- Konu Sahibi karauslu34
-
amin canım, şimdi doktordan geldim. Yumurtası toplanan kadınlar vardı. Hallerini görünce biraz korktum ama iyi bir neden için katlanacağız artık her türlü zorluğa. Bu arada doktor puregon iğne verdi. Amma yakıyormuş yahu
Selam kizlar ne zamandir giremiyordum benim bidahaki aya kaldi temmuz sonu gibi adet olursam kontrole gidicem yumurtaliklarim inmemis daha transfer erteleniyor inmeyince umarim tekrar adet olana kadar ine bu arada corasprin folikasit ve troid ilaclarimi iciyorum gunde en az 3lt su icmem gerekiyomus oruc tutsam hormonlarda bozulma yada herangi bisey olurmu iftar sonrasi 3 olmasada. Su fazla icer ilaclarimida iftar ve sahura gore ayarlarim ama uzun sure ac susuz kalmak hormonlarimi bozarmi acaba tedirginim ama bu mubarek ayida bos gecirmek istemiyorum
Saol canim insalah ya ne guzel demissin kokusu guzel yavrularimiz gelsin bi an oncr yaa oruc konusunda doktorla gorusmek en iyisi tabi ama allah yardim eder insallah bakalim bugun denicem kendimi iyi hisstmezsem tutamam bide tansiyon dusuklugu var bende ayilup bayilmazsam devam ederim insallahCanım inş bir sonraki ay herşey normale dönerde transferin olur bence tutma derim allah affetsin ama gerçekten su içmeyi zamana yaymak vucut için gerekli iftar sahur arası 10 litre su iç sonuçta öğlene kalmadan idrar ve ter ile atıyorsun onu iftara kadar olan süreçte su ihtiyacı karşılanmamış oluyor tabi bu dediğim bizim dr demesi benim yapıma göre her bayan bir olmuyor drna sorarsan belki sende sıkıntı olmaz herşeyin hayırlısı olsun sağlıkla kucagında kokusunu duymayı nasip etsin rabbim
Ha şöyle ne güzel değil mi beyninden çıkmayacak çıkmasında zaten herşeye hazırlıklı olacağız başka şansımız yok sadece ne negatifliğe ne pozitifliğe çok yoğunlaşmayacagız evet yarın belli olacak daha önceleri çok boş çıktığı olmuştu alışığım ama bu dr çok iyi ve pes etmiyor, içinde canlı hücreler var diyor bakalım inş dediği gibi çıkar yarın transferim olur ve bir mucize ile kuzum hep benimle kalır
amin canım, şimdi doktordan geldim. Yumurtası toplanan kadınlar vardı. Hallerini görünce biraz korktum ama iyi bir neden için katlanacağız artık her türlü zorluğa. Bu arada doktor puregon iğne verdi. Amma yakıyormuş yahu
Selam kizlar ne zamandir giremiyordum benim bidahaki aya kaldi temmuz sonu gibi adet olursam kontrole gidicem yumurtaliklarim inmemis daha transfer erteleniyor inmeyince umarim tekrar adet olana kadar ine bu arada corasprin folikasit ve troid ilaclarimi iciyorum gunde en az 3lt su icmem gerekiyomus oruc tutsam hormonlarda bozulma yada herangi bisey olurmu iftar sonrasi 3 olmasada. Su fazla icer ilaclarimida iftar ve sahura gore ayarlarim ama uzun sure ac susuz kalmak hormonlarimi bozarmi acaba tedirginim ama bu mubarek ayida bos gecirmek istemiyorum
valla sorma iyi perhiz yapacakar bu ay
toplama günü eşindende sperm alacaklar ya spermin en fazla 2 ve 6 gün arasında oluşan sperm olması istiyorlar yani çok taze veya bayat olmamalı orta kararbelki daha zamanı gelmediği için bu konuda bilgi vermemiş olabilir ama doktor bana endişe etmeyin sorun değil bazen yeri geliyor 1 günde 2-3 kez sperm almamız gerekebiliyor 2 günlük perhiz bizim için yeterli dedi.
