- Konu Sahibi karauslu34
-
- #4.621
Gunaydin arkadaslar
Tedavisi yeni baslayan arkadaslarimiza hayirli olsun pozitif sonuclansin insallahh kat kat artan hcgler duyalim bu topik sizlerede ugurlu gelsin neolur kendinizi stresse sokmayin benim transferimin 16.gunu ve hala goguslerimin sisligi disinda hicbir fark hissetmiyorum sali gunu buyuk gun 2 tane minigimin keselerini gorecegime cok inaniyorum bizlerde hep birlikte dogumlarimiz yaklastikca o anlarimizi paylasiriz insallah
slm kızlar cironene jel kullanan arkadaşlara bir sorum olacak..bu gün doktora gittim 10 haftalık hamileyim jele devam ediyorum ama doktor ilişkide sorun yok demiş ama bana başka bi doktor jel kullanırken ilişki yasak demişti bilgisi olan var mı?
Arkadasim cok tesekkur ederim.insallh benim gibi yeni baslauan herkesin okumlu sonuclanir rabbim yardimcimiz olsun.ben bugun 2.ignemi vuruldum.bunun yaninda azro diye 2 adet hap kullandim.bide bebe aspirini ve folik asit kullaniyorum. P.tesi ulyrasona gidecegim bakalim hayirlisi.
Doktor benden kan grubu.kan sayimi hepatit ve koagilasyon testi istedi.devlette kan verdim bugun.pazartesi giderken goturecegim.bide evlilik cuzdaninozi getirin bunlar yransfer islemi oncesi lazim dedi. Korku.heyecan.istek.umut hersey var icimde ..rabbim sonunu hayir etsin.
Kizlar igne sizde etki yaptimo.yoksa psikolojik mi bendeki etkiler.sanki karnimda su dolu bir torba var oyle basinc hissediyorum.bu durumu yasayan tecrubeli arkadaslar cevap verebilirmi
Esinden kan tahlili istemediler mi esinde yaptirsaydi keske
Igne sanirim her bunyede farkli etki yapiyor asprinin bile yan etkileri var bol su icmeni tavsiye edrrim ben normaldede 3 lt su icerdim drum bunun cok faydasini gordugumu soyledi baskilama ignesinede basladiginda daha fazla etkileniyosun gerginlik sinirlilik hali vs ama inan bunu herkesin yasadigini dusunce kafana takmadan daha rahat atlatabilirsin cok zor bisey yasiyoruz bedenimize zorla yumurta urettiyoruz ve bu butun hormonlarimizi altust ediyor ve bukadar kotulesen ruh halimizi ilk kan testimizde aldigimiz yuksek sonuclarla bambaska bir hisle bulutlarin ustune cikiyoruz herseye deger hamileyim diye ciglik cigliga bagarabilmek kocanin gozlerinde o piriltiyi gorebilmek inan herseye deger
herkese hayırlı cumalar...Allah gönlünüzdekini biran önce nasip etsin inşallah..
Aminnnn seninde insallah nasilsin
iyiyim.çok sağolasın.sen nasılsın...sabırsızlıkla cumanın gelmesini bekliyorum kese görmek için...dualarınıza ihtiyacım var
Ayy bak 1 hafta kaldi sular seller gibi gecsin insallahhhh da minisinin ilk resmini al sonrasinda da pitpitlarini duy insallahhhh
Doktorum banada puregan dedi ama bulmazsin gonal f al dedi ilkinibugun yapti p.tesiye kadr ben yapicm sonr yine ultrasona alacakmis
Ayyy annesi minigini alip geldin mi allahimmm siki siki tutundursun insallahh omur boyu sana bagli bir evlat olsun bol su icmeyi unutmaKislar coktan beri girmiyordum bugun transferim oldu bi tane Transfer edildi dualariniza cokkk ihtiyacim var Dua edin lütten bu arada hamile olanlar gozunus aydin Allah bizede nasip Eder insallah
Hadi hayirlisi olsun insallah bi emosumuz hamile darisi seninde basina buayin bereketi sanada yarar eminim hemde belki ikiz annesi olarak hadiii insalahhhhhhMerhaba arkadaşlar bende bu p.tesi 7. Tüp bebeğimi yaptırmaya başlıyorum ilaçlara yarın başlıycam bakalım neler olacak bizi neler bekleyecek şimdiden heyecan sardı ...rabbim tez zamanda bütüüüüün isteyen herkese versin yapılan tüp bebekler sonuncu olsun inşallah bidaha bu sıkıntıları yaşatmasın rabbim hiç birimize sevgilerrr
Bugun transferin 12. Gunu bebegimi ultrason da ne zaman gorurum degerim 302 ve 5.gunun embiryosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?