- 13 Eylül 2012
- 94
- 48
- 88
- Konu Sahibi karauslu34
-
- #4.581
Arkadaslar doktorum aradi yavas ilerlemis dedi 172 den 302 oldu morelim bozuldu sizcesi nasıl
canımmm çok sağol :16 :16
şimdi korkuyorum.okulum açılcak ilk haftadan rapor almak istemiyorum(
olmadı 5 gün fln alırım artık
Tedavin hayirki olsun simdiden canim.
Ben transfer gunu yattim.
Ertesi gun 5 saatlik yol geldim oturarak.sonrada pek yatmadim..hrrgun igne olmaya gittim yurudum
Ama yavas hareketlerle zatrn 7.gunde test yaptirdim ve cikti coook sukur.
Bence kendin sıkma ilk gun cok onemli transferdn so raki 2 saat ozellikle kalkma yat.
Sonra o gun hep yat.
Ilk 3 gunde yavas hareketlerle hareket et illede yatmak gerekmiyor..
Inşallah melegin gelir sana.
Canim sakın moralini bozma. Bence degerin guzel artmis.
Benim 114ten 137 ye yükselmişti dusunebiliyormusun(
Doktor kimyasal dis bos gebelik hepsini saydi oyle moralim bozuldu ki agladim agladim
Ama sonra firladi kssemi bebegimi kalp atisini herseyi gordum binlerce sukur..
Sakin uzulme seninki guzel artmis..
cnm bilemiyorum diyarbakırda bi kez aşılama yaptırdım burdadada çok bilgi bulamadım bu konuda ama artık mecburum ben müdüreyim zaten rapor kullanıyorum milli eğitim müdürüde biraz suratsızlık yaptı zaten geçen ayda kontrol için rapor almıştım,şubat tatilinede yeğenimin düğünü var,gel git yapabileceğim bi yer olmalı artık,genarta ben karar vermedim cnm normalde özel bi dra gidiyorum bi akrabam tavsiye etti oda genartla anlaşmalıymış,artık Allaha kaldı neyapim kısmet değilmiş burası
Öğretmen arkadaşlarım bende matematik öğretmeniyim batmanda lütfeee ama lütfeeeen rapor almıcam diye çalışmaya kendinizi zorlamayın ben hayatımın en büyük pişmanlığını yaşıyorum 2 senedir ve ömrüm boyu geçmicek . Ben ilk sözleşmelilerdenim kesin yatmam gerekirken sözleşmemi feshetmelerini göze alamdım ve okula devam ettim ve bir gün ders anlatırken tabi bütün derslerde hep ayaktayız rahim ağzım 9 cm açıldı ve ikizlerden birini kaybettim nolur allah rızası için çalışmayın alın sene başından raporunuzu zaten tüp bebek deyin ce doktorlar rapor vermekte zorluk çıkarmıyo bulsunlar yerinize öğretmen sizde mis gibi hamileleiğinizi yaşayın ALLAH HİÇ BİRİNİZİN HAMİLELİĞİNİ BENİMKİNE BENZETMESİN AMA NOLUR MESLEKTAŞLARIM ÇALIŞACAM DİYE ÇABALAMAYIN BANA KİMSE MADALYA TAKMADI. BİDE ÜSTÜNE VELİLER ŞİKAYET ETMİŞLER HOCA YOK ANKARADAYMIŞ DİYE NERDEYSE SORUŞTURMA AÇILIYODU SENDİKAM ENGELLEDİ, SÖZLEŞMEM FESH OLUYODU NOLUR SİZİN BEBEKLERİNİZ KIYMETLİ BEBEKLER NOLUR BIRAKIN KOŞTURMADAN RAHAT RAHAT BÜYÜSÜNLE KARNINIZDA
evet canım sanırım ben karıştırdım tabı bu aralar kafa yoğun:))canım ben soğukkanlı olmama rağmen acaba yapabılır mıyım dıyordum ama Allah oyle güzel kolayulıgını verıyor kı dusun ben günde ıkı tane vuruyorum su an.Güçlü ol ben bunu yaparım de başkası vursa bu sefer acaba doğru vuruyor mu dıye takılırdım ben çünkü senı bılmem ama:)))yaklaşık 10 gun ıgne vuruluyosun kontrolerde usg desteklı yumurta takıbın yapılıp opuya karar verılıyor canım.Hadı hayırlısı Allah utandırmasın hiçbirimizi inşallah.
