2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Baslamadim daha henuz. Ben bir hsg cektiricegim bu ay. Simdiye dek yapilmamisti. Ona gore onumuzdeki aya kalicak.

Gecmis olsun ilk deneyim icin. 20 haftalik bayagi ileri safhadaymisin. Neden oldugunu anlayabildinmi? BU kez nasil farkli bir tedavi veya teshis uyguladinizmi?

teşekkürler.böbreklerinde su toplaması varmış farklı bir şey uygulamadık. normal prosedürle başlayacağız tekrar.bakalım kısmet inşallah bu defa bi sorun olmaz

günaydin.......................nasılsınn canlarr dün adetim bittiiiii ilacıma devamm ediyorum.....gelsiiinn diger adet yqawsss...bisi sorcamm acaba dondurulmuslarla adetin kaçıncıı günü konurr

Adet olmama 1 hafta kaldı aşağı yukarı :) Heyecanla bekliyorum, hemen olsam da başlasa tedavim

ne garip 1,5 senedir adet olmayayım diye dua ederken şimdi olayım diye sabırsızlanıyorum

canım kafadan atmak çok zor bende ilk günler senin gibiydim şimdi daha rahatım. zamanla alışıyor insan merak etme herşey güzel olacak Allah'ın izniyle

Günaydın kızlar kontrolum vardı çarşamba günü toplama olacak bu akşam çatlatma iğnesi olacağım dua edin 2 yumurta var boş çıkmasın.

biz seninle aynı gün başlamıştık benim iğnelerim toplamda 8 gün sürdü bugün 8. gün.
yarın kontrol var duruma göre belki 1 günlük doz daha verebiliriz demişleri perşembe günü de opu dendi. E2 bende tedavinin 5. gününde 384 çıktı dr.um normal dedi. folüküllerde her iki yumurtalıkta senkronize gidiyor dedi.
bu arada 6. gün itibariyle ovutragon diye çatlamayı engelleyen iğneye başladım 3 günlük verdi.

bence mm lere takılma arkadaşım sadece herşey olması gerektiği gibi mi diye sor bence gerisi kafa karıştırıyor ve stres yapıyor.
Hayırlı haberler alırsın inşallah.

canım bizim de tedavimizi kimse bilmiyor, bir de çalıştığım için işyerine birşeyler uyduruyorum artık sabahları geç kaldıkça. hastanede de tanıdık birilerini göreceğim diye ödüm kopuyor ne zormuş bu işler... bizim yumoşlar da büyüme açısından benziyor birbirine, inşallah ikimiz de mutlu sona ulaşırız

Günaydın kızlar kontrolum vardı çarşamba günü toplama olacak bu akşam çatlatma iğnesi olacağım dua edin 2 yumurta var boş çıkmasın.

inşallah ikisi de kaliteli olur ve güzelce döllenirler, Rabbim yüzümüzü güldürsün

bu tecrübeler çok önemli...benim durumum da filologa benzediği için cevabınız dikkatimi çekti. ben daha 5. günündeyim iğnelerin. ortalama 8-9 gün vuruluyor gibi iğneler. sabah kan vermiştim, öğleden sonra arayıp doz ayarı yapacaklar, ben de hemşireye soracağım herşey yolunda mı, beklendiği gibi mi diye... merak ediyorum çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…