2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

inşallah canım. çok zor bu işler çook. hele bide bebekleri çok seviyosan.. her bebek görüdüğünde ağlayacak gibi oluysan daha da zor..

Arkadaslar yarin opu yapilacak bana.esiminde sperm ornegi vermesi gerekiyormus.peki perhizle alakali doktor bize bisey demedi.simdi suphedw kaldim.2.gun olmus oluyor 2gun perhizli olacak yani.cevap yazarsajiz sevinirm

Canim tebrik ederim.
Allah tamamina erdirsin .saglikla kucağına almayi nasip etsin insallah canm.

Son düzenleme:
Arkadaslar yarin opu yapilacak bana.esiminde sperm ornegi vermesi gerekiyormus.peki perhizle alakali doktor bize bisey demedi.simdi suphedw kaldim.2.gun olmus oluyor 2gun perhizli olacak yani.cevap yazarsajiz sevinirm

Canim insallah cok yumurtsn cikar sorumlu hemsirenin aciklamasi getkirdi.Ben en son yumurts takibine gittigimde hemsire esime o gun bosalmasini uc gunluk perhiz yapmasini soyledi.biz dra ilk gittigimizde sperm testi verince morfoliji 0 cikmisti Dr hareketlilik az dedi cunku o zmn on gunden fazlaydi pethizi.ama opudan once uc gun perhizde hareketlilik ikiye cikti. Urologa sordu uzun perhizde harejetlilik yavaslar o yuzden uc sort gunluk perhizden sonraki sperm cabling ve hareketli olutor dedi

tüp bebek tedavısınde ıgnelerden sonra catlatmamak ıcın mı ovitralle kullanılıyor o zaman...bu ıgne tek kullanılırsa catlatıyor ıkı kullanılırsa catlatmıyor oyle mı

ben de çatlatma iğnesi ovitralle i iki tane kullanmıştım
genelleme yapmayalım tedavinin sürecine ve anne adayına göre değişiyor demekki

doktorumuz aynı, benimi ilk tedaviydi emriyolar da ii olunca doktor tek olsun dedi bişey demedim
ufak tefek bişeyim ikiyi gözüm yemedi, zaten düşünmemiştim
transferimin olduğu gün yaşı daha ileri olan bir hanımefendi 3 istedi ama doktor istemedi ve 2 tane transfer etti
o bayan çok ısrar etmişti bir işe yaramadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…