2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

canım kafadan atmak çok zor bende ilk günler senin gibiydim şimdi daha rahatım. zamanla alışıyor insan merak etme herşey güzel olacak Allah'ın izniyle

canım sımdı boyleyım ben transfer sonrası ne yapcam ben bılmıyorum helekı o kan testı yapılcak gun bayılmassam ıyıdır

İnşallah sorunsuz olur rabbim kimsenin emeğini boş çevirmesin hepimizin yüzü gülsün inş

Adet olmama 1 hafta kaldı aşağı yukarı :) Heyecanla bekliyorum, hemen olsam da başlasa tedavim

ne garip 1,5 senedir adet olmayayım diye dua ederken şimdi olayım diye sabırsızlanıyorum

cnm bende öyleydim deli gibi bekledim adet olmayı oda sagolsun üzmedi 3 gün erken geldi:)ben başladım inş sende en kısa zamanda başlarsın cnm

cnm ya teşekkürlerr.ama merak işte içeriyi göremiyoz bizim kızlar ne alemde degerlerine göre sizlerin tecrübelerinden anlamaya çalışıyoruz... canım hala igne oluyormusun gonal f ve dierini.. ovutragonu damı biz vuruyoruz hastaneye mi gitmemiz gerek? haklısın ama drum bana opu tarihi falan vermedi merak ediyorum işte... bugün kontrolum var bakalım ne diycek.
inş sende ve bizlerde hepberaber hamişizz diye bagırırız buradaa

canım sen sabah gitmiyorsun demek kontrole, beni hep sabah çağırıyorlar...
merak ettim, durumunu yaz olur mu? güzel haberlerle gel inşallah

hayırlısı canım iyidir sonuçların inşallah...

canım sımdı boyleyım ben transfer sonrası ne yapcam ben bılmıyorum helekı o kan testı yapılcak gun bayılmassam ıyıdır

Ben dua ederken sabır ve kolaylık diliyorum Rabbimden hepimiz için dua ediyorum, bir yolunu bulacağız elbet ben bu hafta sonu hep film izledim mesela zaman çabuk geçiyor ve bir şey düşünmüyorsun tavsiye ederim.

canım ya inşallah bende o uzunca yazılan hamileyim yazısını yazmayı nasıl istiyorum anlatamam Allah hepimize nasip eder inşallah.
Ben bugün son iğnelerimi vurdum yarın gideceğim bakalım yumoşlar istenen kıvama gelmişse opu için net tarih belli olacak eğer ihtiyaç olursa 1 doz daha verebilirim demişti iğnelerin hepsini kendim yaptım çatlamayı engelleyici ignenin gonal F den bir farkı yok görüntü olarak. ben izinlerimi ayarlamak için ne zaman olabilir diye sormuştum ilk görüşmede tarihleri ortalama bir şeyler söylenmişti son gittiğimde ise büyük ihtimalle perşembe olur dedi. Bakalım neler olacak.heyecan ve merak bende de var ama çaktırmıyorum daha doğrusu doktordan çıktıktan sonra düşünmemeye çalışıyorum ne olur en olmaz diye stres iyi gelmiyor çünkü

Heyecansız bir gün geçmiyor değil mi zor bu süreçler sen öğleden sonra mı gidiyorsun genelde hep sabah kontrol olur benim çarşambaya opum olacak belki seninde olur beraber geçiririz süreci

Eet strest hiç iyi değil pozitif başlamak lazım güne kuzucuklarımızı hayırlısı ile alıp gelelim ve hep bizimle kalsınlar inş

kızlar inşallah bol bol sağlıklı yumoşlarınız olur rabim yardımcınız olsun

teşekkürler.böbreklerinde su toplaması varmış farklı bir şey uygulamadık. normal prosedürle başlayacağız tekrar.bakalım kısmet inşallah bu defa bi sorun olmaz

Cok uzuldum. Insallah emeklerininin karsiligini bu kez gorursun. PGD yapmayi dusunuyormusun? Benim simdiye dek deneyimlerden ogrendigim en iyisi en basta embriyo kalitesinden emin olmak. Hayal kirikligi yasamak hakikaten cok guc. Benim sadece birkez 8 haftalikken kayip oldu. O gun bugundur ne yanlis gitti diye arastiriyorum. 3'de ancak Kanda pihtilasma sorunu teshis konuldu ve birde CD56 diye kanimda bir madde varmis onun icin tedavi oldum. Oda hic iyi gelmedi bana. Simdi 4'ye hazirlaniyorum. Bu kez PGD yaptirayim diyorum. Zira en bastan ne oldugu belli olsun. Cunku zaman geciyor deneye yanila. Bu arada paralar'da suyunu cekiyor tabi.

Artemis canım sen 4. denemeni nerede yaptıracaksın? önceki denemelerinin hepsi memorial şişli de mi oldu? pgt yaptırmanı ben de öneririm. sana ve eşine kromozom analizi yapıldı mı? herhangi birşey çıktı mı? sevgiler

canım eşime de bana da genetik test yapıldı zaten. bi problem çıkmadı ama bu defa biz de pgt yaptıracağız kesin.doktorumun önerisi bu. maddi külfeti de var tabi ama manevi külfet de ağır Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün tez zamanda inşallah. bunları yaşamayan anlayamaz. tedavi süreci ayrı zahmet, olayın psikolojisi ayrı maddiyatsa apayrı...

canım sen sabah gitmiyorsun demek kontrole, beni hep sabah çağırıyorlar...
merak ettim, durumunu yaz olur mu? güzel haberlerle gel inşallah

cnm sabah ta gididum şimdide ben öglene gidiorum 12 gibi kan veriyorum sonrada yemekten sonra muayene oluyorum:) sonuçlarımla böylelikle tüm sorularımı ben dra soruyorum cnm..
dr gitti e2 1000 küsür ama lh varmış onu desteklemek için menagon başladı birde popodan vurunuyorum yani saat beşte sonra 18.30 cetrotide 19.00 da gonal f...çarşamba kontrolum var büyük ihtimal dedi o gün çatlatma nıda vururuz dedi...cumada opu dedii...yumoşların en büyügü 16 14 13 12 11 9 var sanırsam aklımda kalanlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…