2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Gunaydin arkadaslar
Tedavisi yeni baslayan arkadaslarimiza hayirli olsun pozitif sonuclansin insallahh kat kat artan hcgler duyalim bu topik sizlerede ugurlu gelsin neolur kendinizi stresse sokmayin benim transferimin 16.gunu ve hala goguslerimin sisligi disinda hicbir fark hissetmiyorum sali gunu buyuk gun 2 tane minigimin keselerini gorecegime cok inaniyorum bizlerde hep birlikte dogumlarimiz yaklastikca o anlarimizi paylasiriz insallah

Arkadasim cok tesekkur ederim.insallh benim gibi yeni baslauan herkesin okumlu sonuclanir rabbim yardimcimiz olsun.ben bugun 2.ignemi vuruldum.bunun yaninda azro diye 2 adet hap kullandim.bide bebe aspirini ve folik asit kullaniyorum. P.tesi ulyrasona gidecegim bakalim hayirlisi.

Doktor benden kan grubu.kan sayimi hepatit ve koagilasyon testi istedi.devlette kan verdim bugun.pazartesi giderken goturecegim.bide evlilik cuzdaninozi getirin bunlar yransfer islemi oncesi lazim dedi. Korku.heyecan.istek.umut hersey var icimde ..rabbim sonunu hayir etsin.

Kizlar igne sizde etki yaptimo.yoksa psikolojik mi bendeki etkiler.sanki karnimda su dolu bir torba var oyle basinc hissediyorum.bu durumu yasayan tecrubeli arkadaslar cevap verebilirmi

ilişki yasak hatta tedavinin başlamasından 3 aylık olana kadar yazıyor internette ama doktorun söyler

Esinden kan tahlili istemediler mi esinde yaptirsaydi keske
Igne sanirim her bunyede farkli etki yapiyor asprinin bile yan etkileri var bol su icmeni tavsiye edrrim ben normaldede 3 lt su icerdim drum bunun cok faydasini gordugumu soyledi baskilama ignesinede basladiginda daha fazla etkileniyosun gerginlik sinirlilik hali vs ama inan bunu herkesin yasadigini dusunce kafana takmadan daha rahat atlatabilirsin cok zor bisey yasiyoruz bedenimize zorla yumurta urettiyoruz ve bu butun hormonlarimizi altust ediyor ve bukadar kotulesen ruh halimizi ilk kan testimizde aldigimiz yuksek sonuclarla bambaska bir hisle bulutlarin ustune cikiyoruz herseye deger hamileyim diye ciglik cigliga bagarabilmek kocanin gozlerinde o piriltiyi gorebilmek inan herseye deger

Benden istedigi tum tahlilleri esimdende istedi. Bol su ic dedi nedenini bilmiyorum ama ic dwyince bende kendimi zorluyorum icmek icin.normalde hic su icmeywn hiri olarak benim icin zor bi uyari) dedigin gibi insallh o ani goruruzde cwktigimiz tum sikintilari unuturuz

yeni hamişlerimizi yürekten tebrik ederim
sonuç bekleyenlerede hayırlısıyla en iyi sonuçlarla gelmelerini sonra çifter dörder artmalrını dilerim..
negatif i alan arkadaşalrım mevlam en kısa zamanda meleklerinizi sağlıcakla göndersin inş sizlere...
yeni başlayanlarada mevlam sabır ve en kısa zamanda pozitif değerler tattırsın inş..

biz meleğimle 7 hafta 4 günlük olmuşuz çok şükür.ultrasonda ki değerimiz.. .kızlar girmiyoruz sanmayın sadece evde inşaat var da çok yazamıyorum .soru sormak yada başka bilgi almak isteyen olursa yazsın bana alıntı yaparak yada özelden görür mutlaka cvp vermeye çalışırım..dualrım tüm bekleyen arkadaşlarımla.mevlam sağlıcakla versin inş meleklerini kimseyi çok aratmasın inş

Kizlar degerim 1850 iken yani 4+6 gunlukken ilkkez dr gittim ben..
Tek mi cisf mi cok mrrak ediyor insan..bence erkenden gidebilirsiniz

6 hafta uzak be ya

Kislar coktan beri girmiyordum bugun transferim oldu bi tane Transfer edildi dualariniza cokkk ihtiyacim var Dua edin lütten bu arada hamile olanlar gozunus aydin Allah bizede nasip Eder insallah

Merhaba arkadaşlar bende bu p.tesi 7. Tüp bebeğimi yaptırmaya başlıyorum ilaçlara yarın başlıycam bakalım neler olacak bizi neler bekleyecek şimdiden heyecan sardı ...rabbim tez zamanda bütüüüüün isteyen herkese versin yapılan tüp bebekler sonuncu olsun inşallah bidaha bu sıkıntıları yaşatmasın rabbim hiç birimize sevgilerrr

Kislar coktan beri girmiyordum bugun transferim oldu bi tane Transfer edildi dualariniza cokkk ihtiyacim var Dua edin lütten bu arada hamile olanlar gozunus aydin Allah bizede nasip Eder insallah
Ayyy annesi minigini alip geldin mi allahimmm siki siki tutundursun insallahh omur boyu sana bagli bir evlat olsun bol su icmeyi unutma

Hadi hayirlisi olsun insallah bi emosumuz hamile darisi seninde basina buayin bereketi sanada yarar eminim hemde belki ikiz annesi olarak hadiii insalahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…