- Konu Sahibi karauslu34
-
Hadi hayırlısı ile k
uzucuklarını alda gel hep seninle kalsın inş darısı bizlere
amin canım inş.boşa çıkartmaz ben kıbrısta tüp bebek yapacam sen nerde yapacaksın canım yolcuyum dedn neereyeNErde tedavi görüyosunuz acaba? Allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın
yaa 5 haziran adet tarihim ama hiç belirtim yok stres yapıyorum gecikicek die
benim de seninle aynı sebeplerle ertelendi tedavim ..ama bana doktor dedi ki...bu ay adetin geçtikten sonra bir sonraki adetine birkaç gün kala bana gel bi ilaç vericem ondan sonra da transferi yapıcam dedi...bana hiç doğum kontrol falan demedi...neden acaba? tabi senin soruna cevap olmadı ama..kusura bakma...
Çok kıymetli kader arkadaşlarım yawyaw ve pegasusunicorn ben birşey sormak istiyorum...benim yumurtalar 26.06.2013 de toplandı...E2 3352 ydi progestron da 1.4..neyse toplama işlminden sonra uyandığımda öyle korkunç bir acı duydum ki inledim saatlerce ve resmen 2 gün karnımdaki baskı nedenyle yürüyemedim..oturamadım vs vs...şuan o baskı hissi gitti ama karnım davul...o da önemli değil de asıl önemli olan gögüslerim...inanılmaz canım yanıyo...sizler de de böyle bir durum söz konusu mu? doktora sordum "kendini dinlemekten vazgeç" dedi...öyle canı kıymetli nazlı bi tip de değilim ama gerçekten çok canım yanıyor..
o kıymett sana aitt canim benimm saygılar.........benim ertelenişş sebebimm e2 diill progesteron 1.54 çıktıı o yuzdendii....doktorum 1 ay yumurtalarınıı baskılayalım yumurtlmaa dedii ve rahmin dinlensin dedi....dahah sonra 2.adetinini 2.günüü gell konrtole dedii....buarada benden 26 tane toplandıı uyandıgımda karnım çok agrıyodu agladım benn..15 dk sonra agrıı geldii gectii.....ertrsii gün karnin sistiii nefeste biraz zorlandımm ama hiçç agrımm olmadi.....doktorum yumurta toplama islemennden 2 gün sora yenidenbagırdı bakmak için dedikii adet olunca tüm sıkıntın gecer...10 gün sonra olcann....benim sıkıntım 3 gün sonra gectiii....kabuızmısın dedii degildim çokk sevindiii.....gerçektende tamm 10.gün adet oldumm ve gögüss agrımm siskinligim hepsii gitii çokkkk rahatim allaha sükür olsun..bugun adetin 4.günüü dün dogum kontrol ilacımaa başladim.......21 içip adet olup gitcem....5 tane 1.kalıte emriyoo donrulduu..dünn durumlarii için aradik hemsire güldüü..korkmayın simdii bbişii olmaz cözülünc anlariz dediii
mrb csnım hsyırlı cumalar sana da ben kendi adıma iyiymde sen nasılsın rabbim hiç birimizin duasını hayırlısıyla boş çevirmesinMerhaba kızlar nasılsınız herkese hayırlı cumalar dualarımız kabul olsun inş
10 gun sonra adet olacagimmmmm :))) oh gunler gecse soyle ignelerime baslasak
Bu arada doktor bana da progesteron yüksekliği nedeniyle erteledik dedi de .. nedense bende bir güvensizlik bir güvensizlik..kendi teşhisi mi kendim koydum...bende E2 den:)))...bi de aklıma bişey daha takıldı...çok ayıp ama...doktor bana adetinden sonra eşinle birlikte olabilirsin dedi...ee ya ben kendiliğimden hamile kalırsam...olmaz olmaz olacağı tutar di mi ama...sonuçta doğum kontrol hapı falan da vermedi bana...düşün düşün...arayınca da rahatsız edecekmişim gibi geliyor arayamıyorum da...valla yawyaw kardeş yakın takipçinim haberin olsun...benden 1 hafta falan öndesin anladığım kadarıyla....sana göre kendimi ayarlayacağım...aman diim elini eteğini çekme bu siteden...valla seni göremezsem kahrolurum...
