- Konu Sahibi karauslu34
-
- #5.461
Zaten bu igneler E2 artirmak icin. Galiba test ediyor ediyor senin doktor. Bence yukseltecektir bir daha ki sefere. 75 bayagi bir az cunku.
cnm cok sasırdım. hayırlısı olsun. üçüz annesi:) transferin ne zamandı. keselerin boyutları hakkında birşey dedi mi
benim eşimde hareketli sperm sayısı düşük diğer sayı morfoloji falan normal.merkez hakknda karasızım yani erkek infertilitesinde nasıllar öğrenemedm.senin toplm ne kadar tuttu cnm.baya bi soru sordm k.bakma ama ilk defa tedawiye başladk içim kıpır kıpır:)
Sasirlimiycak gibi bisey de degil... ben hala sindirmeye calisiyorumm bu haberi.. esim cok seviniyo.... bende seviniyorum ama bi turlu korkulari atamiyorum... cunku ucuzlerin dogumlarida buyumeleride cok problemli oluyo..
Transferim 3 augustosta yapildi.. iki embryo transfer edildi... teki ama ikiye bolunmus...
tek yumurta ikizlerimiz 5 hafta 6 gunluk oburu ise 6 hafta 2 gunluk cikti... yani ikizlerin gelisimi geriden gelio... onlar buyuk ihtimalle daha kucuk dogarlar...
ben çalışıyorum ailem ankarada olduğu için rapor alıp gelcm.adet olmayı bekliyorum.toplam tedawi kaç gün sürüyo
Kizlar dün merkez 5. Günü bekleriz iyi gidiyor demişti yine de sabah arayin demislerdi bugün 3. Gun Ve yapmaya karar vermişler kalitesi iyiymiş şükür bikaçinin yavaşlamiş riske atmak istemediler herhalde. Dün o kadar tek konulacak diye kafaya takarken bugün 2 koymaya karar verdiler. Sanirim 5. Güne kalsa ikisinin tutma ihtimali daha çok diye (ikiz gebelik bende sorunlu olurmuş çikolata kistinden) Rabbimden hayirlisini diliyorum. Sizden ricam msjimi okuyunca yazan arkadaşımıza kolaylik ver hayirlisi ile rahat bir transfer geçirip kuzuşuna kavuşsun der misinizdualariniza çok ihtiyacim var transferden korkuyorum aşılamada zorlanmiştim da. Hepimiz Allah'a emanet olalim....
Kizlar ben artik ankara ya tasindim... simdide anatolia tup bebek merkezinde takibimi yaptiriyorum.. cunku normal dogum doktorlari bizim halimizden pek anlamiyorlar... gecen acile gittigimde ben buna sahit oldum... anatolia tup bebek merkezini cok begendim... doktor kubra beni muayene etti.. kendisindende memnun kaldim... benim belirtilerim de ohss belirtileri degilmis artik... ucuz gebelik oldugu icin belirtilerim cok abartili oluyormus...
Belirtilerimin sayesinde odamdan cikamiyorum... hele mutfaga hic giremiyorum bile..kokulara hic dayanamiyorum... guzel veya kotu... herhangi bi koku hemen midemi bulandiriyo.... yemek hic yiyemiyorum... midemden hep asit gelio... gunduz en az 4-5 saat yatiyorum.. tam bi uyku tulumu oldum.. =) cok kotu bi hamilelik geciriyorum anlayacaginiz... =( saolsun esim cok destek oluyor bana... eve geldiginde beni hic yanliz birakmiyo her ihtiyacimi karsilio.. bana moral verio... zaten oda olmasa ben dayanamam bu cileye...=(
ailende ikiz var mıydı. bence telaş yapma. rabbim kararlamıştır senin için hayırlı olanı işallah. yine deriskli bir durum . kendine dikkat et. bana bile dikkat et dedi 2 tane olunca. kalp atışını duymadan kesin bir şey diyemem dedi doktor. tam sevinemiyorum yani.ben seminer döneminde rapor alcam çalışmıcam. bol bol dua et. hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
canım anatolia iyidir ama sana biraz masraflı olur :))) muayene 300 dimi orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?