2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Arkadaslar doktorum aradi yavas ilerlemis dedi 172 den 302 oldu morelim bozuldu sizcesi nasıl

canım bana doktor bana en az %60 artması gerekir demişti.2kat ideal ama diğeri de kabul
sen dua et bol bol.diğer testin sonucunu bekle
rabbim inşallah nasip eder

Son düzenleme:
Canim sakın moralini bozma. Bence degerin guzel artmis.

Benim 114ten 137 ye yükselmişti dusunebiliyormusun (
Doktor kimyasal dis bos gebelik hepsini saydi oyle moralim bozuldu ki agladim agladim

Ama sonra firladi kssemi bebegimi kalp atisini herseyi gordum binlerce sukur..

Sakin uzulme seninki guzel artmis..

canımmm çok sağol :16 :16
şimdi korkuyorum.okulum açılcak ilk haftadan rapor almak istemiyorum (
olmadı 5 gün fln alırım artık

Öğretmen arkadaşlarım bende matematik öğretmeniyim batmanda lütfeee ama lütfeeeen rapor almıcam diye çalışmaya kendinizi zorlamayın ben hayatımın en büyük pişmanlığını yaşıyorum 2 senedir ve ömrüm boyu geçmicek . Ben ilk sözleşmelilerdenim kesin yatmam gerekirken sözleşmemi feshetmelerini göze alamdım ve okula devam ettim ve bir gün ders anlatırken tabi bütün derslerde hep ayaktayız rahim ağzım 9 cm açıldı ve ikizlerden birini kaybettim nolur allah rızası için çalışmayın alın sene başından raporunuzu zaten tüp bebek deyin ce doktorlar rapor vermekte zorluk çıkarmıyo bulsunlar yerinize öğretmen sizde mis gibi hamileleiğinizi yaşayın ALLAH HİÇ BİRİNİZİN HAMİLELİĞİNİ BENİMKİNE BENZETMESİN AMA NOLUR MESLEKTAŞLARIM ÇALIŞACAM DİYE ÇABALAMAYIN BANA KİMSE MADALYA TAKMADI. BİDE ÜSTÜNE VELİLER ŞİKAYET ETMİŞLER HOCA YOK ANKARADAYMIŞ DİYE NERDEYSE SORUŞTURMA AÇILIYODU SENDİKAM ENGELLEDİ, SÖZLEŞMEM FESH OLUYODU NOLUR SİZİN BEBEKLERİNİZ KIYMETLİ BEBEKLER NOLUR BIRAKIN KOŞTURMADAN RAHAT RAHAT BÜYÜSÜNLE KARNINIZDA

Benimde ctesi transferim oldu sen 7. Gun transfer gunünü sayarak mı bakdin?kacinci gun embriyosuydu? İdrarda mı çıktı ? Ya canım bana zaman gecmiyo da bu aralar)

canım çok güzel Allah bizlerede nasip etsin
ben de kalp atışını duymadan tam anlamıyla sevinemem diyorum çünkü ilkinde bhcg 1400 olup düşük yapmıştım ((((
ama kese fln görmemiştik
şimdi tedaviye başlıycaz adet gününü bekliyorum dört gözle

Arkadaşım bende batmanda öğretmenim diyarbakırda zeki akkum diye bir doktor var çok iyi bir doktor 2010 yılında alman hastanesindeydi ama şimdi nerde bilmiyorum benim 2 aşılamamıda o yaptı tüp bebekte yapıyo. Ben batmanda kimi duyduysam hep poztif sonuç aldılar benimki olmadı o ayrı :))) ama efendi bi insan istersen bi araştır allah yardımcın olsun

canımmm çok geçmiş olsun,okumuştum yazdıklarını
ben yeni tayin istiycem eş durumundan,çalışmadığım bi müdür laf fln eder.o yüzden tedirgin oluyorum işte
doğru diyosun sağlıktan öte değil hçbşy
ben de matematik öğretmeniyim bu arada :)

Est.canim hepimiz ayni durumdayiz ben daha bugun baslad vurulmaya igneyi p.tesi sali gel dedi ultrasona .iki ilac daha verdi dolaba koy bozulmasin ben soyleyecegim zamanini dedi.insallh cektiklerimize deger..

