- Konu Sahibi karauslu34
-
canım kafadan atmak çok zor bende ilk günler senin gibiydim şimdi daha rahatım. zamanla alışıyor insan merak etme herşey güzel olacak Allah'ın izniyle
Günaydın kızlar kontrolum vardı çarşamba günü toplama olacak bu akşam çatlatma iğnesi olacağım dua edin 2 yumurta var boş çıkmasın.
canım bizim de tedavimizi kimse bilmiyor, bir de çalıştığım için işyerine birşeyler uyduruyorum artık sabahları geç kaldıkça. hastanede de tanıdık birilerini göreceğim diye ödüm kopuyorne zormuş bu işler... bizim yumoşlar da büyüme açısından benziyor birbirine, inşallah ikimiz de mutlu sona ulaşırız
inşallah ikisi de kaliteli olur ve güzelce döllenirler, Rabbim yüzümüzü güldürsün
bu tecrübeler çok önemli...benim durumum da filologa benzediği için cevabınız dikkatimi çekti. ben daha 5. günündeyim iğnelerin. ortalama 8-9 gün vuruluyor gibi iğneler. sabah kan vermiştim, öğleden sonra arayıp doz ayarı yapacaklar, ben de hemşireye soracağım herşey yolunda mı, beklendiği gibi mi diye... merak ediyorum çok
inşallah sağlıkla bebeğin sana sımsıkı tutunur ve hamiş haberlerini alırız :)
Adet olmama 1 hafta kaldı aşağı yukarı :) Heyecanla bekliyorum, hemen olsam da başlasa tedavim
ne garip 1,5 senedir adet olmayayım diye dua ederken şimdi olayım diye sabırsızlanıyorum
biz seninle aynı gün başlamıştık benim iğnelerim toplamda 8 gün sürdü bugün 8. gün.
yarın kontrol var duruma göre belki 1 günlük doz daha verebiliriz demişleri perşembe günü de opu dendi. E2 bende tedavinin 5. gününde 384 çıktı dr.um normal dedi. folüküllerde her iki yumurtalıkta senkronize gidiyor dedi.
bu arada 6. gün itibariyle ovutragon diye çatlamayı engelleyen iğneye başladım 3 günlük verdi.
bence mm lere takılma arkadaşım sadece herşey olması gerektiği gibi mi diye sor bence gerisi kafa karıştırıyor ve stres yapıyor.
Hayırlı haberler alırsın inşallah.
Günaydın kızlar kontrolum vardı çarşamba günü toplama olacak bu akşam çatlatma iğnesi olacağım dua edin 2 yumurta var boş çıkmasın.
cnm ya teşekkürlerr.ama merak işte içeriyi göremiyoz bizim kızlar ne alemde degerlerine göre sizlerin tecrübelerinden anlamaya çalışıyoruz... canım hala igne oluyormusun gonal f ve dierini.. ovutragonu damı biz vuruyoruz hastaneye mi gitmemiz gerek? haklısın ama drum bana opu tarihi falan vermedi merak ediyorum işte... bugün kontrolum var bakalım ne diycek.
inş sende ve bizlerde hepberaber hamişizz diye bagırırız buradaa
bu tecrübeler çok önemli...benim durumum da filologa benzediği için cevabınız dikkatimi çekti. ben daha 5. günündeyim iğnelerin. ortalama 8-9 gün vuruluyor gibi iğneler. sabah kan vermiştim, öğleden sonra arayıp doz ayarı yapacaklar, ben de hemşireye soracağım herşey yolunda mı, beklendiği gibi mi diye... merak ediyorum çok
canım sımdı boyleyım ben transfer sonrası ne yapcam ben bılmıyorum helekı o kan testı yapılcak gun bayılmassam ıyıdır
cnm ya teşekkürlerr.ama merak işte içeriyi göremiyoz bizim kızlar ne alemde degerlerine göre sizlerin tecrübelerinden anlamaya çalışıyoruz... canım hala igne oluyormusun gonal f ve dierini.. ovutragonu damı biz vuruyoruz hastaneye mi gitmemiz gerek? haklısın ama drum bana opu tarihi falan vermedi merak ediyorum işte... bugün kontrolum var bakalım ne diycek.
canım ya inşallah bende o uzunca yazılan hamileyim yazısını yazmayı nasıl istiyorum anlatamam Allah hepimize nasip eder inşallah.
