- Konu Sahibi karauslu34
-
- #5.541
:))inşallahhh.2 hafta bekleyemem sanırsam.buralarda bi gidip duyarım belki.
:))inşallahhh.2 hafta bekleyemem sanırsam.buralarda bi gidip duyarım belki.
Selam herkese ; bu işin en zor yani beklemek anlaşılan transfer in 3.gunundeyim bende Ankara da centrium da yapıldı transfer bu zamana kadar olan kısmı zor sanıyordum asıl zoru testi beklemezmiş sizler nasıl geçirdiniz bu günleri merak ediyorum :)
Tek transfer mi oldu Canim. Çok sağol umut olduğun için tekrar tebrik ederim...
Canim 31 yaşındayım ama yasadan dolayı değil, doktorum 35 yaş altına da 2 embriyo koyuyor yasaya takılmıyor ama bende 5-6 cm kist olunca ikiz hamileliği kaldıramayacağımı düşünüyor anladigim kadariyla, yani 2 transfer etse ve ikiside tutarsa hamilelikte sorun yaşama ihtimalim sizlere göre fazla sanirsam. Açıkcası bende ikize çok sıcak bakmiyorum ama 2 embriyo koyarlarsa birisinin tutma şansı çok olacak. İşte bilemiyorum ki belki ben o riski ali yorum diyip ısrar etsem kabul eder ama bunda da ikisi de tutar ve hamileliğimin ilerleyen aşamasında Allah korusun kaybedersem daha çok üzülmem mi
Canim kendin yapabilirsin korkma hic acitmiyor.
Masallah yumos sayinda cok iyi..hersey guzel olacak.
Geliyo canim..
Endselenme hic..hatta kahverengi sari vs renklerde de geliyo.. normal yani
arkadaşlar herkese iyi akşamlar öncelikle size bişey sormak istiyorum bugün çatlatma iğnesi yaptım kendime ama doktorum iki tane yapmam gerektiğini söyledi yaptım ama nedenini çok merak ediyorum. konuyla ilgi başlıkta bulamadım bilginiz varsa paylaşır mısınız
Dondurulmus transferinde bantlari 14 kadar kullaniyoruzda progestoron ne zaman baslaniyor bilen varmi? Bana verilen bilgide bu yokda.
Merhaba
Kızlar. 1 Ağustos'ta transferim olmuştu. Sonra gebelik oluştu. 21 Ağustos'ta kesemizi gördük. Çok şükür. Haftaya da kalp atışını duyacağız inşallah...
Ama dün gece akıntım kırmızı geldi. Çok korktum... Regl akıntısı gibiydi... Şimdi yok ama ben çok kötü oldum... Birşey olmaz değil mi?
doktorunu aramadın mı? normal hamileliklerde bile ilk 3 ayında bazen kanamalar olabiliyomuş. endişelenme sakın. benim geçen hafta 6. haftamda gün boyu adet kanaması gibi şarıl şarıl pelte pelte kanamalarım oldu. kesin düşürdüm zannetmiştim. o günden sonra progesteronu iğne olarak yapmaya başladım doktora danışarak tabi. 8-9 gündür bu şekilde, çok şükür bidaha olmadı ve bugün kalp atışlarını çok net duyduk. artık fitile dönebilirmişim.
merhabaaa güzell anne adaylarııı
bende perşembe kan verdimm 585 çıktı değermizzz 15 gün sonra ultrasona randevu verdilerr inş... herşey ii giderr
doktorunu aramadın mı? normal hamileliklerde bile ilk 3 ayında bazen kanamalar olabiliyomuş. endişelenme sakın. benim geçen hafta 6. haftamda gün boyu adet kanaması gibi şarıl şarıl pelte pelte kanamalarım oldu. kesin düşürdüm zannetmiştim. o günden sonra progesteronu iğne olarak yapmaya başladım doktora danışarak tabi. 8-9 gündür bu şekilde, çok şükür bidaha olmadı ve bugün kalp atışlarını çok net duyduk. artık fitile dönebilirmişim.
kızlar bugün ikizlerimin pıt pıt larını duyduk çok şükür anlatılmaz bir duygu o sesler kulağımdan bir türlü gitmiyor rabbim ne kadar büyüksün allahım herkese nasip etsin inşallah
çok geçmiş olsun canım... kim bilir ne kadar endişelendin...
gece oldu bir daha olmadı. ama bugün hep yattım. kendimi suçlu hissettim
ama arasıra kasıklarımda batma hafif ağrı hissediyorum. sen de de olmuş muydu?
canım duymussun pıt pıtları hadi hayırlısı olsun inşallah.. darısı bize inşallah..
kızlar bugün ikizlerimin pıt pıt larını duyduk çok şükür anlatılmaz bir duygu o sesler kulağımdan bir türlü gitmiyor rabbim ne kadar büyüksün allahım herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?