- Konu Sahibi karauslu34
-
- #4.741
merhaba kızlar ben dün embriyo transferi yptırdım.ama sadece 1 tane embriyo koyabiliyoruz dediler.bunu öncetelefoda ebelerine sormuştum.sonra transfer öncesi embriyolog veya labaratuar hemşiresi olan birine yasa böyle 2 tane koyamayaız ilk deneme yaş 35 altı dediler.yasa böyle diye kesin konuşulunca dokora sormadım bile 1 embriyo transfer ettiler.en iyi büyümüş olanı.ama transfer sonrasında öğrendim ki bir tanıdık yeni ikiz bebek doğurmuştüp bebek.aklıma takıldı.aradım nasıl oldu diye.onun da yaşı genç ve ilk denemesi olmasına rağmen kocası doktara biz iki embriyo transferi istiyoruz demişler ve doktor bir form imzalatmış olmuş.bunu duyunca çok moralim bozuldu.vaktim yok çok zor şartlarda çalışıyorum.bir seferde tutsun istiyorum 2 embriyo olsa şansım artardı bir de kısır kalmamın en güzel yanının ikiz çocuk sahibi olma ihtimali olduğunu düşünürdüm hep,tek embriyo transfer edeceğiz dendiğinde hayal kırıklığı yaşamıştım ama şmdi başka yerlerde 2 transferi duyunca doktorum niye bunu söylemed diye ya da ben niye zorlamadım bu konuyu diye üzülüyorum.açıkçası kendimi aptal gibi hissediyorum.
Kizlaaar 7. Gun degerim 80 9. Gun degerim 170 cikti herhalde hamileyim ben yaaa inananmiyorum bu arada hamilelik takvimini nasil yapiyorsunuz bilgisi olan arkadaslar yardimci olabilir mi cok mutluyum.anlatamam 7 seneden sonra ilk defa bu duyguyu yasiyorum rabbim.herkese.basip etsin bu duyguyu
9.gun: 172
11.gun:302
13.gun; 571yani bugun sizce nasıl arkadaslar
evet kızlar
bhcg degerlerimiz
12.gun 208
14.gun 704
16.gun 1481
carsambada kese görmeye işallahhhhhh
canııımm sağol inşallah yaa allahım hepimize versin inşallahhh tek çift hiç farketmez yeterki sağlıklı minnoşlar gelsin gelsin de hasretler son bulsunHadi hayirlisi olsun insallah bi emosumuz hamile darisi seninde basina buayin bereketi sanada yarar eminim hemde belki ikiz annesi olarak hadiii insalahhhhhh
sen o tüpüne söyle bebişim tatile gitcez midemi bulandırmaya 1 hafta ara ver de. annesinin sözünü dinlesin :))))))))))))9
2katına yakın artmış canım,içini ferah tut.
doktorun ne dedi???
ananas ye canım,tutunmayı sağlayıcı bi madde varmış içinde taze olanından özellikle,günde bi rtane
eğer ben transfer aşamasını görürsem yapıcam kesinn
Sağol canim banada ananas yeme dedi bugun doktor avukado maydonoz anar vs vs
Sağol canim banada ananas yeme dedi bugun doktor avukado maydonoz anar vs vs
kızlar birşey soracam bugün 4. gün iğnemi yapıyorum aama kafama takılan acayip bir şekilde şeffaf akıntım var sizdede böyle oldumu, kontrole yarın gidecem
kzlar merhaba bende tüp bebek için plan ve düşüncelerim var eşimde sperm azlığı nedeniyle..... şu yumurta toplama işine kafayı takmıs durumdayım korkuyorum açıkcası ... tecrübelerinizle beni aydınlatabilrmisinizz :26::26:
maydanoz dusuk yapar hatta dun bir arkadastan sey duydum narda dusuk yapiyor nardan emin degilim ama maydanozdan eminim.dusuk tehlike yaptiriyor die biliyorum
kızlar dr 10 tane menagon ve puregon iğne verdi,bunlurdan kullanan varmı,bide iğnelerin tamamı vuruluyomu yoksa yumurtaların durumuna göre erken bırakılabiliyomu
canım benim doktorum alttan bakmak istemediği için çarşamba gel dedi. bugün değerim 1481 çıktı aslında
Heheh tatil dedin gözlerim aydınlandı birden. Kalkayım da valiz yapayım. Sonra da gelelim okul başlasın ıykkkNeyse anı yaşamalı. Bu arada midem hala allak bullak. Sen nasıl oldun inşallah bu gece gitmedin acillere.
Kizlaaar 7. Gun degerim 80 9. Gun degerim 170 cikti herhalde hamileyim ben yaaa inananmiyorum bu arada hamilelik takvimini nasil yapiyorsunuz bilgisi olan arkadaslar yardimci olabilir mi cok mutluyum.anlatamam 7 seneden sonra ilk defa bu duyguyu yasiyorum rabbim.herkese.basip etsin bu duyguyu
süper bir değer benim de 11. gün değerim 913, 13. gün değerim 1919 çıkmıştı. ikizlerim yolda çok şükür. büyük ihtimal seninkilerde ikiz tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?