- Konu Sahibi karauslu34
-
canım ya inşallah bende o uzunca yazılan hamileyim yazısını yazmayı nasıl istiyorum anlatamam Allah hepimize nasip eder inşallah.
Ben bugün son iğnelerimi vurdum yarın gideceğim bakalım yumoşlar istenen kıvama gelmişse opu için net tarih belli olacak eğer ihtiyaç olursa 1 doz daha verebilirim demişti iğnelerin hepsini kendim yaptım çatlamayı engelleyici ignenin gonal F den bir farkı yok görüntü olarak. ben izinlerimi ayarlamak için ne zaman olabilir diye sormuştum ilk görüşmede tarihleri ortalama bir şeyler söylenmişti son gittiğimde ise büyük ihtimalle perşembe olur dedi. Bakalım neler olacak.heyecan ve merak bende de var ama çaktırmıyorumdaha doğrusu doktordan çıktıktan sonra düşünmemeye çalışıyorum ne olur en olmaz diye stres iyi gelmiyor çünkü
cnm sabah ta gididum şimdide ben öglene gidiorum 12 gibi kan veriyorum sonrada yemekten sonra muayene oluyorum:) sonuçlarımla böylelikle tüm sorularımı ben dra soruyorum cnm..
dr gitti e2 1000 küsür ama lh varmış onu desteklemek için menagon başladı birde popodan vurunuyorum yani saat beşte sonra 18.30 cetrotide 19.00 da gonal f...çarşamba kontrolum var büyük ihtimal dedi o gün çatlatma nıda vururuz dedi...cumada opu dedii...yumoşların en büyügü 16 14 13 12 11 9 var sanırsam aklımda kalanlar...
merhaba hanımlar bende bursa acıbadem de tedaviye başlayanlardan olucam inş.. hikaye şöyle; yaş 26 eşim azospermi ve bu bizim ilk tedavimiz 4 yıllıkta evliyim... bugun akşam ilk iğnemi vurulacağım ama şöyle bir sıkıntı yasıyorum adetim kesildi gibi iğne yi vurulsam mı bilemedim tedaviyi etkilermi bu durum hakkın da bilgisi olan var mı :?
cnm sabah ta gididum şimdide ben öglene gidiorum 12 gibi kan veriyorum sonrada yemekten sonra muayene oluyorum:) sonuçlarımla böylelikle tüm sorularımı ben dra soruyorum cnm..
dr gitti e2 1000 küsür ama lh varmış onu desteklemek için menagon başladı birde popodan vurunuyorum yani saat beşte sonra 18.30 cetrotide 19.00 da gonal f...çarşamba kontrolum var büyük ihtimal dedi o gün çatlatma nıda vururuz dedi...cumada opu dedii...yumoşların en büyügü 16 14 13 12 11 9 var sanırsam aklımda kalanlar...
merhaba canım , şahin beyin hastası mısın ? Bende bursa acıbademe gidiyorum, şahin beye...
normalde adetliyken , adetin 2. günü vurulman gerekiyor iğneyi.
anladım canım... ben bu sabah yine gittim, akşam arayıp sonuçların iyi olduğunu bugün de gelmemi söylediler. benimkilerden biri şımarıkmış önden büyüyormuş sanırım. bugün 6. günüm, en büyüğü 13,5, sonra 12,5 var sonrasını bilmiyorum. doktora nasıl dedim, iyi olacak inşallah dedi :) ben de şu cetrotide'e başlayacağım bu akşam. o iğneyle diğerleri de yetişir dedi ama hayırlısı artık. aramızda 2 gün vardı seninle galiba, senin cuma opu olursa benim de belki pazar olur...
evet canım şahin beyin hastasıyımmm. bugun 4 iğnemi olacagim yarın da bursaya kontrole gideceğimm.. bakalım yumurtalıklar ne alemde...
evet canım şahin beyin hastasıyımmm. bugun 4 iğnemi olacagim yarın da bursaya kontrole gideceğimm.. bakalım yumurtalıklar ne alemde...
