- 14 Mart 2013
- 5.906
- 3.234
- 448
- Konu Sahibi karauslu34
-
- #5.441
CBen sadece icimden gevenleri sesli düşündü
H
m...ve sqdece kendi durumumu degerlendirdim...inasan herseyi bilir ama kendine bir turlu kabup ettiremezya...bnde o moddayim...belyoksa ben cezalandirildim sozu altinda sadece kendim var...kimse yanlis anlamasin...ilk denememdi...hersey cok iyidi ister istemez kendini kitiye alistiramiyosun...ve boyle yikiliyosun:-(
Kizlar benim ohss belirtilerim gine tavan yapinca... mecbur dun aksam acile gittim... bu arada keselerimizide gormus olduk... UCUZ olcakmis... sasirdim kaldim uc kese gorunce... sanirim yumurtalardan biri bolunmus olabilir... ama ben hala inanamiyorum...
kızlar dr.geldim.bebişimizi gördük çok şükür kesenin içinde.1 tane.hayırlısını istemiştim .hayırlısı buymuş.kalp atışıyla ilgili bişey söylemedi.2 hafta sonra kontrole çağırdı.
Arkadaslar yarin opu yapilacak bana.esiminde sperm ornegi vermesi gerekiyormus.peki perhizle alakali doktor bize bisey demedi.simdi suphedw kaldim.2.gun olmus oluyor 2gun perhizli olacak yani.cevap yazarsajiz sevinirm
selam kızlar bende bu ay gitcem ama karasızım merkez konusunda Anatolia yı çok duydum ama sizin bi fikriniz war mı
Kizlar bugün embriyologla konuştum Allah nasip ederse ptesi (5. Gün) transfer olacak ama bende 5,5 cm çikolata kisti var o yüzden ikiz gebeliği kaldiramayabilirmişim tek transfer etmeyi düsünüyo (yasal durumdan değil yani ) açılcasi bende hayirlisi tabi ama riskleri ve bakimindan dolay ikiz olmasini istedigimden değil şansımı arttırmak için birisi tutmazsa diğerinin tutma ihtimali var diye 2 istiyodum. Hocaya bu konuda ısrarcı olmalı mıyim ? Tekte şans çok mu azaliyor (hoş Rabbim ol dedikten sonra) ? Bugüne kadar geldik şükürler olsun ama bu tek olayı kafamı karıştırdı:44: sizlerden de birşeyler duymaya ihtiyacım var
ben anatoliada yaptırdım tavsiye ederim memnun kaldım
Estf canim...ben yanlis anlasilmayayim diye aciklama yaptim...destegin icinde cok tesekkur ederim....bir dahaki denemeye hazirlanicaz artik. ...vardir bundada bi hayir ne diyeyim...simdi her nekadar bunu cok iyi goremesemde zaman gectikce bunun hayirli oldugunu daha iyi gorucem...yani kirilmadim cnm...soylediklerinide yanlis anlamadim...ve soylediklerindede yerden goge kadar haklisin...ama dedim ya oyle bi cizgideyimki...solum isyan sagim sukur...ben isyana kaymamak icin kendimle savasiyorumcanım benim, beni yanlış anlamanı asla istemem. hele ki seni(veya her hangi birini) kırmayı hiç hiç istemem. sen içinden geçenleri sesli düşündün, bende okuyunca açıkcası sana destek olmak ve moral vermek istedim. çünkü neler yaşadığını tahmin edebiliyorum. her birimiz zaman zaman isyan noktasına geliyoruz. birbirimizi iyi anladığımızı düşünüyorum, buradaki herkesin. dediğim gibi her birimiz zaman zaman isyan noktasına gelebiliriz, öyle anlarda da birinin, bizi anlayan birinin durumumuzun dünyanın sonu olmadığını bize hatırlatması gerekir. yapmak istediğim sadece buydu. yanlış anlaşıldıysam, yanlış ifade ettiysem kendimi ve seni kırdıysam özür dilerim tatlım. hakkını helal et....
