2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

canım benım adetlerımde duzensız olduğu ıcın sokturucu ardından adetın ıkıncı günüde doğum kontrol kullanmıştım doğum kontrol bıtıncede hemen adet oluıp başladım tedaviye hıcbır sorun olmaz dedı doktor ıcın rahat olsun

Merhaba canlar nasılsınız
Benım bugun ıgnelerımın 8.gunu gonalf +çatlama onleyıcıye devam yarın kontrolüm var sanırım opu ıcın ne gunum bellı olacak
Dualarınızı esırgemeyın ne olur ben bu tedavı surecınde oyle yaklaştım ki rabbime hepımız için dualar namazlar tesbıhlerle devam edıyorum yoluma
Rabbım acılan ellerımızı gerı cevırmesın edılen dualarımızı kabul etsın ınsallah şu mübarek günde

Kislar merkezimden cok memnunum arastirma yapan Varsa izmir cevresinde irenbe derimm doktorum olsun hemsireler olsun cok iyiler dip Not olarak yazmak istedim cok ilgilililer insallah sonucum pizitif olur

Cokkk tesekkur ederim canimin ici hepimisin evladi hayirli olur insallah neler yapmam lazim kusum

Benimde ilk denemem cok tecrubeli sayilmmam ama ben nelet yaptim ondan bahsedeyim istersen ilk gun hastanede 2 saat yattiktan sonra eve geldim ve bol sivi tuketerek dinlenerek gecirdim ama evde de iki saatte bir bi 5 dk yavas adimlarla yurudum kabiz olmamak cok onemli olursanda mutlaka dr ilac veriyor hem gaz sancisida cok yasamadim arada yuruyunce ikinci gunu artik ayaklandim disari ciktim araba kullandim ama yakin mesafe tabi sonra eve gelip yine biraz yattim evde annem oldugu icin pek evle ilgili islerle ilgilenmedim her aksam dogal maden suyu ictim hergun 3 tane taze incir yedim hala da yiyorum rahim icin cok faydaliymis sonraki gunlerde de alusveris merkezinden tut arkadaslarimla kafelerde bulusmalara kadar herseyi yaptim 9. Gun kan testimi yaptirak mutlu haberi aldim bide ilk iki gun dus almadim ama diger gunler hergun ilik suyla dusumu alip giyinip suslenip disari ciktim:)
Karin sisligini hepimiz yasiyoruz ama inan yuruyusler en iyi ilacimiz bide bu beklemek cok stresse sokuyor ve kocislerin her yaptigi Batmaya basliyor o yuzden kocisinide uyarmakta fayda var kanatlarini taksin melek olsun bikac hafta:) baba olmanindr biraz zorlugunu yasasinlar yanii
Insallah sende mujdeli haberi alana kadar huzurla gecirirsin bu gunleri

Hadi insallahhh cok kaliteli yumuslarin olusmus olsun allahim can versin kan versinde bebislerin saglikla kucagini doldursun Aminnnnnn

Canım çoook teşekkürler cevabın için benim ilk aşılamam söktürücü sonrası yapılmıştı aslında ve buyüzden hep acaba olumsuz mu etkiledi gibi sorular kaldı aklımda ama dediğin gibi olursa mantıklı söktürücü sonrası d.kontrol ilacı ile bakalım ne diyecek doktorum öyle olursa da 1 ay daha sarkacak neyse geç olsun güç olmasın inş hepimiz kavuşalım meleklerimize)

Allah'ım isteyen herkese bebek sahibi olmayı nasip etsin diyerek başlıyorum.
Benim de 3. Denemem, bugün transferin 14. Gündeyim.
Beta hcg:
11.gün:34
13.gün:25
14.gün:31
Doktorumuz önce 18. Güne kadar devam edin ilaçlara dedi, sonra bu tarihte bu değerler çok düşük ilaçları kesin dedi. O da şaşırdı bizim gibi biraz sanırım. Benim gibi hikayesi olan duydunuzmu hiç canlar? Çok tedirginim inşallah dış gebelik vb. olmaz. Yanıtlar için şimdiden Teşekkürler.

Allah'ım isteyen herkese bebek sahibi olmayı nasip etsin diyerek başlıyorum.
Benim de 3. Denemem, bugün transferin 14. Gündeyim.
Beta hcg:
11.gün:34
13.gün:25
14.gün:31
Doktorumuz önce 18. Güne kadar devam edin ilaçlara dedi, sonra bu tarihte bu değerler çok düşük ilaçları kesin dedi. O da şaşırdı bizim gibi biraz sanırım. Benim gibi hikayesi olan duydunuzmu hiç canlar? Çok tedirginim inşallah dış gebelik vb. olmaz. Âmin.

aynen canım sokturucu ıle gelen adetınle doğum kontrole baslarsın zaten onu kullanmanın nedenı de rahım dınlensın o ay vıcudun yumurtlamasın dıye.Dediğin gıbı bende 1 ay gec başladım doktorum oyle ıstedı vardır mutlaka bıldıklerı sonu hayırlı olsun arkadaşım ınsallah.Ben de hayatımda ılk defa doğum kontrol kullandım bu sayede herseyın bır ılkı varmısben adet oldum başladım bıle iğnelerime yarın kontrolüm var buyuk ıhtımalde pzt opum olur inşallah dualarımız kabul olur ınsallah rabbım bıze de annelık görevını nasip eder canım

Amin canim hayirlisiyla 2 evlatla dolsun kucagim insallah ikiz olmasini cok cokkk istiyorum

Ah ahh yarama bastıneşiml cok ıstıyoruz ama merkezımız çok katı kurallı bu konuda Allahım bır mucize verıpte tek yumurta ıkızı olur mu olur rabbımın ol demesıne kalmış.Rabbım hamılelıgı nasıp etsın de nasıl olursa olsun her turlu kabulüm tek çift

Canim hemen uzme kendini bu sitede bicok kiside okudum gec tutunma diye bisey yasamislar bi bak istersen forumlara daha sonra yukselmeye baslamis degerleri insallah seninde oyle olur

Kislar coktan beri girmiyordum bugun transferim oldu bi tane Transfer edildi dualariniza cokkk ihtiyacim var Dua edin lütten bu arada hamile olanlar gozunus aydin Allah bizede nasip Eder insallah

hadi gözün aydın kuzum mevlam meleğine göbüşünde can versin inş

pazar ve salı gece bendede oldu canım. acilde serum yedım. bı doktora gıt bence. gecmıs olsun

gittim ve bir gece yattım düşük tehlikesi olabilir dendi bir iğne yaptılar düşüğe karşı önlem amaçlı bu arada beta hcgm 597 den 1048 oldu pazartesi tekrar kan vericem ve muayene olucam

doktoru aradım ve hastaneye gitmemi söyledi bi muayene etti düşük olabilir dedi hemen yatış yaptılar bi kan alıp beta hcg baktılar bir gece yattım o gece düşüğe karşı önlem amaçlı bir iğne yaptılar beta hcgm de 597 den 1048 e yükseldi bakalım pazartesi neler olucak..

inşallah herşey olumlu olur.sana en azından transfer yapılmış,ben aralıktan itibaren uğraşıyorım.transfer aşamasına gelemedim.ya yumurta gelişiyor,kalitesiz olur veya östrojen düşük olur.sürekli sorun.1 sene boşa geçti neredeyse.ne yapacağım bilmiyorum.psikoloji diye bir şey kalmadı.sen şanslısın en azından.daha kötüler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…