- Konu Sahibi karauslu34
-
- #5.521
ilk 3 ay çok önemli canım .normal gebeliğe göre düşük riski çok fazla.kendin söylüyosun bak yoruldum diye.dr.bana kendini yoracak hçbirşey yapmayacaksın dedi.yat bol bol bişey olmaz inşallah.Gürgan klinikte yaptırdım Ankara
Aygül hanım var doçent. Onu aradım dinlen dedi. Birde devam ederse clexane iğneyi kes dedi... İnşallah bir terslik olmaz.
Acaba kullandığım vajinal jelden olabilir mi?
Birde dün baya yorulmuştum...
Slm kızlarr bugün artık coşmuş yumoşlarım sağda 10 tane saydı en büyüğü 11,7mm solda 6tane 10,5mm 5 tane kadar da daha küçük tabi pko olduğu için azcık korkum var dua edin bana:26:Birdee bugün cetridite ı kullanmaya başlıycam çatlamasınlar diye bende erken çatlama problemi var erken başlıyoruz yalnız siz kendiniz mi yaptınız onu?gonal f gibi küçük iğne ama içeriği fazla yaparken yakıyor mu yakarsa kendim yapamayabilirim oyüzden soruyorum????
maşallah canım rabbim tamamına erdirsin inşallah. hiç korkma gonal-f lerden pek bi farkı yok gibi. ben hep kendim yaptım. ya allah bismillah de batır gitsin gözünde çok büyütme. iğne acısı nedir ki evlatsız geçen senelerin yanında. inşallah buradan güzel haberlerinide okuruz :)
tşk ederim moralin için.bu fsh gerçekten bela.nerden buldu beni ve ya ben mi buldum anlamadım.aktardan bende macun yaptırmıştım fsh 37 demn 20 ye ,sonrada 15 e düştü.sonra yaptırmadım macunu fsh düştü diye ve fsh benim peşime düştü ve tekrar kendini hatırlattı.tekrar yaptıracağım macunu mücadeleye devam fsh ile.bazen ona yenilsemde onu yeneceğim inşallah en kısa sürede.senin adına sevindim.Allah tamamına erdirsin inşallah ve benim gibi isteyene versin.birde yumurta geliştirmek niçin neler yaptın?
Canim kendin yapabilirsin korkma hic acitmiyor.Slm kızlarr bugün artık coşmuş yumoşlarım sağda 10 tane saydı en büyüğü 11,7mm solda 6tane 10,5mm 5 tane kadar da daha küçük tabi pko olduğu için azcık korkum var dua edin bana:26:Birdee bugün cetridite ı kullanmaya başlıycam çatlamasınlar diye bende erken çatlama problemi var erken başlıyoruz yalnız siz kendiniz mi yaptınız onu?gonal f gibi küçük iğne ama içeriği fazla yaparken yakıyor mu yakarsa kendim yapamayabilirim oyüzden soruyorum????
kızlar crınone jel kullananlar vajinada birikinti oluyormu sizdede
Merhaba
Kızlar. 1 Ağustos'ta transferim olmuştu. Sonra gebelik oluştu. 21 Ağustos'ta kesemizi gördük. Çok şükür. Haftaya da kalp atışını duyacağız inşallah...
Ama dün gece akıntım kırmızı geldi. Çok korktum... Regl akıntısı gibiydi... Şimdi yok ama ben çok kötü oldum... Birşey olmaz değil mi?
Canim kendin yapabilirsin korkma hic acitmiyor.
Masallah yumos sayinda cok iyi..hersey guzel olacak.
Geliyo canim..
