- Konu Sahibi karauslu34
-
- #5.421
slmlarherkese nasılsınız arkadaşlarr..bende bu çarşamba transferim var allah isteyen herkese versin inşallah
merhaba.duanıza amin diyorum. benimde pazartesi yumurta toplama işlemi yapılacak.
slm hayırlısı olsun inşallah bende çaşamba 2ci olarak tranferm var inşallah tutar diyoruz..benm yumurta donasyonu.kıbrıstayız biz
selam. benimde pazartesi yumurta toplama perşembe veya cumartesi transfer olacak. sizin kaçıncı gün olacak transfer
Allah yardımcımız olsun. sizde her hangi bir sorun var mıydı
yumurta rezervi kalitesiz ..bu şekil normal tüp bebek olması çok düşük olduğundan...yumurta nakli yani donosyon oldum tutmadı...hemen ardından tekrar denemedeyiz canım..inşallah tutar rabbim isteyen herkese versin inşallah
Merhaba benim 5 gunum test tarihim 7 eylül daridi baş imaBenim 8. Gün de çıktı.Allaha şükür yaptırın gitsin burda yazan arkadaşları görünce cesaret geldi yaptırdım Allah herkesin gönlüne göre versin umarım güzel haber alırsınız
inşallah canım. çok zor bu işler çook. hele bide bebekleri çok seviyosan.. her bebek görüdüğünde ağlayacak gibi oluysan daha da zor..
Merhaba benim 5 gunum test tarihim 7 eylül daridi baş ima
Merhaba benim 5 gunum test tarihim 7 eylül daridi baş ima
çok sevindim canım, hayırlı uğurlu olsun. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. bizler için dua etmeyi ihmal etme.Yaradanima binlerce sukurler olsun hamileyim allahim ne olur sagsalim kucagima ver ve isteyen herkese nasip eyle
canım bende işte urfadayım ilk deneme olacak burda yaptırcazz yaa kendi evimde rahat olurum die düşündüm git gel yapmim dedim..zaten izin problemimde varr bir aylık raporuda biraz zor verir doktorlar o yüzden burası benim için daaha iyi merkez konusunda hiç bilgim yok cnm yaa..doktorda acıkcası pek bişe anlatmadı ama urfada en iyi hastane en azından bunu biliozz:)
önümde bir aylık zaman var ne önerirsin o zamana dek ne kullansam folikasit birde başka bir vitamin kullanıyorum birde arısütü bal karışımı acaba ek ne yapsam
Anladim canim tabiki bulundugun yerde olmasi daha iyi olur.kalacak yer cok problm oluyo disarida cunku.masrafta ikiya katlanıyor.
Labaratuvari iyiyse merkezin gerisi gelir ins.canim.
Ben tedaviden 2 ay kadar once folik asite basladim.
Borde yumurta kalitesini artirdigini duymustum 1 ay öncesinden omega 3 basladim.opuya kadar ictim.doktora sordum icebilirsin dedi oda ve basladim.
Baska birsey kullanmadim canim..
Transferdn snrada ananas yedim hergun ince bir dilim..
Arkadaslar yarin opu yapilacak bana.esiminde sperm ornegi vermesi gerekiyormus.peki perhizle alakali doktor bize bisey demedi.simdi suphedw kaldim.2.gun olmus oluyor 2gun perhizli olacak yani.cevap yazarsajiz sevinirm
Canim tebrik ederim.
Allah tamamina erdirsin .saglikla kucağına almayi nasip etsin insallah canm.
kızlar dr.geldim.bebişimizi gördük çok şükür kesenin içinde.1 tane.hayırlısını istemiştim .hayırlısı buymuş.kalp atışıyla ilgili bişey söylemedi.2 hafta sonra kontrole çağırdı.
tüp bebek tedavısınde ıgnelerden sonra catlatmamak ıcın mı ovitralle kullanılıyor o zaman...bu ıgne tek kullanılırsa catlatıyor ıkı kullanılırsa catlatmıyor oyle mı
Kizlar bugün embriyologla konuştum Allah nasip ederse ptesi (5. Gün) transfer olacak ama bende 5,5 cm çikolata kisti var o yüzden ikiz gebeliği kaldiramayabilirmişim tek transfer etmeyi düsünüyo (yasal durumdan değil yani ) açılcasi bende hayirlisi tabi ama riskleri ve bakimindan dolay ikiz olmasini istedigimden değil şansımı arttırmak için birisi tutmazsa diğerinin tutma ihtimali var diye 2 istiyodum. Hocaya bu konuda ısrarcı olmalı mıyim ? Tekte şans çok mu azaliyor (hoş Rabbim ol dedikten sonra) ? Bugüne kadar geldik şükürler olsun ama bu tek olayı kafamı karıştırdı:44: sizlerden de birşeyler duymaya ihtiyacım var
Arkadaslar hayırlı cumalar gec oldu ama sonunda girebildim nete nasılsınız
Yeni hamisler hayirli olsun transferimin 19. Gunu keseyi bugun gorduk rabbime sukurler olsun 5 ml dedi doktor haftaya pitpitlari duycaz kismetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?