2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

merhabaaa güzell anne adaylarııı

bende perşembe kan verdimm 585 çıktı değermizzz 15 gün sonra ultrasona randevu verdilerr inş... herşey ii giderr

canım hayırlı olsun bakalım sen benden önce aldın kuzuları :) inşallah 2 kuzucuk sana sıkı sıkı sarılsın hiç bırakmasın..

bende perşembe kan verdimm 585 çıktı değermizzz 15 gün sonra ultrasona randevu verdilerr inş... herşey ii giderr

hayırlı olsun inşallah kucağınada alırsın.. kaç tane transfer edilmişti biraz anlatırmısın burdaki arkadaşlara umut olsun..

sakin kendini uzme canm rabbimin hediyeleri onlar senin bn keseyi gordum ama bebek gormedi cok koekuyorun ya gormezem diye

Okuyunca cok şaşırdım canim Allah nelere kadir dimi sen bitane isterken Rabbim 3tane nasip etti sana inşallah tamamına errdirir Rabbim kucağını almayı nasip eder benim 1 tane transfer edildi 8 günüm inşallah bizlerde omutlu haberi alanlardan oluruz kusum bizim icin dua edin Allah istemesse kim verebilir Rabbim isterse kim mani olabilir Sevgiyle kal

Gozun aydin insallah sagsalim kucagina alirsin kac gun sonra test yaptin .tel test mi. Genelde merkexler ilk testten iki uc gun sonra gene test yapiyor.degerin ikiz bebek gibi..tebrikler cnm

cnm normal gebelere göre çoğul gebeliklerde hormon artışı yüksek olduğu için miğde bulantıların seni rahatsız edici seviyededir bol bol yat dinlen dikka et tuzlu kraker ye sabah yatağından kalkmadan sonra 15 dk falan yat biraz hafifletir bende ankaradayım birşeye ihtiyacın olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım rabbim kolaylık versin İnşaallah sağlıklı gebelik geçir

Okuyunca cok şaşırdım canim Allah nelere kadir dimi sen bitane isterken Rabbim 3tane nasip etti sana inşallah tamamına errdirir Rabbim kucağını almayı nasip eder benim 1 tane transfer edildi 8 günüm inşallah bizlerde omutlu haberi alanlardan oluruz kusum bizim icin dua edin Allah istemesse kim verebilir Rabbim isterse kim mani olabilir Sevgiyle kal

Canim benim keske aneztezili transfer isteseydin hic zorlanmazdin.insallah bebeklerin sana tutunur transferden sonra Rabat bir on gun gecirir ve mutlu haberi alirsin dualarim seninle

hayırlı olsun inşallah kucağınada alırsın.. kaç tane transfer edilmişti biraz anlatırmısın burdaki arkadaşlara umut olsun..

Tebrik ederim canim.Allah tamamına erdirsin inşallah.

Gozun aydin insallah sagsalim kucagina alirsin kac gun sonra test yaptin .tel test mi. Genelde merkexler ilk testten iki uc gun sonra gene test yapiyor.degerin ikiz bebek gibi..tebrikler cnm

Canlarimm allah razı olsun hepinizden inşallah.rabbim hepimize yardım etsin
Inşallah hepimiz kucağımiza alırız yavrularimizi. Fatosum sta canım benim tek embriyo idi blastokist transfer oldu dr um 2. Bi kan testi de istemedi: inşallah hayırlısi olsun hepimiz için

Tebrik ederim canim Allah tamamına erdirsin benimde tek embriyo inşallah bende senin gibi sevinirim Allahım gönlüne göre versin sevgiyle kal

Allahim herkesin evladını sağlıkla kucağına aldisin benim 8 günüm transfer olalı idrar testi yapsam cikaermi acaba

Allahim herkesin evladını sağlıkla kucağına aldisin benim 8 günüm transfer olalı idrar testi yapsam cikaermi acaba
kuzum ben şükür 7. Günden beri silikte olsa gördüm cift çizgiyi ıstersen yap yada
Sabret bekle ben yaparken çıkmasa bile üzülmücem die yaptım

Teşekkür ederim canların cok kararsızım olumsuz çıkar diye korkuyorum biyandanda yapmak istiyom çünkü her yaptığımda negatif gordum inşallah öyle bişey yassamam çünkü bu benim 6 denenen Allahım kimseyi evlatsizlikla evlatlariyla imtihan etmesin inşallah hepimizin yusu güler
6 günü bacaktan Igne vurulmam lazımdı kan testine göre yurt disinda yaşadığım icin izinden yeni geldim eve girmeden doktor doktor gezdim ama yapmadılar tahlili burada yapmadığımız icin en sonunda kadın doktorundaki hemşire Allah hidayet eylesin gelin yapalım dedi cauma olduğu icin pazartesi çıkar sonuçlar dedi artik tuekiyedeki doktoruna aradim üçte birini vurull dedi bilmiyorum artkı hayırlısı neyler eyler MEVLAM enguzelini eyler

12. Günde test yaptık canım istemedi 2. Testi gün sonra ultrasona bakicam dedi:

Canim degerin cok yuksek belki yumurta ikiye bolunmus olabilir.Benimde bloast besinci gunu embriyosu.onuncu gunde test yaptilar.330 cikti dr keseyi gormem lazim dedi. Bana iki tane konulmustu hemsire ikiz olma ihtimali yuksek dedi insallah sagsalim kucagimuza alirix

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…