2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

bn daha gitmedim carsamba gunu gidicem dojtora insallh bebegimi gorurum

ay zerum güldürdün benı allah ta senı guldursun emi kervan yolda düzülür iyiymiş

o gün çok dua ettim zaten bugün beta hcg vericektim allahım bi işaret ver bana diye bebişime dair sonrası sancı ile geldi belkide bu bi işaretti hamdü senalar olsun rabbime daha da yükselicek pazartesiye inşallah

ınsallah canım dualarımız hep bu yönde ınsallah benım gıbı hamıs kalmak ısteyenlere rabbım o mucızeyı versın sızın gıbı o mutluluğu yasayanlara da sağlıklı gebelıkler gecırıp kucağınıza almayı nasıp etsın inşallah

Ben gıdeyım duşumu alayım bugun mübarek gun yasın okuyup dua edeyım hepımıze görüşürüz canlar
Hepiniz Allaha emanet olun bebişi olanlar bebişlerıyle bırlıkte tabi

Canım benim üzülme bak değerin ne güzel yükselmiş . inşallah bebişin sana sağ salim tutunacak inan.
İğnenide yapmışlar ne güzel. Şimdi ağrın ne durumda.

Korktuğum başıma geldiii. Midem çok bulanıyor, allak bullak an itibariyle

Bulanması iyidir derler canım tuzlu kraker ye bastırır

Guldusum meraklandim cok iyimisin hersey yolunda mi

Canım bugün cuma yoğundum giremedim. Ancak okuyabildim.
Benim yine ağrılara devam sinirlerim çok bozuk birilerine dalasım var. Sanırım ağrıdan dolayı allak bullağım açıkçası
Sen nasılsın?

Aman iyi olda girmesende olur insallah cumartesi calismiyorsundur soyle 2 gun dinlen belki agrilarinda az olur bide regl gunlerimiz ya o yuzdende gerginlik vardir
Ben iyiyim cok sukur agrim sizim yok

arkadaşlar memorialde yaptıran yada yaptıracak olanlar doktorumuzu sanırım seçebiliyormuşuz.Acaba semra hanıma mı yoksa müstecep beye mi yaptırmalıyım kafam çok karıştı fikir verebilir misiniz

Amin İnşaallah rabbim herkesin gönlüne göre versin..

Aman iyi olda girmesende olur insallah cumartesi calismiyorsundur soyle 2 gun dinlen belki agrilarinda az olur bide regl gunlerimiz ya o yuzdende gerginlik vardir
Ben iyiyim cok sukur agrim sizim yok

yok hayatım allahtan ıkı gün tatil.
Evet sanırım ondan ilk defa adet olmadım bu kadar uzun süre garip geldi :)
Aman şükür olmasın
Mide bulantı uyku halı v.s yok demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…