Ben bugün son iğnelerimi vurdum yarın gideceğim bakalım yumoşlar istenen kıvama gelmişse opu için net tarih belli olacak eğer ihtiyaç olursa 1 doz daha verebilirim demişti iğnelerin hepsini kendim yaptım çatlamayı engelleyici ignenin gonal F den bir farkı yok görüntü olarak. ben izinlerimi ayarlamak için ne zaman olabilir diye sormuştum ilk görüşmede tarihleri ortalama bir şeyler söylenmişti son gittiğimde ise büyük ihtimalle perşembe olur dedi. Bakalım neler olacak.heyecan ve merak bende de var ama çaktırmıyorumdaha doğrusu doktordan çıktıktan sonra düşünmemeye çalışıyorum ne olur en olmaz diye stres iyi gelmiyor çünkü
teşekkürler.böbreklerinde su toplaması varmışfarklı bir şey uygulamadık. normal prosedürle başlayacağız tekrar.bakalım kısmet inşallah bu defa bi sorun olmaz
Cok uzuldum. Insallah emeklerininin karsiligini bu kez gorursun. PGD yapmayi dusunuyormusun? Benim simdiye dek deneyimlerden ogrendigim en iyisi en basta embriyo kalitesinden emin olmak. Hayal kirikligi yasamak hakikaten cok guc. Benim sadece birkez 8 haftalikken kayip oldu. O gun bugundur ne yanlis gitti diye arastiriyorum. 3'de ancak Kanda pihtilasma sorunu teshis konuldu ve birde CD56 diye kanimda bir madde varmis onun icin tedavi oldum. Oda hic iyi gelmedi bana. Simdi 4'ye hazirlaniyorum. Bu kez PGD yaptirayim diyorum. Zira en bastan ne oldugu belli olsun. Cunku zaman geciyor deneye yanila. Bu arada paralar'da suyunu cekiyor tabi.
Cok uzuldum. Insallah emeklerininin karsiligini bu kez gorursun. PGD yapmayi dusunuyormusun? Benim simdiye dek deneyimlerden ogrendigim en iyisi en basta embriyo kalitesinden emin olmak. Hayal kirikligi yasamak hakikaten cok guc. Benim sadece birkez 8 haftalikken kayip oldu. O gun bugundur ne yanlis gitti diye arastiriyorum. 3'de ancak Kanda pihtilasma sorunu teshis konuldu ve birde CD56 diye kanimda bir madde varmis onun icin tedavi oldum. Oda hic iyi gelmedi bana. Simdi 4'ye hazirlaniyorum. Bu kez PGD yaptirayim diyorum. Zira en bastan ne oldugu belli olsun. Cunku zaman geciyor deneye yanila. Bu arada paralar'da suyunu cekiyor tabi.
cnmm çok teşekkür ederim sizlerde olmasanız ne yaparım kimse bilmiyor tedavi oldugumuzu herkesten gizli kaça kaça tedavi olmaya çalışıyorum.çevremde sizden başka kimsem yok.. su içeyim dogru söylüosun cnm..evet iğnelerin ucu küçük ama artık karnım çok acıyor ama haklısın dayanmalıyım..canım ya kaç gün daha sürer sence nezaman opu olurum.opudan sonra tedavi de ne kullanılıyor..yumoşlarım 13 mmdi en büyügü
Rica ederim cnm ne demek.Kimseden kaçmana gerek yok artık herkes bu yöntemle çocuk sahibi oluyor.çocuk sahibi olmak isteyenlerin %60 gibi önemli çoğunluğu bu yönteme başvuruyor.Ama sen gelecek sorulara dayanamam dersen yakınındakiler dışındakilere söyleme.Ben ilkinde sakladım ama sonra insanların çoğu anlamış zaten boşuna kasmışım kendimi.soru soranlara rahatsız olduğumu açıkça söyledim ve susturdum kimse sormuyor artık ve rahatım.Yumurta gelişimin çok iyi 18 mm yi ulaşmasını bekleyebilirler.opudan en fazla 5-6 gün içinde transferin gerçeklerşir inş.ama hangi ilaçları kullandığımı hatırlamıyorum tam olarak.antibiotik,crinojel kullandım sanırım.sonrasında ohs geçirdiğim için gerisini hatırlamak bile istemiyorum.benim 32 yumurtam oluştu çok fazlaydı sonra sürekli gelişmeye devam etti ve bu aşırı gelişim sonunda 12 gün hastanede kaldım 6 günde 12 kilo aldım.idrara çıkamadım hiç.bol su içerseniz hiç bir şey olmaz merak etmeyin ,ben hiç su içmedeim.korkma her şey güzel olacak inş dua et sen de bana ,ben de sizlere
canım sen sabah gitmiyorsun demek kontrole, beni hep sabah çağırıyorlar...
merak ettim, durumunu yaz olur mu? güzel haberlerle gel inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?