2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

canım benim, beni yanlış anlamanı asla istemem. hele ki seni(veya her hangi birini) kırmayı hiç hiç istemem. sen içinden geçenleri sesli düşündün, bende okuyunca açıkcası sana destek olmak ve moral vermek istedim. çünkü neler yaşadığını tahmin edebiliyorum. her birimiz zaman zaman isyan noktasına geliyoruz. birbirimizi iyi anladığımızı düşünüyorum, buradaki herkesin. dediğim gibi her birimiz zaman zaman isyan noktasına gelebiliriz, öyle anlarda da birinin, bizi anlayan birinin durumumuzun dünyanın sonu olmadığını bize hatırlatması gerekir. yapmak istediğim sadece buydu. yanlış anlaşıldıysam, yanlış ifade ettiysem kendimi ve seni kırdıysam özür dilerim tatlım. hakkını helal et....

cnm cok sasırdım. hayırlısı olsun. üçüz annesi:) transferin ne zamandı. keselerin boyutları hakkında birşey dedi mi

ben transferin 31. gününde duydun sesi, bir dahakinde duyarsın sen de hayırlısıyla
pıt pıt pıt pıt :)))

Arkadaslar yarin opu yapilacak bana.esiminde sperm ornegi vermesi gerekiyormus.peki perhizle alakali doktor bize bisey demedi.simdi suphedw kaldim.2.gun olmus oluyor 2gun perhizli olacak yani.cevap yazarsajiz sevinirm

bize iki gün yeter demişlerdi salı günü, perşembe yumurta toplama olmuştu

canım kafana takma. rabbimin ol demesi yeterli. 2 tane olunca olacağının garantisi yok. senin sağlığın için hangisi uygunsa ne hayırlıysa öyle olsun. rabbim yardımcın olsun

Estf canim...ben yanlis anlasilmayayim diye aciklama yaptim...destegin icinde cok tesekkur ederim....bir dahaki denemeye hazirlanicaz artik. ...vardir bundada bi hayir ne diyeyim...simdi her nekadar bunu cok iyi goremesemde zaman gectikce bunun hayirli oldugunu daha iyi gorucem...yani kirilmadim cnm...soylediklerinide yanlis anlamadim...ve soylediklerindede yerden goge kadar haklisin...ama dedim ya oyle bi cizgideyimki...solum isyan sagim sukur...ben isyana kaymamak icin kendimle savasiyorum

Senin de tek embriyoydu ve tuttu o zaman çok sevindim hayirlisini diliyorum şuanda maşallah kaliteli görünüyor o zamana kadar ne olur doktor ne der bilemiyorum :44: ama Hulusi hocayi çok seviyorum sadece kendi başarisini değil benim sağliğimi düşünmesi ayrica güzel, ben şansim ikiyken bir olacak diye biraz üzülsem de Rabbimden hayirlisini diliyorum
canım kafana takma. rabbimin ol demesi yeterli. 2 tane olunca olacağının garantisi yok. senin sağlığın için hangisi uygunsa ne hayırlıysa öyle olsun. rabbim yardımcın olsun

Canim desteğin için çok teşekkurler, güzel hamiş benim için de dua et olur mu Allah'im hayirlisi ise elbet her türlü nasip eder...

İyi akşamlar Kislar nasilsiniz gorusmeyeli 3gunluk yolculuktan sonra sonunda eve geldik bugun transferim 7 günü cok merak ediyorum neolacak diye transfer olupta bekleyenleri Allahım hayırlı haberler duyursun hamile olanlarda sağlıkla kucaklarina alsınlar tedaviye başlayanlarda hayırlı olsun benim cok belim agriyo arasıra bazen kasıklarım hafif hafif batıyor belirti araamaya çalışıyorum ama bunları yaşıyorum sizce nasil cok korkuyorum bide bizim bir tablamus vardı hamile olanlar yazıyordu cikmiyo çoktan beri gerçi ben yenig irmeye bbaşladım sizi kocama n öpüyorum kislaerrr

Sagol canim allahim isteyen herkeze nasip etsin ; ) uzun protocol uyguluyor cunku 15gunden beri lucrin 10 ml gr kullaniyordum..
.bu aksam gonal f den 300 ml
Menopur 1 toz 1 su
bide lucrine devam 5 ml ye dusurdu sali gunu tekrar gel dedi....
Allahim sonumuzu hayir etsin forumda yeniyim bana yazilan cevabi sayfa sayfa ariyorum pratik yolu varmi bilemiyorum bide sanirim senin yazdigin bilgilerini yorumlarini de tek tek bakmam lazim ay ne yazdim sen ne durumdasin ?

Günaydın Kislar nasilsiniz dün izinden geldim yurt disinda yaşıyorum kan tahlilimim olması lazımdı doktor doktor gezdim ignevvurulcaktim tahlilini yapmadılar cok üzüldüm burada tapmadinus tedaviye diye orasi oraya gönderdi artik hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…