mrb csnım hsyırlı cumalar sana da ben kendi adıma iyiymde sen nasılsın rabbim hiç birimizin duasını hayırlısıyla boş çevirmesin
Ben de iyiyim sizler adet olup tedaviye başlasanız dahada mutlu olurum hatta hamişleride duymaya başlayınca ohhhh keyfimize diyecek olmaz
merhaba arkadaşlar bende şuanda tedavideyim gerçi tedavim bitti dün transferim gerçekleşti. benim sorunum morfoloji %1 teratospermi ilk tüp bebek denemem. geçen ayı aşılamam oldu sonuç negatif. inş. Allah nasip eder.
merhaba arkadaşlar bende şuanda tedavideyim gerçi tedavim bitti dün transferim gerçekleşti. benim sorunum morfoloji %1 teratospermi ilk tüp bebek denemem. geçen ayı aşılamam oldu sonuç negatif. inş. Allah nasip eder.
Merhaba,
Klinik ve doktor hakkındaki görüşlerinizi alabilirmiyim ? Bende orda düşünüyordum önce.Yaş kaç? kaçıncı demen? Şu anda ne tür ilaç kullanıyorsun ? Tşk,
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]SORUN
[/TD]
[TD]DENEME
:18:
[/TD]
[TD]MERKEZ
[/TD]
[TD]DURUM
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KARAUSLU34
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]acıbadem maslak
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TEACHEROF
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]pco morfoloji
sperm sayısı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]şişli memorial
[/TD]
[TD]adette başlanacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PEGASUSUN
CARN
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]izmir iranbe mrkz
[/TD]
[TD]adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OSKE55
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]pco eşinde sperm sayısı sorunu
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]fulya bahçeci
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]EMOS895
[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD]tüpler tıkalı
[/TD]
[TD]1.deneme dondurulmuşlarla
[/TD]
[TD]izmir sifa
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]RANPUNZEL
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]çikolata
kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]acıbadem
kayseri
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BBZ
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]kıbrıs yaşam hastanesi
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SEA1905
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]rezerv azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]kadıköy acıbadem
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KORDİYOL
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]sperm azlığı
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]FİLOLOGUM
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]sperm azlığı ve morfoloji sorunu
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]eurofertil medical park
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MURDEROZ
[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite
[/TD]
[TD]ilk denemee
[/TD]
[TD]bursa acıbadem[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
EVETTT KIZLAR VARMIDIR LİSTEDE YER ALMAK İSTEYEN
YAŞ SEBEP MERKEZ DENEME SAYISI BİLGİLERİNİZ YAZIN KOCA BİR LİSTEMİZ İÇİNDE BOLCA HAMİŞİMİZ OLSUN
evet canım hepimiz hamş kalsakta bayramı yaşasak ben adett görmeden iğnelere başlıycam geçici menapozdayımdaBen de iyiyim sizler adet olup tedaviye başlasanız dahada mutlu olurum hatta hamişleride duymaya başlayınca ohhhh keyfimize diyecek olmaz
mrb canım transferin hayırlı olsun inş.hayırlısyla bebeğin tutunur sana kaç tane transfer edildi canımmmerhaba arkadaşlar bende şuanda tedavideyim gerçi tedavim bitti dün transferim gerçekleşti. benim sorunum morfoloji %1 teratospermi ilk tüp bebek denemem. geçen ayı aşılamam oldu sonuç negatif. inş. Allah nasip eder.
hade bakalım hayırlı olsun bol ve kaliteli yumoşların olsun inşallahhh orgalutran ne işe yarıyorBugün doktora gittim.Yumurtalar oluşmaya başlamış.Ganol F 300 e devam ve yarından itibarende Orgalutran başlıyoruz.
Beni de ekleyebilirsiniz. Yaş 31, Sebep sperm azlığı, ilk deneme, Ankara Anatolia
inşallah herşey güzel olur canım.aramıza hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?