- Konu Sahibi karauslu34
-
- #4.681
Benim de 17 Temmuz. O zaman senin de 5+1 oluyor sanırım. Bir başka doktor da OPUya göre demiş bir yakınıma. Anlamadım hesaplama işini ben. Kendi doktoruma gideyim ona soracağım iciğini ciciğini. Mesela gördüğümüz kesedeki 0.47 cm evladın değil, kesenin boyutuymuş. Onu da yeni öğrendim. Neyse kervan yolda düzülür mantığı yaşayarak öğreneceğiz artık.
Benim de 17 Temmuz. O zaman senin de 5+1 oluyor sanırım. Bir başka doktor da OPUya göre demiş bir yakınıma. Anlamadım hesaplama işini ben. Kendi doktoruma gideyim ona soracağım iciğini ciciğini. Mesela gördüğümüz kesedeki 0.47 cm evladın değil, kesenin boyutuymuş. Onu da yeni öğrendim. Neyse kervan yolda düzülür mantığı yaşayarak öğreneceğiz artık.
tabiki hayir hic sorunsuz bir sekilde hamilelk gecirebilirsn ama mide bulantisi iyi birsey ama miden bulanmiyor bebegim kotu diyemeyiz sakin kendini sikma herkez ayni sekilde gecirmz hamileligini
bir an korktum inşallah birşey yoktur dediğin gibi
ay zerum güldürdün benı allah ta senı guldursun emi kervan yolda düzülür iyiymiş
o gün çok dua ettim zaten bugün beta hcg vericektim allahım bi işaret ver bana diye bebişime dair sonrası sancı ile geldi belkide bu bi işaretti hamdü senalar olsun rabbime daha da yükselicek pazartesiye inşallah
korkma bebegini allahn izniyle alirsin kucagina insallh
bn daha gitmedim carsamba gunu gidicem dojtora insallh bebegimi gorurum
doktoru aradım ve hastaneye gitmemi söyledi bi muayene etti düşük olabilir dedi hemen yatış yaptılar bi kan alıp beta hcg baktılar bir gece yattım o gece düşüğe karşı önlem amaçlı bir iğne yaptılar beta hcgm de 597 den 1048 e yükseldi bakalım pazartesi neler olucak..
Korktuğum başıma geldiii. Midem çok bulanıyor, allak bullak an itibariyle
Guldusum meraklandim cok iyimisin hersey yolunda mi
Görürsün canım benim hayırlısıyla.
Canım benim üzülme bak değerin ne güzel yükselmiş . inşallah bebişin sana sağ salim tutunacak inan.
İğnenide yapmışlar ne güzel. Şimdi ağrın ne durumda.
Bulanması iyidir derler canım tuzlu kraker ye bastırır
Canım bugün cuma yoğundum giremedim. Ancak okuyabildim.
Benim yine ağrılara devam sinirlerim çok bozuk birilerine dalasım var. Sanırım ağrıdan dolayı allak bullağım açıkçası
Sen nasılsın?
Canım benim üzülme bak değerin ne güzel yükselmiş . inşallah bebişin sana sağ salim tutunacak inan.
İğnenide yapmışlar ne güzel. Şimdi ağrın ne durumda.
ınsallah canım dualarımız hep bu yönde ınsallah benım gıbı hamıs kalmak ısteyenlere rabbım o mucızeyı versın sızın gıbı o mutluluğu yasayanlara da sağlıklı gebelıkler gecırıp kucağınıza almayı nasıp etsın inşallah
Aman iyi olda girmesende olur insallah cumartesi calismiyorsundur soyle 2 gun dinlen belki agrilarinda az olur bide regl gunlerimiz ya o yuzdende gerginlik vardir
Ben iyiyim cok sukur agrim sizim yok
şimdi hamd olsun iyiyim ağrım sancım yok..
ya beimde bulantım yok olmayınca bebek gelişmiyor demekmiymiş yani
ya beimde bulantım yok olmayınca bebek gelişmiyor demekmiymiş yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?