2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Bencede en zor kisim bu bekleme. Insan kendine ne soylese kafa huzur bulmuyor. En iyisi kendini birseylerle mesgul etmek diyecegim ama neyle. Ben cok hareketli biriyim mesela oturup zamanin gecmesini beklemek bana cok zor geliyor. Oyalamayi bilemiyorum kendimi.
Bence etrafda konusacak birileri ve hos sohbet arkadaslar olmali. En iyisi bu galiba. Dusunmemek lazim ama nasil? Gorulen o ki bende bilmiyorum.

Valla ben seni etkilemis gibi olmayim ama bence hamile kesin kalmak istiyorsan iki dene derim. Ikiz hamilelik olma ihtimali bence zor ama hadi oldu diyelim. Cok buyuk bir rakam degil ki.

arkadaşlar herkese iyi akşamlar öncelikle size bişey sormak istiyorum bugün çatlatma iğnesi yaptım kendime ama doktorum iki tane yapmam gerektiğini söyledi yaptım ama nedenini çok merak ediyorum. konuyla ilgi başlıkta bulamadım bilginiz varsa paylaşır mısınız

Canim kendin yapabilirsin korkma hic acitmiyor.

Masallah yumos sayinda cok iyi..hersey guzel olacak.

Geliyo canim..
Endselenme hic..hatta kahverengi sari vs renklerde de geliyo.. normal yani

Sağol canım yaptım gitti valla ilacı verirkende yakmadı çok şükür ohh rahatladım yaw İnş canımm )

İyi akşamlar canımm.Benim yaptırdığım merkezde de 2 tane çatlatma iğnesi yaptırıyorlar sanırım riske atmamak için ve fazla yimurta olduğu için gibi geliyor banada...Hiç sormak aklıma gelmedi..Buarada çatlatma iğnen olduğuna göre opun geldi inş kaliteli yimoşların ve embriyo ların olur canım

Merhaba Arkadaşlar bende bugun yumurta toplama işlemi yaptırdım umarım hayırlısı olur.
sonuç olumlu yada olumsuz olsa da ilgi alaka ve takip bakımından şişli memorial tavsiye ediyorum prof Semra kahraman Doç Aylin pelin çil ve diğer drlar ve hemşireler çok titiz çalışıyorlar.

Elimde eczaneden 2gün önce 29 ağustos alınmış hiç açılmamış 1adet gonalF450 ve 1 adet ovirtrelle (çatlatma iğnesi var) ilaçların değeri 400 TL ama ikisini toplam 200 liradan verebilirim. istanbul anadolu yakasında oturuyorum eşim elden teslim edebilir bana msj yazabilirsiniz.

Dondurulmus transferinde bantlari 14 kadar kullaniyoruzda progestoron ne zaman baslaniyor bilen varmi? Bana verilen bilgide bu yokda.

ben de dondurulmuşla hamiş kaldım. transferden 6 gün önce progestan 200 mg hapa (fitil olarak kullandım) sabah 1 akşam 1 olmak üzere başladım. ekstra günde 3 adet estrofem. kan testim kesinleşince estrofemi 4'e çıkardı doktorum. progestan ve estrofemi 12. hafta bitiminde birden bırakacakmışım.

doktorunu aramadın mı? normal hamileliklerde bile ilk 3 ayında bazen kanamalar olabiliyomuş. endişelenme sakın. benim geçen hafta 6. haftamda gün boyu adet kanaması gibi şarıl şarıl pelte pelte kanamalarım oldu. kesin düşürdüm zannetmiştim. o günden sonra progesteronu iğne olarak yapmaya başladım doktora danışarak tabi. 8-9 gündür bu şekilde, çok şükür bidaha olmadı ve bugün kalp atışlarını çok net duyduk. artık fitile dönebilirmişim.

