- Konu Sahibi karauslu34
-
kızlar iğneler sırasında havuz falan yasak değildir değilmibugün dr a gittim yumoşlar oluşmaya başlamış.yine 150 gonal f ile devam cmtesi tekrar dr a:)
Canım benim üzülme benimde öyle olmuştu bana da demişti uygun olmazsa iptal ederim dedi ama olmuştu içide boş çıkmamıştı (çünkü bende içi boş çıkabiliyordu) tranferim oldu ama test gününden sonra tutunamadı onun sebebide benim kaliteli yumurtam olamıyordu bu nedenle hiç canını sıkma olur opun
cnm kızmıyoruz olur mu yine eklemen için bilgileri tazeleyip yazıp yolluyoruz.tedavi de 4.günüm ilk 1 temmuz iğnelere başladım.birde bende pko da çıktı
cnm kaç mm mişki.gelişir inş.kaç kaç vurunuyorsun iğnelerini...sen pozitif düşün cnm
canım inşallah ya, E2 de sorun yok 1685 di dünkü değerim.
yani yumurtalar kaliteli dedi, ama yine de aldı beni bi sıkıntı.. Yarınki kontrole nasıl gidicem bilmiyorum...
Canım dün çıkımştım hemen inan doktora soracağım o kadar cok şey oluyor ki kafamda adamı görünce unutuyorum
Ne derlerse onu uyguluyorum bi konuşamadım nasıl bi tedavi yapacaksınız ne uygulayacaksınız diye soramadım,halbuki yumuşak yüzlü
bi doktor kasmıyo insanı ama işte sanırım heyecan yapıyorum :)
moralini bozma canım yumurtaların ne kadar olmuştuki belki pazartesye büyür neden kendine strese yapıyorsun k,i üzme kendini allaha bırakkızlar günaydın,
dün doktora gittim... Yine gelişmemiş benim yumurtalaar
yumurta toplamayı pazartesiye erteledi, çok canım sıkıldı... 12 gün oldu ilaç kullanıyorum, pazartesi de toplayamazsak iptal olabilir bu ayki tedavi
çok moralim bozukkkk
kız yok yasak değil benim bildiğim birşeyde olmaz hem spor olur yüzmek iyide geliirkızlar iğneler sırasında havuz falan yasak değildir değilmibugün dr a gittim yumoşlar oluşmaya başlamış.yine 150 gonal f ile devam cmtesi tekrar dr a:)
herhalde canım rahim kalınlığına da bakacak onun içinde ileç verecek ki ben pek bilmiyorum ama rahim kalınlığı önemli içinde kalacaksa sor kız bebeklerin şimdi dondorulmuştrcan kızlarrr altın kızlarr........banaada bir yorummmsimdii benim tedavim ertelendii ya doktor 2 adet gecir dedii....birincii adetimi oldum 3.günümm dogum konrtol ilacima başladim bittikten sonra adet olup 2.günü gel dedii ondan sonrakii asamalar nedir sizcee....yanii kaç gün sonra transferim yapılırr....bide sizce merkezii arayip 5 bebemin durumunu sormalımıyım
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]SORUN
[/TD]
[TD]DENEME
:18:
[/TD]
[TD]MERKEZ
[/TD]
[TD]DURUM
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KARAUSLU34
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]acıbadem maslak
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TEACHEROF
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]pco morfoloji
sperm sayısı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]şişli memorial
[/TD]
[TD]adette başlanacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PEGASUSUN
CARN
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]izmir iranbe mrkz
[/TD]
[TD]adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OSKE55
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]pco eşinde sperm sayısı sorunu
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]fulya bahçeci
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]EMOS895
[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD]tüpler tıkalı
[/TD]
[TD]ilk deneme donrulmuşlarla
[/TD]
[TD]izmir sifa
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]RANPUNZEL
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]çikolata
kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]acıbadem
kayseri
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BBZ
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]kıbrıs yaşam hastanesi
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SEA1905
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]rezerv azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]kadıköy acıbadem
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KORDİYOL
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]sperm azlığı
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]FİLOLOGUM
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD] pco sperm azlığı ve morfoloji sorunu
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]eurofertil medical park
[/TD]
[TD]1 temmuzda iğnelere başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MURDEROZ
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]bursa acıbadem
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HAPPYTOBE
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]acıbadem
maslak
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İSKORPİT
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]ege üniv.tıp.fakltesi
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PATİS
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]pcos sebepsiz infrt.
