- 25 Şubat 2013
- 1.342
- 10
- 158
- Konu Sahibi karauslu34
-
- #4.721
Arkadasim hic korkma hic birsey yok ben cok korkuyodum ama o an bir rahatlik düştü ustume cok heyecanliydim hem bayiltiyolar hemde ayilinca hic birsey duymuyorum agrim sizim olmadi cok sukur korkma hersey bebisler icin
Korktuğum başıma geldiii. Midem çok bulanıyor, allak bullak an itibariyle
gittim ve bir gece yattım düşük tehlikesi olabilir dendi bir iğne yaptılar düşüğe karşı önlem amaçlı bu arada beta hcgm 597 den 1048 oldu pazartesi tekrar kan vericem ve muayene olucam
canım doktorum beni 18. gün çağırdı ve ilk muayene alttan yapılıyo keselerimizi gördük çok şükür
evet kızlar
bhcg degerlerimiz
12.gun 208
14.gun 704
16.gun 1481
carsambada kese görmeye işallahhhhhh
Sevilim bana senin bebeklerin ikizmiş gibi geliyo. Cunku niyebiliyomusun benim 3. Gün embriyosuysu 12. Günde anatolia da tahlil yaptırmıştım 248 cıkmıştı değerim bana kan alan kız büyük ihtimalle ikiz sizin bebekler demişti ve ikiz çıkmıştı o yüzden söyledim allah gönlüne göre versin maşallah allah değer bereketi versin işallah :)))
inşallah canım rabbim hayırlı haber almanı nasip etsin bekliyorum güzel haberini şşafak kaç
Pazartesi teste gideceğm 9. Gün olacak
aminnnnnnn inşallahAyy bak 1 hafta kaldi sular seller gibi gecsin insallahhhh da minisinin ilk resmini al sonrasinda da pitpitlarini duy insallahhhh
Kizlaaar 7. Gun degerim 80 9. Gun degerim 170 cikti herhalde hamileyim ben yaaa inananmiyorum bu arada hamilelik takvimini nasil yapiyorsunuz bilgisi olan arkadaslar yardimci olabilir mi cok mutluyum.anlatamam 7 seneden sonra ilk defa bu duyguyu yasiyorum rabbim.herkese.basip etsin bu duyguyu
Kizlaaar 7. Gun degerim 80 9. Gun degerim 170 cikti herhalde hamileyim ben yaaa inananmiyorum bu arada hamilelik takvimini nasil yapiyorsunuz bilgisi olan arkadaslar yardimci olabilir mi cok mutluyum.anlatamam 7 seneden sonra ilk defa bu duyguyu yasiyorum rabbim.herkese.basip etsin bu duyguyu
canım ben 3. ye doktora gttım. acıle gıdıyorum .hamilesiniz kanamanız yok bişey yapamayız diyorlar. agrı kesici yapıp yolluyorlar. kadın dogumcu kullandıgın ılaclardan yumurtalıkların buyuk ondan agrın oluyo dedı. anlamadım ben bu işi. karnım kütük gibi şiş.maşallah değerin artmış:) beni kese için çarşamba cagırdılar
Canim tebrik ederim hamilesinKizlaaar 7. Gun degerim 80 9. Gun degerim 170 cikti herhalde hamileyim ben yaaa inananmiyorum bu arada hamilelik takvimini nasil yapiyorsunuz bilgisi olan arkadaslar yardimci olabilir mi cok mutluyum.anlatamam 7 seneden sonra ilk defa bu duyguyu yasiyorum rabbim.herkese.basip etsin bu duyguyu
Canim evet devlet tek embrioya izin veriyo.ama cogu yer cift transfer yapiyomerhaba kızlar ben dün embriyo transferi yptırdım.ama sadece 1 tane embriyo koyabiliyoruz dediler.bunu öncetelefoda ebelerine sormuştum.sonra transfer öncesi embriyolog veya labaratuar hemşiresi olan birine yasa böyle 2 tane koyamayaız ilk deneme yaş 35 altı dediler.yasa böyle diye kesin konuşulunca dokora sormadım bile 1 embriyo transfer ettiler.en iyi büyümüş olanı.ama transfer sonrasında öğrendim ki bir tanıdık yeni ikiz bebek doğurmuştüp bebek.aklıma takıldı.aradım nasıl oldu diye.onun da yaşı genç ve ilk denemesi olmasına rağmen kocası doktara biz iki embriyo transferi istiyoruz demişler ve doktor bir form imzalatmış olmuş.bunu duyunca çok moralim bozuldu.vaktim yok çok zor şartlarda çalışıyorum.bir seferde tutsun istiyorum 2 embriyo olsa şansım artardı bir de kısır kalmamın en güzel yanının ikiz çocuk sahibi olma ihtimali olduğunu düşünürdüm hep,tek embriyo transfer edeceğiz dendiğinde hayal kırıklığı yaşamıştım ama şmdi başka yerlerde 2 transferi duyunca doktorum niye bunu söylemed diye ya da ben niye zorlamadım bu konuyu diye üzülüyorum.açıkçası kendimi aptal gibi hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?