- Konu Sahibi karauslu34
-
- #4.641
Herkese selam kızlaarr) Epeydir yazamadım bayramdı tatildi derkeenn..Birsürü hamişimiz olmuş tüm hamişlerimizi tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ) Sonuç bekleyenlere de inş müjdeyi vermek nasip olsun...Ve pozitif sonuç alanlara da tez vakitte rabbim saģlıklı evlatlar nasip etsin her ay yeni bir umut )
Bende halaaaa reglimi bekliyorum tedaviye başlamak için pazartesi olmam gerekiyordu bugün yarın derken bu güne geldim yarın test yaptırıp söktürücü istiycem doktordan zira aşılama olmuştum iki ay üst üste ilaçlardan ötürü düzenim şaştı bir sürpriz olmazsa tabii) Yalnız söktürücü kullanıp tedaviye başlamanın dez avantajı olurmu yaw kafam karışık azcuk...
Ayyy annesi minigini alip geldin mi allahimmm siki siki tutundursun insallahh omur boyu sana bagli bir evlat olsun bol su icmeyi unutma
Cokkk tesekkur ederim canimin ici hepimisin evladi hayirli olur insallah neler yapmam lazim kusum
Merhaba canlar nasılsınız
Benım bugun ıgnelerımın 8.gunu gonalf +çatlama onleyıcıye devam yarın kontrolüm var sanırım opu ıcın ne gunum bellı olacak
Dualarınızı esırgemeyın ne olur ben bu tedavı surecınde oyle yaklaştım ki rabbime hepımız için dualar namazlar tesbıhlerle devam edıyorum yoluma
Rabbım acılan ellerımızı gerı cevırmesın edılen dualarımızı kabul etsın ınsallah şu mübarek günde
Hadi insallahhh cok kaliteli yumuslarin olusmus olsun allahim can versin kan versinde bebislerin saglikla kucagini doldursun Aminnnnnn
canım benım adetlerımde duzensız olduğu ıcın sokturucu ardından adetın ıkıncı günüde doğum kontrol kullanmıştım doğum kontrol bıtıncede hemen adet oluıp başladım tedaviye hıcbır sorun olmaz dedı doktor ıcın rahat olsun
ınsallah canım Allah sana da hayırlı sağlıklı bır evlat kucağına almayı nasıp etsın ınsallah
Canım çoook teşekkürler cevabın için benim ilk aşılamam söktürücü sonrası yapılmıştı aslında ve buyüzden hep acaba olumsuz mu etkiledi gibi sorular kaldı aklımda ama dediğin gibi olursa mantıklı söktürücü sonrası d.kontrol ilacı ile bakalım ne diyecek doktorum öyle olursa da 1 ay daha sarkacak neyse geç olsun güç olmasın inş hepimiz kavuşalım meleklerimize)
Amin canim hayirlisiyla 2 evlatla dolsun kucagim insallah ikiz olmasini cok cokkk istiyorum
Allah'ım isteyen herkese bebek sahibi olmayı nasip etsin diyerek başlıyorum.
Benim de 3. Denemem, bugün transferin 14. Gündeyim.
Beta hcg:
11.gün:34
13.gün:25
14.gün:31
Doktorumuz önce 18. Güne kadar devam edin ilaçlara dedi, sonra bu tarihte bu değerler çok düşük ilaçları kesin dedi. O da şaşırdı bizim gibi biraz sanırım. Benim gibi hikayesi olan duydunuzmu hiç canlar? Çok tedirginim inşallah dış gebelik vb. olmaz. Âmin.
Kislar coktan beri girmiyordum bugun transferim oldu bi tane Transfer edildi dualariniza cokkk ihtiyacim var Dua edin lütten bu arada hamile olanlar gozunus aydin Allah bizede nasip Eder insallah
pazar ve salı gece bendede oldu canım. acilde serum yedım. bı doktora gıt bence. gecmıs olsun
Canım çok zor süreçten geçmişsin. Allah evladını sana bağışlamış ne güzel.
Canım benim arkadaşımda var onunda bir çocuğu var ikinciyi istiyor kız olsun diye.
Bende kızıyorum ona. Allah bağışlasın bi tane evladın var. Bırak kendiliğinden olurs aolsun bu kadar eziyet çekmene gerk yok diye.
Bu şekilde stresli olunca çocouğunada eskisi gibi ilgi gösteremiyor. Psikolojisi bozuluyor.
Lütfen beni yanlış anlama ama gerçekten iyi cesaret senin ki. demiştin ya tek çocuk olmasın. bende tek çocuğum inanki zorda değil.
o kadar kardeş var ki birbiri ile kanlı bıçaklı. Allah hayırlısını versin bir tanesi bile yeter. Sende psikolojini ço bozma
Belki kızacaksın bana lütfen kusuruma bakma
Sana üzüldüğümden dedim bunları. Allah kolaylık versin
Gözün aydın canım. İnşallah 2 hafta çabucak geçerde kalp atışlarını duyarsın :)
Doktora görün canım su toplamış olabilirsin. Benimde 20 gündür devam ediyor
Allah'ım isteyen herkese bebek sahibi olmayı nasip etsin diyerek başlıyorum.
Benim de 3. Denemem, bugün transferin 14. Gündeyim.
Beta hcg:
11.gün:34
13.gün:25
14.gün:31
Doktorumuz önce 18. Güne kadar devam edin ilaçlara dedi, sonra bu tarihte bu değerler çok düşük ilaçları kesin dedi. O da şaşırdı bizim gibi biraz sanırım. Benim gibi hikayesi olan duydunuzmu hiç canlar? Çok tedirginim inşallah dış gebelik vb. olmaz. Âmin.
gittim ve bir gece yattım düşük tehlikesi olabilir dendi bir iğne yaptılar düşüğe karşı önlem amaçlı bu arada beta hcgm 597 den 1048 oldu pazartesi tekrar kan vericem ve muayene olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?