2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Merhaba inş. cnm test sonucun pozitif olur Allahın izniyle dualarım seninle bende cok merak ettim sonucu

Biraz gec oldu ama anca kendime gelebildm...sonuc negatif kizlar..moralim cok bozuk...doktor pazartesi cagirmisti aslinda tahlil icin ama gitsem mi gitmesem mi bilemedim. .. ilaclari kullanmaya devam etmelimiyim onu da bilmiyorum.8, gun cikmamasi gibi bi durum olabilir mi acaba

Cnmm hemen moralini bozma bence ilaclara devam et testide tekrarlar 2,3 gün sonra bende tüp denemiştim inş. Rabbim yüzünü güldürür

rabbim hayırlısını versin canım. üzme kendini desem boş. emek harcıyorsun umut ediyosun. istersen test gunune kadar devam et.rabbım yardımcın olsun

arkadaşlar
cuma ve cumartesi yani 9. ve 10 . gün idrar testlerinde belli belirsiz 2. çizgi çıktı ama normal mi sevinemedik de üzülemedik de idrar da bu kadar erken çıkma ihtimali var mı ?

arkadaşım ilaçlarına devam et testi de günü gelince yinele ... allah izin verdiyse olur... gönlünü ferah tut. hemen pes etme belki geç çıkar...

canım bende 2 tane yapmıştım.yumurta çok olunca olabilir belki.

arkadaşlar
cuma ve cumartesi yani 9. ve 10 . gün idrar testlerinde belli belirsiz 2. çizgi çıktı ama normal mi sevinemedik de üzülemedik de idrar da bu kadar erken çıkma ihtimali var mı ?

öncelikle tebrikler hamilesin...ben 8.gecesi yaptım sadece kandim görecek kadar silik çıktı.sonra tekrarladığımda çizgi belirginleşti.idrar testinin yanılma payı çok düşük..

öncelikle tebrikler hamilesin...ben 8.gecesi yaptım sadece kandim görecek kadar silik çıktı.sonra tekrarladığımda çizgi belirginleşti.idrar testinin yanılma payı çok düşük..

teşekkürler canım... 4 yıl boyunca test yapa yapa şaşı bak şaşır gibi 2. çizgiyi aradık... şimdi ise varsa da emin olamıyoz pazartesi umarım sevinçli haber alırız...

kızlar pazartesi OPU olacak.doktorum dedi ki yaklaşık 20 yumurta toplanacakmış ama %50sinin içi dolu olur dedi ibr de embriyolara genetik test yapılacağından 5. güne gelmeleri gerekirmiş.benim için de dua edin lütfen....

Canim Allah yardimcin olsun, e2 kaç biliyor musun? Asagi yukari kaçının dolu cikacagi hakkinda bi bilgi veriyor. 20 taneden 10 tanesi işleme girse de maşallah gayet iyi bir sayı, inşallah kaliteleri iyi çıkar ve 5. Günü istediğin sayida embriyolarin olur

Canim cok uzuldum..
I sallah bebegin cok bekletmeden kendiliginden gelir..
arkadaşlar

Tebrikler canim hamilesin

Allahim sen buyuksun evlat hasretiyle yanan gonlumuzu su serp allahim hayirlisiyla omutlu haberi duyur onlarin mis kokularini duyur bize saglikla sihhatle kucaklarimiza aldiayi nasib eyle senin gucun herseye yeter allahim kizlar rabbim gonlunusden ne geciyosa onu nasip etsin sizlere

kızlar slm dün benim menagon ve puregonun 6. günüydü ve akşam kasık sancısıyla birlikte biraz kanamam gelmiş bende çok merak ettim sizde böyle bişey oldumu acaba drum bişey olmaz dedi kızlar bi cvp lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…