Benimde ctesi transferim oldu sen 7. Gun transfer gunünü sayarak mı bakdin?kacinci gun embriyosuydu? İdrarda mı çıktı ? Ya canım bana zaman gecmiyo da bu aralar)
Yok transfer gununu saymiyosun canim..
Benimki 5.gun embriyosuydu.
5.gun embriyosu ise 7.gun baktirabiliyirsun
3.gun transferi ise 9.gun yaptirabilirsin
Cok heyecanli inş. Guzel haberin gelsin canim...

Insallah bu kez hersey cok guzel olsun canim
Insallah keseni kalp atisini duyarsin.

Simdiden hayırlı olsun tedavin.

Ok canım cok sagol o zaman ctesi bakarım ) geçsin zamaaaaan!!!

Est.canim hepimiz ayni durumdayiz ben daha bugun baslad vurulmaya igneyi p.tesi sali gel dedi ultrasona .iki ilac daha verdi dolaba koy bozulmasin ben soyleyecegim zamanini dedi.insallh cektiklerimize deger..

İnşallah canım bıraz once babama dıyorum benım çöpü bı karıştırsalar yanlış anlayacaklar enjektör dolu:))))Valla kendı kendımızın doktoru olduk bu tüp bebeler sayesınde rabbım nasıp etsın ilerde bebişlerımıze anlatır gunlerız ınsallah bu günleri:)))

kızlar müstecep beyin hastası olan arkadaşlar var mı? zira biz kendiseine doğru düzgün muayene olamadık.hep ameliyatı var.insan her seferinde başka birinin bakması fikrine biraz kızıyor.Kendini güvende hissedemiyor.çünkü kendi doktrunuz değil.en azından ben öyle hissediyorum.burdan bazı arkadaşlar ekip olarak baktıklarını söylemişti ama bu kadar doktorumuza ulaşamayacağımızı düşünmemiştik.kendimi çok önemsiz hissetmeme neden oldu.bide ben bu duyguları yaşarken bugün randevu saatimiz bir saat geçtikten sonra -doktorlar azdı müstecep bey izinliydi-huysuzluk yapan bir bayanı randevusu bizden çok sonra olmasına rağmen önce aldıklarını görmek beni gerçekten çok kırdı.Demek ki çok sabırlı olmayıp kavga çıkartmak lazım.anlayışlı olmak aptallık. Ki kan vermede insanların sıra gözetmeksizin kafasına göre girmesini önemseyip anlatmıyorum bile. Devlet hastanesimi burası yahu? ben mi hormonlarımdan dolayı abartıyorum yoksa gerçekten sistemle ilgili bir sıkıntı var bilemedim. tek bildiğim bugün gerçekten pişmanlık yaşadığım.İnsan düzenli olarak kendi doktorunu görmek istiyo yani güvende olduğunu bilmek

yetiştirebildikten sonra hiç bir dezavantajı yok benim karşı komşumun kızı tek çocuk o kadar cana yakın o kadar paylaşımcı ve yardım sever ki, sonra okulda bazı arkadaşlarında tek çocuk bi tanesi maşallah oyle cana yakın ki
çocuk sayısı hiç önemli değil ailenin nasıl yetiştirdiğine bakar
kardeşleri olmasına rağmen ne bencil ne şımarık cocuklar var, hayırlısı olsun sayı hiç önemli değil

7. Ve 9. Günler kan tahlilinde belli oluyorsa doktorlar neden daha uzun süre veriyorlar canım? (Benim bugün 8. Günüm yarın 9 olacak ve 2. Gün transferi) test yaptırmak için sabırsızlanıyorum. 13. Gün test yaptır dedi bana doktorum. Zaman geçmiyor. Niye uzun tutuyorlar süreyi biliyormusun?

Bende merak ediyorum bu konuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…