2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

öncelikle hayırlı olsunllah ın izniyle inşallah güzel haberler alırsın.ben devlette yaptırsaydım tek embriyo transferi yapılacaktı ama sağolsun özelde gittiğim dr.2 embriyo transferi yaptı.tabi resmiyete tek geçti:)))hayırlısı olsun.bozma moralini.sen bu bebeğinin tutunması için dua et moralli ol ki bebişin tutunsun sana

Hayırlı olsun canım çook sevindim :) çok güzel bir haber bu :)) Allah bizlere de bu duyguyu yaşamayı nasip eylesin.

9.gun: 172
11.gun:302
13.gun; 571yani bugun sizce nasıl arkadaslar

2katına yakın artmış canım,içini ferah tut.
doktorun ne dedi???
ananas ye canım,tutunmayı sağlayıcı bi madde varmış içinde taze olanından özellikle,günde bi rtane
eğer ben transfer aşamasını görürsem yapıcam kesinn

Hadi hayirlisi olsun insallah bi emosumuz hamile darisi seninde basina buayin bereketi sanada yarar eminim hemde belki ikiz annesi olarak hadiii insalahhhhhh
canııımm sağol inşallah yaa allahım hepimize versin inşallahhh tek çift hiç farketmez yeterki sağlıklı minnoşlar gelsin gelsin de hasretler son bulsun

sen o tüpüne söyle bebişim tatile gitcez midemi bulandırmaya 1 hafta ara ver de. annesinin sözünü dinlesin :))))))))))))9

Heheh tatil dedin gözlerim aydınlandı birden. Kalkayım da valiz yapayım. Sonra da gelelim okul başlasın ıykkk Neyse anı yaşamalı. Bu arada midem hala allak bullak. Sen nasıl oldun inşallah bu gece gitmedin acillere.

kızlar birşey soracam bugün 4. gün iğnemi yapıyorum aama kafama takılan acayip bir şekilde şeffaf akıntım var sizdede böyle oldumu, kontrole yarın gidecem

kızlar birşey soracam bugün 4. gün iğnemi yapıyorum aama kafama takılan acayip bir şekilde şeffaf akıntım var sizdede böyle oldumu, kontrole yarın gidecem

Sık sık degistir camasirini artik ne kullaniyorsan akıntı iyidir kafana takilmasin ben affedersiniz idrar kaçırıyor saniyodum bazen yumurtanin iyi gelistigini gosteriyor bu durum suann hamileyim insallah sende benim gibi olursun

canım korkma zaten anesteziyle toplandığı için bişey hissetmiyorsun. sonrası da bünyeden bünyeye değişiyo. ama önemli olan sonucu. sonucu olumlu olunca herşeyi unutuyorsun

persembe günü opum oldu.. 10 tane yumurta toplamıslar..bugün aradılar 6 tanesi kalmıs ve bölünmeye devam ediyorlar dedi drla görüşmüşler yarınki durumunada bakılıp yumurtaların pazartesi yada salı günüde transferim olacakmıs..bakalım son güne kac tane ve ne kadar iyi kalitede yumurtam kalacak..allah hepimize kalaylık versin..
birde arkadaslar birsey sormak istiyorum namaz kılma işlemini nasıl yapıcam transferden sonra kılan varsa yazarsa sevinirim..

kızlar dr 10 tane menagon ve puregon iğne verdi,bunlurdan kullanan varmı,bide iğnelerin tamamı vuruluyomu yoksa yumurtaların durumuna göre erken bırakılabiliyomu

ben bu iğneleri aşılamalarımda kullanmıştım .ama yumurtaların gelişimine göre doktorum erkenden de bıraktırabilir.benim evde 1 kutu menogonum vardı.artık ihtiyacım kalmadığı için geçen hafta doktoruma götürdüm onlara lazım olur diye

biraz daha iyiyim. 2 gün arayla gidiyoruz . bugun gıtmezsek iyidir:) hazırlan tatıle. gelınce senın okul hemen baslamıyo iyisin yine:) ben 2 eylülde 9-5 egıtıme. alanımla ılgılı hızmetıcı egıtme basvurduydum da:)

hayırlı olsun canım benim hamileliğini transferin hangi tarihte yapıldıysa o tarihten 15 gün öncesini baz alarak hesaplıyorsun.mesela benim transferim 30 temmuz ama hesaplarken 15 temmuz olarak hesaplıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…