- Konu Sahibi karauslu34
-
- #4.921
biz hala beta hcg takibindeyiz ...Nazlı olucak bizimki sanırım :) bu akşam muayenemiz var bakalım ne diyecek ne yapacak doktor bey..
kızlar 9. gün kan sonucu değerim 61,37 çıktı inşallah hayırlısıyla artarak devam eder. çoooook mutluyum
Geldim kızlar,
İnanması o kadar zor ki gördüm küçücük bir kese :)))))
Mercimek kadar bişey :))) İki hafta sonra kalp atışı duymaya gideceğim kısmetse.
Şimdi 4 haftalık dedi.
Nazlı olsun annesi değer ona :)
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım
Kese daha görmediniz değil mi
Gozun aydin cnm bnm... =)
henüz görmedik heyecanlıyız bakalım belki bu akşam görürüz şansımız varsa..
kızlar 9. gün kan sonucu değerim 61,37 çıktı inşallah hayırlısıyla artarak devam eder. çoooook mutluyum
minişimiz bizi başta üzsede sanırım artık kıyamayacak sabah verdiğim kan sonucu süper çıktı sanırım perşembe günü 1048 di bugün 2960 olmuş rabbime şükürler olsun..akşama da doktor amcaya gidicez bakalım neler söyleyecek..
merhaba canlar nasılsınız
bende yenı doktordan geldım crs sabahı opum olacak kısmetse hayırlısıyla dualarınızı esirgemeyın bu akşam çatlatma iğnesı olacağım ınsallah
inan aynı durumdayız...evimizi yeni bitirdik krediyle...daha 2 ay oldu taşınalı..bebek içinde kredi çektik..ve nerden baksam 9000 tl gitti benimde 6 sene önce bir kürtajım var..ama öyle olması gerekiyomuş...keşke demiyorum..belkide allah sen benim işme karıştın şimdi uğraş diyor bilemiyorum...benimde eşimde sıkıntı olduğu için çok canını sıkmıştı ama herşeyde bir hayır var..kırmayın birbiirnizi...herşey çocuk değil bunuda unutma...allah hayırlısını versin...
Gozun aydin cnm bnm... =)
seninle aynıyız sanırım :) bende bu akşam çatlatma iğnesi olucam çarşambada opu allah nasip ederse...
muhteşem canım çok sevindim..
ben sana demiştim herşey yolunda gidecek allahın izniyle diye.. hadi bakalım bugün sürpriz yaparda belki sesini duyurur :)
ay ne güzel o güzel haberı ınsallah bırlıkte alıcaz oyleyse canım.sende de heyecan var mı bende su ana kadar hıc yoktu ama opu gelıp çatınca başladı.ben bu gece 11 de vurucam çatlatmayı crs sabah 10da opu canım allah ızın verırse.senın ki ne zaman?
Biz dört yıllık evliyiz ben üç yıl istemedim.eşim çocuk delisi on çocuğu olsa hayır demez ev alıp tasininca bir yıl olmadı ben hala uzun zamandır korunuyorum ya insandır dedim dr a bile gitmedim bir gittik fsh 14cikti ve çocuklarla arası iyi olmayan ben bebek görünce ağlar oldum dr ilk sonucu açıklayınca ben bayıldım rezervler azalma sinyali veriyor acil gebe kalmalisin ama ultradonda on yumurta görünce şaşırdı neyse kaldı üç gün salı crs petsmbe ve cuma herşey netleşecek canım kocam olmasa üzülmek yok arabayı satar altı kere deneme şansımız olur diyoinan aynı durumdayız...evimizi yeni bitirdik krediyle...daha 2 ay oldu taşınalı..bebek içinde kredi çektik..ve nerden baksam 9000 tl gitti benimde 6 sene önce bir kürtajım var..ama öyle olması gerekiyomuş...keşke demiyorum..belkide allah sen benim işme karıştın şimdi uğraş diyor bilemiyorum...benimde eşimde sıkıntı olduğu için çok canını sıkmıştı ama herşeyde bir hayır var..kırmayın birbiirnizi...herşey çocuk değil bunuda unutma...allah hayırlısını versin...
ay ne güzel o güzel haberı ınsallah bırlıkte alıcaz oyleyse canım.sende de heyecan var mı bende su ana kadar hıc yoktu ama opu gelıp çatınca başladı.ben bu gece 11 de vurucam çatlatmayı crs sabah 10da opu canım allah ızın verırse.senın ki ne zaman?
Ayyy canımmm nasıl sevindim anlatamamGeldim kızlar,
İnanması o kadar zor ki gördüm küçücük bir kese :)))))
Mercimek kadar bişey :))) İki hafta sonra kalp atışı duymaya gideceğim kısmetse.
Şimdi 4 haftalık dedi.
Sorma canım ya bende öyle oldum şok oldum noluyor bana diyeglıforun etken maddesı aynı olan glıkofen kullanmıştım bende deyım yerındeyse vıcut alışana kadar tuvalette sabahladım :)))ama alışınca gecıyor tatlım ne yaplım bebısler için değerr
oske sen kaç gündür iğne vuruluyosunn,bende bugün başladım ortalama kaç günde gelişiolar acaba
Ayyy canımmm nasıl sevindim anlatamam)Dünyanın en güzel sesini duymaya iki hafta var ozaman )haydi maaşallah canım rabbim sağlıkla sıhatle kucağına almayı da nasip etsin inş )Darısıda bize inş )
Sorma canım ya bende öyle oldum şok oldum noluyor bana diyeAynen onlar için herşeye değer )
Kızlar buarada bu süreçte nasıl beslenmek gerekiyor ?Ptotein ağırlıklı mı?dengeli mi?Ya da aaammmaannn canın ne isterse mi
bugun ıgnede 11.gunum ama bugun yumurta gelıstırcı yok sadece çatlatma oleyıcı vuruldum.iğnelerın 6.gunu çatlatmayı onleyıcıyı de ek olarak vurulmaya başladım.Herkesın bunyesı farklı canım ben de pko olduğu ıcın cok temkınlı davrandı doktorum ohss rıskı acısından yanı tedaviye başlayalı 13.gun opu olmuş oluyo benım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?