2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

slm kızlar cironene jel kullanan arkadaşlara bir sorum olacak.. bu gün doktora gittim 10 haftalık hamileyim jele devam ediyorum ama doktor ilişkide sorun yok demiş ama bana başka bi doktor jel kullanırken ilişki yasak demişti bilgisi olan var mı?

Herkese selam kızlaarr)Epeydir yazamadım bayramdı tatildi derkeenn..Birsürü hamişimiz olmuş tüm hamişlerimizi tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin) Sonuç bekleyenlere de inş müjdeyi vermek nasip olsun...Ve pozitif sonuç alanlara da tez vakitte rabbim saģlıklı evlatlar nasip etsin her ay yeni bir umut )
Bende halaaaa reglimi bekliyorum tedaviye başlamak için pazartesi olmam gerekiyordu bugün yarın derken bu güne geldim yarın test yaptırıp söktürücü istiycem doktordan zira aşılama olmuştum iki ay üst üste ilaçlardan ötürü düzenim şaştı bir sürpriz olmazsa tabii) Yalnız söktürücü kullanıp tedaviye başlamanın dez avantajı olurmu yaw kafam karışık azcuk...

Buarada yan dairemde ,üst katımda ve iki alt kat komşularımda bebekler var hepside 1,2aylık anlayacağınız kulağımda sürekli bebiş sesleri var )ne güzel yaww )

kızlar bel fıtığım var ve bir kaç gündür artık oturup kalkarken ıstırap çekiyorum resmen başka zaman olsa korse takıyordum, iğneydi,losyondu derken geçiyordu da şimdi bebeğime zararı olur diye korkuyorum.losyon sürmeye bile korkuyorum.ne yapabilirim?

Merhaba ben de memorial da yaptırdım işlemlerimi müstecep bey de ve onu çok seviyorum. Bence hastane de doktor ve hemşireler çok iyi ama idari kadro deskte ki kızlar muhasebedeki Sibel ve hasta yönlendirenler çok başarısız ve dediğin gibi iyi davranana değil ters yapana bakıyorlar . Ben de onlarla sıkıntı yasadım ama onları boşver önemli olan doktor ve laboratuvar ... Orada Serap hanım var hasta ilişkileri bu sıkıntılarından ona bahsedersen sana yardımcı olacaktır. Ben öle yapmıştım. Muayenede de müstecep beyin izin günleri hariç hep ona muayene oldum randevu veren kıza özellikle söyledim hatta dosyana not bile aldırabilirsib. O kızlar yüzünden ben hep işten anlamsız saatlerde izin almak zorunda kaldım muayeneler için. İstediğim saatlere vermeyip arıza çıkarıyorlardı . Bu sorunu da müstecep beyle görüşüp sabah 8 ;30 da geleceğimi not aldırdım dosyaya bi daha saçmalayamadılar..dediğim gibi sen kızları boşver müstecep beye bak o çok iyi )

canım valla moralim acayip bozuldu yarın 3. kez farklı birine muayene olacağım.nedense başka birine muayene olmak güvende olmadığım hissi vermiyor. opuya da başkası mı girer yine bilemiyorum peki senin transferin oldu mu olduysa müstecep beye mi yaptırdınız.

Canim dollenmeden itibaren gun sayiyorsun 12.gun test yaptiraviliyorsun.

Mesela senin transferin 2.gunse 10.gun test yaptirabilirsin.
Benim 5.gun transferydi 7.gun baktirdim...12.gune tamamladim..
3.gun transferi olanlar 9.gin baktirabilir....

Doktorlar daha uzun zaman veriyorlar garantiye almak icin ama o kadsr beklemeye bence gerek yok.

Zaten tutuysa da belli oluyor tutmadiysada daha fazla beklemeye ne gerek var.

sağol canım. evet sadece gonal-f 150 başka bişey yok

rabbim inşallah vesile olan ilaçlarımızı hayırlarla sonuçlandırır..hangi merkezdesin aramızda 3- gün var benimde bugün 4. iğnemdi yarın kontrol var bakalım yumoşlar ne alemde..inşallah bu hasretle yanan herkes hayırlı evlara sahip olur..

:)şimdi üniversalde cnm,benim drum aslında o,2 yıldır ona gidiyodum bir aşılama yaptırdım ona çokta seviyorum kendisini,ilgisi,kibarlığı ve küpeleriyle çok hoş biri ama işte ben şansımı burda denemek istedim,zaten bu dra zeki bey yüzünden alışmakta zorlanıyorum o muayene ederken bile bilgi verirdi,istediğim gibi soru sorabilirdim ama bu drda ii biri ama soru sormakta zorlanıyorum bazen cvpta vermiyo zatenadet günüm değil ama yarın test yapıp sonuçlara göre tüp yapacam diyo anlamadım burdaki arkadaşlar hep adet günü başlamışlar sordum ama cvp alamadım kafam karıştı:26:belkide hiç ankara diye tutturmamalıydım

slm arkadaşlar
bugün transfer yapıldı.. çok heyecanlı bi durumdu... etkilenmem diyordum ama eşim yanıma gelince bi garip oldum... iki küçük noktacık... umarım tüm tedavi görenler hayırlısıyla iyi sonuçlar alır...şimdi beklemek en zoru...

Ankaradaki doktorun kim arkadaşım

yaşım 25
tüp bebegi ilk denememiz
kayseri memorial nurettin hoca işlemleri yapıcak asıl doktorum mehmet tayyar
çikolata kistim vardı ama alındı 1 yıl önce
14 agustosta lucrin 100ml kullanmaya başladım regli olmayı bekliyorum garip bi heyacanım var
allahım hepimizin kucaklarını doldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…