- Konu Sahibi karauslu34
-
- #4.601
kızlar gonal F kaçla başladınız?ben 150 lik başlayacağım da çok mu az merak ettim?
Gözün aydıııın. Hayırla sonuçlansın inşallah. Ben gonal f değil; puregon kullanmıştım 125 ünite. 150 az değil merak etme.
Arkadaskarsaligunu 1.degerim 172
Persembe 2.degerim 302 nasil arkadaslar
Merhaba ben de memorial da yaptırdım işlemlerimi müstecep bey de ve onu çok seviyorum. Bence hastane de doktor ve hemşireler çok iyi ama idari kadro deskte ki kızlar muhasebedeki Sibel ve hasta yönlendirenler çok başarısız ve dediğin gibi iyi davranana değil ters yapana bakıyorlar . Ben de onlarla sıkıntı yasadım ama onları boşver önemli olan doktor ve laboratuvar ... Orada Serap hanım var hasta ilişkileri bu sıkıntılarından ona bahsedersen sana yardımcı olacaktır. Ben öle yapmıştım. Muayenede de müstecep beyin izin günleri hariç hep ona muayene oldum randevu veren kıza özellikle söyledim hatta dosyana not bile aldırabilirsib. O kızlar yüzünden ben hep işten anlamsız saatlerde izin almak zorunda kaldım muayeneler için. İstediğim saatlere vermeyip arıza çıkarıyorlardı . Bu sorunu da müstecep beyle görüşüp sabah 8 ;30 da geleceğimi not aldırdım dosyaya bi daha saçmalayamadılar..dediğim gibi sen kızları boşver müstecep beye bak o çok iyikızlar müstecep beyin hastası olan arkadaşlar var mı? zira biz kendiseine doğru düzgün muayene olamadık.hep ameliyatı var.insan her seferinde başka birinin bakması fikrine biraz kızıyor.Kendini güvende hissedemiyor.çünkü kendi doktrunuz değil.en azından ben öyle hissediyorum.burdan bazı arkadaşlar ekip olarak baktıklarını söylemişti ama bu kadar doktorumuza ulaşamayacağımızı düşünmemiştik.kendimi çok önemsiz hissetmeme neden oldu.bide ben bu duyguları yaşarken bugün randevu saatimiz bir saat geçtikten sonra -doktorlar azdı müstecep bey izinliydi-huysuzluk yapan bir bayanı randevusu bizden çok sonra olmasına rağmen önce aldıklarını görmek beni gerçekten çok kırdı.Demek ki çok sabırlı olmayıp kavga çıkartmak lazım.anlayışlı olmak aptallık. Ki kan vermede insanların sıra gözetmeksizin kafasına göre girmesini önemseyip anlatmıyorum bile. Devlet hastanesimi burası yahu? ben mi hormonlarımdan dolayı abartıyorum yoksa gerçekten sistemle ilgili bir sıkıntı var bilemedim. tek bildiğim bugün gerçekten pişmanlık yaşadığım.İnsan düzenli olarak kendi doktorunu görmek istiyo yani güvende olduğunu bilmek
kızlar gonal F kaçla başladınız?ben 150 lik başlayacağım da çok mu az merak ettim?
canım valla moralim acayip bozuldu yarın 3. kez farklı birine muayene olacağım.nedense başka birine muayene olmak güvende olmadığım hissi vermiyor. opuya da başkası mı girer yine bilemiyorumMerhaba ben de memorial da yaptırdım işlemlerimi müstecep bey de ve onu çok seviyorum. Bence hastane de doktor ve hemşireler çok iyi ama idari kadro deskte ki kızlar muhasebedeki Sibel ve hasta yönlendirenler çok başarısız ve dediğin gibi iyi davranana değil ters yapana bakıyorlar . Ben de onlarla sıkıntı yasadım ama onları boşver önemli olan doktor ve laboratuvar ... Orada Serap hanım var hasta ilişkileri bu sıkıntılarından ona bahsedersen sana yardımcı olacaktır. Ben öle yapmıştım. Muayenede de müstecep beyin izin günleri hariç hep ona muayene oldum randevu veren kıza özellikle söyledim hatta dosyana not bile aldırabilirsib. O kızlar yüzünden ben hep işten anlamsız saatlerde izin almak zorunda kaldım muayeneler için. İstediğim saatlere vermeyip arıza çıkarıyorlardı . Bu sorunu da müstecep beyle görüşüp sabah 8 ;30 da geleceğimi not aldırdım dosyaya bi daha saçmalayamadılar..dediğim gibi sen kızları boşver müstecep beye bak o çok iyi)
tedavin hayırlı olsun inşallah..
ben gonal-f 112,5 cc ile ve merional 75ml ile başladım ..
sen sadece gonal-f ilemi başladın..
7. Ve 9. Günler kan tahlilinde belli oluyorsa doktorlar neden daha uzun süre veriyorlar canım? (Benim bugün 8. Günüm yarın 9 olacak ve 2. Gün transferi) test yaptırmak için sabırsızlanıyorum. 13. Gün test yaptır dedi bana doktorum. Zaman geçmiyor. Niye uzun tutuyorlar süreyi biliyormusun?
Canim herkesin vucudu ve tepkisi farkli ben bugun basladim 300ile baslatti beni.ama ilk denemem neye gore nasil veriyirlar bilnem
Gözün aydıııın. Hayırla sonuçlansın inşallah. Ben gonal f değil; puregon kullanmıştım 125 ünite. 150 az değil merak etme.
sağol canım. evet sadece gonal-f 150 başka bişey yok
rabbim inşallah vesile olan ilaçlarımızı hayırlarla sonuçlandırır..hangi merkezdesin aramızda 3- gün var benimde bugün 4. iğnemdi yarın kontrol var bakalım yumoşlar ne alemde..inşallah bu hasretle yanan herkes hayırlı evlara sahip olur..
Arkadaşım bende batmanda öğretmenim diyarbakırda zeki akkum diye bir doktor var çok iyi bir doktor 2010 yılında alman hastanesindeydi ama şimdi nerde bilmiyorum benim 2 aşılamamıda o yaptı tüp bebekte yapıyo. Ben batmanda kimi duyduysam hep poztif sonuç aldılar benimki olmadı o ayrı :))) ama efendi bi insan istersen bi araştır allah yardımcın olsun
:)şimdi üniversalde cnm,benim drum aslında o,2 yıldır ona gidiyodum bir aşılama yaptırdım ona çokta seviyorum kendisini,ilgisi,kibarlığı ve küpeleriyle çok hoş biri ama işte ben şansımı burda denemek istedim,zaten bu dra zeki bey yüzünden alışmakta zorlanıyorum o muayene ederken bile bilgi verirdi,istediğim gibi soru sorabilirdim ama bu drda ii biri ama soru sormakta zorlanıyorum bazen cvpta vermiyo zatenadet günüm değil ama yarın test yapıp sonuçlara göre tüp yapacam diyo anlamadım burdaki arkadaşlar hep adet günü başlamışlar sordum ama cvp alamadım kafam karıştı:26:belkide hiç ankara diye tutturmamalıydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?