2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

merhaba canlar nasılsınız
bende yenı doktordan geldım crs sabahı opum olacak kısmetse hayırlısıyla dualarınızı esirgemeyın bu akşam çatlatma iğnesı olacağım ınsallah

muhteşem canım çok sevindim..
ben sana demiştim herşey yolunda gidecek allahın izniyle diye.. hadi bakalım bugün sürpriz yaparda belki sesini duyurur :)

merhaba canlar nasılsınız
bende yenı doktordan geldım crs sabahı opum olacak kısmetse hayırlısıyla dualarınızı esirgemeyın bu akşam çatlatma iğnesı olacağım ınsallah

seninle aynıyız sanırım :) bende bu akşam çatlatma iğnesi olucam çarşambada opu allah nasip ederse...

Istanbul çok pahaliymis bizim 3800 merkez 1700 ilaçlar tuttu ev icin üç yıl kredi çektik ödeme ağır olacak şimdi venüs içinde cektik dört yiillik evliyim üç yıl istemedim son bir yılda olmayınca uzun süre korundum dedim dr a bile gitmedim birde çocuk sevgim pek yoktu ama eşim artık bir sorun var gidelim dedi o çocuk icin oluyor komşunun bebeğini eve getiriyordu o derece.gittik fsh14cikti dr ultrssonda oniki yum gördü allah allah tahlille ultrason farklı dedi normalde fsh yüksek olunca çok yumurta olmazmış ama senin iyi dedi aşılama dedi biz tüp bebek istedik bugünde bitti sayılır kaldı üç gun

seninle aynıyız sanırım :) bende bu akşam çatlatma iğnesi olucam çarşambada opu allah nasip ederse...

ay ne güzel o güzel haberı ınsallah bırlıkte alıcaz oyleyse canım.sende de heyecan var mı bende su ana kadar hıc yoktu ama opu gelıp çatınca başladı.ben bu gece 11 de vurucam çatlatmayı crs sabah 10da opu canım allah ızın verırse.senın ki ne zaman?

oske sen kaç gündür iğne vuruluyosunn,bende bugün başladım ortalama kaç günde gelişiolar acaba

Biz dört yıllık evliyiz ben üç yıl istemedim.eşim çocuk delisi on çocuğu olsa hayır demez ev alıp tasininca bir yıl olmadı ben hala uzun zamandır korunuyorum ya insandır dedim dr a bile gitmedim bir gittik fsh 14cikti ve çocuklarla arası iyi olmayan ben bebek görünce ağlar oldum dr ilk sonucu açıklayınca ben bayıldım rezervler azalma sinyali veriyor acil gebe kalmalisin ama ultradonda on yumurta görünce şaşırdı neyse kaldı üç gün salı crs petsmbe ve cuma herşey netleşecek canım kocam olmasa üzülmek yok arabayı satar altı kere deneme şansımız olur diyo

benide şimdi hemşirem aradı bu akşam 11 de iğneni vur dedi çarşambada 10 da burda ol dedi :) evet beraber alırız o mutlu haberi inşallah..
rabbim sanada banada ve tüm olmayanlara sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin..
bende çok heyecanlıyım bu sefer 2 tane embriyo koyacaklar o yüzdende ayrıca heyecanlıyım ..umarım embriyolarımız sağlıkla büyür..

Geldim kızlar,
İnanması o kadar zor ki gördüm küçücük bir kese :)))))
Mercimek kadar bişey :))) İki hafta sonra kalp atışı duymaya gideceğim kısmetse.
Şimdi 4 haftalık dedi.
Ayyy canımmm nasıl sevindim anlatamam)Dünyanın en güzel sesini duymaya iki hafta var ozaman )haydi maaşallah canım rabbim sağlıkla sıhatle kucağına almayı da nasip etsin inş)Darısıda bize inş)
glıforun etken maddesı aynı olan glıkofen kullanmıştım bende deyım yerındeyse vıcut alışana kadar tuvalette sabahladım :)))ama alışınca gecıyor tatlım ne yaplım bebısler için değerr
Sorma canım ya bende öyle oldum şok oldum noluyor bana diyeAynen onlar için herşeye değer)
Kızlar buarada bu süreçte nasıl beslenmek gerekiyor ?Ptotein ağırlıklı mı?dengeli mi?Ya da aaammmaannn canın ne isterse mi

oske sen kaç gündür iğne vuruluyosunn,bende bugün başladım ortalama kaç günde gelişiolar acaba

bugun ıgnede 11.gunum ama bugun yumurta gelıstırcı yok sadece çatlatma oleyıcı vuruldum.iğnelerın 6.gunu çatlatmayı onleyıcıyı de ek olarak vurulmaya başladım.Herkesın bunyesı farklı canım ben de pko olduğu ıcın cok temkınlı davrandı doktorum ohss rıskı acısından yanı tedaviye başlayalı 13.gun opu olmuş oluyo benım

tuhaftır o ılac seker hastalarının kullandığı bır ılac ama ınsulın dırencını kırdığı ıcınde yumurtaları kalıtelestırıyor.benım annem senelerdır seker hastası bı donem bırlıkte ıctık o ılacıben proteine ağırlık verdım canım et yumurta yoğurt peynır v.s ve bol bol su.aman haa kabız olmayasın hayatımda kabız olmayan ben oldum o kadar su içmeye ilaçlar maalesef kabız yapıyor doktorumdan ılac ıstıcem ben yoksa yandım

Canımm buarada senin doktor kimdii??Bende de erken başlayacak çatlama önleyici pko dan ötürü ağrı falan yaptı mı hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…