2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

kaçın cı gün iğnelerinde ve hangilerini vurunuyorsun cnm... bana birde menagon verdi bugün...

Canım değerlerin çok güzel hadi hayırlısı ile cuma yı atlat sonra kuzucuklarını al gel aramıza sabırsız sabırsız bekleyelim güzel haberleri vermek için )

merhaba canım , şahin beyin hastası mısın ? Bende bursa acıbademe gidiyorum, şahin beye...
normalde adetliyken , adetin 2. günü vurulman gerekiyor iğneyi.

anladım canım... ben bu sabah yine gittim, akşam arayıp sonuçların iyi olduğunu bugün de gelmemi söylediler. benimkilerden biri şımarıkmış önden büyüyormuş sanırım. bugün 6. günüm, en büyüğü 13,5, sonra 12,5 var sonrasını bilmiyorum. doktora nasıl dedim, iyi olacak inşallah dedi :) ben de şu cetrotide'e başlayacağım bu akşam. o iğneyle diğerleri de yetişir dedi ama hayırlısı artık. aramızda 2 gün vardı seninle galiba, senin cuma opu olursa benim de belki pazar olur...

merhaba canım , şahin beyin hastası mısın ? Bende bursa acıbademe gidiyorum, şahin beye...
normalde adetliyken , adetin 2. günü vurulman gerekiyor iğneyi.

evet canım şahin beyin hastasıyımmm. bugun 4 iğnemi olacagim yarın da bursaya kontrole gideceğimm.. bakalım yumurtalıklar ne alemde...

Kızlar hadi hayırlısıyla bu hafta sırayla toplanıyor yumişlerimiz sonrada sırayla transferlerimizle birlikte kuzucuklarımız bizimle olsun inş ve hiç bırakmasın

evet canım şahin beyin hastasıyımmm. bugun 4 iğnemi olacagim yarın da bursaya kontrole gideceğimm.. bakalım yumurtalıklar ne alemde...

şahin bey süper bir doktor, ben çok güveniyorum ona..
Benim de dün yumurta toplama işlemim oldu, 11 tane yumurtam toplanmış :)
bugün heyecanla bekliyorum aramalarını :)

Kızlar hadi hayırlısıyla bu hafta sırayla toplanıyor yumişlerimiz sonrada sırayla transferlerimizle birlikte kuzucuklarımız bizimle olsun inş ve hiç bırakmasın

amin canım inşallah :)
benim dün toplandı yumurttalarım , 11 adet :) bundan sonrası çok heyecanlı artık ..

şahin bey süper bir doktor, ben çok güveniyorum ona..
Benim de dün yumurta toplama işlemim oldu, 11 tane yumurtam toplanmış :)
bugün heyecanla bekliyorum aramalarını :)

çok güzel ya inş devamı da gelir ve anne olursun... sen de mi şahın beyin hastasısın

Son düzenleme:
çok güzel ya inş devamı da gelir ve anne olursun... sen de mi şahın beyin hastasısın

evet canım , ilk denemem benim.
Öncesinde yine şahin beyle bi aşılama denememiz vardı maalesfe olmadı, sonra aşılmada vakit kaybetmeyip direk tüp bebeğe geçelim dedik.
Dün yumurtalarım toplandı, şimdi hastaneden telefon bekliyorum bakalım...

Bundan sonrası çok heyecanlı benim için... En çok yumurta toplamadan korkuyordum anestezi alacağım için, ama çok rahat bi işlemmiş oda..
Şimdi transfer gününü bekliyorum.

ne kadar güzel maaşalalh, sağlıkla döllenirler umarım

transfere kadar hangi ilaçları verdiler, çok merak ediyorum?

sağol canım ,, inşallah hepimiz anne oluruz artık :)
toplamda 8 tane ilaç verdi , 2 tanesi transfer sonrası kullanılacakmış. 6 tanesine de dün hemen başlattılar..
1 antibiyotik var, vajinal jel var, coraspin var, progestan olduğunu düşüdüğüm bi hap var, kalçaya yapıştırılan flasterler var...
Transfer sonrası için de bi göbekten iğnem var, 2 gün yapılacakmış. Bir de kalçadan iğnem var 5 gün yapılacakmış oda..

Canım değerlerin çok güzel hadi hayırlısı ile cuma yı atlat sonra kuzucuklarını al gel aramıza sabırsız sabırsız bekleyelim güzel haberleri vermek için )

ayy canım inş iyi mi gerçekten:) inş hepberber doguracaz :) cnmm ben hayırlısıyla şu iğne tedavi işini trnasfer işlerini de atlataydım

maşallah cnm yaa benim bugün 9. gün dün 16 ydı en büyügüü.. benim sıpalar analarına çekmiş yavaş yavaş gelişiyorlar..babamızada çekersek yandıkk o daha da yavaştır :) belki senin sıpalar yetişir aynı gün opu oluruz cnm

amin cnm aminn agzın dilin bal yesin kucagın bebiş tutsun ellerin kakalı bez temizlesin inş:)

ayy canım inş iyi mi gerçekten:) inş hepberber doguracaz :) cnmm ben hayırlısıyla şu iğne tedavi işini trnasfer işlerini de atlataydım

Geçecek hepsi çok güzel olacak bu tedavi sürecinde sabırlı olmayı da öğreniyoruz ben aceleci ve sabırsız biriyim hala sabırsızım ama sabretmeyi öğrenmeye başladım hepimiz çok sabırlı ve özverili muhteşem annler olacağız )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…