- Konu Sahibi karauslu34
-
zarar vermez heralde.içeyim bari adet olmadıkça sinirlerim daha kötü oluyor.
zaten ertelendi tedavim bide adet gelmeyince iyice stres oldum galiba
yok canım rahat ol zararı olmaz günde 3 cay bardağı iç.
Herkese merhaba,Tüp bebek tedavisi için başlayanlardanım,herkese hayırlı uğurlu olsun inşallah..İlk muayenem 28 haziranda istanbul şişli memorial de başladı fakat şuanda uzun protokol lucrinle birlikte tedavimize Ankara Dr. Şenol Kalyoncu ile devam ediyoruz..
Lucrin'in bugün 6.günü adetin 3.gününü bekliyorum hayırlısı bakalım..
Amin çok teşekkür ederim,inşallah hepimizin yüzü güler..Doktorum Semra hoca ve Aynur hocaydı ama ankara istanbul olayı beni baya bi yoracağını düşündüğüm için Ankarada devam edeceğim..inşallah herşey gönlünce olur sonuçun çok güzel olur bende memorial-şişli de tedaviye başlayacağım inşallah.doktorun kim
cnm hakkında hayırlısı.inş müjdenede halaylar çekecez..Selam kizlar bugün transferim gerçekleşti 3.gun embriyosu 2 tane transfer ettiler17 temmuz test günüm hayırlısı olsun hepimiz için bu benim 5.denemem inşallah güzel haberler veririm sizlere Allah yardimcimiz olsun....
cnm sizde tedavi nasıl ilerliyor.eşin birşey kullanıyormu..bizdede aynı dert varda..birde morfoloji var bizde birde pkoluymuşum ben.. bugun benim iğnlerde 6. günümMerhaba beni de ekler misiniz? sperm azlığı problemimiz.ege ünv.de 1.ohss,2.negatif,şimdi 3.ye başladık.10 temmuzda transferimiz gerçekleşecek 22sinde sonucu alacağız hayırlısıyla...
mrb beni de ekleyebilir misiniz? 2 temmuzda tüp bebek transferim yapıldı. konya novafertil'de. ilk denemem. azalmış over ve sol tüp kapalı. 2 embriyo transfer edildi. 29 yaşındayım.20 ay oldu evleneli. 15 temmuz test günüm.
Bende büyük bi heyecanla haziran adetimle görüşmeye gittim ..
kist oluşmuş doğum kontrol hapı verdi.
ginera yı bir ay kullandım.
Dün adetimin 8.günüydü muayene oldum küçük küçük kistlerin var, foliküllerinde 7mm biz o boyutları saymıyoruz bile bence sizde ovulasyon gerçekleşmiyor dedi, bir de yoğun enfeksiyon var dedi. antibiyotik bide fitil kullanıyorum şimdide.. işimiz ne kadar zor ya kadınlar olarak.
yani anlıyacağınız ağustos belkide eylüle kaldı bizim iş..
napalım geç olsunda yeterki olsunn..
Stresten basimda sac kiran olmus 2 yerde cok uzgunum yasaclarimi o kadar cok severken ya Sok oldum ya pazartesi dojtora gidecegim bn saclarima oyle ozen bakarken ( adet olsamda baslasam allahin izniyle
Selam kizlar bugün transferim gerçekleşti 3.gun embriyosu 2 tane transfer ettiler17 temmuz test günüm hayırlısı olsun hepimiz için bu benim 5.denemem inşallah güzel haberler veririm sizlere Allah yardimcimiz olsun....
bugün iğnelerin 6. günü gonal f 150 olarak devam edicez birde cetrotide diye yeni bir iğne daha başlayacakmışım...tabii korkuyorumm halaa... ancak kafamda soru işaretleri var kızlar cvp verebilrmisiniz..bugün dr gittim yumoşlara baktı bitanesi 13 11 9 9 9 die gidiyor.. e2 nin kaç olması lazım normali kaç.ve kaç mm olması lazım benim yumoşlarımın..kaç gün daha devam edecek iğnelerim..
merhaba hanımlar bende bursa acıbadem de tedaviye başlayanlardan olucam inş.. hikaye şöyle; yaş 26 eşim azospermi ve bu bizim ilk tedavimiz 4 yıllıkta evliyim... bugun akşam ilk iğnemi vurulacağım ama şöyle bir sıkıntı yasıyorum adetim kesildi gibi iğne yi vurulsam mı bilemedim tedaviyi etkilermi bu durum hakkın da bilgisi olan var mı :?
Hayırlı olsun tedavin canım inş ilk denemnde kuzucukların seninle kalır inş zor bir süreç kolay gelsin adetin kesilmesi iğneler konusunda etki yapmıyor diye biliyorum yani iğneni olabilirsin ama her bayanın vucudu farklı tepkiler verebildiğinden en iyisi dr sormak yada hemşirenin numarası varsa ona sorabilirsin
sağolasın canım biraz önce iğneyi vuruldum ve çok acıyormuşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?