2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

opu tarhine 2 hafta ekliyorsunuz öyle hesaplanıyor diye biliyorum

Yok canım öyle bişey bazı insanlarda hamilelikte hiç belirti olmayabilir mesela ben 28 haftalık doğum yaptım 17 haftası ikiz di bir kere bile midem bulanmadı öyle şartlama kendini

teşekkür ederim rahatlattığın için arkadaş öyle yazıanca korkuyor insan ister istemez herşeyden nem kapıyorsun

Ankaradaki doktorun kim arkadaşım

cnm Ahmet bostancı,pazartesi iğneleri başlatacak menagon ve puregon diye vede istediği testler e2,lh,fhs,progesteron ve prolaktin,değerler normal çıkınca tüpe başlayacaz aslında iyi bi dr olduğunu söylüyolar,işinde uzman ama yazılanları okuyunca kafam karışıyo,herkes adet dönemi başlamış tedaviye ama ben daha adet olmadım

k
arkadaşlar memorialde yaptıran yada yaptıracak olanlar doktorumuzu sanırım seçebiliyormuşuz.Acaba semra hanıma mı yoksa müstecep beye mi yaptırmalıyım kafam çok karıştı fikir verebilir misiniz

Canim ben memorialde yaptirdim.dr secebiliyorsun opumda mustecep beyi istedim.o girdi
Transferimde de semra hanom o yoksa mustecep bey yapsin dedim..Perşembeye denk geldi o gun semra hocanin izi gunu
Mustecep beyde yoktu ikisi de giremedi
O zaman kim hayırlı ise o girsin diye dua ettim
Aynur hoca girdi.
Mustecep bey cok iyi bir dr cnm.o da olur semra hocada icin rahat olsun.

gözünüz aydın
kaçıncı gününde kalp atımını duydunuz
beni de haftaya çağırdı doktor 31. gunum falan olacak
canım kacgundur evde net olmadıgı için giriş yapamadım bugun gördum sorunu 20 temmuzda transfer yaptık 17 ağustosta ikizlerimizin kalp atımını duyduk.

Bende merak ediyorum bu konuyu

2. gün emriyosuyla 5.gün emriyosunun kanda kendisini belli etme süreleri farklı.kişiden kişyede değişiyor bu durum.erken tahlil yaptırıp sonuç negatif çıkıp moral bozmaktansa,geç yaptırmak daha iyi bence.12 13 güne kesin belli oluyor.ama erken testte var olan bile yok görünüyor.sabredelimm boşu boşuna moralimizi bozmayalım.

canm benm opu pazara denk gelecek opu doktorunu seçemiyosunuz o gün kim varsa o giriyor dediler. moralimiz bozuldu biraz .şimdide transferi bari seçebilelim diyoruz ama kısmet cevabın için sağol canm

Canım adet olmadan ve bu doktorla daha başlamadan başkent ünv. Hulusi zeynel bey varmış bi kadınla tanıştım ankarada bende pazartesi geldim ankaradan 17 seneden sonra bi kızı olmuş o doktorla ve hani tetkiklerini yapıyomuş olmayacaksa tıbbi açıdan uğraşmayın boşboşuna para kaybetmeyin falan diyomuş. Bende netten okudum yorumları hakkında bi tane kötü söyleyen yok bütün yumurta kontrollerini bile kendi yapıyomuş ben bi dahakine ona gitmeyi düşünüyoru. Bu topiğin sayfalarındada ikiz ham
Le bi kadın ben bu sayfaya girdim size doktor tavsiye etmek için diye yazmıştı ve bu doktoru tavsiye etmişti . İstersen bu doktoruna tam ısınmadıysan onunlada bir görüş derim ben

canm benm opu pazara denk gelecek opu doktorunu seçemiyosunuz o gün kim varsa o giriyor dediler. moralimiz bozuldu biraz .şimdide transferi bari seçebilelim diyoruz ama kısmet cevabın için sağol canm
Pazar gunu scilemiyor demek ki canim benim.ctesiye denk gelmisti.
Canim opuya funda hanim yada mustecep bey giriyor zaten.fu da hanimda iyidir.bi cok opuya girmis tecrubeli
Hem belki pazar gunu mustecep bey vardir.yoksa da hic bzma moralini.
.memoriale guven oranın labratuvari doktorları vs cokkk iyidir.

Insallah guzel habrrin gelsin canim.

kzlar merhaba bende tüp bebek için plan ve düşüncelerim var eşimde sperm azlığı nedeniyle..... şu yumurta toplama işine kafayı takmıs durumdayım korkuyorum açıkcası ... tecrübelerinizle beni aydınlatabilrmisinizz :26::26:

Arkadasim hic korkma hic birsey yok ben cok korkuyodum ama o an bir rahatlik düştü ustume cok heyecanliydim hem bayiltiyolar hemde ayilinca hic birsey duymuyorum agrim sizim olmadi cok sukur korkma hersey bebisler icin

evet cnm biliyorum zeynel hocayı burda çok araştırdım bide recai beyi,ancak eşim onları istemedi randevu almak çok zormuş ikiside alanında çok iyi,bu dr u bi akrabam tavsiye etti bize Ankarada oturuyo ve kadının 40 yaşında bu dr sayesinde ikizlere hamile özel yaptıracaksanız hiç başkasıyla uğraşmayın dedi,zaten artık vakit kalmadı ki yeni bi dr için,eşime göre normal diyo sen streslisin diyo,artık rabbim hakkımızda hayırlısını versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…