Endselenme hic..hatta kahverengi sari vs renklerde de geliyo.. normal yani
arkadaşlar tüp bebek tedavisine başladık. ilk iğnemi korkarak doktor eşliğinde göbekten yaptım.açıkcası ya damara denk gelirse diye korkuyorum. herkes kendi yapıyo bi sorun çıkmaz sanırım.. bebeğime bir adım daha yaklaştım çok heyecanlıyım.. sonu güzel olur umarım...forumda pek yazmıyorum ama yorumlarınızı okuyorum sonucu negatif çıkan arkadaşların üzüntüsünü, sonucu pozitif çıkan arkadaşlarında mutluluğunu yürekten paylaşıyorum.
kızlar doktordan geldim şimdi. E2 düşmeniş Allahıma sukurler olsun. pazartesi opu olacak inşallah herşey iyi gider
endişelenme canım rahat ol bende ilk iğnemi hemşireye yaptırmıştım ama sonra korkulcak birşey olmadığını anladım kendini strese sokmamaya çalış bebeğinin haberini alınca inan unutuyorsun herşeyi
ben de 3 4 gün önce e2 testi yaptırmıştım 53 çıkmıştı dün doktora gittim tedaviye başladık dün ignelerimi vuruldum salı günü tekrar gel dedi gelirken e2testini yaptır bakıcam dedi dusmemesi mi lazim canim ilk denemem biraz korkuyorum
Benimde dun ilk ignemi esim vurdu tedirgin olarak ben uzandim igneyi oyle vurdu ayakta daha mi kolay olurdu acaba
Benimde dun ilk ignemi esim vurdu tedirgin olarak ben uzandim igneyi oyle vurdu ayakta daha mi kolay olurdu acaba
Evet Canim birşeyleri kafama takiyorum sonra bişekil düşündüğümden farkli gelişmeler oluyobak dün 1 tane olcak diye üzülüyorsun. rabbim senin için hangisi hayırlıysa onu versin. telaş yapma. transfer çok kolayyyyy. idrara sıkışık olmak zor sadece:)))) çikolata kistiyle tam gününü doldurup sağlıklı ikizleri olan arkadaşım var benim. allah yardımcın olsun
Çok sağol Canim kuzucuklarım beklemek istemedicanım hayırlı olsun bakalım sen benden önce aldın kuzuları :) inşallah 2 kuzucuk sana sıkı sıkı sarılsın hiç bırakmasın..
Canim aslında söyledim daha önce hoca hiç canımın yanmıycanı ve anesteziyi mümkün olduğunca tercih etmediklerini söyledi. Çok şükür gerçekten kolaydı hatta anladim bile diyebilirim, demek ki tecrübe fark ediyorCanim benim keske aneztezili transfer isteseydin hic zorlanmazdin.insallah bebeklerin sana tutunur transferden sonra Rabat bir on gun gecirir ve mutlu haberi alirsin dualarim seninle
Gürgan klinikte yaptırdım Ankara
Aygül hanım var doçent. Onu aradım dinlen dedi. Birde devam ederse clexane iğneyi kes dedi... İnşallah bir terslik olmaz.
Acaba kullandığım vajinal jelden olabilir mi?
Birde dün baya yorulmuştum../QUOTE]
Canim gecmis olsun kendini fazla yorma birak isler kalsin.jel akinti yapar.Ben progeston kapsul kullaniyorum .sen jel igneyi neden Verdi igne ne icin
iğne kan pıhtılaşması için. genetik testim heterezigot çıktığından hamileliğim boyunca kullanacakmışım.
jel ise rahmi kalınlaştırıp tutunmayı sağlamak için...
Canim e2nin her gün bir önceki güne göre yaklaşık %50 artması gerekiyormuş, bana her gittiğimde bakılmıştı hatta benimki %70 falan artiyodu ama Allah'tan riskli rakamlar geçmeden opu zamanim geldi, fazla yükselmesi de tehlikeli benim yumurta toplama öncesi 2790 di... Doktorun bir terslik olursa zaten söyler sen hiç takmamaya çalişben de 3 4 gün önce e2 testi yaptırmıştım 53 çıkmıştı dün doktora gittim tedaviye başladık dün ignelerimi vuruldum salı günü tekrar gel dedi gelirken e2testini yaptır bakıcam dedi dusmemesi mi lazim canim ilk denemem biraz korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?