Valla canım ben diyorumku yüce rabbim eğer şu mübarek günlerde bize nasip ettiyse bu noktaya kadar gelebilmeyi vardır bi hikmeti, mideyide düşünüp belli bi zaman dilimi icinde bütün ilacları icmek de sağlıklı değil, ve dengeyide karıştırabilir. Bu sene rabbim biz affettsin benide en azından benim sonuc belli olana kadar affetsin , bisey yoksa zaten niyetlerim.
tşk canım inş yanıltıcıdır bu test. pazartesiyi bekleyeyim. Rabbim hepimizi güldürsün inş.
selam kızlar dun radyoda duydum ıftar sahur arası arka arkaya su içmekte ıyı degılmıs rabbım affeder merak etmeyın sağlık sonuçta bende cok uzuluyordum ramazana denk gelecek oruç tutamıcam dıye ama allahta gönlüme göre verdı doktorum ağustosta başlayalım dedı kılo ver dedı.Doktor aslında sık sık yemen lazım oruç tutma bana dedı ama ben yıen tutuyorum ne yapım ıftarda sahurda dıkkat edıyorum yedıklerıme.İlçalarıda ıftarda alıyorum.Ama sızınkı farklı kaza yuaparsınız seneye üzülmeyin .
Zaten bu işe başladık başlıyalı nefret ettim su testlerden ve tek cizgi görmekten, yapmayida düşünmüyorum zaten.evet güzim bencede Pazartesiyi bekle, herhangi bi sıkkıntın oldumu yada belirti? Amiiinn inşallah canım isteyen hepimize versin inşallaah
Çok hakklısın, elimizde olan bişey değil sonuçta yüce rabbimin elinde , sonuça çookn bar dahaİnşallah canım, Doktora güven çok ônemli eğer seni rahatlatıyosa doktorun iyi demektir, o pes etmiosa Yumoşlarında Pes etmicektir inşallah, yarın yumoşlarınla yazıcaksın burdan bize inşallah.
Korlulcak bişey yok canım, en güzeli mışıl mışıl uyuyosun unutuyosun herşeyi:) tek uyandiktan sonra biraz sanci oluyor, siddetti nekadar yumurta alımdığına bağlı, bende Puregon vurdum, benimkisi insüliniğnesi gibiydi göbekten vurdum hiç acîmadı
Ağrılar oluyor malesef ama dediğin gibi onlar için katlanıyoruz inş herşey güzel olacak opudan korkma ağrı oluyor ama bir iki günde toparlanıyorsun ben işe bile gitmiştim opudan sonra
arkadaşlar adet olmayı bekliyordum sonunda oldum.
3.günü estrofeme başlıyorum 10.gün kontrol
transfere adım adım yaklaşıyorum
sonrada mutlu haberler veririm burdan inşallah
evet keşke ben de test yapmasaydım. moralim bozuldu. belirti olarak tam adet olmam gereken zamanda bacaklarım çok sızladı ve karnım ağrıdı. bel ağrısı halaa devam ediyor. ama kasık ağrısı filan yok. Adet olmamamın sebebi ilaçlar olabilir mi diye düşünüyorum
benimki de göbekten aynı dediğin gibi insülin iğnesi gibi :) ben göbeğimden çok huylanırım belki de kastım biraz kendimi iğne ondan yaktı belki de :) neyse iş yerimden bir arkadaşımı kandırdım o yapacak bana her gün ben kendime hayatta vuramam çünkü
Olmuş artık tatlım, moralini bozma unut testi felan Kan testini bekle. Dedigim gibi erken yapmissin canim negatif cikmasi anormal degil üzülme. Ben Transferden sonra 3. Gün ve bel agrım bacaklarım da sizlama var karnimda hafif hafif adet sancisi gibi vurup gidiyo, bilmiyorum cok umutlu degilim gibiilaclarin etkisi de olabilir progestan kullaniyosan o geciktirir en azindan asimalarda öleydi progestani kesince 3-4 gün sonra adet oldum . Sen bunlara takilma canim en garanti Kan Testini bekle, hos beklemekte cok kötü biliyorum ama maalesef elimizden baska bisey gelmiyor canim . Hayirlisi hakkimizda ve inşallah güzel hayirlara vesile olur
Aynisi :) sanirim evet kasmışsın kendini ondan acır, daha iyi olmuş canım belki daha rahat olursun arkadaşîn vurursa:) inşallah bol bol yumoşların oluşur canım.
Olmuş artık tatlım, moralini bozma unut testi felan Kan testini bekle. Dedigim gibi erken yapmissin canim negatif cikmasi anormal degil üzülme. Ben Transferden sonra 3. Gün ve bel agrım bacaklarım da sizlama var karnimda hafif hafif adet sancisi gibi vurup gidiyo, bilmiyorum cok umutlu degilim gibiilaclarin etkisi de olabilir progestan kullaniyosan o geciktirir en azindan asimalarda öleydi progestani kesince 3-4 gün sonra adet oldum . Sen bunlara takilma canim en garanti Kan Testini bekle, hos beklemekte cok kötü biliyorum ama maalesef elimizden baska bisey gelmiyor canim . Hayirlisi hakkimizda ve inşallah güzel hayirlara vesile olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?