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]bahçeci fulya
[/TD]
[TD]1 temmuzda iğnelere başladı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ELİFYESİLLER
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]erdem hast.
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
YER ALMAK İSYEN ARKADAŞLARIM BİLGİLERİNİ YAZARSALAR EKLERİM BAZEN GÖZDEN KAÇIRIRSAM DA KIZMAYINN
Kızlar selamlar. Allah izin verirse bende temmuz yolcusuyum benide alır mısınız aranıza((( Rabbim tez zamanda yüzlerimizi güldürsün
kızlar iğneler sırasında havuz falan yasak değildir değilmibugün dr a gittim yumoşlar oluşmaya başlamış.yine 150 gonal f ile devam cmtesi tekrar dr a:)
can kızlarrr altın kızlarr........banaada bir yorummmsimdii benim tedavim ertelendii ya doktor 2 adet gecir dedii....birincii adetimi oldum 3.günümm dogum konrtol ilacima başladim bittikten sonra adet olup 2.günü gel dedii ondan sonrakii asamalar nedir sizcee....yanii kaç gün sonra transferim yapılırr....bide sizce merkezii arayip 5 bebemin durumunu sormalımıyım
günlerimz yaklaştı rabbim güzel haberler vermemizi nasip etsin inş.kimsenin emeklerini boşa çıkartmasncevabin için teskkür ederim.esime dedimm arıycakk çokk merak ediyorum nasıllar diye....buarada beni eklermisin yaş 30 adana ankada yaptırıyorum...sorun pko 1.deneme agostos transferr
Kızlar selamlar. Allah izin verirse bende temmuz yolcusuyum benide alır mısınız aranıza((( Rabbim tez zamanda yüzlerimizi güldürsün
can kızlarrr altın kızlarr........banaada bir yorummmsimdii benim tedavim ertelendii ya doktor 2 adet gecir dedii....birincii adetimi oldum 3.günümm dogum konrtol ilacima başladim bittikten sonra adet olup 2.günü gel dedii ondan sonrakii asamalar nedir sizcee....yanii kaç gün sonra transferim yapılırr....bide sizce merkezii arayip 5 bebemin durumunu sormalımıyım
arkadaşım bende seninle aynı durumdayım benim embriyolarımda donduruldu ohss riski aısından e2 değerim en son 7400 olmuştu çünkü.bende doğum kontrol hapı kullandım adetin 15.günü çağırdı beni kontrol yaptı.doğum kontrol hapının tamamını kullanmana gerek yok dedi sadece 15 tablete tamamladım.adet oluncada 3. günü endımetriumun kalınlaşması için estrofem diye bir ilaca başlayacağım.günde 3 tane içeceğim.adetin 10.günü ise yine kontrole çağırdı.transfer gününe karar vermek için endometriumun kalınlığına bakılacak
günlerimz yaklaştı rabbim güzel haberler vermemizi nasip etsin inş.kimsenin emeklerini boşa çıkartmasn
aminnnn canım bu arada hoşgeldin hem nereye yolcusunn
Çok kıymetli kader arkadaşlarım yawyaw ve pegasusunicorn ben birşey sormak istiyorum...benim yumurtalar 26.06.2013 de toplandı...E2 3352 ydi progestron da 1.4..neyse toplama işlminden sonra uyandığımda öyle korkunç bir acı duydum ki inledim saatlerce ve resmen 2 gün karnımdaki baskı nedenyle yürüyemedim..oturamadım vs vs...şuan o baskı hissi gitti ama karnım davul...o da önemli değil de asıl önemli olan gögüslerim...inanılmaz canım yanıyo...sizler de de böyle bir durum söz konusu mu? doktora sordum "kendini dinlemekten vazgeç" dedi...öyle canı kıymetli nazlı bi tip de değilim ama gerçekten çok canım yanıyor..
şikayetlerin hala devam ediyor mu canım.azalmaya başlamış olması lazım.bol bol su iç ve de biraz protein ağırlıklı beslen.
benimde göğüslerimde inanılmaz ağrı olmuştu sütyen bile takmakta zorlanıyordum .nefes alamıyorum şişlikten ama zamanla azaldı şikayetlerim.adet oldun mu peki toplamadan sonra adet görünce baya bi rahatlıcaksın.adet görene kadar şikayetler devam ediyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?