Yok transfer gununu saymiyosun canim..Benimde ctesi transferim oldu sen 7. Gun transfer gunünü sayarak mı bakdin?kacinci gun embriyosuydu? İdrarda mı çıktı ? Ya canım bana zaman gecmiyo da bu aralar)
canım çok güzel Allah bizlerede nasip etsin
ben de kalp atışını duymadan tam anlamıyla sevinemem diyorum çünkü ilkinde bhcg 1400 olup düşük yapmıştım((((
ama kese fln görmemiştik
şimdi tedaviye başlıycaz adet gününü bekliyorum dört gözle
Ok canım cok sagol o zaman ctesi bakarımYok transfer gununu saymiyosun canim..
Benimki 5.gun embriyosuydu.
5.gun embriyosu ise 7.gun baktirabiliyirsun
3.gun transferi ise 9.gun yaptirabilirsin
Cok heyecanli inş. Guzel haberin gelsin canim...
Insallah bu kez hersey cok guzel olsun canim
Insallah keseni kalp atisini duyarsin.
Simdiden hayırlı olsun tedavin.
Est.canim hepimiz ayni durumdayiz ben daha bugun baslad vurulmaya igneyi p.tesi sali gel dedi ultrasona .iki ilac daha verdi dolaba koy bozulmasin ben soyleyecegim zamanini dedi.insallh cektiklerimize deger..
Ya gercekte degerim kotumu anlamadımkafam çok karışık
Rica ederim kırdıysam seni özür dilerim gerçekten.
İnan ki tek çocuğun var bırak kendiliğinden olursa olsun.
Aynen :))Miras derdi kavga vs hiç birşey yok. daha rahat okutursun.
Gerçekten istemedim bi ara küçükken olsun diyordum ama öylesine. Tek çocuk olmak bence çok güzel.
Her istediğin oluyor herşey senin anneni babanı paylaşmıyorsun. Yani avantajları var.
He dezavantajı var mı diyeceksin vardır belki kişiye göre değişir ama bana göre yok :)
7. Ve 9. Günler kan tahlilinde belli oluyorsa doktorlar neden daha uzun süre veriyorlar canım? (Benim bugün 8. Günüm yarın 9 olacak ve 2. Gün transferi) test yaptırmak için sabırsızlanıyorum. 13. Gün test yaptır dedi bana doktorum. Zaman geçmiyor. Niye uzun tutuyorlar süreyi biliyormusun?Yok transfer gununu saymiyosun canim..
Benimki 5.gun embriyosuydu.
5.gun embriyosu ise 7.gun baktirabiliyirsun
3.gun transferi ise 9.gun yaptirabilirsin
Cok heyecanli inş. Guzel haberin gelsin canim...
Insallah bu kez hersey cok guzel olsun canim
Insallah keseni kalp atisini duyarsin.
Simdiden hayırlı olsun tedavin.
7. Ve 9. Günler kan tahlilinde belli oluyorsa doktorlar neden daha uzun süre veriyorlar canım? (Benim bugün 8. Günüm yarın 9 olacak ve 2. Gün transferi) test yaptırmak için sabırsızlanıyorum. 13. Gün test yaptır dedi bana doktorum. Zaman geçmiyor. Niye uzun tutuyorlar süreyi biliyormusun?
kızlar adet oldum. yarın tedaviye başlıyorum Allahın izniyle. dualarınızı eksik etmeyin benden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?