çok geçmiş olsun canım... kim bilir ne kadar endişelendin...

gece oldu bir daha olmadı. ama bugün hep yattım. kendimi suçlu hissettim

ama arasıra kasıklarımda batma hafif ağrı hissediyorum. sen de de olmuş muydu?

kızlar bugün ikizlerimin pıt pıt larını duyduk çok şükür anlatılmaz bir duygu o sesler kulağımdan bir türlü gitmiyor rabbim ne kadar büyüksün allahım herkese nasip etsin inşallah

canım duymussun pıt pıtları hadi hayırlısı olsun inşallah.. darısı bize inşallah..

benim sabah az miktarda kahve kırmızı karışımı bir kanama ve 5-10 dk. sonra kasıklarda kramp gibi sancılar başladı ama çok şiddetli değildi. 2 saat içinde kliniğe gittik, gidene kadar da kanama olmamıştı. doktorum hemen ultrasonda baktı kese yerinde duruyodu (ilk keseyi görüşümüz). ama kanaman çok dedi hemen orda bir iğne yaptılar, ve fitil işe yaramaz diye 10 gün progestan iğne ol, haftaya kalp atışları için gel dedi. eve döndüm sancım bitmişti ama kanamalar çok arttı, her tuvalete gidişimde pelteler düşünce çok korktum, kesin bebek düştü diyordum ama geceye kadar sürdü kanamalar. o gün bidaha doktoru da aramadım, ertesi gün hiç taze kan olmadı, az az kahverenkte leke tarzında. evimin yakınında bi hastaneye gittik 2 gün sonra kese yoksa ilaçları bırakırım diyodum kendi kendime. gidince keseyi görünce şaşırdım tabi ilaçlara devam ettim. çok şükür bugün de kalp atışını duyduk bi sorun yok inşallah. aslında iki embriyo konmuştu belki ikizlerden biri düştü diyorum ama ne olduğunu kimse bilemez tabi, sendeki gibi küçük kanamalar olması normal. fazla yormayacaksın kendini, ayaklarının altına yastık koyup uzanacaksın, bana 1 hafta evde yat yormakendini temel ihtiyaçların dışında demişti doktorum.
kasıklardaki batmalar zaten hamileliğin olmazsa olmazları, kramp gibi çok şiddetli olmadığı durumda bişey olacağını sanmıyorum ama doktorunla irtibatlı ol böyle durumlarda. tekrar geçmiş olsun umarım bidaha olmaz. allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

canım duymussun pıt pıtları hadi hayırlısı olsun inşallah.. darısı bize inşallah..

sağol canım. huri hanım diye biri gelmiş aslında ona randevu almıştık ama, çok yoğun olduğu için emre beye yönlendirdiler beni. transferimi de o yapmıştı zaten teşekkür etmek için görecektim onu bugün, böyle kısmet oldu. bütün sorularımı çok güzel cevapladı. eşim de çok sevdi doktoru. ben artık çok büyük bi aksilik olmassa gebelik takibini doğumhanesi yenidoğan ünitesi olan evime yakın başka bir hastanede devam edeceğim. artık nasipte ne varsa yaşayacaz bakalım hayırlısını nasip etsin yarabbim. senin de pazartesi transferin vardı, yarın nete giremessem bol şans sana da, yumoşların sıkıca yapışsın sağlıkla büyüsünler inşallah. transferden sonra evde dinlenirken bol su içmeyi unutma:)

kızlar bugün ikizlerimin pıt pıt larını duyduk çok şükür anlatılmaz bir duygu o sesler kulağımdan bir türlü gitmiyor rabbim ne kadar büyüksün allahım herkese nasip etsin inşallah

çok çok tebrik ederim
isteyen herkese nasip olsun
hayırlısıyla tamamına erdirsin hepimizi

çok geçmiş olsun
normal gebelikte üzerine görme diye bişey var ama seninki farklıdır herhalde

Nekadar müthiş bir duygudur Allahım sağlıkla kucağını almaya nasip etsin kusum inşallah oduyguyu bisde yazaris MEVLAM neyler eyler enguselini eyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…