Senin de tek embriyoydu ve tuttu o zaman çok sevindimdoktorumuz aynı, benimi ilk tedaviydi emriyolar da ii olunca doktor tek olsun dedi bişey demedim
ufak tefek bişeyim ikiyi gözüm yemedi, zaten düşünmemiştim
transferimin olduğu gün yaşı daha ileri olan bir hanımefendi 3 istedi ama doktor istemedi ve 2 tane transfer etti
o bayan çok ısrar etmişti bir işe yaramadı
canım kafana takma. rabbimin ol demesi yeterli. 2 tane olunca olacağının garantisi yok. senin sağlığın için hangisi uygunsa ne hayırlıysa öyle olsun. rabbim yardımcın olsun
kısa prtokolde adetin 3.günü iğnelere başlanıyo.sana nasıl kullanacağını gösterirler iğneleri.aslında ne soracam diye hiç düşünme.herşeyi anlatıyolar.hiç kasma kendini.yumurta rezervin iyi değilse,ek besinler(incir vs.)yiyebilirmiyim diye sor.hayırlı olsun şimdiden.
ben transferin 31. gününde duydun sesi, bir dahakinde duyarsın sen de hayırlısıyla
pıt pıt pıt pıt :)))
Canim şimdiden hayirli olsun tedavin Rabbim emeklerini boşa çıkartmasin. Ari sütü bal ve poleni bende yedik kesinlikle faydasi olduğunu düşünüyorum, güvenilir organik lisansli bir ürün aldim, ben geç duyduğum için yiyemedim ama böğürtlen de faydaliymiş, bol su içmeye caliş şimdiden. Günde 2 kabuklu elma, kahveyi tamamen kesmeye çayida az ve açık içmeye çalismak lazim. Ben doktor tavsiyesi ile bir gün folik asit ertesi gün B12 aliyodum bir de coraspin, tabi doktora sormadan Almamak lazim... Allah yardimcin olsun...canım bende işte urfadayım ilk deneme olacak burda yaptırcazz yaa kendi evimde rahat olurum die düşündüm git gel yapmim dedim..zaten izin problemimde varr bir aylık raporuda biraz zor verir doktorlar o yüzden burası benim için daaha iyi merkez konusunda hiç bilgim yok cnm yaa..doktorda acıkcası pek bişe anlatmadı ama urfada en iyi hastane en azından bunu biliozz:)
önümde bir aylık zaman var ne önerirsin o zamana dek ne kullansam folikasit birde başka bir vitamin kullanıyorum birde arısütü bal karışımı acaba ek ne yapsam
Canim sayfanin üst sağ köşe de bildiriler var alinti yapildigina oradan bakabilirsin msj saati falan belli olur. Hoş bir süre sonra çogaldikca karişiyorSagol canim allahim isteyen herkeze nasip etsin ; ) uzun protocol uyguluyor cunku 15gunden beri lucrin 10 ml gr kullaniyordum..
.bu aksam gonal f den 300 ml
Menopur 1 toz 1 su
bide lucrine devam 5 ml ye dusurdu sali gunu tekrar gel dedi....
Allahim sonumuzu hayir etsin forumda yeniyim bana yazilan cevabi sayfa sayfa ariyorum pratik yolu varmi bilemiyorum bide sanirim senin yazdigin bilgilerini yorumlarini de tek tek bakmam lazim ay ne yazdimsen ne durumdasin ? tedavin hayirli olsun yukarida yazdiklarimin belki sanada faydasi olur
Canim şimdiden hayirli olsun tedavin Rabbim emeklerini boşa çıkartmasin. Ari sütü bal ve poleni bende yedik kesinlikle faydasi olduğunu düşünüyorum, güvenilir organik lisansli bir ürün aldim, ben geç duyduğum için yiyemedim ama böğürtlen de faydaliymiş, bol su içmeye caliş şimdiden. Günde 2 kabuklu elma, kahveyi tamamen kesmeye çayida az ve açık içmeye çalismak lazim. Ben doktor tavsiyesi ile bir gün folik asit ertesi gün B12 aliyodum bir de coraspin, tabi doktora sormadan Almamak lazim... Allah yardimcin olsun...
Canim sayfanin üst sağ köşe de bildiriler var alinti yapildigina oradan bakabilirsin msj saati falan belli olur. Hoş bir süre sonra çogaldikca karişiyortedavin hayirli olsun yukarida yazdiklarimin belki sanada faydasi olur
tesekkür ederim canım inşallah hayırlı olur bu ay sabırla bekleyecez bakalım kisti erirde inşallah hemen başlarız:)
aspirini doktor kestirdi canım bana kullnıyordum normalde ama elma neden yeniyor acaba ilk defa duydum cnm bide folik asit de şu karışık olanlar var onlardan mı alsam acaba şimdilik sadece follik asit içiyorumm ayy cnmmm inşşş iyi olur
sevilimmm cewp werr msn ltfn kafam çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?