- Konu Sahibi karauslu34
-
amin cnm aminn agzın dilin bal yesin kucagın bebiş tutsun ellerin kakalı bez temizlesin inş:)
Ayy ne güzel sözler inşallah razıyım kakasına kusmuguna gelsin o yeterki
kızlaaaarrr,
11 yumurtamın 10 tanesi istenen olgunluktaymış, dünden bu yana 8 tanesi döllenmiş.
Doktorumla konustum çok iyi dedi.. Çok mutluyum şu aaannnn :)
ohh çok güzel maşallah mevlam lardan korusun saklasın göbüşünde can versin inş
arakadaşlar transferimin 6. günündeyim.
5 gün embriyosu tek bi tane verildi. inş. hayallerimizz gerçek olur.Allah dualarımızı kabul eder.
nezaman idrar testi yapmalıyım bilen varmı?
kızlaaaarrr,
11 yumurtamın 10 tanesi istenen olgunluktaymış, dünden bu yana 8 tanesi döllenmiş.
arakadaşlar transferimin 6. günündeyim.
5 gün embriyosu tek bi tane verildi. inş. hayallerimizz gerçek olur.Allah dualarımızı kabul eder.
nezaman idrar testi yapmalıyım bilen varmı?
sağol canım ,, inşallah hepimiz anne oluruz artık :)
toplamda 8 tane ilaç verdi , 2 tanesi transfer sonrası kullanılacakmış. 6 tanesine de dün hemen başlattılar..
1 antibiyotik var, vajinal jel var, coraspin var, progestan olduğunu düşüdüğüm bi hap var, kalçaya yapıştırılan flasterler var...
Transfer sonrası için de bi göbekten iğnem var, 2 gün yapılacakmış. Bir de kalçadan iğnem var 5 gün yapılacakmış oda..
maşallah cnm yaa benim bugün 9. gün dün 16 ydı en büyügüü.. benim sıpalar analarına çekmiş yavaş yavaş gelişiyorlar..babamızada çekersek yandıkk o daha da yavaştır :) belki senin sıpalar yetişir aynı gün opu oluruz cnm
kızlaaaarrr,
Merhaba kızlar nasılsınız
Ya bısey sorcam sıze kızlar dktor benden tup bebek oncesı bazı tahlıller ıstedı ya prolaktın tsh felan adetın 3.gunumu yapmam lazım hıcbısey denmedı bana cunku
Bırde hanı adetın 2.gunu gıdecegım ya ıgnelere başlamak ıcın o gun alttan muayene edıyorlar mı yoksa sadece karından mı
Canım adetin 2. Günü allttan muayene oluyor hatta sanırım ilk kalp atışlarına kadar alttan muayene oluyor kalp atışlarıyla birlikte karından kontroller oluyor evet testleri yapman gerekiyor neden denmedi acaba mutlaka yaptır ona göre tedavi şeklin belli oluyor
ya sanırım unutuldu ben hemsıreyı arar sorarım artık zaten adetıme daha var alttan muayene olayı öff kötüymüş ya en sınır olduğum seysu bebısler gelsın artık da bızde göbeğe geçelim
ya sanırım unutuldu ben hemsıreyı arar sorarım artık zaten adetıme daha var alttan muayene olayı öff kötüymüş ya en sınır olduğum seysu bebısler gelsın artık da bızde göbeğe geçelim
canım valla iki günde bir alttan muayeneye hazırlıklı olsan iyi olur..
yumurta toplama ve transfer aşamaları da öyle.. Hiç kendini kasmana gerek yok, bi süre sonra alışıyorsun zaten ...
kaçın cı gün iğnelerinde ve hangilerini vurunuyorsun cnm... bana birde menagon verdi bugün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?