- Konu Sahibi karauslu34
-
arkadaşlar ben bu ay dondurulmuşlarla deniyorum.yarın kontrolüm var.
gelismelerden haber verirmisin. Bu dondurma isleminden sonraki uygulamayi merak ediyorum
Tahlilerim normal.Histeroskopidede sorun görünmüyor.Doktorum şansımın yüksek % 10-15 civarında olduğunu söyledi.Malum yaş olayı.
Allahın izni ile inş olumlu sonuç alırızda emeklerimiz boşa gitmez.Sen tedaviye başladınmı ? Nerede ?
bu arada yaşım 30 2. denemem olacak. ilkini 20 haftalıkken kaybettim
Gecmis olsun ilk deneyim icin. 20 haftalik bayagi ileri safhadaymisin. Neden oldugunu anlayabildinmi? BU kez nasil farkli bir tedavi veya teshis uyguladinizmi?
yumurta toplama ağrılı bir şey değil canım zaten sana hafif bri anestezi verdikleri için hiç bir şey duymuyosun
cnm hakkında hayırlısı.inş müjdenede halaylar çekecez..
cnm sizde tedavi nasıl ilerliyor.eşin birşey kullanıyormu..bizdede aynı dert varda..birde morfoloji var bizde birde pkoluymuşum ben.. bugun benim iğnlerde 6. günüm
cnm bizim tedavi sürecimiz hiç olmadı, direkt tüp bebeğe yönlendirdiler.siz tedavi gördünüz mü?iğnelerin bitmesine az kalmış en fazla4-5 gün sonra yumurta toplarlar.hiç korkma rahat ol tadını çıkar,keyifle gir çık arkadaşım.sevgiler...
cnm bizde 3 ay klomen kullandım ve sonra direk tüp bebege geçtik..şimdide bu gece 7 .gece bittiyor iğnelerimde ama bu gece vururken canım çok acıdı dayanamadım hatta az kalsın iğneyi geri çekiordummevlam sabır ve dayanma gücü ve hepimizin kucagına meleklerini versin inş
cnm bizde 3 ay klomen kullandım ve sonra direk tüp bebege geçtik..şimdide bu gece 7 .gece bittiyor iğnelerimde ama bu gece vururken canım çok acıdı dayanamadım hatta az kalsın iğneyi geri çekiordummevlam sabır ve dayanma gücü ve hepimizin kucagına meleklerini versin inş
az kalmış cnm sabret.iğnelerin ucu küçük dayanıklı olmasın.hayatta ne acılar karşımıza çıkıyor.bir iğneden korkmamalısın.ben neler çektiğimi anlatsam şaşırır kalırsın sana nacizane bir tavsiyem var arkadaşım 2-3 litre su iç her gün.doktorunda tavsiye eder belki.allah bizi evlatla sınamasın.bizlere sağlıklı,eli ayağı düzgün,akıl sağlığı yerinde ,hayırlı ,uzun ömürlü evlat nasip etsin.sormak istediğin bir şey olursa paylaş,elimden geldiğince yardımcı olurum cnm.
Merhaba arkadaşlarbende dondurulmuş embriyo tedavisine başladım
hoşgeldin.ben de dondurulmuşlarla tedaviye başladım,çarşamba transferimiz olacak.ortalama 1 ay süren yolculuğa hoşgeldin:)
ben hala adet olamadım
az kalmış cnm sabret.iğnelerin ucu küçük dayanıklı olmasın.hayatta ne acılar karşımıza çıkıyor.bir iğneden korkmamalısın.ben neler çektiğimi anlatsam şaşırır kalırsın sana nacizane bir tavsiyem var arkadaşım 2-3 litre su iç her gün.doktorunda tavsiye eder belki.allah bizi evlatla sınamasın.bizlere sağlıklı,eli ayağı düzgün,akıl sağlığı yerinde ,hayırlı ,uzun ömürlü evlat nasip etsin.sormak istediğin bir şey olursa paylaş,elimden geldiğince yardımcı olurum cnm.
hoşgeldin.ben de dondurulmuşlarla tedaviye başladım,çarşamba transferimiz olacak.ortalama 1 ay süren yolculuğa hoşgeldin:)
cnmm çok teşekkür ederim sizlerde olmasanız ne yaparım kimse bilmiyor tedavi oldugumuzu herkesten gizli kaça kaça tedavi olmaya çalışıyorum.çevremde sizden başka kimsem yok.. su içeyim dogru söylüosun cnm..evet iğnelerin ucu küçük ama artık karnım çok acıyor ama haklısın dayanmalıyım..canım ya kaç gün daha sürer sence nezaman opu olurum.opudan sonra tedavi de ne kullanılıyor..yumoşlarım 13 mmdi en büyügü
Selam kızlar
Bende dun ılk gorusmemı yaptım ağustos regl ıle başlıyoruz ınsallah tedaviye bu ay yapmayalım dedı doktor kılo ver dedı çok onemlıymıs 1 kılo bıle versem
Ya kızlar ben aklımdan çıkarıp su beynımı rahatlatamıyorum bır turlu tüp bebekle yat gece tüp bebekle kalk sabah hiç ıyı degıl bılıyorum ama ne yapıcam bennnnn
yaaa bendee...deliriceeemm....
surett 31yaş sebepsiz inferlite dr.şenol kalyoncu centrum clinic ankarabnde 9 temmuzda sonuç alıcam ilk denememiz simirna tüp bebekte yaptık funda hanım doktorumuz yumurta rezerv azlığı ve sperm azlığı vardı ..
bugün iğnelerin 6. günü gonal f 150 olarak devam edicez birde cetrotide diye yeni bir iğne daha başlayacakmışım...tabii korkuyorumm halaa... ancak kafamda soru işaretleri var kızlar cvp verebilrmisiniz..bugün dr gittim yumoşlara baktı bitanesi 13 11 9 9 9 die gidiyor.. e2 nin kaç olması lazım normali kaç.ve kaç mm olması lazım benim yumoşlarımın..kaç gün daha devam edecek iğnelerim..
cnmm çok teşekkür ederim sizlerde olmasanız ne yaparım kimse bilmiyor tedavi oldugumuzu herkesten gizli kaça kaça tedavi olmaya çalışıyorum.çevremde sizden başka kimsem yok.. su içeyim dogru söylüosun cnm..evet iğnelerin ucu küçük ama artık karnım çok acıyor ama haklısın dayanmalıyım..canım ya kaç gün daha sürer sence nezaman opu olurum.opudan sonra tedavi de ne kullanılıyor..yumoşlarım 13 mmdi en büyügü
Günaydın kızlar kontrolum vardı çarşamba günü toplama olacak bu akşam çatlatma iğnesi olacağım dua edin 2 yumurta var boş çıkmasın.
biz seninle aynı gün başlamıştık benim iğnelerim toplamda 8 gün sürdü bugün 8. gün.
yarın kontrol var duruma göre belki 1 günlük doz daha verebiliriz demişleri perşembe günü de opu dendi. E2 bende tedavinin 5. gününde 384 çıktı dr.um normal dedi. folüküllerde her iki yumurtalıkta senkronize gidiyor dedi.
bu arada 6. gün itibariyle ovutragon diye çatlamayı engelleyen iğneye başladım 3 günlük verdi.
bence mm lere takılma arkadaşım sadece herşey olması gerektiği gibi mi diye sor bence gerisi kafa karıştırıyor ve stres yapıyor.
Hayırlı haberler alırsın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?