- Konu Sahibi karauslu34
-
- #5.581
Kizlar meraba..bugun transferin 8, 5. Gunu...simdi kan verdm, bekliyorm laboratuvarda.yarim saat sonra sonucu solicekler...cok heyecanliyim...dua ediyorum ha bire ama olumsuz sonuc olmasindan da cok korkuyorum.nolur okuyanlar benim icin dua etsinler...
Merhaba inş. cnm test sonucun pozitif olur Allahın izniyle dualarım seninle bende cok merak ettim sonucu
Biraz gec oldu ama anca kendime gelebildm...sonuc negatif kizlar..moralim cok bozuk...doktor pazartesi cagirmisti aslinda tahlil icin ama gitsem mi gitmesem mi bilemedim. .. ilaclari kullanmaya devam etmelimiyim onu da bilmiyorum.8, gun cikmamasi gibi bi durum olabilir mi acaba
Biraz gec oldu ama anca kendime gelebildm...sonuc negatif kizlar..moralim cok bozuk...doktor pazartesi cagirmisti aslinda tahlil icin ama gitsem mi gitmesem mi bilemedim. .. ilaclari kullanmaya devam etmelimiyim onu da bilmiyorum.8, gun cikmamasi gibi bi durum olabilir mi acaba
kese için bile ayrı gitmedim ben, bekledim ikisine bir gittim ben çok sık muayene olmamak lazım gibi geliyor bene
transferden sonra direk kalp atımına gittim
arkadaşlar herkese iyi akşamlar öncelikle size bişey sormak istiyorum bugün çatlatma iğnesi yaptım kendime ama doktorum iki tane yapmam gerektiğini söyledi yaptım ama nedenini çok merak ediyorum. konuyla ilgi başlıkta bulamadım bilginiz varsa paylaşır mısınız
arkadaşlar
cuma ve cumartesi yani 9. ve 10 . gün idrar testlerinde belli belirsiz 2. çizgi çıktı ama normal mi sevinemedik de üzülemedik de idrar da bu kadar erken çıkma ihtimali var mı ?
öncelikle tebrikler hamilesin...ben 8.gecesi yaptım sadece kandim görecek kadar silik çıktı.sonra tekrarladığımda çizgi belirginleşti.idrar testinin yanılma payı çok düşük..
teşekkürler canım... 4 yıl boyunca test yapa yapa şaşı bak şaşır gibi 2. çizgiyi aradık... şimdi ise varsa da emin olamıyozpazartesi umarım sevinçli haber alırız...
kızlar pazartesi OPU olacak.doktorum dedi ki yaklaşık 20 yumurta toplanacakmış ama %50sinin içi dolu olur dediibr de embriyolara genetik test yapılacağından 5. güne gelmeleri gerekirmiş.benim için de dua edin lütfen....
Canim cok uzuldum..Biraz gec oldu ama anca kendime gelebildm...sonuc negatif kizlar..moralim cok bozuk...doktor pazartesi cagirmisti aslinda tahlil icin ama gitsem mi gitmesem mi bilemedim. .. ilaclari kullanmaya devam etmelimiyim onu da bilmiyorum.8, gun cikmamasi gibi bi durum olabilir mi acaba
arkadaşlar
cuma ve cumartesi yani 9. ve 10 . gün idrar testlerinde belli belirsiz 2. çizgi çıktı ama normal mi sevinemedik de üzülemedik de idrar da bu kadar erken çıkma ihtimali var mı ?
Hamile olan arkadaşlarceviz fındık badem yemeyi sakin unutmayın bir avucda olsa yiyin cocugun beyin gelişimi icin cok önemli gerçi biliyorsunuzdur ama ama yinede hatirlatiyim dedim bebislerinz güzel güzel gobuslerinizde büyüsün Allahım hepinizide tamamina erdirsin saglikla
Merhaba arkadaşlar hayırlısıyla 8 hafta 3 günlük olduk iki bebişiminde kalp atışları çok iyi hamd olsun . ama kasık ağrılarım var aynı durumda olan arkadaşlar sizlerde de var mı crinone jel kullanıyorum[/QUOn
Günaydın canlarım ilk önce Allahım hayırlısıyla kucağına aldırsin arkadaşım Rabbim gonlumuze göre nasip etsin zaman gecmiyomus gibi duruyo ama aslında su gibi geciyo inşallah hamileliklerinizde suvgibi geçer hic problemsiz miş kokularını duymayı cumlemise nasip eder benim Kislar arar ara belim agriyo bbirasda cok hafif kasilarim batiyo Allah mutlu haberi duyurur inşallah ama cok korkuyorum neyler eyler MEVLAM ENGUZELİNİ EYLER ALLAHİMA GORE GUCLUK YOK inşallah bizimde yüzümüz güler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?