir bilemiyorum cok yorgun hissediyorum kendimi,kasiklarima ara sirada olsa bicak gibi batma hissediyorum, agzimda da kuruluk var,basim donuyor ve cok az olmakla birlikte midemde bulaniyor ama daha onceki denemelerde yasamadigim tecrubeleri yasiyorum ama yinede her gun bir heyecan bekliyoruz. kolay bir tedavi degil .ALLAH HERKESIN EMEKLERINI DUALARINI BOSA CIKARMASIN.

Allah emeklerinizi bosa cikarmasin.

merhaba hanımlar bende bursa acıbadem de tedaviye başlayanlardan olucam inş.. hikaye şöyle; yaş 26 eşim azospermi ve bu bizim ilk tedavimiz 4 yıllıkta evliyim... bugun akşam ilk iğnemi vurulacağım ama şöyle bir sıkıntı yasıyorum adetim kesildi gibi iğne yi vurulsam mı bilemedim tedaviyi etkilermi bu durum hakkın da bilgisi olan var mı :?

Stresten basimda sac kiran olmus 2 yerde cok uzgunum ya saclarimi o kadar cok severken ya Sok oldum ya pazartesi dojtora gidecegim bn saclarima oyle ozen bakarken ( adet olsamda baslasam allahin izniyle

Canım ya stresten oluyor bunlar dr ile bir konuş bakalım ne diyecek ayrıca kızlar burda konuşalım ne derdimiz varsa yazalım yoksa böyle hasta oluruz ozaman kuzucuklarımızla nasıl başederiz kendimede takmayalım diyorum ama olmuyor burdan konusarak kendimi yememeye çalışıyorum allah yardımcımız olsun

Heyy minik kuzucuk annen seni çok seviyor hep onunla kal çok mutlu bir bebek olacaksın benden söylemesi)

Canım kuzucukların boyutları gayet iyi e2 yi fazla kafana takma boyutları 18-20 mm arası olana kadar devam edeceksin böyle giderse çarşamba yada cuma toplarlar hadi hayırlısı

Hayırlı olsun tedavin canım inş ilk denemnde kuzucukların seninle kalır inş zor bir süreç kolay gelsin adetin kesilmesi iğneler konusunda etki yapmıyor diye biliyorum yani iğneni olabilirsin ama her bayanın vucudu farklı tepkiler verebildiğinden en iyisi dr sormak yada hemşirenin numarası varsa ona sorabilirsin

sağolasın canım biraz önce iğneyi vuruldum ve çok acıyormuşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…