Kızlar hadi hayırlısıyla bu hafta sırayla toplanıyor yumişlerimiz sonrada sırayla transferlerimizle birlikte kuzucuklarımız bizimle olsun inş ve hiç bırakmasın
amin canım inşallah :)
benim dün toplandı yumurttalarım , 11 adet :) bundan sonrası çok heyecanlı artık ..
benim dün toplandı yumurttalarım , 11 adet :) bundan sonrası çok heyecanlı artık ..
şahin bey süper bir doktor, ben çok güveniyorum ona..
Benim de dün yumurta toplama işlemim oldu, 11 tane yumurtam toplanmış :)
bugün heyecanla bekliyorum aramalarını :)
çok güzel ya inş devamı da gelir ve anne olursun... sen de mi şahın beyin hastasısın
ne kadar güzelmaaşalalh, sağlıkla döllenirler umarım
transfere kadar hangi ilaçları verdiler, çok merak ediyorum?
Rica ederim cnm ne demek.Kimseden kaçmana gerek yok artık herkes bu yöntemle çocuk sahibi oluyor.çocuk sahibi olmak isteyenlerin %60 gibi önemli çoğunluğu bu yönteme başvuruyor.Ama sen gelecek sorulara dayanamam dersen yakınındakiler dışındakilere söyleme.Ben ilkinde sakladım ama sonra insanların çoğu anlamış zaten boşuna kasmışım kendimi.soru soranlara rahatsız olduğumu açıkça söyledim ve susturdum kimse sormuyor artık ve rahatım.Yumurta gelişimin çok iyi 18 mm yi ulaşmasını bekleyebilirler.opudan en fazla 5-6 gün içinde transferin gerçeklerşir inş.ama hangi ilaçları kullandığımı hatırlamıyorum tam olarak.antibiotik,crinojel kullandım sanırım.sonrasında ohs geçirdiğim için gerisini hatırlamak bile istemiyorum.benim 32 yumurtam oluştu çok fazlaydı sonra sürekli gelişmeye devam etti ve bu aşırı gelişim sonunda 12 gün hastanede kaldım 6 günde 12 kilo aldım.idrara çıkamadım hiç.bol su içerseniz hiç bir şey olmaz merak etmeyin ,ben hiç su içmedeim.korkma her şey güzel olacak inş dua et sen de bana ,ben de sizlere
cnm bende ablalarımın biri ebe digeri hemşire ailede dr da var.bir sürü soru soran ve peşinden ne söylediklerini yüz ifadelerinden anlamaya çalışan beno yüzden kalsın tatlım evett dün gittigim de drum birde menagon verdi lh diye birşey var mış onun için dedi..anlıyacagın eşegin sevmediği ot burnunda bitermiş..bir iğne daha eklendi..bende en büyügü 16 mm dierlieri 13 14 11 9 die hatırlıyorum küçüklerini ama maximum 10 tane var gibi...evet haklısın çok su içmeliyiz cnm..inş hepimiz emeklerimizn karşılıgını görürüz mevlam yardım eder bebişlerimiz bu mübarek aylarda anneee geldim burdayım senleyim der bizlere
Canım değerlerin çok güzel hadi hayırlısı ile cuma yı atlat sonra kuzucuklarını al gel aramıza sabırsız sabırsız bekleyelim güzel haberleri vermek için)
anladım canım... ben bu sabah yine gittim, akşam arayıp sonuçların iyi olduğunu bugün de gelmemi söylediler. benimkilerden biri şımarıkmış önden büyüyormuş sanırım. bugün 6. günüm, en büyüğü 13,5, sonra 12,5 var sonrasını bilmiyorum. doktora nasıl dedim, iyi olacak inşallah dedi :) ben de şu cetrotide'e başlayacağım bu akşam. o iğneyle diğerleri de yetişir dedi ama hayırlısı artık. aramızda 2 gün vardı seninle galiba, senin cuma opu olursa benim de belki pazar olur...
Kızlar hadi hayırlısıyla bu hafta sırayla toplanıyor yumişlerimiz sonrada sırayla transferlerimizle birlikte kuzucuklarımız bizimle olsun inş ve hiç bırakmasın
ayy canım inş iyi mi gerçekten:) inş hepberber doguracaz :) cnmm ben hayırlısıyla şu iğne tedavi işini trnasfer işlerini de atlataydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?