2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Ayy ne güzel sözler inşallah razıyım kakasına kusmuguna gelsin o yeterki

benim annem de ablam da öyle dua ederler hep bana.ellerinde kalalı bez olsun biri kussun biri pislesin evin içi çıyak çıyak çoçuk olsun sizde aralarında dört göz iki kafa bakın onlara der ..aminn hepimiz razıyız onalr için aşermeye gün saymaya şafak tablosu tutmaya yeterki gelsinnler

kızlaaaarrr,
11 yumurtamın 10 tanesi istenen olgunluktaymış, dünden bu yana 8 tanesi döllenmiş.
Doktorumla konustum çok iyi dedi.. Çok mutluyum şu aaannnn :)

arakadaşlar transferimin 6. günündeyim.
5 gün embriyosu tek bi tane verildi. inş. hayallerimizz gerçek olur.Allah dualarımızı kabul eder.
nezaman idrar testi yapmalıyım bilen varmı?

zamann geçmiyooo....bebelerim ne yapıyolar acepp orda yaaaa benim daha yolum uzunn kocaaaaa 1 ay varrrrrrrrr

5 gün embriyosu tek bi tane verildi. inş. hayallerimizz gerçek olur.Allah dualarımızı kabul eder.

canım okuduklarıma dayanarak, transfer sonrası 10. gün kanda çıkıyor,idrarda daha geç çıkar.. Ama hassas idrar testleri var ya onlarda belki 10. ya da 11. gün çıkıyordur

kızlaaaarrr,
11 yumurtamın 10 tanesi istenen olgunluktaymış, dünden bu yana 8 tanesi döllenmiş.

Ahhh canım benim bunlar cok güzel haberler hayırlısı ile transferden sonra hep seninle kalır kuzucuklarında kokusunuda duyarsın

Canım benim öncelikle güzel haberlerle dön inş aramıza benim tavsiyem 10. Ve 12. günlerde iki günde de kanda baktır degerlerin net olur hem artış var mı onuda görürsün değer küçük bile olsa önemli olan yükselmesidir idrar testine güvenme boşuna kendini yıpratma acaba diye

bayağa birşeyler varmış yaaa... ben oruç tutuyorum da, iftarla sahur arasına sıkıştırabilir miyim hepsini diye düşündüm. tek sıkıntı antibiyotik... hayırlısı bakalım...

canım büyüyo evet ama sanki hızlı büyüyor. küçükler yetişebilir mi bilmiyorum. bir de benim toplamda olan yumurta sayım az gibi... 4-5 tane sayıyor sanki her seferinde....

kızlaaaarrr,

oyyy maaşallah yaa, ben bugüne kadar hiç hamile kalamadığımdan bu aşama beni çok korkutuyor. inşallah ben de 2 tanecik de olsa yumurtamın döllendiği günleri görürüm

inşallah günden güne kaliteli gelişlir ve size transfer olurlar

Merhaba kızlar nasılsınız
Ya bısey sorcam sıze kızlar dktor benden tup bebek oncesı bazı tahlıller ıstedı ya prolaktın tsh felan adetın 3.gunumu yapmam lazım hıcbısey denmedı bana cunku
Bırde hanı adetın 2.gunu gıdecegım ya ıgnelere başlamak ıcın o gun alttan muayene edıyorlar mı yoksa sadece karından mı

Canım adetin 2. Günü allttan muayene oluyor hatta sanırım ilk kalp atışlarına kadar alttan muayene oluyor kalp atışlarıyla birlikte karından kontroller oluyor evet testleri yapman gerekiyor neden denmedi acaba mutlaka yaptır ona göre tedavi şeklin belli oluyor

ya sanırım unutuldu ben hemsıreyı arar sorarım artık zaten adetıme daha var alttan muayene olayı öff kötüymüş ya en sınır olduğum sey su bebısler gelsın artık da bızde göbeğe geçelim

Aynen canım ya bu muayaneler öldürüyor hayırlısı ile çok beklemeden kuzucuklarımız bizimle olur inş

canım valla iki günde bir alttan muayeneye hazırlıklı olsan iyi olur..
yumurta toplama ve transfer aşamaları da öyle.. Hiç kendini kasmana gerek yok, bi süre sonra alışıyorsun zaten ...

oyyy maaşallah yaa, ben bugüne kadar hiç hamile kalamadığımdan bu aşama beni çok korkutuyor. inşallah ben de 2 tanecik de olsa yumurtamın döllendiği günleri görürüm

inşallah günden güne kaliteli gelişlir ve size transfer olurlar [/QUOTE]

inşallah canım ya , ben de hiç hamile kalamadım bugüne kadar... Allah tez zamanda herkese , hepimize nasip eder inşallah, bizlerde o duyguyu yaşarız..

canım valla iki günde bir alttan muayeneye hazırlıklı olsan iyi olur..
yumurta toplama ve transfer aşamaları da öyle.. Hiç kendini kasmana gerek yok, bi süre sonra alışıyorsun zaten ...

canım alttan muayeneye alışığım sadece adet dönemındekı benı kasıyor:18::18:ay ne bılım ya onalr işi gıbı goruyo ama bız goremıyoruz ıste
Evlılıgımın daha ılk haftasında olmuştum alttan muayene doktorum seker gıbı bırıydı cok rahatlatmıştı benı oyle kasılmam muayeneden ama regl dönemın benım yoğun geçer genellıkle o bıraz benı tedırgın edıyor acıkcası

kaçın cı gün iğnelerinde ve hangilerini vurunuyorsun cnm... bana birde menagon verdi bugün...

canım ben 8 gün Gonal F 150 ml vurdum Cuma itibariyle 3 gün orgavutran (yanlış yazmış olabilirim) igne vurundum bugünde sadece yine bu iğneyi vurundum toplam 4 oldu ve bitti. bugün E2 sonucum 2104 çıktı. folüküller 18-20-21 mm gibi hemşireye sordum 4 folükül varmış ama ultrasonda görülen ile opu da çıkacak sayı aynı olmazmış. daha fazla olabilir dedi. bu gece 23.00 de 2 adet çatlatma iğnesi olacağım perşembe günü saat 9 da toplanacaklar inşallaah. benimde korkum yumurta kalitesi :18: inşallah kaliteli yumoşlarım vardır.

bundan sonra iğne olmayacak dedi hemşire upudan sonra başka ilaçlara transferden sonra başka ilaçlara başlayacamışım jel ve tablet şeklinde.

bizim en çok sperm perhizinde kafamız karıştı ayarlamak zor oldu yani yinede isteğimiz güne denk getiremedik. hayırlısı bakalım. Rabbim alnımıza yazmışsa her şekilde olur zaten. İnşaah yazmıştır.

Kızlar selam.. Okuyorum ama yazamadım. 1 Temmuzda başlamıştım tedavime. Halen iğnelere devam ediyorum. En büyük yumurta 16 mm sanırım. Yarın ya da öbür gün çatlatma yaparım. Cumartesi opu olur diye düşünüyorum. Gonal f dozajım 150'den 137 'e indirildi. Bu arada pgt ne diye soranlar olmuş. PGT embiryolara genetik test yapılması işlemi. Benim embiryolarıma da genetik test yapılacak. Benim genetik bir hastalığım var. O nedenle tüp bebek yaptırıyoruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…