2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

saol canım iyi dileklerin için .. bende allah nasip kısmet ederse p.tesi 2 kuzucuğumu alıp gelicem..inşllah güzel haberler almayı vermeyi nasip eder yüce yaradan...

Hamile olan arkadaşlarceviz fındık badem yemeyi sakin unutmayın bir avucda olsa yiyin cocugun beyin gelişimi icin cok önemli gerçi biliyorsunuzdur ama ama yinede hatirlatiyim dedim bebislerinz güzel güzel gobuslerinizde büyüsün Allahım hepinizide tamamina erdirsin saglikla

kızlar bugün ikizlerimin pıt pıt larını duyduk çok şükür anlatılmaz bir duygu o sesler kulağımdan bir türlü gitmiyor rabbim ne kadar büyüksün allahım herkese nasip etsin inşallah

gözün aydın, çok sevindim..... darısı başımıza inşallah :))))

Cnm bu kanamalar lekeler hierkeste oluyor mu Ben okudukca tedirgin oluyorum durduk yere mi kanama oldu yoksa asiri yorgunluktan sonra mi. Kanama olmasinin nedeni neymis Dr ne diyor.ne yapmamiz Greek.

Bir de kabiz olmamak icin.kuru kayisi veya inciri yiyip ustune iki bardak Su icin yarim saat icinde gidiyorsunuz.ozellikke transferden sonra bunu yapin asks kabiz olmamak gerekiyor gunde iki litre Su icmek gerek.

Cnm bu kanamalar lekeler hierkeste oluyor mu Ben okudukca tedirgin oluyorum durduk yere mi kanama oldu yoksa asiri yorgunluktan sonra mi. Kanama olmasinin nedeni neymis Dr ne diyor.ne yapmamiz Greek.

Bende de olmustu canim 6+2 de.cok korkuyo insan. Ins.yasamazsin sen..
Benim cok oldu.az az leke seklinde olursa yada k.rengi olursa kprkulmamasi gerektigini soyledi dr.
Ama pembe.kirmizi ve coksa direk dr. Gidilmeli...

Ben kanama oldugu gun biraz disarida gezdim ama yavas yavas eve bir gittim ki
Doktor yorulmussun dinlen yat dedi..ignede yapinca gecti cok sukur..bebektede degilmis zaten rahmin baska yerindeymis..

Doktor tup bebeklerde bu gibi sikayetler cok oluyo..12.haftaya kadarkendini hiç c yorma dikkat et dedi.:26:

Valla ben seni etkilemis gibi olmayim ama bence hamile kesin kalmak istiyorsan iki dene derim. Ikiz hamilelik olma ihtimali bence zor ama hadi oldu diyelim. Cok buyuk bir rakam degil ki.

Canim transferim pazartesi değil bugün yapildi ve 2 embriyo konuldu doktor kendisi karar verdi, endometriozis te ikisinin tutma ihtimali zor ama tutadabilir dedi, ben şansini arttirmak için iki koyucam dedi... Hayirlisi inşallah aslinda Rabbim nasip edecekse tek konulsa da tutardi kismetimde yoksa 4 konulsa da tutmaz ama yinede insan kafasına takıyor:2:

Canım uzun zamandır giremiyordum. Çok şaşırdım durumuna maşallah. Umarım soruzsuz, en az sıkıntıyla atlatırsın bu süreci.
Anatolia da hayırlı olsun. Ben de orda yaptırmıştım tedavimi. Kübra Hanımı çok severim, çok güven vermişti bana. Bu ohss bende var mı yok mu anlayamıyorum artık. Bir kez nefes tıkanıklığında Kübra Hanımı aramıştım. Bazı testler istemişti normal çıkmıştı sonuçlar ama karnım şiş hala. Şu an abartısız dört aylık hamile gibi duruyorum. Neyse geçer herhalde bi zaman :)

aslında progeston kapsul etkılj .ben kapsulu yapamıyorum dıye jel ıstedım artık vermıyorux jel cok akıntı kasıntı lekelenme yapıyor herkes tedırgın oluyor dedı. Bır de tup bebekle gebe kalan herkes bu ılackarı kullanıyo hala olması garıp.normal hamıle kalanada progeston vermıs druu.bız opudan sonra baslıyoruz ılaca neden hala oluyor.ben ogretmrnım hadı semıner yorucu degıl okul zamanı rapor mu alayım sızce. Hep yatarsak olmaz degıl mj

Herkese merhabaaaa
Tatil ne güzeldi yaaa. Döndük ama işte. Her güzel şey çabuk bitiyor. Çok şükür sıkıntısız, güzel bir tatil geçirdim. Vallahi onca stresin,iğnenin, bekleyişin, gerginliğin üzerine çok iyi geldi ama mide bulantısı tavan yaptı ne yazık ki. Son üç gün otelin yemekhanesine girmedim. Kokular ayağa kaldırdı midemi. Henüz istifra aşamasında değilim ama kokulara tahammülüm kalmadı. Bilhassa sigara kokusuna. İşte buna çok seviniyorum, bir şekilde sigaradan uzaklaşmış oldum ben de.
Pazartesi günü kontrole gideceğim. Keseyi görmüştük bakalım kalp seslerini duyabilecek miyiz?
Bu arada tüm hamile kalan arkadaşlarımı, tek kese göre, iki kese gören ve hatta üç kese gören arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Rabbim hayır sonuçlar versin hepimize inşallah...

Ben crinone jel kullanıyorum canım. .12.hafta bitene kadar dvam edicem..

Bende gretmenim p.tesi gunu başlayacağım okula.artik kendimi hoc yormadan gidip gelicem yurumedikten ve yorulmadiktan sonra bosey olmaz Allahin izniyle.

Eger okulun uzaksa.yurumen grrekiyorsa..bence rapor al seminer doneminde.

Kac haftalik olddunuz.

canım ınsallah kalp atıdınıda duyacaksın... Tstılde de run stresını atnıssındır.denıze gırebıldın mı.dr onay verdı mı

daha 30 agustosta mutlu haberı aldık.allahtan evle okul karsılıklı cok yakın. Haftadonları yarım gun dershanede cslıdıyorum .kendı okulumda fszla ders almayacagım okuldaku cocuklar cok yaramaz.dersanedekıler kyle degıl yormsxlar dıye dusunuyorum ama bılemıyorumm sımdı bu olumsuzlujları okuyunca kafsm ksrısıyor ınallh herkes saglıklı bır hamılelık gecırsın

canım ınsallah kalp atıdınıda duyacaksın... Tstılde de run stresını atnıssındır.denıze gırebıldın mı.dr onay verdı mı

Amin arkadaşım. Doktor abartmamak kaydıyla her şeyi yapabileceğimi söyledi. Denize de gir, güneşlen, yolculuk da yap ama hamile olduğunu ve tüp bebek olduğunu unutmamak için demişti. Ama ben çoğu kez unuttum, hatta dün akşam son gece diye tam bir saat göbek attım Ankaranın Bağları eşliğinde. Mezdeke de cabası. Evlat noluyor, ben nerdeyim diye şaşırmıştır herhal :)))) Kusura bakmasın o da bana dün akşam yemek yedirmemişti bulantıdan :)))) Kinciyim de biraz.

Kizlar meraba..bugun transferin 8, 5. Gunu...simdi kan verdm, bekliyorm laboratuvarda.yarim saat sonra sonucu solicekler...cok heyecanliyim...dua ediyorum ha bire ama olumsuz sonuc olmasindan da cok korkuyorum.nolur okuyanlar benim icin dua etsinler...

Rabbim gönlünden geçeni hayırlı eylesin arkadaşım. Güzel haberini bekliyoruz

Merhaba arkadaşlar hayırlısıyla 8 hafta 3 günlük olduk iki bebişiminde kalp atışları çok iyi hamd olsun . ama kasık ağrılarım var aynı durumda olan arkadaşlar sizlerde de var mı crinone jel kullanıyorum

Amin canim.
Daha cok yeni bebegin.
Cok ayakta kalma ani hareket yapma okulun yakınmış cok yorulmazsin.insallah bisey olmaz canim icini ferah tut.
Dedigim gibi ben disarida gezmistim yorulmusum ondan olabileceğini soyledi dr.

Herkeste olacak diye bisey yok..dikkat edersin hic bisey olmaz ins.

Canim ins.gzel haberin gelsin ins.
Kendi test gunume gittim bir an ve cok heyecanlandim senin icin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…